Alle innlegg Sukkerforum

Anstendighet

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lava fr. 21 des. 2007 01:10

Leser gjennom innleggene her, og opplever at det er noe glede og mye skuffelse og frustrasjon......og noen ganger lurer man på hvor blir det av det som heter normal anstendighet i forhold til andre mennesker, selv om en kan gjøre seg anonym så mye en ønsker, så glem aldri at det er mennesker man har med å gjøre......

En liten ”solskinnshistorie” for å illustrere dette...

En søt ”ung” Oslo dame på 44, lettere småfrustrert over livet generelt, melder seg inn på sukker.no, snuser litt rundt, og finner etter kort tid drømmeprinsen, aktiv, pen, morsom, flørter og lager alle de rette lydene...synd, for han er utenbys fra, men toget går ofte til Oslo hvor han har mange weekendærender.

De møtes og snakkes, før de avtaler en ”helg”.

De avtaler å møtes søndag kveld, da han har ærend i Oslo hele weekenden, men de kan ikke treffes før søndag kveld, han utsetter hjemreisen og de møtes kort til middag; full klaff med mere til, på hans hotell. Hvem han møtte tidligere i helgen, sier denne historien intet om.

Det blir alfor tidlig kveld, for hun må hente sin yngste datter, og underveis hjem, ringer kjæresten gjennom de siste år og sier at han stikker innom, han har ikke fått kontakt på mobil gjennom hele dagen og er bekymret. Synd, motorstopp, hun kommer hjem først kl 0200 med datteren, og da var kjæresten lei av å vente.

Mobiler som ikke virker, reparere man, og kjæresten får byttetelefon og henter sin, som den unge søte har lånt, bytter, og lo and behold, surprise, surprise.....

Vel, han konfronterer sin kjæreste, og får klar beskjed, hun har truffet drømmemannen, han som forstår henne, som elsker henne, etc. Vel, han ringer drømmemannen, sjekker han ut og han virker da sympatisk nok, så, om han visste at den unge søte hadde en kjæreste?? Nei...vel, nå vet du, og hva gjør du med det?....det dreit vel han i, ”jeg er fremtiden”!!!!

Greit, ok, sier kjæresten, vær så god ta over, jeg melder meg ut, dette blir for mye.

Tre uker senere er den unge søte dumpet, ikke en gang, men to ganger. Fem barn får en julegave mindre i år.

Og på sukker er en gammel profil av dømmemannen atter gjenaktivert.

Noen flere som kjenner seg igjen?

(mann 49 år fra Oslo) fr. 21 des. 2007 08:09 Privat melding

treffer en for første gang , spiser middag og så på hotelromet , sexe og hun " kjerring" tror de er kjærester med engang etter det...latterlig...saken er hun har blitt sexet og det har vel vært formålet med han " typen" hun traff...
for det første hadde hun kjæreste og hva er da vitsen å treffe noen andre ? og dumpe noen etter en natt og tror drømmeprinsen kom riddende...tror hun lever litt i en drømmeverden..

(kvinne 45 år fra Oslo) fr. 21 des. 2007 10:13 Privat melding

I anstendighetens navn, du har da laget profil på et nettsjekkested mens du har kjæreste et annet sted, du har sex med en annen enn kjæresten din... og så klager du når du blir dumpet? Normal anstendighet sa du?

(kvinne 45 år fra Oslo) fr. 21 des. 2007 10:19 Privat melding

Det verste, Gitraristen, så tror jeg der er mange som faktisk holder på slik og som at på til blir forundret når de sitter igjen med skjegget i den berømte postkassen! Hehehehe...

Skjult ID med pseudonym Hallo fr. 21 des. 2007 11:18

Hvor dum går det ann å bli da??
Dette er jo kun livet..