Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor...?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym yeah ti. 4 mai 2010 20:07

Hvorfor skulle "drømmedama" gidde å svare deg.....når hun med et tastetrykk finner noen som er enda mer attraktiv. Og ett trykk til en som er enda mer attraktiv. På sukker hjelper det ikke med sjarm.....her er det det overfladiske som gjelder. Jeg har mange ganger fått til svar fra jenter at de er her bare for nysgjerrighetens skyld. Javel.........hvor lett er det egentlig å finne den rette på nettet? I den spede start på nettdating, så tør jeg påstå at det fungerte mye bedre. Nå har dette blitt allemanseie. Alle er på nett. Det florerer av jenter, gutter, damer og menn i alle aldre og i alle attraktivitetsnivå. Noen er bare nysgjerrig, andre er desperate, andre igjen er her bare for et kjapt knull og noen er her for å finne kjærligheten.

Uansett hvor mye man prøver på nett vil jeg påstå at det er mye lettere å finne noen i det virkelige liv. Det er jo tross alt der mennesker som oftest finner den rette. Så hva gjør vi her? Så hva gjør jeg her? Jo.....jeg betalte for 6 måneder. Derfor.

Enjoy! :)

Skjult ID med pseudonym lurifaks1 ti. 4 mai 2010 20:13

Ja, jeg er også litt forundra over hvor mange som "bare er her" og som ikke helt vet hva de vil..det gjør det litt vanskeligere for oss som vet hva vi søker..men shit au..thats life..hehe

(mann 72 år fra Sogn og Fjordane) ti. 4 mai 2010 20:56 Privat melding

Har "fløyet" her inne i snart 1 mnd. Betalte for det. Mangler bare 3 dager, og jeg tror jeg flyver ut igjen.:)) Ut i den virkelige sommerkvelden....

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 4 mai 2010 21:04

Kommer jo veldig an på hvilke kretser man omgås i det virkelige liv og hvordan.

Men min erfaring er i hvert fall at det ikke er vanskelig å treffe noen her - problemet er bare å ta det derfra.

Skjult ID med pseudonym nightflyer ti. 4 mai 2010 21:10

godt du bevare optimismen vertfall:) kan det være noe med din negative "karisma" :)?
sutring gjør alt enda bedre:)

Skjult ID med pseudonym mann41 ti. 4 mai 2010 21:13

Jeg har mye større suksess her enn i det virkelige liv. Men ser gjerne at det blir litt mindre konkurranse, så bare forsvinn gutter :-)

Skjult ID med pseudonym Egentlig. ti. 4 mai 2010 21:14

He he - ja, jeg får av og til følelsen av at jeg står i en 'police line-up' lignende rekke med menn, men istedet for et skilt med et nummer på brystet er det et 'skilt' med høyde, utdannelse, inntekt etc. :D

Hvorfor hun skulle velge meg? Nei, si det. Jeg blir vel ikke "u-singel" (!) før jeg kan svare på det...

Skjult ID med pseudonym Nimbus ti. 4 mai 2010 21:15

For et tullete innlegg. Det er jo ypperlige muligheter for å treffe noen her inne, bare med et par raske tastetrykk. Men man må jo treffes for å se hva som skjer siden.

Skjult ID med pseudonym pistasj ti. 4 mai 2010 21:17

wow, der har vi en mann med den innstillingen og selvtilliten vi jenter leter etter....!!

Skjult ID med pseudonym yeah ti. 4 mai 2010 21:25

Tydelig at det er en del som jobber for sukker her! ;p
Til de som kritiserer innstillingen min. Pistasj, nightflyer og nimbus. Dere er her enda! Ingen suksess altså? Det verste med forumet er sånne som dere.........jyplinger uten en snev av intelligens.

Skjult ID med pseudonym yeah ti. 4 mai 2010 21:29

Og der blokka jeg pistasj som uinteressant. Det var totalinntrykket! Sorry! :)

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 4 mai 2010 21:30

Rotte masse negativ karisma.

Skjult ID med pseudonym lurifaks1 ti. 4 mai 2010 21:58

Folk opplever jo sukker på forskjellig måte..noen trives her og noen trives best irl.. Og hvis man synes det er vanskelig her inne, så har jo ikke det noe med selvtilliten å gjøre.. Det er noen som kan ha litt vanskelig for å date på denne måten og det er jo ganske naturlig.. dette er jo ikke akkuratt noe de fleste er vandt til..

Personlig så tror jeg det er store muligheter for alle her inne..noen av oss må kanskje lete litt mer enn andre, men sånn er det bare..

Men noe jeg virkelig lurer på er hvorfor det er så mange under 20 år her.. Har nettet virkelig blitt en så stor del av livet til spesielt de yngre at de sliter med å treffe en/ei irl?? Dette er et spørsmål og ikke noe dømmende..Det er så mange som misforstår kommentarer her inne, så jeg måtte bare presisere det!!

Skjult ID med pseudonym Rill-HEY! ti. 4 mai 2010 22:10

Åh...en klassisk sytetråd. Bitterheten over hvor urettferdig livet egentlig er hveser mellom linjene. Like facinerende virkelighetsfornektende som refleksjonene til slike sytepaver vanligvis er.

Så mye vil han tro at sukker.no ikke kan fungere, selv om det riktignok fungerer helt fint for mange andre mennesker, selv om mange andre folk får seg kjærester her inne hele tida. Så mye vil han tro at sukker.no ikke kan fungere, at han til og med skriver en hel post om det for å overbevise seg selv og andre.

En klassisk patetisk sytepost med andre ord. Preget av sytepavens arketypiske kjennetegn- et klinisk fravær av enhver praktisk virkelighetssans.

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 4 mai 2010 22:25

Sukker fungerer i hvert fall ikke for menn i begynnelsen av 30-åra.

Skjult ID med pseudonym yeah ti. 4 mai 2010 22:33

@Rill-Hey: Bevis at det fungerer da. Ikke kom med løse påstander. Påstander behøver å verifiseres. Men du er vel for tett til å skjønne det kanskje"!? Har det fungert for deg? Neppe......siden du fortsatt er her. Eller har du funnet den utvalgte på sukker, men har fått sug på noe mer? ;p

Skjult ID med pseudonym pistasj ti. 4 mai 2010 22:36

Hva f.....!!!!

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 4 mai 2010 22:36

@yeah
Jeg vet i hvert fall at søsteren min møtte samboeren sin på nett, riktignok ikke Sukker, for en to års tid siden. Jeg ser også med jevne mellomrom at forumtravere tar sin hatt og går fordi de har møtt noen. Og jeg har da møtt en 20 damer her på drøye to år, og også kommet et stykke med noen av dem - sannsynligvis lenger enn om jeg hadde truffet dem i barkøen på en eller annen luguber pub et kvarter før stengetid. Fortsatt singel, men så lenge det er liv er det håp.

Skjult ID med pseudonym Binders ti. 4 mai 2010 22:37

Jeg oppfatter ikke dette som en typisk sytetråd. Jeg oppfatter det som et innlegg i debatten om hvordan samfunnet har utviklet seg de siste årene. Jeg tror TS har rett i mye av det han skriver. Det nærmeste man kom til dating via media for bare noen år siden, var (før min tid:) å betale for å la Dagbladet trykke 6 lnjer i "Noen som passer for meg", og videreformidle brev i posten.

Tenk hvor hvordan markedet har eksplodert siden den gang! Det var ingen som klaget over manglende bilde i helfigur den gangen. Det var ingen som lurte på om de som skrev inn var single, eller seriøse, eller bare ute etter litt oppmerksomhet.

Det at det er såpass stuerent med nett-dating nå, er fint! Men det er også slik TS sier, en fare ved det. Alle er på nett.. og har profil på en eller annen datingportal, og søker det som passer med deres livssituasjon der og det. Klart bildet blir uoversiktlig. Og klart det blir mange profiler og bla seg gjennom og mange misfortåelser i forhold til hva man tror andre er ute etter osv.

Men som sagt: Det er også mange fordeler med at det er blitt sånn. Utvalget er stort. Man må ikke lenger velge mellom Per eller Pål (i alle fall ikke om man bor nokså sentralt). Det er ikke lenger pinlig å fortelle folk at man møtte kjæresten sin på Sukker.

Selv har jeg hatt stor glede av Sukker. Men om jeg skulle ønske meg noe, så var det større rendyrkelse av at dette er en side for SINGLE.

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 4 mai 2010 22:54

Tror du har et poeng, Binders. Mens man tidligere fikk svar fra nærmest hvem som helst, merker jeg nå at jeg sjelden får svar fra profiler som ikke er relativt forseggjorte. I tillegg tror jeg nok at man bør legge mer vekt på hva folk skriver at de søker. Joda, "Flørt som kan føre til noe" kan bety både vekt på "flørt" og "noe", men jeg tar nok stort sett kontakt med de som oppgir at de er seriøse og ute etter noe varig.

Skjult ID med pseudonym Karl ti. 4 mai 2010 23:47

Single som søker en annen for ett eller annet følelsesmessig...Er for mange profiler med lunkne "tittere" Sånne som kan melde litt, og kanskje vurderer å møte noen herfra, men som finner ut at de bare skal titte litt til...

Skjult ID med pseudonym Maggs on. 5 mai 2010 00:03

Jeg ser helt klart TS sitt poeng, og jeg er helt enig.
Med et tastetrykk kan jenta bla videre til den som er enda litt høyere og kjekkere, uten at du egentlig fikk noen sjangse til å vise hvem du er. Og jeg skjønner at mange blir frustert av det, ettersom mange av de som blir bladd forbi, sitter på utrolig mye de lett kan tilby.

Jeg vet selv at jeg er en utrolig god kjæreste. Jeg har mange gode kvaliteter, som mange ønsker og beundrer. Det kan man jo ikke lese ut av en profil, og jeg vet jo selv at jeg velger profilen jeg finner mest attraktiv, når jeg kanskje burde valgt den andre. C'est la vie.

Skjult ID med pseudonym petita on. 5 mai 2010 00:06

med unntak av at du er for ung for meg (endelig får jeg si det hihi), og ikke har match med meg Maggs, haha :P Natti natt

Skjult ID med pseudonym Maggs on. 5 mai 2010 00:23

@petita
Jeg er jo veldig moden for alderen da, og en ting jeg har lært meg er at man etterhvert som man blir eldre, så ser man personer som individer, og ikke en kar på beskjedne 2? år ;) hint hint!!. Og som min søster som jobber innenfor medisin sier: statistikk og prosenter betyr aboslutt ingenting for en person som f.eks har kreft. Det kan uansett gå begge veier, det finnes mennesker med en overlevelsesprosent på 90 % som har død, samtidig som en med 10% sjangs for å overleve, faktisk har gjort det. Så hvis vår match er f.eks er 69 ? Har vi da ingen sjangs?
Da fikk du litt å bry hodet på, på veien til puten. Sov godt petita:)

Skjult ID med pseudonym Jasen on. 5 mai 2010 00:34

Det største probleme jeg har her, er at jeg blir missforstått.

Har litt sarkastisk humor, og sier ting med et lite glimt i øye og en artig tone. Går alltid bra i det virkelige sosiale liv.
Men når jeg skriver her inne som om jeg hadde pratet med vedkommende, så blir det kanskje tatt ille opp. Hadde samtalen vært face to face, så hadde det ikke vært tvil om at jeg tullet.
Men i tekst så kan det leses på så mange måter, har vedkommende en dårlig dag så kan det virke som negativitet.

Min humor funker dårlig i tekst form, rett og slett.

Jeg får vell begynne å lese gjennom mine meldinger med alle mulige sinns stemninger i tankene, for å være sikkert på at det ikke kommer galt ut :P

Skjult ID med pseudonym mmm on. 5 mai 2010 00:52

Her er 10 % kommunikasjon, og 90% synsing,irl er det 90 % kommunikasjon, og 10% synsing. Gjerdesitterene her er kansje de som best vet hva de vil..skaffer seg overblikk, og ikke inviterer K/M på date i bulkmengder.

Skjult ID med pseudonym petita on. 5 mai 2010 08:08

Sykdommer og dating, kjære Maggs, burde ikke sammenliknes. Man kan alltid velge å bli i et forhold, man kan ikke alltid velge å forbli levende. Dette betyr ikke nødvendigvis at forholdet hadde vært noe særlig bra.
Ellers så må jeg bare si at min kommentar var skrevet slik siden du (erhm) nevnte at du er for ung for meg i en annen tråd. Dermed henger jeg meg litt på Jasen, humor over nettet gitt. Ikke helt det store ;)

Skjult ID med pseudonym Maggs on. 5 mai 2010 10:42

Hehe, nå var det prinsippet som var det essensielle her da, petita. Sykdom og kjærlighet burde ikke sammenlignes, selvom de begge kan bli til en kamp for å overleve. På grunn av de ulike faktorene kan ting gå begge veier, på tross av prognoser og matchtall. At et høyt matchtall ikke er en garanti for lykke, som et lavt matchtall ikke garanterer fiasko. Du så den? :) Jeg skjønte at du bare tullet, og det samme gjorde jeg. Så jeg slenger meg også på, humor over nett er ikke helt det store;) Og jeg er nok for ung, skjebnen er ugrei med andre ord. Hehe;)!

Skjult ID med pseudonym petita on. 5 mai 2010 10:48

Tja, skjebnen kan ha noe annet i vente for deg, så da er den kanskje ikke så ugrei likevel. Skjebnen er bare skjebnen, om den i det hele tatt er.

Skjult ID med pseudonym rotte on. 5 mai 2010 12:16

Å sitte på gjerdet kan være vondt i dobbel forstand, avhengig av gjerdet. (Vil ikke borres opp...)
Å sitte på gjerdet hele tiden går ikke. (Tvinne tomler og tenke når starter let etter Asiabrud.)

(mann 29 år fra Oslo) on. 5 mai 2010 13:15 Privat melding

Hun gidder det fordi du er best!