Alle innlegg Sukkerforum

Hva skjer med gutta?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym kosepusen fr. 7 mai 2010 13:24

Ser at det er mye klaging på damene her inne, så her kommer et lite hjertesukk hva angår sukker sine herremenn. Har nå etter et års tid her inne, rukket å bli kjent med flere potensielle "date-emner". (Må bare understreke at jeg ønsker å finne mannen i mitt liv, men først må man jo finne en som er potensiell å date for en periode, før man tenker videre i seriøse baner (ergo, en flørt som kan utvikle seg)).

Har til nå opplevd flere ganger at jeg har truffet på gutter som enten har vært singel altfor kort, eller altfor lenge. Og ingen av disse "stadiene" utarter seg som positivt for meg (trodde jo at det å ha vært singel lenge kunne være en bra ting). Samme om de har vært singel en måned eller fem år, så er de like "useriøse". Hører ofte fra de som har vært singel lenge, at de har vært singel så lenge, at de blir litt "redd" for jenter, mens de som knapt har vært single ikke er ute etter å binde seg, og det siste er jo forståelig.

Like forbanna (unnskyld språket), så sier de at de blir sjarmert av meg, at vi har bra kjemi og blablabla, men begrunnet i nevnte grunner, så backer de ut. Jeg er en veldig laidback jente, og stresser minst mulig. Er det mulig å være FOR laidback ovnefor disse? Føler jo ikke akkurat at jeg er i posisjon til å kreve noe av de gutta, når korta deres ligger på bordet allerede. Og om jeg skulle kutte alle som er sånn, så sitter jeg jo snart igjen med nada.

Jeg har lært at mine følelser kommer ikke ved et fingerknips, de kommer etterhvert, men også svært sjeldent (det er ikke alle jeg faller for, og sånn skal det heller ikke være). Derfor blir jeg så frustrert når jeg gang på gang møter på disse gutta, som jeg merker jeg kunne falt for, men som etterhvert forsvinner stille hen i intet.

Det jeg lurer aller mest på, er hva som skjer med de gutta som har vært single for lenge? Hva er tankegangen? Jeg greier ikke å sette meg inn i det de sier, for jeg sitter ikke med erfaringen. Kanskje noen kan komme med noen opplysende ord til meg? :)

Skjult ID fr. 7 mai 2010 14:17

Ja, det er merkelig at gutta trekker seg unna når man har kjempebra kjemi, man har det egentlig veldig bra, er noe annet om man f.eks hadde kranglet eller hadde dårlig kjemi. Dette er bare et mysterium, jeg er jente som skriver dette.

Skjult ID med pseudonym Z fr. 7 mai 2010 14:24

Jeg tror ikke man alltid VET om man har god kjemi, jeg. At en selv liker en gutt kan man vite. Men at den du dater har god kjemi med deg kan man faktisk ikke alltid konstatere som en sannhet. At man "føler" det? Ikke alltid tror jeg.

Tror heller ikke dette har med hvor lenge eller hvor kort man har vært singel å gjøre. Det har delvis med hva man faktisk føler å gjøre, hvor man er i sitt eget liv å gjøre - så tror jeg det har med vilje, evne og det å tørre å gjøre.

Skjult ID fr. 7 mai 2010 14:30

Men hvis man har god kjemi, og begge har snakket om at det føles riktig osv, og så trekker han seg unna, Da må det kanskje sies at han fikk kalde føtter ?? Når det ellers iallefall tilsynelatende har vært veldig bra. Jeg mener man kan merke hvordan kjemien er, man har kanskje erfaringer hvor det har vært dårlig kjemi, og da kan man sånn sett merke forskjellen. Gutter kan være utrolig rare!

Skjult ID med pseudonym hey fr. 7 mai 2010 14:31

Forsvinner gutta er du ikke fin nok. Silikon hjelper.

Skjult ID med pseudonym kosepusen fr. 7 mai 2010 14:33

@Z
Hva med når det faktisk er den andre parten som sier at vi har bra kjemi, uten at jeg har sagt noe selv? Kan det da være noe han føler akkurat der og da, og bare MÅ si? Hva er i så fall vitsen med det? Hehe, da forvirrer han meg jo bare :)

Enig, jeg også tror mye handler om vilje, evne og det å tørre - men da er vi vel tilbake til det å "være klar".

Uansett så forstår jeg fortsatt ikke den delen med å være "redd" for jenter etter en lang periode som singel...

Skjult ID fr. 7 mai 2010 14:34

Silikon? Jeg tror faktisk ikke at de fleste gutter liker silikon, tror de fleste vil ha ekte varer ;-)

Skjult ID med pseudonym BB fr. 7 mai 2010 14:35

Det ligger i ryggmargsreflesksen til menn å si ting de tror jentene vil høre slik at man leggere kan ligge med henne :)

Om gutten senere trekker seg unna så kan det være 1000 forskjellige grunner til det. NÅen går på han selv eller forhold knyttet til hans situasjon, mens andre kan gå på deg. De grunner som oppgis er vanligvis en svært sensuert versjon av sannheten. Det er ikke deg, det er meg osv ....

Skjult ID med pseudonym Hawiha fr. 7 mai 2010 14:37

@skjult id 14:30

Tror ikke det er så enkelt å avgjøre om det er "feil kjemi" eller kalde føtter som er årsaken.. Men en ting er jeg sikker på, kalde føtter er relativt likt fordelt i befolkningen... : )

Skjult ID med pseudonym kosepusen fr. 7 mai 2010 14:38

*googler priser på silikon*

Skjult ID med pseudonym surrehue fr. 7 mai 2010 14:40

enig med Z,,, man kan tro og selv mene det er god kjemi... man har det morsomt og tenner på hverandre... likevel kan det skje at den ene ikke mener at det klaffer... og da er det ikke like lett å skjønne hva som mangler egentlig.

Er oppe i dette nå... ikke helt ute av det ennå faktisk. Etter 4 uker med fin dating og mere med :-) sier han at han ikke har de riktige følelsene... Jeg vet selv at følelser kan komme etterhvert. Vi treffes fortsatt... på litt feil premisser..men det er ikke mindre hyggelig 4 uker etter at han fortalte om sine manglende følelser....Jeg tror som Z sier at det har med vilje, evne og det å tørre å gjøre...så lenge vi treffes er det håp sier jeg til meg selv.

Ikke for å være kynisk men jeg tror nok også at det er noen som faktisk har en fast løp de kjører ... dating, hygge sex,,,så videre til neste blomst..

Skjult ID med pseudonym Z fr. 7 mai 2010 14:40

@kosepusen
Jeg har ikke sagt at å være redd jenter etter en lang periode som singel stemmer. Jeg tror ikke det :-)
Jeg tror det i så fall handler om bindingsangst. Og den kan like gjerne en mann som har vært gift i 20 år ha.

Jeg tror også at menn kan si de rareste ting i spesielle øyeblikk. Jeg tror også at de virkelig mener det der og da!
Og jeg tror ikke at han føler at han MÅ si det hver gang. Han føler det der og da. Men kanskje ikke om en uke :-)

Ja. Det handler om å være klar. Og det handler om å treffe den man virkelig ønsker å være klar for.....

Tror jeg tror jeg trallala....

(mann 37 år fra Akershus) fr. 7 mai 2010 14:41 Privat melding

Tror egentlig ikke at dere har møtt de rette mennene jeg da.
Selv sliter jeg med det samme, og sier ti meg. Dette var ikke riktig dame for meg.
En dag finner vi den rette for oss, og da kommer vi til å bli super lykklige alle som en. :)

Skjult ID med pseudonym Z fr. 7 mai 2010 14:43

@Vildu?

Du sier at du tror ikke at dere egentlig har møtt de rette mennene. Hvem er "dere" i denne sammenhengen? :-)

Skjult ID med pseudonym jossi69 fr. 7 mai 2010 14:44

Kunne sagt og skrevet masse om dette tema, men jeg skal fatte meg i korthet!.......
Kansje du må tenke litt på hvilket sammfunn vi lever i !!
Har du reflektert rundt dette om sammfunnet er tilrettelagt for parforhold! jeg er ikke helt sikker på om tiden vi lever i gjør det så enkelt å være par - men alle har vi jo drifter som må tilfredstilles osv...
Beklageligvis skulle sikkert de fleste sluppet dette sammfunnsjaget , som gjør det så komplisert å være kjærester/samboende.
Jeg tror hverken du eller jeg kan bidra så meget til å få løst disse mekanismer som ingen har kontroll over!
Så du kan jo spørre deg selv - hva kom først av hønen eller egget!! God middag!!

Skjult ID med pseudonym Z fr. 7 mai 2010 14:47

@jossi

Mekanismer som ingen har kontroll over?
Samfunnet? Samfunnsjaget?

Nei, dette handler om å være tilstede. Ta egne valg. Kjenne etter hva man føler. Våge å stole på lykken.
Dette handler om hva hver og en av oss ønsker oss, hva vi lengter etter og hva vi ønsker å gjøre for å oppnå dette.

Skjult ID med pseudonym kosepusen fr. 7 mai 2010 14:52

@ Z
Bindingsangst, hmm, joa, men det er ikke mye binding i å date litt uansett, og finne ut av ting. Hva med å bare gi ting en sjanse og se? Går det shit, så har man ihvertfall prøvd. Kanskje det går litt på tankegangen? Tar gutter det med dating superseiøst med en gang? Eller tror de at vi jenter gjør det? Om det er det første tilfellet, så skal jeg la meg sjokkere, hehe :D

@surrehue
Det med fast løp hørtes kjent ut :P

Og alle veit jo at om man møter denne berømte "rette", så er jo det done deal, men er det ikke mer interessant å se hva man lærer underveis? Kanskje man heller ikke greier å møte den "rette", uten all den erfaringen man får på godt og vondt, og ikke minst alt det man lærer av det. Det bidrar jo til å finne ut litt mer av hva man søker, og at man også raskere kan se om ting vil funke eller ikke.

Skjult ID med pseudonym Hawiha fr. 7 mai 2010 14:53

Tror mange lengter mer enn de er villige til å gjøre for å oppnå... Verden er full av "nei forresten"-mennesker. Desverre! : )

(mann 37 år fra Akershus) fr. 7 mai 2010 14:54 Privat melding

Dere som ikke finner den dette følelsen, dere er også meg. Vi som sliter litt med å finne den rette. Vi som ikke kan knipse for å bli forelsket. Vi som gjerne vil ha noen å dele livet med, vi som synes det å være to er ti ganger bedre enn å være singel, vi som håper vi finner den rette.

Skjult ID med pseudonym Z fr. 7 mai 2010 14:55

@kosepusen

Kanskje du skulle spørre den/de mennene dette gjelder/har gjeldt direkte? Du får bedre svar fra dem enn meg :-)

Skjult ID med pseudonym surrehue fr. 7 mai 2010 14:55

Du er klok du Z :-)

Jeg håper og tror til Dovre faller jeg....

Skjult ID med pseudonym kosepusen fr. 7 mai 2010 14:59

@Z
Hehe, believe me, det har jeg gjort, og du ser jo hvor klok jeg ble av det :D Som noen sa lenger opp her, gutter sier uansett bare det de tror dama vil høre, slik at de lettere får ligge med henne. Denne skal jeg legge meg på minnet for evig tid B-) Hehehe

Skjult ID med pseudonym Z fr. 7 mai 2010 15:01

@kosepusen?
Har du noen gang sagt "Dette har med meg å gjøre, ikke deg" til en mann uten å lyve og uten å si alt som er sant?
Ja, det har med deg å gjøre fordi du ikke har de rette følelsene. Men det har ikke med ham å gjøre fordi han har bare vært snill og god, bydd på seg selv og du ikke ønsker at han skulle endret seg på noen måte? :-)

Skjult ID med pseudonym nada fr. 7 mai 2010 15:04

Det handler ikke om at de har vært single for lenge. De er rett og slett ikke nok interessert. Get over it!

Skjult ID med pseudonym kosepusen fr. 7 mai 2010 15:05

@Z
Nei, jeg sier det rett ut til de, at jeg ikke har de rette følelsene.

Skjult ID fr. 7 mai 2010 15:06

@ vildu

jeg får inntrykk av at du er en bra fyr.
som ønsker en jente å dele livet med.
:-)

Skjult ID med pseudonym Z fr. 7 mai 2010 15:09

Ok. Jeg har sagt variasjoner over dette temaet til mange menn. Selv om "kjemien" (setter det i hermetegn fordi jeg er slettes ikke sikker på hva jeg og andre legger i ordet - eller i hvilken grad det finnes mellom mann og kvinne) har vært såkalt tilstede. Og jeg har fått servert den samme greia fra en mann. Forskjellen er bare at menn angrer seg, men jeg står for det jeg sier ;-))

Skjult ID med pseudonym Maggs fr. 7 mai 2010 15:10

Slenger meg på her, gutt som skriver da, men har ofte opplevd at jenter får kalde føtter. Min forrige date møtte aldri opp, og jeg har ikke hørt fra henne siden. Selvom vi begge var enige at vi helt klart hadde kjemi, og hun virker veldig betatt av meg. Forrige der igjen, datet jeg i en 2 mnds tid, og vi skulle til å gjøre det offisielt, da de rette følelsene plutselig ikke var der lenger hos henne. C'est la vie.

Kjenner meg litt igjen i situasjonen din kosepusen, jeg er også veldig laidback og har et veldig avslappet forhold til ting. Tar ting som det kommer i ro og mak. Det handler vel som med alt annet her i livet, nettopp å finne en balanse mellom det å være på, og det å være laidback.

Skjult ID med pseudonym Hawiha fr. 7 mai 2010 15:16

Kjemi er vel ikke vanskelig å definere! ; ))

Dersom BEGGE føler at den andre er perfekt i innstilling og oppførsel , og BEGGE merker savnet av den andre 5 min etter siste møte så er det "100% kjemi". Så spørs det hvor mange prosent ned man tåler, og det er jo individuelt....

Skjult ID med pseudonym kosepusen fr. 7 mai 2010 15:16

@Maggs
Ja, jeg leste tråden din her tidligere - heartbreaking :-/

Jeg kan godt avfeie ting med at følelsene ikke er rette, for i bunn og grunn er det det alt handler om, men da synes jeg at man kan si det, istedetfor å pakke det inn i alle salgs rare unnskyldninger. De fleste tåler, og vil gjerne høre sannheten uansett.

Skjult ID fr. 7 mai 2010 15:18

@ Maggs

Det er synd du opplevde jentene på slike måter.

Jeg er ei jente som sier kun det jeg mener, mener ikke ting bare i et fint øyeblikk.... litt gjennomtenkt. jeg kan fort merke hva jeg vil, f.eks etter få møter KAN jeg være sikker på at han vil jeg ha! ikke at det alltid er sånn, men at det KAN skje......

Skjult ID med pseudonym Maggs fr. 7 mai 2010 15:22

@ kosepusen

Jeg er helt enig med deg, det at følelsen mangler kan jo være en helt ærlig sak. Da kan man også være ærlig nok til å si nettopp det. Det å sitte igjen med uvissheten er ikke særlig greit.
Nå bryter jeg alle mine manerer her, men kunne jeg spurt om hvor gammel du er?

Skjult ID med pseudonym kosepusen fr. 7 mai 2010 15:22

@ Skjult ID 15:18
Enig, enkelte ting føler man bare. Har hendt jeg har vært på et par dater med en gutt som jeg fortsatt har vært nysgjerrig på, men uten å helt vite enda hva jeg vil videre, men fordi han har vært så veldig på, så har jeg vært ærlig med han og sagt akkurat hvor jeg står, slik at han kan ta valget selv. Det ender jo stort sett med at han pakker snippsekken og går, og det har jeg full forståelse for.

Skjult ID med pseudonym kosepusen fr. 7 mai 2010 15:23

@Maggs
Jeg er runder snart de glade 30 :D Hvorfor lurer du?

Skjult ID med pseudonym Hawiha fr. 7 mai 2010 15:24

Er det ikke litt sånn at "er man med på leken, må man tåle steken"...? ER man aktiv på et slikt nettsted for å finne sin sjelevenn, må man jo finne seg i å møte mange som viser seg å IKKE være det... Og hvis alternativet er å gi opp, er jeg ikke et sekund i tvil! Verden er jo tross alt FULL av fantastiske mennesker! : )

Skjult ID med pseudonym kosepusen fr. 7 mai 2010 15:26

@Hawiha
Jepp, enig, og da forundrer det meg med de som bare vil chatte og chatte og chatte og chatte, og aldri tørre å møtes IRL, hehe, what's up with them a? :D Men da er vi jo over på noe helt annet :P

Skjult ID med pseudonym gråtass fr. 7 mai 2010 15:29

@Kosepusen
Det er noen av oss som prater og prater på nett, som ikke tør å gå på en eneste date vettu. Å huffameg! :-) Kanskje neste gang da ;)

Skjult ID med pseudonym Hawiha fr. 7 mai 2010 15:30

@kosepusen

DET begriper ikke jeg heller!! : ) Også har man alle dem som etter en liten stund sier de har begynt å chatte med en annen, og helt fantastisk person og samtidig blokkerer deg... Men da har de jo også bevist at de ikke er den man "jakter" på... : )

Skjult ID med pseudonym kosepusen fr. 7 mai 2010 15:33

@gråtass
De som kun er ute etter venner er sånn har jeg funnet ut ;) Er ikke litt av hensikten med sukker å møtes IRL også da? Kanskje bare jeg som har misforstått ;)

Skjult ID med pseudonym Maggs fr. 7 mai 2010 15:33

@ Skjult id
Jeg er også den typen , merker fort om det er noe der eller ikke. Prosessen videre kan derimot ta litt tid. Jeg kan jo ikke si at jeg har blitt mindre skeptisk etter de forrige jentene, selvom jeg tar det hele med måte. Er jo en optimist i bunn og grunn :)

@Kosepusen¨
Hehe, egentlig bare av nysgjerrighet. Jeg "opererer" i en lavere aldersklasse enn deg, men dating og menneskers oppførsel forblir den samme uansett. Merkelig det der:P

Skjult ID med pseudonym kosepusen fr. 7 mai 2010 15:34

@Hawiha
Hahaha, seriøst? Sier de det rett ut også? Så utrolig hyggelig da :D

Skjult ID med pseudonym Hawiha fr. 7 mai 2010 15:39

@kosepusen

Jada, du vil ikke TRO hvilke unnskyldniger som brukes for å avslutte noe som aldri fikk sjansen. Men finner jeg ikke noen her inne, så kanskje det kan bli en morsom bok av det tilslutt! *ler*

Skjult ID med pseudonym kosepusen fr. 7 mai 2010 15:42

@Hawiha
Jeg antar vi er mange flere som kan bidra til den boka :D

Skjult ID med pseudonym vibe fr. 7 mai 2010 15:51

Dette er du ikke alene om – synes det går igjen for mange jeg kjenner.
Det finnes riktignok unntak fra regelen, men menn som har vært single lenge – særlig hvis de har bikket 40 og ellers ser attraktive ut - er jeg veldig skeptiske til. Jeg har tre hovedforklaringer:

1) De har i utgangspunktet ikke så sterke drifter. Menn med sterkere drifter mistrives med sølibat over tid og sørger derfor for å gjøre det som skal til for å få seg dame (noen vil vel si at disse mennene får sex, men 1) mange gjør ikke det, fordi de ikke ahr drifter nok, 2) ONS kan sjelden matche et samliv mht frekvens).

2) De har vært så lenge single at de er blitt enda mer indivdiualistiske. Ikke vant med å dele, ikke vant med å få, ikke vant med å ha noen nær inn på seg og fikser det ikke så bra.

3) De har en form for bindingsangst eller vegring - feks pga 2 - som gjør at de innbiller seg at de alltid kan få noe bedre. Først når de har bikket middagshøyden innser de at det går nedoverbakke, men da er det for sent; damene de somlet bort, gidder jo ikke treffe dem nå.

De er delvis født sånn, og delvis blitt sånn.

Opsumering:
Ved følgende symptomer: Ser ålreit ut, har orden i sakene sine, har normale sosiale ferdigheter og ellers sunne interesser = vanskelig å forstå at han er single, men han har vært det lenge og han er over 40.
Råd: Løp.

Skjult ID med pseudonym Hawiha fr. 7 mai 2010 15:54

@kosepusen

Ja, helt sikkert!! : )

Jeg har ikke vært her i mange ukene, men har bestemt meg for å ikke la meg irritere eller plages av verken mailer eller svarmailer med varierende innhold. Prøver å tenke på sukker som en kjempesvær venners venner-fest. Hvor mange på den festen vil man ha god kjemi med...? 1 av 100..? 1 av 10 000...? Men setter man seg i baren og surmuler over livet, er det jo liten sjanse for at den ENE kommer og sier hei...? : )

Skjult ID med pseudonym Hawiha fr. 7 mai 2010 15:57

@Vibe

Din oppsummering... Er det noen grunn til at jeg ikke skal bruke den på jenter over 40....? ; )

Skjult ID med pseudonym Maggs fr. 7 mai 2010 16:07

En liten avsporing,!
Jeg mottok nettop en flørt her: "Du passer perfect for min lillesøster". Dette var skrevet på gebrokent norsk, og kom fra en profil uten tekst. Er det andre som opplever å få kommentarer som dette?:P

(mann 49 år fra Østfold) fr. 7 mai 2010 16:20 Privat melding

Så tvangsgifterne har blitt digitale? Har til gode akkurat den der..

Skjult ID med pseudonym Maggs fr. 7 mai 2010 16:25

Nye på sukker ihvertfall. Kikket på en Islamsk nettside i forbindelse med et prosjekt, der var det et møteforum hvor folk søkte kvinner til fettere osv.

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 7 mai 2010 16:36

Tvangsgifte tingen for Rotte.

Skjult ID med pseudonym BruceW fr. 7 mai 2010 16:40

Med fare for å spore av tråden. Er det lovlig? Og hvis ikke; hva gjør påtalemyndighetene med saken?

Skjult ID med pseudonym kosepusen fr. 7 mai 2010 16:43

@Vibe
Lo godt av den oppsummeringa der - likte spesielt godt konklusjonen :D

@Maggs
Oioi, det må jo være tidenes kompliment! Tenk at noen vil gifte bort søstra si til deg! Tillitserklæring kalles det, hehehe :D Eneste jeg har opplevd var en kar som var inne med kompisen sin profil, og som kom over min, og la igjen mailadressa si og full pakke, hehe, that was kind of fønni :D

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 7 mai 2010 16:48

Om @vibes symptomer og råd.
Slik tenking gjennomgående?
Overrasker ikke.
Rotte vet nok hvilken vei det går.
Rotte kommer nok til å ende med brud fra Asia eller Russland.
Rotte har nok skjønt det en stund.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber fr. 7 mai 2010 16:57

Uten å ha finlest alle kommentarene må jeg vel nesten si at du like gjerne kunne beskrevet mine erfaringer med sukkerdamen (eller meg selv?). Min teori er at man i starten er entusiastisk å legger store forventninger og følelser i datingen. Etter å ha gått på en smell eller ti og fått noen opp og nedturer en viss shot på Tusenfryd gjør man visse grep.

Forventingene settes ned mange hakk kanskje noe nær null og innsatsen og viljen blir deretter. Også blir det til slutt en selvoppfyllende profeti. Det man ikke tror på har en tendens til å renne ut i sanden. Etter forsøket sitter man der med mindre ubehag siden man ikke la sjela i det likevel..

Ikke vet jeg, men føler litt på den der faktisk..

Nå er det Fredag og mange kalde venter på med der ute ;-) (drikke ikke dater) hehe

Skjult ID med pseudonym tuppa fr. 7 mai 2010 16:59

Kjenner meg veldig godt igjen i det du skriver kosepusen.
Virker som om flere av oss sliter med "den type mannfolk".....

Hva man gjør med det, er en annen ting. Det har dessverre ikke jeg noe svar på heller....

Håper både du og jeg finner ut av det etter hvert:-)

Skjult ID med pseudonym buddha fr. 7 mai 2010 17:12

@ Vibe ( 15:51)

Må vel bare konstatere at du treffer spiker'n på hodet her.

Men det er vel ikke nødvendig å bruke slegge............AUCH!!!!!

* buddha trekker seg stille og rolig tilbake, og håper at ingen husker denne tråden og vibe's råd om noen dager*

Skjult ID med pseudonym kosepusen fr. 7 mai 2010 17:13

@tuppa
Ahh, så befriende å høre at noen opplever det samme, og som skjønner eksakt hva jeg snakker om! :) Nei, lurer på om det ikke er så mye å gjøre med - har prøvd å gi gutta tid, om det er de trenger, men det føles egentlig bare bortkasta ut, så det gidder jeg heller ikke lenger, hehe :D

Skjult ID med pseudonym Nettfeber fr. 7 mai 2010 17:20

@ Budda Enig med deg. Kjenner meg ikke igjen i den beskrivelsen der nei :-) Ikke noe jeg heller vil enn å dele det meste. Det vet de som kjenner meg.. Om noen skulle løpe fordi jeg er over 40 å vært singel i snart to år så aner de ikke hva de løper fra. Jeg løper ikke nødvendigvis etter ;-)

Skjult ID med pseudonym Maggs fr. 7 mai 2010 17:23

@kosepusen
Hehe, jeg burde kanskje skrive en linje om det i profilen min?
" Ikke for å skryte, men folk forsøker faktisk å gifte bort andre familiemedlemmer med meg. Er ikke det et kvalitetstempel, så vet ikke jeg;)" Jaja, man må vel ha "wingmens" på nett også ;)

Skjult ID med pseudonym kosepusen fr. 7 mai 2010 17:24

@Budda
Jeg skal bounce tråden hver eneste dag fremover, slik at den holder seg på toppen, og aldri aldri noensinnne blir glemt B-)

Skjult ID med pseudonym buddha fr. 7 mai 2010 17:52

@ Nettfeber

HEHE

@ Kosepus

Nei please ikke gjør det..... * klapper pusen *

Skjult ID med pseudonym kosepusen fr. 7 mai 2010 17:55

@Maggs
Hahaha, litt profilering av seg selv skader sjelden :D

@Buddha
Liker at du svarer da, slik at du er med å bidra å holde tråden i live ;) *prrr, liker bedre å bli strøket, en klappet da men*

Skjult ID med pseudonym Z fr. 7 mai 2010 17:57

Liten avsporing: Mener vibe at de tre samme regler gjelder for kvinner som har vært singel lenge?

Skjult ID med pseudonym Hawiha fr. 7 mai 2010 18:22

Takk Z, da slapp jeg å repetere : )

Skjult ID med pseudonym Z fr. 7 mai 2010 18:24

@Hawhia
Jeg mener det KAN finnes spor av sannhet om man skal stigmatisere. Men jeg er fremdeles veldig uenig m/vibe :-)

Skjult ID med pseudonym Hawiha fr. 7 mai 2010 18:38

Noe slo meg plutselig... Er problemet at mange overanalyserer et mulig forhold til pinneved, istedenfor å følge følelsene og bygge det opp...? Når "kaos i hodet" oppstår, er det da mange setter seg ned som "livsregnskapsførere" og legger sammen plusser og minuser etter første eller andre daten for å se om livet vil gå "i balanse"...? Er det derfor så mange opplever at den andre parten plutselig og uten forvarsel snur på hælen og forsvinner ut i det blå...? Er mange av oss rett og slett blitt FOR analytiske, fornuftige og kanskje en ørliten tanke sære når vi er "ute på markedet" for 2. (eller 3., 4. osv.) gang....? : )

@ Z Da er vi 2! Eller i allefall 1,8.. : ))

Skjult ID med pseudonym BruceW fr. 7 mai 2010 18:40

Om ikke damer har problemer vil de øyeblikkelig prøve å lage et. Gammelt jungelord.

Skjult ID med pseudonym buddha fr. 7 mai 2010 19:08

@ Hawiha 18:38

Her er du nok inne på noe ja.......

@ kosepusen

Tullkatt........

* stryker pusen *

Skjult ID med pseudonym The One fr. 7 mai 2010 19:10

@TS

Har du noen gang tenkt på at det "lukter" veldig vennefellen når situasjonen blir som du skriver. Det er ganske mange av dere damer som sier at dere er usikre på følelsene, men sier at dere gjerne vil være venner. For meg betyr det da at da lukker vi den døren og åpner en ny

Skjult ID med pseudonym tuppa fr. 7 mai 2010 19:40

@kosepusen
Ja synes det var godt å lese dine erfaringer også:-) Trengte dem nå siden jeg er i den settingen nettopp nå om dagen :D

Skjult ID med pseudonym vibe fr. 7 mai 2010 20:36

@ Buddah, men kjenenr du degt igjen - OG vil ha et forhold - kan du gjøre noe med det :-D Du kan overtale deg selv neste gang du treffer en ålreit dame som vil møte deg, til å tenke at du skal prøve det beste du kan i tre måneder. Og føler du usikkerhet eller at det er ubehagelig med noen som baserer seg på deg, kan du prøve å kommunisere deg.

@Nettferber, forsto det slik at Buddah kjente seg igjen jeg.

@ Z og Hawiha,
det gjelder også kvinner _i_noen_grad men ikke like mye. Fordi flere kvinner som har vært single lenger har likevel nære relasjoner til andre og er ikke like reserverte som mange av ungkarene.

Jeg vil bare påpeke at dette ikke er flåsete sludder, det er gjennomgående basert på empiri, og det er logisk at det er sånn. Merk at det er to faktorere som må være tilstede; rimelig attraktiv OG singel i _mange_ år. Det gjelder ikke de mindre attraktive mennene som kanskje ikke har hatt like mange valgmuligheter (jeg mener da menn som ikke har like mye draget, ergo får de ikke sjansen, de kan seff være vel så gode ketmenn), eller de som har vært i lange forhold eller forhold for ikke så lenge siden.

Prøv å finne noen forklaring på hvorfor en mann med bra sjanse på damene har vært single i maaange år. Ikke truffet den rette? Nettopp, men hvorfor? Fordi hun ikke finnes, eller han har ikke det i seg som skal til for å knytte seg til noen.

Men enig med deg Hawiha, at man kanskje analyserer for mye - på nettet blir man nesten tvunget til det med alle disse parametrene som skal fylles ut.

@ Kosepuse og tuppa, dere er ikke alene - vi får prøve å bruke tiden på de riktige mennene... :)
Heretter: Nylig single, yngre og/eller de som man kanskje ikke legger merke til med en gang...?!

Skjult ID med pseudonym buddha fr. 7 mai 2010 20:49

@ Vibe

Buddha likte innlegget ditt.........

Men bekymre deg ikke, buddha har stålkontroll, og når han møter sin "overdame" så er han klar :-))))))

* går til innboksen for å lese brev fra neste kandidat*

(mann 55 år fra Akershus) fr. 7 mai 2010 21:24 Privat melding

Driftene bare tvinger meg til å løpe etter Vibe,når hun løper sin vei.

Skjult ID med pseudonym Nightlife fr. 7 mai 2010 21:37

TS: Husk at de sjarmerende 2 meter lange alpha-typene som du faller for, de er gjerne noen skikkelig rundbrennere. Men selv rundbrennere trenger nærhet, varme og vennskap. Og da er du interessant for dem, en viss tid.

De kan være uinteresserte i å binde seg. Fordi de frykter at de går lei dama etter ikke alt for lenge. De kan være "hekta" på variasjon, det å legge ned mange forskjellige damer. Hekta på variasjon i sex-livet.

Eller kanskje de har vært i et vanskelig forhold tidligere, og følt det som bortimot umulig å komme ut av det (kan være mange grunner til det), og dermed pådratt seg en frykt for å havne i lignende situasjon.

Snakker av erfaring...

Skjult ID med pseudonym Hawiha fr. 7 mai 2010 23:27

@Vibe

Sorry Vibe, men jeg har vært gift i 20 år, og jeg har aldri vært mindre reservert i mitt liv enn jeg er nå... Det er jo nå jeg kan slå meg løs og være meg selv 100%! Og jeg kjenner jenter som har vært single i 8-10 år, og som nå har som eneste interesse å plukke kantareller... Så ikke vær så kategorisk, er du grei... "Huleboere" er nok temmelig likt fordelt blant kjønnene vil jeg tro.. Men "enslige damer" har nok høyere status i vårt samfunn en "enslige menn". Av en eller annen grunn...

Skjult ID med pseudonym vibe lø. 8 mai 2010 01:36

@Hawiha,
hallo og kjære vene, det er jo ikke deg jeg beskriver - jeg snakker som fremehet bl.a. ikke om " de som har vært i lange forhold eller forhold for ikke så lenge siden". Nettopp det at du har vært i et 20 år langt forhold gjør at du ikke inngå i denne kategoriej, hvor tydelig må jeg være....?

Hehe, Esso, det blir mye trim på oss da ;-)

Skjult ID med pseudonym kosepusen lø. 8 mai 2010 12:08

Takk for svar alle sammen! :)

@TheOne
Neinei, tøysekopp, snakker ikke om å være usikre på følelsene. Som jeg skrev lenger opp, så sier jeg i fra til gutten om jeg etter et par dater har mine tvil, men at jeg merker at han er veldig på. Da kan han ta valget som er mest riktig for seg selv.

@Nightlife
Hehe, du tok meg ikke akkurat på kornet der, men jeg forstår hva du mener, og jeg er enig i det du sier.

Det jeg vil fram til her, det kan godt være gutter jeg ikke engang har møtt enda, men bare chattet med, er at jeg har opplevd flere ganger at gutter som har vært single lenge, sier at de selv på en måte har blitt "redd" jenter, og at de ikke vet helt hvordan de skal oppføre seg ovenfor oss (at det er som å sette en person som ikke kan å fly inn i en cockpit og be han om å fly, for å referere en nesten ordrett :D). Jeg tenkte å komme med noen eksempler her, men i fare for at noen leser på forumet og kjenner seg igjen, så lar jeg være.

Jeg er egentlig bare ute etter om andre har opplevd det samme, og om det gjengs blant de som har vært single lenge å føle det på den måten, eller om det bare er en unnskyldning for å dekke over at de egentlig er ute etter en fuck-buddy? Det er jo ikke noe i veien for det, men da kan man være ærlig på det, mener jeg, slik at den andre parten kan ta valget selv.

Skjult ID med pseudonym The One lø. 8 mai 2010 17:48

@kosepusen

Ler.....tøysekopp du lissom

Her er et utdrag av det du skrev.

"Jeg har lært at mine følelser kommer ikke ved et fingerknips, de kommer etterhvert, men også svært sjeldent (det er ikke alle jeg faller for, og sånn skal det heller ikke være). Derfor blir jeg så frustrert når jeg gang på gang møter på disse gutta, som jeg merker jeg kunne falt for, men som etterhvert forsvinner stille hen i intet."

Det er mulig du ikke sier noe, men du gir signaler som kan tolkes som vennskap og ikke noe mer selvom du ikke mener det, nettopp fordi du ikke har kommet i kjæreste modus enda.

Skjult ID med pseudonym Sådetså lø. 8 mai 2010 18:28

Sukker har en litt uheldig virkning på noen av oss. Vi finner noen, prøver å bli kjent men det tar jo tid, tenker samtidig at det var jo lett å finne en, kanskje det er like lett å finne en bedre? Og bedre! Og bedre! ( Bare en tanke).

Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 8 mai 2010 18:54

@Vibe
Joda jeg må innrømme at jeg blingset litt, men at du/dere skulle løpe var vel en vel dramatisk konklusjon :-)
Ikke så sort hvitt mener jeg . Dessuten er det ikke uvanlig å se samme fakter fra Damer.

Noen tror at menn er "maskiner" , mulig noen er det som kan ta seg et "nyp" med hvem som helst hvorsomhelst uten snev av følelser. Andre får snakke for seg selv for min del må jeg erkjenne at følelser er svært viktig for lyst og velvære for si det slik. Empati for andre kan også gi uønskede resultater . dvs at om man ikke føler at det er veldig stor sannsynlighet for å lykkes følelsesmessig vil man ikke utsette seg selv eller den andre for noe ubehagelig å trekker seg tilbake. Om dette er en god eller dårlig egenskap kan sikkert diskuteres, men det er snev av sannhet her.
Mulig det skallet blir tykkere med årene, men treffer jeg den rette og det er gjensidig er det ingen grunn til å løpe ;-)