Alle innlegg Sukkerforum

Får man vite for mye på sukker??

Vis siste innlegg
(mann 41 år fra Akershus) lø. 8 mai 2010 18:50 Privat melding

Jeg har tenkt litt på dette med nettdating en stund nå og kommet frem til en ting:
Når noen har tittet og LEST på profilen din, så har hun/han nesten hatt en første date med deg.. Man får vite mer info på profilene enn man gjør på en 1.date med en man møter IRL.. Problemet er jo bare at de ikke har fått møte deg som en ekte person. Dette gjør igjen at de mest sannsynlig ikke får møte den riktige deg og lager seg et inntrykk som ikke er riktig (på godt og vondt)..

Kanskje man burde ha mindre info om seg selv på sidene?? Tenker da ikke på beskrivelsene av hobby o.l, men mer på alt det "tullet" man må svare på for å fylle ut matchen..

Hadde det vært lettere å møte noen hvis man ikke har "hele livshistorien" (tar litt i nå) på forhånd?

Sånn det er nå, så blir jo de fleste av oss veldig "dømmende" og regner med at man finner en annen som er bedre bare man venter litt lenger (og lenger og lenger osv)..Kanskje det hadde vært en idè å gjort hele nettdatingen litt mer lik IRL dating?

Dette er bare noen tanker som har slått meg...ingen sutring eller noe annet.. (bare sånn at alle er klar over det før de begynner å mene noe annet..hehe) Vil bare høre tankene deres om dette!! =)

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 8 mai 2010 19:15

Tror fort det kan være noe i dette. Én ting er at det fort kan bli lite å snakke om, men en annen ting er jo at jo mer man vet, jo lettere er det å konstruere i hodet en person man nesten garantert ikke vil møte.

Men, men, c'est la vie...

Skjult ID med pseudonym petita lø. 8 mai 2010 19:32

Videre etter at man har truffet personen noen ganger, så kan det vær enkelt å ødelegge hele greia ved å tenke på hva han tenker om deg, eller hun. Og så agere ut ifra disse forestillingene man lager seg.
Tenker som så at det beste er å gå ut ifra hva en selv føler, og ikke analysere alt i stykker.

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 8 mai 2010 19:36

Og når man først har begynt å spørre seg for om hvordan man egentlig har det sammen, så vil den andre tenke at noe er galt og dermed lete etter første og beste vei ut.

Vi er nok fortapt uansett - og det er vel Sukkers forretningsidé - gi oss en illusjon...

Skjult ID med pseudonym petita lø. 8 mai 2010 19:41

Hehehe, nei det er ikke slik kjære zoid.
Både du og jeg og alle andre kommer til å ha et eller flere forhold i tidene som kommer. Om det er noe som varer spørs jo, men likevel, det er bedre med kjærlighet i perioder enn ikke kjærlighet :)
Keep ya head up!

Skjult ID med pseudonym lurifaks1 lø. 8 mai 2010 19:42

Neida Zoid77.. vi må bare gå litt mer i oss selv og ikke spekulere og overanalysere så mye.. Men først må man møte ei som vil på date da..hehe

Skjult ID med pseudonym Emilie lø. 8 mai 2010 19:46

@TS - flott ung mann - date kan da ikke være så vanskelig å få til ;-))

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 8 mai 2010 19:51

Ja, den som kunne skuppet overanalysering... Men når man etter en date får en lang klem og uoppfordret en oppfordring om at dette må vi gjøre igjen, for så å få beskjed om at "du er nok ikke min type", så får man følelsen av at det er noe hun ikke har sagt...

Men mulig det er noe av "trikset" - møte ei som faktisk snakker så jeg forstår det?

Skjult ID med pseudonym lurifaks1 lø. 8 mai 2010 19:57

@Emilie: Prøver så godt jeg kan jeg..hehe

@zoid77: At jenter fort forandrer mening er vel en kjent sak (et lite stikk til alle jenter..hehe)..men man må bare ikke gi opp allikevel =)=)

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 8 mai 2010 19:59

Én ting er å skifte mening, en annen ting er å si én ting og mene noe annet. Det er nok også noe kvinner har en tendens til å gjøre.

Skjult ID med pseudonym lurifaks1 lø. 8 mai 2010 20:01

Hehe..ja, det er nok mange jenter som kjenner seg igjen xD (mener ikke det som et angrep!!)

Skjult ID med pseudonym petita lø. 8 mai 2010 20:04

pøh, menn!

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 8 mai 2010 22:06

Jeg har nå en profil som tilsynelatende ikke sier noe som helst om meg. Bildene gir ikke noe inntrykk av hvordan jeg ser ut. Og det er uten tvil den mest effektive profilen jeg noen gang har hatt, målt i respons på sendte førstemeldinger.

Skjult ID med pseudonym lurifaks1 lø. 8 mai 2010 22:17

Litt mystikk er bare bra =)