Alle innlegg Sukkerforum

Jenter og alder?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Maggs lø. 8 mai 2010 12:33

Myte: " Jenter ligger mentalt tre år foran gutter "

Dette er jo grunnen til at mange jenter ofte søker eldre menn, men det setter meg i en litt kinkig situasjon.
Jeg har alltid vært veldig moden og voksen for alderen, og uten å forhåpentligvis høres for intellektuelt snobbete ut: jeg har savnet en intellektuelt stimulering i tidligere forhold. Eldre jenter vil sjeldent eller aldri gå ned i alder, de i min egen aldersgruppe vil helst gå opp. Jeg har derimot ikke problemer med å komme i kontakt med jenter som er yngre enn meg, men da kommer jeg som regel like langt, selvom det finnes unntak der også.

Problemet er det å komme i kontakt med jentene som kunne vært noe for meg, ettersom jeg føler at jeg sjeldent er aktuell pga alderen min. Selvom dette som regel forandrer seg hvis de tar seg tid til å bli kjent med meg.

Noen andre som har noen tanker om dette?

Skjult ID med pseudonym petita lø. 8 mai 2010 12:37

At du ikke får noen intellektuelt stimulerende kjæreste før du er godt oppe i åra og intellektet blant kjønnene utjevner seg?

Eller om man ser bort ifra denne myten, at det faktisk er slik at alt kan hende ;)

Skjult ID lø. 8 mai 2010 12:38

jente her, jeg er i midten av 20 åra og er vel den jenta som aldri har datet en gutt som er yngre enn meg.
jeg tenker ikke så mye over om han er umoden el mindre voksen enn meg.
i mitt tilfelle er det mer at jeg er litt rundere i formene og har fått for meg at eldre menn liker rundere former enn gutter på min alder og yngre, har vel en følelse av at yngre gutter er mer uttseende fokusert enn eldre menn..
sikkert jeg som har ett idiotisk syn som ikke stemmer, men er bare noe jeg føler vertfall. så er det feil tanke gang av meg fyr løs og si ifra:D

Skjult ID med pseudonym Maggs lø. 8 mai 2010 12:48

@petita
Det ligger kanskje noe der, ihvertfall til det punktet når jenter slutter å se så mye på årstall og mer på det individet jeg faktisk er. Som du sier, alt kan jo skje og jeg håper at det skjer om ikke så lenge da. Det er relativt oppskryt å være singel over lengre perioder.

@ skjult id
Det kan nok stemme. Det er nok det at når man blir eldre så blir kriteriene mindre viktig, og det kommer mer ann på personen. Alder, utseende osv. Man lar seg ikke lenger diktere av en fasit på hvordan en kvinne eller partner skal se ut?

Skjult ID lø. 8 mai 2010 13:27

jeg er vel opptatt av uttseende selv, men ikke til de grader hvor jeg forventer å få den kjekkeste mannen som går på 2 bein. men syns det er slitsommt og idiotisk at uttseende skal ha en del og si uannsett om man mener og sier det indre teller mest. for det gjør jo egentlig det, man vil jo leve med en som blir ens bestevenn med felles syn og intresser, en man passer sammen med og ikke en man har på sin side som er ett glansbilde.
for hva er en egentlig en hot dame og en kjekk mann, finns vel ingen fasit svar på det, utenom det dem viser i media. jeg har møtt mange på jobber osv, som jeg i første øyekast ikke hadde hatt intresse for å date, men etter man blir kjent fordi man jobber sammen, snur det plutselig seg og viser seg at han er jo kjempe tiltrekkende.

Skjult ID med pseudonym petita lø. 8 mai 2010 13:30

Er det noen som skryter singeltilværelsen opp i skyene da maggs? :)

Skjult ID med pseudonym vibe lø. 8 mai 2010 14:18

maggs,
dette var jo en omvendt problemstilling.)
Det kan jo hende endel av de som er noen år eldre enn deg, ikke tror du er seriøs?

Nå vet jeg ikke hvor gammel du er, men en ting er sikkert og det er at den forskjellen utjevner seg. Før kunne jeg nok ikke vært sammen med noen som var særlig mye yngre enn meg selv, jeg følte meg bare voksnere, mer ansvarsfull, sterkere og mer verdensvant. Men siden jeg var et par og tredve føler jeg forskjellen utjevnet seg; merker jeg jo at menn som er noen år yngre er blitt menn de også - og hvem som er intellektuell eller ikke er mer personavhengig.

Je tror nå at hvis du står på og viser at du er seriøst interessert i en dame som er 2-3 år eldre enn deg så kan hun la seg både overbevise og sjarmere i senk..

Skjult ID med pseudonym Maggs lø. 8 mai 2010 14:58

@petitia
Fri og frank, ledig og singel? hehe, det er faktisk noen som mener det er en befrielse å være singel. Om de er seriøse kan jo diskuteres. Jeg er uansett en forholds person :) Har booket billettene til vegas forresten;)

@vibe
Der sier du noe, fordi jeg får egentlig samme følelsen med de som er yngre, også mange (de fleste) i min egen aldersgruppe (som er i tidlig i tjueårene). Det har jeg vel egentlig alltid følt. Siden jeg er såpass ung, så er jeg en smule redd for at jeg da må vente en stund.
Det kan veldig godt være at de ikke tror at jeg er seriøs, og det er jo desverre slik at mange sitter på erfaringer som ikke taler til min fordel. Jeg kjenner jo selv at det vekkes en naturlig skepsis når jenter som er yngre enn meg tar kontakt.