Alle innlegg Sukkerforum

sure meldinger

Vis siste innlegg
Skjult ID lø. 8 mai 2010 12:11

alle er vel litt opptatt av å like det man ser på bildene og ikke minst det personene skriver om seg selv.
når det er sagt, så får man post av noen man ikke finner intressang, da pleier vertfall jeg å sende ett høflig avslag., da ender det som regel opp med hvorfor ikke jeg vil snakke osv. noen ganger sure meldinger om hva jeg tror jeg er som er så høyt opp i skyene.
jeg prøver bare å gi ett svar enn å overse personer som vil ha kontakt.

burde jeg heller bare la vær el?? opplever andre det samme både gutter og jenter

Skjult ID med pseudonym kosepusen lø. 8 mai 2010 12:24

Ja, jeg har opplevd det samme (jeg er jente btw). Prøver etter beste evne å gi et høflig avslag (uten å bruke de knappene nederst i mailen :P), men opplever ofte sure meldinger tilbake med hvorfor det, og jammen du sier jo at det kunne vært hyggelig og blabla, og at vi jenter er bortskjemte osv osv.

Har lest flere steder på forumet her at folk klager over å ikke få svar i det hele tatt, og heller vil ha et avslag enn ikke få noe. Så da sitter man der og lurer da, hva folket egentlig vil. Personlig synes jeg det er helt greit om vedkommende ikke svarer, men ser jo at det er mange som ikke synes det, derfor svarer jeg stort sett. Jeg vurderer å slutte med, ene og alene for å unngå sure og ubehagelige meldinger tilbake. Tror det er noe man må finne ut av hva funker best for seg selv jeg :)

Skjult ID lø. 8 mai 2010 12:34

hei takk for svar, er jente selv.
ja jeg syns jeg har lest her inne at mange blir sure for å ikke få svar hehe mens noen tydligvis blir sure for ett svar som ikke passer dem.
men da er det greit å vite at man ikke er den eneste som får di sure meldingene.:)

takker så mye for innlegg

Skjult ID med pseudonym In10se lø. 8 mai 2010 12:45

Har aldri opplevd det, og kun én gang fått en oppfølgingsmelding etter at jeg ga et høflig avslag hvor jenta spurte hvorfor jeg svarte at "vi dessverre ikke passet sammen", men uten at det brevet hadde en sur tone (jeg svarte da med å blokkere henne, ferdig med det, jeg synes det er unødvendig å måtte forklare hvorfor du avslår).

Tror dessverre at dette er noe det stor sett bare er dere jentene som sliter med. Noen menn er jo åpenbart helt idioter.

Skjult ID med pseudonym CCL77 lø. 8 mai 2010 12:47

Jeg har aldri fått sure meldinger av den grunn og jeg er gutt.. Det er heller faktisk hyggelige mailer fra jenter som er glad for at jeg faktisk svarer.

Tror det å bli gretten over slikt er mer en mannfolk ting, er i alle fall det inntrykket jeg har. Tror frustrasjonen over mangel på svar eller overgangen fra IRL til nettet kan noen ganger få sinnet i kok til enkelte, samme om jeg tror de fleste av oss setter heller pris på å vite om det er noe poeng å vente.

Skjult ID med pseudonym ide lø. 8 mai 2010 12:53

Er nok mange grunner til om en skriver el svarer.
Bilder sier ikke mye om eit ansikt. Glimt i øyet kommer aldri frem. Noen smiler med øynene, og noen med tennene. Smilende ansikt er fint å se på,men det sier lite om eit ansikts utrykk. Tror ikke jeg noen gang har sett eit potrettmaleri med eit smilende ansikt. Det er ikke uten grunn at potrettene blir malt slik.
Presentasjonen er viktig,veldig viktig. Har den humor,snert,eller bare selvskryt (noen vil vel kalle det fakta) men det kan også gi avstand. Så har vi de som ikke skriver noe.
Avstander. De fleste har ikke mulighet til å flytte, og da begrenser mye seg. Mange bra forhold oppløses pga avstandene blir for store etter hvert.
Aldersforskjeller. Trolig er en alt for opptatt med det.
Slitasjen en får ved å være medlem på slike fora over lang tid. Den kan være utmattende.

Skjult ID med pseudonym Egentlig. lø. 8 mai 2010 13:06

Jeg vil gjerne ha skriftlig avslag, om ikke annet fordi da kan jeg gå videre med en gang, og slipper å vente flere dager sånn i tilfelle hun skulle svare til slutt (kan jo være bortreist, f.eks.).

Men jeg kan forstå at dere ikke gidder, dersom det virkelig er så mange idioter av noen menn der ute (og det forundrer meg ikke).

Tror mange menn lever i en verden der de føler de har rett til både det ene og det andre; verden er deres, og det er bare for dem å gå ut og ta for seg av alt. Har et par sånne på jobben. Da blir de vel fort sure når "gjenstanden" de vil ha svarer tilbake og ikke vil ha dem(!).

Men - de har selvtilliten i orden ihvertfall, og det er jo en ettertraktet vare, så de klarer seg som regel...

Skjult ID med pseudonym In10se lø. 8 mai 2010 13:12

@ Egentlig.

Jeg er ikke enig i at de som skriver sure meldinger nødvendigvis har særlig mye selvtillitt. Snarere tvert i mot. Hadde de hatt det hadde de bare trukket på skuldrene og gått videre, ikke blitt sårede og sure. Det krever ikke noe guts å skrive sure meldinger på en anonym sjekkeside.

(mann 59 år fra Buskerud) lø. 8 mai 2010 13:12 Privat melding

Jeg har vel snart sukker rekord i å få avslag, og har vel tilgode å svare surt tilbake, har noen ganger sendt en humoristisk tilbakemelding men ikke sur. Nå er det jo slik at dette nettet ikke registrerer tonefall blikk ovs. og det er vel derfor også vanskelig å si hvor dypt en slik melding stikker og er menigen at den skal stikke. Men jeg må jo innrømme at noen ganger så kan faktisk avslagene også virke som et lite slag i tryne, p.g.a. orlyden i avslaget og da kan det hende at man får lyst til en fekk en. Men jeg støtter på langt nær dem gutta som ikke greier å ta et avslag som en mann.
Hjelper lite å mase på noen en ikke kjenner og som ikke er interesert, bortkasta tid. Gutter skjerp dere dere ødelegger for alle andre.

Skjult ID lø. 8 mai 2010 13:20

takker for alle svar:D veldig intressangt å høre andres meninger.
jeg tror jeg fortsetter med å svare og gi avslag viss jeg ikke er intressert så får dem bare ta det som dem vil.
som sagt er det jo kjipt å vente i håp om svar senere men som aldri kommer.
det er greit at man prøver seg , og får litt dårlig samvittighet med å gi avslag til noen som sender en lang post. men det er vel sånn det er.

Skjult ID med pseudonym In10se lø. 8 mai 2010 13:28

Sorry cabben. Jeg har rekorden. Jeg fikk en gang et avslag fra en jente jeg verken hadde vært inne på profilen til eller sendt en melding til. Hun hadde bare vært inne på profilen min, lagt igjen en melding om hvorfor vi ikke passet sammen, og så blokkert meg. Må ha hatt en skrue løs. Slå den du!

Og forresten, dette hadde jeg helt glemt, det "avslaget" (hvis du i det hele tatt kan kalle det å bli avvist av noen du ikke engang har forsøkt deg på for et avslag) var faktisk både ganske frekt og litt stygt, så jeg kan ikke si at jeg likte det noe særlig. Men jeg kan jo le av det i ettertid da, for den skrulla kan jo ikke ha vært helt god.

(kvinne 34 år fra Oslo) lø. 8 mai 2010 13:30 Privat melding

hehehehe du fikk vertfall meg til å le godt nå, visste ikke at det fantes slike her inne, men er vel mange som opplever mye rart:D nei uff det må være noe merkelig som har skjedd i det topp lokket.
ja det er jo frekkt da, men som du sier du må jo nesten bare le litt av det og.
det vertfall det merkeligste jeg har hørt av en slags "avvisning"

Skjult ID med pseudonym In10se lø. 8 mai 2010 13:32

Jepp, det var egentlig en ganske komisk situasjon:)

Skjult ID med pseudonym lashes lø. 8 mai 2010 14:05

Det hender jeg får sure svar også, om jeg ikke har lyst til å maile noe.. Men det sier jo bare en ting da, at man hadde rett i at den personen ikke er noe å maile/treffe;)

(mann 37 år fra Buskerud) lø. 8 mai 2010 14:10 Privat melding

Hah. Faktisk aldri opplevd å få direkte sure tilbakemeldinger. Men i går så var det ei innom profilen min som markerte den som interessant og sendte en hm skal vi si "spesiell" melding. Høflig som jeg er svarte jeg på denne og 2 sekunder etterpå fikk jeg melding tilbake "sorry jeg tror ikke vi passer sammen". Gøy :) Er mye interessant å oppleve her på sukker må jeg si hehe.

Skjult ID med pseudonym lashes lø. 8 mai 2010 14:46

hahahaha:P

Skjult ID med pseudonym StyggFaen lø. 8 mai 2010 15:43

Trådstarter og første replikkforfatter gir et meget klart og tydelig inntrykk av at de begge to er umodne drittunger som ikke har klart å lære seg at den første følelse de får oppe i puddinghodene etter å ha sett bilde av en mann, ikke med nødvendighet gir et sannferdig bilde av hvor lykkelig eller kåt de vil kunne bli med denne mann.

Jeg har absolutt ingen forhåpning om at jentene skal utvikle sin intellektuelle dannelse og derfor er det med stor lengsel og forventning vi kan lese at sukker har forskuttert visse verktøy for å redusere dette problem. For en gang skyld skal jeg berømme sukker for å være oppmerksom noe meget viktig. Det problem at det er umulig med et stillbilde å gi et tilnærmelsesvis anslag av hvordan er person er, være seg i utsende eller personlighet.

sukker er vår redning imot tomhodede jenter som sloss om et lite knippe av de samme gutter som enten har gjort en formidabel innsats for å fremstå godt på profilbilde eller som hatt skikkelig flaks med et knips slik at de følelsesstyrte jentungene skal kjenne piffen av eget vaginasekret stige opp i neseborene.

Skjult ID med pseudonym jonfb lø. 8 mai 2010 16:07

Jasså gett. Det var da voldsomt.

Skjult ID med pseudonym sløseri lø. 8 mai 2010 16:13

Jeg registrerer at det er flere menn her som har opplevd å få sure tilbakemeldinger ved å avslå.

Enten må jeg ha en utrolig kjip profil, eller utånde en rar karisma. For jeg har enda ikke i min "sukker-karriere" kunnet avslå noen, da jeg har fått null meldinger i min inbox.

Over og ut.

Skjult ID med pseudonym kyllingen lø. 8 mai 2010 16:30

ja sier meg enig det var da voldsommt... tomme hoder, osv. lurer egentlig på hva den fyren gjør på sukker.
du er vertfall en som tok deg skikkelig nær av tråden. det er tydlig. må kunne avslå personer man føler utifra en profil ikke er noe for enn uten sure toner. vi er alle forskjellige og opplever profiler og bilder forskjellig. ikke noe å bli sur for.

Skjult ID lø. 8 mai 2010 16:33

styggfaen voldsom reaksjon fra deg da... kansje du er en av dem som blir sur av å bli avslått... lev med det, ikke døm jenter som avslår som puddinghoder . kansje du er en umoden person som kansje skal lære å ikke ta ett avslag så hardt. vi liker alle forskjellige mennesker og ser forskjellig på mennesker.... kan ikke dra alle under en kam.

Skjult ID med pseudonym StyggFaen lø. 8 mai 2010 18:24

Jeg hadde naturligvis absolutt ingen forhåpning om at noen av kommentarene til min replikk skulle befatte seg med essensen av det problem jeg reiser.

Faktisk forventet jeg en ny runde med puddinghoder og deres forsøk på å ta mannen og ikke ballen. Vanligvis har de vel erfart at dette fungerer godt, fordi det er stort sett bare puddinger de møter på i hverdagen. Det fungerer dog ikke på meg. Det er et reelt problem at jentene ikke forstår sitt eget beste - ikke forstår at øynene deres lyver om hva som har potensiale å gi dem lykkefølelse - og at dette er et mye større problem på sukker enn ute i verden forøvrig fordi her må man gjøre det med kun ett bilde og treffe med dette, med mindre en vet hvordan håndtere dette problem og de damer det gjelder. Det er flere triks en kan benytte for å få damene i tale. Personlig er jeg en stygg faen, men har hatt samtlige av de i overkant vakreste damer her på sukker i tale. De fleste per telefon til og med. Så langt har jeg funnet samtlige av dem for lette, for grunne og for fordringsfulle, unntatt en. Jeg har derfor inngående kjennskap til bildeførsteinntrykksproblemet og har dessuten identifisert det å ha sitt opphav i at damer har fullstendig tanketomme når det kommer til denne utfordring, slik som beskrevet over.

Skjult ID med pseudonym rotte lø. 8 mai 2010 18:28

Klype hardt i ballen(e).

Skjult ID med pseudonym lurifaks1 lø. 8 mai 2010 18:34

@In10se: Det var nok mange av oss som fikk den meldingen fra henne..det kom frem i en annen tråd for noen uker siden, at det var samme jente som sendte den samme mailen til flere av oss uten at vi hadde vært innom profilen hennes.. litt snodig kan man si..hehe xD

Skjult ID med pseudonym jonfb lø. 8 mai 2010 18:40

@StyggFaen. Gratulerer med en utrolig godt formulert kritikk av den kvinnelige andelen av forumet. Regner med de aller fleste forstår at å dømme noen utfra bilde og tekst ikke er helt fullkomment. Men det er klart det fungerer å være drittsekk (i følge deg selv). I alle fall i starten. Om det er ønskelig derimot, det får være opp til hver og en.

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 8 mai 2010 18:49

@Styggfaen
Du forventer altså at puddinghodene skal ta ballen, og ikke mannen? Du føler ikke at det klirrer litt i glasshuset ditt, da...? Mulig du er en de skriver om?

@TS
Selv er jeg blant dem som gir litt blaffen i om jeg får svar eller ikke, ikke svar er også, i hvert fall i mine øyne, et avslag. Og får jeg negativt svar, er det første jeg gjør å blokkere vedkommende - er da ingen grunn til å tro at man får dem til å skifte mening når de allerede har bestemt seg ut fra de kriteriene man har her. Mulig det er noen som ikke ser dette, at man tror man er et sted der man faktisk kan vise flere sider av seg selv, som helt sikkert kan være flotte, men sol ikke kan formidles gjennom en elektronisk melding (husk at non-verbal kommunikasjon utgjør om lag 90 prosent av kommunikasjonen mennesker imellom).

Personlig synes jeg vel det minner mest om Johansen/Eia-sketsjen om reklame/PR-byrået som har som hovedstrategi å si: "Å kom igjen, da, er det så nøye, da, vær så snill..."

Skjult ID med pseudonym StyggFaen lø. 8 mai 2010 19:00

@zoid77, jeg vet ikke hva det er du forøker å kommunisere med den kryptiske kommentaren til meg, men den absolutt eneste måte å lese noen som helst fornuft inn i den er ved at du mener jeg har gått på "mannen" og ikke ballen jeg også. Det er sikkert noe du innbiller deg fordi du har svært svak erfaring med holdbar argumentasjon. Når jeg angriper tanketomme lufthoder så er det BALLEN jeg angriper. At ballen også er "mannen" i dette tilfellet er bare en tilfeldighet.

Skjult ID med pseudonym petita lø. 8 mai 2010 19:04

Alvorlig talt StyggFaen, var det ikke nok å krangle på seg hele forumet i går?

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 8 mai 2010 19:08

Jaja, du har i hvert fall valgt et treffende nick...

Skjult ID med pseudonym StyggFaen lø. 8 mai 2010 19:15

@jonbf, TIPS: du kan se helt bort ifra at damene leser fri-teksten i menns profiler før de har konversert minst fem ganger med dem. De ser bare på bildet, og i høyden lar de blikket fare over matchtreet, hvis tre de ikke har den ringeste forstand på å tyde på en menignsfull måte. Sukker gjør det ikke lettere for de tanketomme lufthodene heller, fordi matchtreet er den reneste svindel. "Tanketomme lufthoder" refererer til samtlige kvinner jeg har befattet meg med mellom 26 og 44 år, med to tre unntak. Jeg har konversert med i underkant av 1000 damer.

Menn, forstå dette: KVINNER ER OVERFLADISKE TANKETOMME SKRULLER. Det er jo derfor vi er istand til å elske dem. Innstill dere på dette når dere utvikler teknikker for å snurre inn drømmedama. Det er tillatt å lyve fem år på alderen. Det er tillatt å lyve på seg å være barnløs om du ikke har omgang med barna dine. Det er IKKE tillatt med falske bilder, og du bør unngå å være for kreativ med PS - det er i din interesse ikke å være det fordi du bare utsetter problemet til dajten. Lær deg et godt skriftspråk. Øv deg, og bli istand til å snakke jenta klissvåt i trusa som et minste minimum, (uten at det er avtalt på forhånd). Snakk om de små ting i livet, men legg til en og annen begeistring innimellom. Vær ikke bebreidende: aldri. Vær ikke fordringsfull: aldri. Vær pågående ALLTID (men alltid kun med en om gangen) Det er en MY Y Y Y Y T E at damer ser på desperasjon som negativt, men den må jo ha riktig fokus. Damer vil at du skal være vill etter henne. Det er et av hennes ALLER VIKTIGSTE utvalgskriterie, men viser du det for tidlig så går "du kjenner meg ikke og kan ikke ha utviklet en sunn affeksjon for meg ennå"- alarmen). Fremfor alt, BRUK HODET TIL Å TENKE MED når du utvikler din sjekketeknikk. Få ut av hodet ditt at kjærlighet skal være så spesiell at det skal bare havne i fanget ditt med minimal innsats. Fri deg fra filmverdens bedrageri!

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 8 mai 2010 19:18

Jøss, har Neil Srauss meldt seg på Sukker?

Merkelig, da, at damer tar utgangspunkt i noe som står i profilen min i første melding...

Skjult ID med pseudonym petita lø. 8 mai 2010 19:20

Kanskje derfor jeg er singel, siden jeg ikke er en tanketom skrulle ;)

Skjult ID med pseudonym StyggFaen lø. 8 mai 2010 19:21

@zoid77, hvem faen innbiller du deg at du skal klare å lure? De som velger å sette sin lit til unntakene?

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 8 mai 2010 19:24

@Styggfaen
Når du sier at vi bare kan glemme at damer leser profilen, sier jeg at jeg har motsatt erfaring. Men det er jo mulig at du stort sett holder deg til silikondamene som synes det er så fælt med krig og fred og religion og politikk og sånn, altså ikke den samme typen jeg tar kontakt med.

Skjult ID med pseudonym Lady lø. 8 mai 2010 19:32

Jeg konstaterer at "enkelte" menn er enklere enn andre. De har alle 3 hoder, et med hjerne, et uten hjerne og et som vil så gjerne:) Hvilket hode som fungerer til enhver tid? Tja, si det..........

Skjult ID med pseudonym StyggFaen lø. 8 mai 2010 19:40

@zoid77, det gjelder som en generell regel uavhengig hvilken "type" dame det er. Den enkelprofil jeg har dratt flest damer med så slik ut:

Om meg selv: "Dum, kjedelig, tiltaksløs, ansvarsløs, pengelens, belemret med fotsopp og frigiditet. Dessuten går det ikke en dag uten at jeg har rester av urin og bæsj i underbuksa. Forøvrig er jeg et arrogant rasshøl og er fæl til å skryte. Særlig om meg selv".

Om damen: "Jeg søker kun etter absolutte skjønnheter. Hvis du ikke er en slik: kontakt meg ikke".

Denne har fått over femti damer til å ringe meg, hvorav i overkant over 30 absolutte skjønnheter. Flere av dem fortsetter å ringe, antagelig fordi de nå har funnet ut at jeg ikke er så gal som jeg høres ut som. Det var for de svært få som i det hele tatt hadde fått med seg innholdet.

Innbiller du deg fremdeles at den frie profilteksten er viktig?

Når jeg kontakter damer så er dette fremgangsmåten for å få dem i tale:

hei

hei 2

hei 3

hei 4

hei 5

med en dags mellomrom. Jeg har til gode ikke å få svar av en dame etter fem hei. De som svarer meg da skriver noe a la: "FY FAEN TIL SELVTILLIT DU HAR A DØ!" Det er hvis dama er vakker. Ellers er det typisk med "Jada, jeg så deg første gang men jeg er ikke interessert". Da svarer jeg: "Er det fordi jeg er for stygg?". Dette spørsmål er det mest effektive du kan stille om du faktisk er stygg slik som meg, for å bane vei for en dajt. Hun kan ikke si nei, fordi det er det samme som å innrømme at hun er et overfladisk nek. Det er gjerne disse damer du finner ut at du har mest til felles med fordi du har fått dem til å tenke, og det elsker damehjerner, sikkert fordi nevnte organ er skrumpet hvor det kjennes deilig å få liv i det igjen. TIPS: VÆR DØNN ÆRLIG og lær deg å uttrykke ærlighet om ømme emner for deg på en overbevisende måte som oser av selvtillit. Gjør dine svakheter til din FORSJE!

Skjult ID lø. 8 mai 2010 19:45

Det høres bare idiotisk ut og ville ikke funket på meg

Skjult ID med pseudonym StyggFaen lø. 8 mai 2010 19:48

Det er naturligvis fordi du er milevis på utsiden av min målgruppen. I motsatt fall har jeg snakket med deg på telefonen allerede.

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 8 mai 2010 19:49

Jeg kan i hvert fall med ganske stor sikkerhet si at de jeg har datet, både de det har blitt det ene treffet med og de jeg har møtt flere ganger, ikke ville falt for den. Bevares, hvis du er ute etter overflatiske, tanketomme skruller, be my guest, men det er i hvert fall ikke det jeg er ute etter, og jeg har en vag følelse av at ikke alle på Sukker er slik.

Skjult ID med pseudonym StyggFaen lø. 8 mai 2010 19:50

Det er naturligvis fordi du er milevis på utsiden av min målgruppen. I motsatt fall har jeg snakket med deg på telefonen allerede.

Skjult ID med pseudonym StyggFaen lø. 8 mai 2010 19:53

@zoid77, jeg skrev ikke sannheten for å overbevise deg, men for å gjøre narr av deg. Det lyktes jeg godt med.
Jeg kan leve meget godt med at du innbiller deg at damer er humørløse.

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 8 mai 2010 19:56

@StyggFaen
Mulig jeg har høye tanker om meg selv, men etter å ha lest tråden tror jeg det er du som står i gapestokk her. Om du mener noe annet, kunne det ikke brydd meg mindre.

For øvrig mener jeg at det å være tanketom og det å ha humør står litt i motsetning til hverandre...

Skjult ID med pseudonym rotte lø. 8 mai 2010 19:57

@StyggFaen, vurdert å bli homo eller kjønnsskifte?

Skjult ID med pseudonym StyggFaen lø. 8 mai 2010 20:03

@rotte, neida, jeg er på ingen måte mismodig trass jeg ikke ha funnet drømmedama trass jeg har gjort en langt over vanlig innsats. Jeg søker etter noe helt spesielt. Hun skal både være superintelligent, ha motstand og være smellvakker på en gang. Det går ikke så mange av disse på kullet.

Skjult ID med pseudonym petita lø. 8 mai 2010 20:07

Superintelligente damer som også er smellvakre og som gir litt motstand ønsker seg det kanskje selv også ;) haha

Skjult ID med pseudonym Giogta lø. 8 mai 2010 20:15

Vel, styggfaens lørdagstips høres ut som noe som kommer fra sjekkeboka the game..

Skjult ID med pseudonym StyggFaen lø. 8 mai 2010 20:31

@Petina, akkurat.

Skjult ID med pseudonym petita lø. 8 mai 2010 20:35

@ styggfaen, nemlig, ergo er du singel

Skjult ID med pseudonym lurifaks1 lø. 8 mai 2010 20:38

@styggfaen: Men når du har så mye kontakt med så mange damer..Er du på mange dates? Eller finner du ikke ei som er verdt å date?

Skjult ID lø. 8 mai 2010 21:07

kjekt å kverulere litt frem og tilbake noen ganger ;)

Skjult ID med pseudonym StyggFaen lø. 8 mai 2010 21:09

@Petina, akkurat.

Skjult ID med pseudonym StyggFaen lø. 8 mai 2010 21:11

Så festlig at noen finner meg som en så formidabel motstander at de må posere i mitt sted. Det er rett og slett rørende.

Skjult ID med pseudonym StyggFaen lø. 8 mai 2010 21:13

@Petina, ja, jeg er singel fordi jeg har bestemt meg for den absolutt beste jenta som finnes. Å skaffe seg en dame å tenne på, det tar meg en kvart formiddag. Denne gang skal jeg ha alt eller ingenting.

Skjult ID med pseudonym rotte lø. 8 mai 2010 21:33

Rotte tro StyggFaen bli singel til evig tid. (Helt fortjent?)
Og skulle StyggFaen finne absolutt beste jente ville hun neppe føle noe gjensidig.

Skjult ID med pseudonym hetterotte lø. 8 mai 2010 21:34

Wow - rotte si noe fornufitg!

Skjult ID med pseudonym StyggFaen lø. 8 mai 2010 21:37

@rotte, jeg innser ikke det å være et problem. Jeg overlater naturligvis ikke slike viktige beslutninger om hvem en skal dele livet med, til damer!

Skjult ID med pseudonym go lø. 8 mai 2010 21:37

@rotte, hvor gammel er du, du virker litt deprimert...

Skjult ID med pseudonym kanskje lø. 8 mai 2010 21:44

(Jente svarer) Jeg "hater" å ikke få svar selv, så jeg har bestemt meg for å svare alle - også de jeg ikke vil treffe eller snakke med. Har flere ganger sendt en svar a la - "takk for meldingen, men beklageligvis er profilen din ikke helt hva jeg var ute etter". Har fått beskjed om at de gjerne kan skrive om profilen sin, at de har skrevet om profilen slik at den "passer bedre til meg" eller at de vil at jeg skal forklare mer - har også takket pent neitakk - og fått beskjed om at jeg var dømmende og fordomsfull. Og bortskjemt. Etter et helt voksen vil hvor jeg har lengtet etter barn og mann, så kan jeg ikke si at jeg føler at det er bortskjemt jeg er.
Har selv sendt ti ti-tolv "startmeldinger" til menn jeg har likt profilene til - og jeg har bare fått svar fra en - og han takket for meldingen, men mente at våre ulike holdninger til flere barn kunne skape problemer - og det er helt greit. Men et svar er jo greit, syntes nå jeg - kan kan man "få folk ut av hodet".

Skjult ID med pseudonym rotte lø. 8 mai 2010 21:46

@StyggFaen, du tenke på tvangsekteskap? Eller hadde du tenkt å bli homo?
Rotte foreslå du bli homo eller ta kjønnsskifte.

Skjult ID med pseudonym rotte lø. 8 mai 2010 21:46

@go, hvor gammel tror du Rotte er?

Skjult ID med pseudonym StyggFaen lø. 8 mai 2010 21:53

@rotte, vel, nå har det seg slik at bare fordi jeg er glad i å suge pikk så betyr det ikke at jeg har seksuell dragning til menn. Det kan faktisk være et jeg bare er glad i smaken av sæd.

Puh, enhver jente kan vinnes uten tvang. Mitt problem er å finne drømmejenta. Å vinne henne bekymrer meg ikke det minste.

Skjult ID med pseudonym rotte lø. 8 mai 2010 22:03

Bwahahahaha