Alle innlegg Sukkerforum

sliter.............

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym frustrert to. 6 mai 2010 22:54

oppgitt over meg selv nå! Prøver så godt jeg kan å være positiv, openminded og legge godsiden til......men det hjelper ikke!!!!

Hjelp!!! Fornuften forteller meg at jeg bør søke mot menn på min egen alder. De er i nogenlunde samme livsituasjon, på samme sted i livet forhåpentligvis, er ferdige med å få barn osv...

Problemet er at jeg finner både profilene, og utseende til menn som er yngre enn meg selv langt mere attraktive!!

Kan legge til at jeg aldri har funnet menn som er eldre enn meg selv attraktive. Har aldri hatt kjærester som er mer enn 1 år eldre enn meg selv. Heller yngre.

Jeg er realistisk nok til å skjønne at dette reduserer mine sjanser for å finne kjærligheten her inne betraktelig, da yngre menn ofte ønsker egne barn, og jeg er ferdig med å reprodusere meg.

Noen som har gode råd å komme med?

Skjult ID med pseudonym gråtass to. 6 mai 2010 22:55

Min første tanke etter å ha lest innlegget: hvor gammel er du egentlig?

Skjult ID med pseudonym frustrert to. 6 mai 2010 23:00

jeg er 41:)

Skjult ID med pseudonym frustrert to. 6 mai 2010 23:04

hehe;) Jeg er jo her inne da...problemet er nok at det å skrive i profilen at jeg kun ønsker menn som er yngre enn meg selv sansynligvis vil tolkes som at jeg kun er ute etter sex!??

Skjult ID med pseudonym Nettfeber to. 6 mai 2010 23:11

Sett profiler med bilder av damer på 48 som har sett yngre ut en mange på drøye 30-35.. Noen holder seg bedre enn andre.. At du kategorisk velger å si alder synes jeg er litt rart , men men deg om det ;-)

Skjult ID med pseudonym hm to. 6 mai 2010 23:14

Hvorfor skulle yngre menn velge deg, det er spørsmålet? Hadde gjerne brukt deg for tilfeldig sex, men lite mer. Jeg er 35 og hadde heller valgt ei på 25. Vet du hvorfor? Ikke på grunn av kroppen, men fordi de stort sett er mye mer reflekterte og empatiske enn oppmerksomhetskåte fjortiser på 40! Hadde en mann skrivd innlegget ditt hadde alle hunnhyenene her inn kastet seg over han og kalt han for en gammel gris!

Skjult ID med pseudonym frustrert to. 6 mai 2010 23:20

Det var da voldsomt;)
Jeg vil nok ikke karaktisere meg selv som en oppmerksomhetskåt 40 åring, ei heller lite reflektert eller usympatisk. Men kanskje jeg har en slags fetisj??? Ikke vet jeg....

Og poenget mitt var jo nettopp; jeg skulle ønske jeg ble tiltrukket av menn på min egen alder fremfor menn på din alder, nettopp fordi dette ville gjøre det hele så mye mere ukomplisert;)

Skjult ID med pseudonym frustrert to. 6 mai 2010 23:22

og den var til @hm..

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 6 mai 2010 23:22

Jeg er 32 og ville ikke innlatt meg på en kvinne på 41, det føles rett og slett galt å tenke på at hun trolig debuterte seksuelt mens Olof Palme var i live og allerede var student, eller kunne vært det, da Berlinmuren falt. Det dreier seg vel først og fremst om kulturell ballast. Dessuten er det noe litt galt dersom hun snart er 80 når jeg går av med pensjon.

Dessuten blir jeg ikke tiltrukket av cougarer sånn helt generelt.

@Diagno
Hva er det med rogalendinger og det å skrive på "dialekt"?

Skjult ID med pseudonym petita to. 6 mai 2010 23:25

ey, jeg er rogalending og jeg skriver ikke på dialekt.

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 6 mai 2010 23:27

@petita
Unntaket som bekrefter regelen... :-)

De verste er haugesunderne, da.

(mann 37 år fra Akershus) to. 6 mai 2010 23:36 Privat melding

det er jo mange som er yngre enn deg som ikke vil ha barn selv, eller kan få.

Skjult ID med pseudonym gråtass to. 6 mai 2010 23:40

@frustrert
Jeg har liten erfaring med å date eldre damer enn meg selv. Er også 35 og kjenner meg overhodet ikke igjen i beskrivelsen til hm og zoid. Det finnes sikkert menn som er yngre enn deg som blir tiltrukket av deg hvis fokuset er noe mer enn bare sex/ cougarfantasier osv.
Vær åpen for at det vil dukke opp en mann både på din egen alder eller yngre. Jeg opplever ikke det som fantasi at du kan finne en yngre mann hvis du ønsker det. Spørs bare hva mannen er ute etter i forholdet. Av og til litt tilfeldigheter hvem du kommer borti vettu! ;-) Stao pao!!

Skjult ID med pseudonym buddha to. 6 mai 2010 23:53

@ TS

Buddha er 38, og har ikke problemer med å høvle over en Cougar på 41..........

Og buddha har heller ikke problemer med å finne seg en "gammel" dame på 41 for et langvarig forhold, så lenge hun er attraktiv :-))

Det eneste problemet ditt for øyeblikket, er at du ikke har gjort en god nok jobb med å lete :-))

Skjult ID med pseudonym Vanilla fr. 7 mai 2010 00:00

Ser ikke noe problem her jeg, @frustrert! Velg partnere du ønsker i den aldersgruppen du føler deg komfortabel med! Som menn har gjort i alle år....

Har selv hatt kjærester de siste årene som alle har vært mange år yngre enn meg selv (jeg er litt over din alder). Og alder har aldri vært hverken tema, eller hatt noen betydning for forholdet. Eller bruddet...
Alder er ikke så viktig parameter alltid. Mer hvordan man ser ut/fremstår/lever...

Skjult ID med pseudonym frustrert fr. 7 mai 2010 00:09

Takk for alle tilbakemeldinger:)
Gir meg troen på at det ikke er helt håpløst iallefall..Jeg fortsetter med et åpent sinn:) Dette handler jo selvsagt ikke om selve alderen, men om tiltrekning, kjemi, interesser og alt det andre som må til! Men, det man har å forholde seg til i første omgang er jo faktisk bilder og en fattig profiltekst...og de som der fanger mitt øye, og fenger er som regel yngre enn meg selv.

Skjult ID med pseudonym Z fr. 7 mai 2010 00:14

Har vært som deg jeg også, frustrert, og har alltid hatt yngre kjærester. Men nå har jeg snudd helt! Jeg vil gjerne ha en som er litt mer moden. Så om jeg nettopp har konvertert til eldre aldre - og du til yngre - ja, så går det opp i opp! Stå på! Man får forhåpentlig vis til slutt det man ønsker seg :-)

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 7 mai 2010 07:56

Rotte tenke på Pondus-stripe, Pondus si han kysse gammel tannløs dame på munn.
Jokke svare det ikke så ille som folk si.

Skjult ID med pseudonym Rill-HEY! fr. 7 mai 2010 08:17

Hvis du vil ha yngre menn må du holde deg ungdommelig. Det betyr mye trening, sunt kosthold, en aktiv variert livsstil og ikke minst et åpent sinn!

Jeg har sett cougars på 50 jeg kunne likt, men forskjellen mellom 40-50 åringer er mye større enn forskjellene mellom 20 åringer.

De som er sporty og aktive fysisk har jeg inntrykk av at holder seg mye mer ungdommelige mentalt også. Da blir en reflektert og fornuftig cougar med mye å dele plutselig veldig attraktivt. Ikke gi opp!:)

Skjult ID med pseudonym Rill-HEY! fr. 7 mai 2010 08:18

Jeg mente altså at forskjellene mellom en cougar og en annen er enorm, ettersom hva slags livsstil de har hatt.

Skjult ID med pseudonym Emilie fr. 7 mai 2010 08:27

@ Ts

Ler godt når jeg leser svarene til mennene - de er skeptiske til at en dame skal finne seg en yngre mann, men vi damer bør da absolutt akseptere at mennene er interessert i damer som er opptil 20 år yngre ;-) ;-)

Kjemi er det som teller når menn ser på yngre damer.......... Mistenkelig dersom damer ser på yngre menn...........

LOL :-))

Skjult ID med pseudonym Jippilipp fr. 7 mai 2010 09:25

Kjære @TS

Dersom du tiltrekkes av yngre menn så er vel det sånn du er nå i livet ditt da, synes ikke det er noe merkelig eller noe du trenger å forandre på:) Du vet ihvertfall hva du ønsker deg og det er det ikke alle som gjør.
Tenker også at dette med alder gjelder for menn, vi har jo alle våre preferanser i forhold til partner.

Mange flott menn her inne i alle aldre og jeg tenker at det sikkert en noen av de yngre som finner "gamle damer" som oss interessant som kjæreste og livspartner:))

Jeg er kvinne og 40 år.
I mitt liv er tanken så enkel at jeg ønsker en mann som ønsker meg.

Om han er 30, 40 eller 50 er ikke viktig. Det som teller er at våre grunnverdier ikke er fullstendig mismatch. Har selv sett på profiler til "yngre menn" og har ikke noe problem med at jeg finner noen av de tiltrekkende.
Samtidig så ser jeg også at de menn som svarer på mail eller ta kontakt stort sett er eldre enn meg, så jeg forstår hva du mener med sjansene til å finne noen her inne.

Kanskje det er en tanke å skrive noe om dette i profilen din, hva du ønsker og tiltrekkes av, hvis du ikke allerede har gjort det da:)

Vet ikke om dette hjalp noe.
Uansett ønsker jeg deg lykke til i din leting her inne og håper du finne det du leter etter.

Sender deg en god klem, Jippilipp

(mann 49 år fra Østfold) fr. 7 mai 2010 09:46 Privat melding

Hver sin smak. Du finner til slutt en som liker "eldre" damer. Jeg hadde aversjon mot det før, men nå blåser jeg i hvor gamle folk er. Noen blir kjerringer når de passerer 23, andre blir det aldri. Akkurat som mange gutter slutter å leke når de så vidt er ferdig med puberteten, mens sånne som meg blir flirete når noen har rar bart. En kamerat av meg flyttet sammen med ei som var 13 år eldre enn seg. Det er 12 år siden og fungerer fint ennå. Det ooooooordner seg ;-)

Skjult ID med pseudonym sol fr. 7 mai 2010 10:02

Helt enig med deg frustert! Vet ikke hva det er, men for meg føles det riktig å date yngre menn, og jeg er 10 år eldre enn deg. Får mange henvendelser fra menn rundt 40, og det er hyggelig. Så stå på og gjør det som er riktig for deg.

Skjult ID med pseudonym Lysstråle fr. 7 mai 2010 10:22

@frustrert.
Det er mange med deg.Jeg er 48 og dater yngre menn.Og det er fordi de på min egen alder dater de fra 18-35 år og ikke interesert i kvinner i sin egen aldersgruppe.
Har hatt et forhold med en på 34 år i over 7 mnd. Det tok desverre slutt og det var ikke pga alder. Så stå på.Du får bare være åpen uansett alder, så går resten seg til.

Skjult ID med pseudonym Lady fr. 7 mai 2010 10:43

@ TS

Jeg anbefaler deg å merke alder som ikke viktig i din relasjonsprofil.
Du vil selvfølgelig bli kontaktet av menn som tror du er en cougar og det får du ta som et kompliment:)
Det dukker opp mailer i min innboks fra menn som i sine profiler nevner at de søker kvinner opptil 15 år eldre enn seg. Og menn som skriver bare søker en kvinne. De finnes iallefall her inne. Alle relasjoner er jo basert på kjemi, fysisk tiltrekning, felles verdisyn, interesser og gjensidig respekt.

Det vil alltid dukke opp en som er den rette for deg hvis du er tålmodig. Happy hunting:)

@ BruceW

En ligner mer og mer på seg selv jo eldre en blir. Det har sine fordeler:)

Skjult ID med pseudonym Leken gutt fr. 7 mai 2010 10:45

@ TS

Hvor gammel er du og hvor kommer du fra??

Skjult ID med pseudonym BruceW fr. 7 mai 2010 10:46

At det var? Har jeg ikke alltid lignet meg selv? hmm?

Skjult ID med pseudonym Lady fr. 7 mai 2010 11:05

@ Bruce W

Du skriver jo selv at du tidligere hadde aversjon mot dating med eldre kvinner.
Det skyldes vel de "skikk og bruk" rammer samfunnet har. Selvfølgelig med fordel for menn....
I dag gir du blaffen og det har med livserfaring, trygghet og at jo eldre enn blir så ligner en mere og mere på seg selv. Man er bra nok som en er, man tilrekkes av de man tiltrekkes av uansett alder og har akseptert det:)
Smør på flesk? Javel men jeg tror du skjønner hva jeg mener:)

Skjult ID med pseudonym meg fr. 7 mai 2010 11:12

@ frustrert
Takk - det var som om jeg skulle sagt det selv. Er selv 41 og finner absolutt INGEN mann over 35 attraktive her inne. Det føles sykt. Jeg vet.. Og derfor innser jeg at jeg mest sannsynligvis kommer til å være singel resten av livet...Mine exer er rundt 8 år yngre enn meg - men det hjalp ikke dem..
Det er ikke at jeg vil ha en "ungfole" pga hodet hans (eller jo det og..) - men mest pga kroppen hans...
Ja jeg er en gris. Og det er bare mitt problem.

Skjult ID med pseudonym Lady fr. 7 mai 2010 11:32

@ meg

Det er menn her inne som ser ut som noen guder på 35+ og 40+ (de har ikke fake profil)
Du har bare ikke tatt på deg "jaktstøvlene" enda slik at de har havnet i din innboks:)
Helena Christensen reklamerer jo for joggesko om dagen......

Skjult ID med pseudonym meg fr. 7 mai 2010 11:41

@Lady
Hmm - jeg bør ha et albumbilde med meg i joggesko, mener du?
God ide sikkert - huff - alle disse bildene

Men - har du noe nick jeg bør sjekke ut?? :-)

Skjult ID med pseudonym MILF fr. 7 mai 2010 11:42

Grow up... du går glipp av de gutta som er best... :)

Skjult ID med pseudonym Lady fr. 7 mai 2010 16:30

@ meg

Det er alltid en fordel med bra bilder og vil en kvinne vise seg fra din beste side bør hun jo ikke sitte på den:)

Jeg har nick fra "Norge rundt":) Du bør få på deg "joggeskoene" og løpe gjennom profilene i onlinelisten:)

Skjult ID med pseudonym manndd fr. 7 mai 2010 18:01

TS
Det er jo du som skal bli fornøyd, så er ikke noe gale i det, sikkert mange menn som er interessert :)

Føler det er slik som BruceW sier, at noen blir kjerringer når de er 23, og aldre blir aldri, og tilsvarende for menn.

En ting som andre har nevnt også, er at noe av det som gjør det lettere, er om en holder seg i god form og spiser sunt. Da kan en holde seg omtrent like fin i kroppen som de fleste som er rundt 20 i dag..
Det virker faktisk som at mange av de som er over 30 idag, passer betraktelig bedre på kroppen sin, enn dem som er rett over 20..