Alle innlegg Sukkerforum

Gode nyheter: Tilgang til albumbilder hos Superbrukere

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym TkR sø. 9 mai 2010 08:58

Jeg har fått tilbakemelding fra Sukker-support om at de kommer til å gjøre det slik at Superbrukere selv kan VELGE om de ønsker at alle kan se albumbildene deres eller ikke.

Dette er er jo veldig bra og tyder på at faktisk Sukker har valgt å lytte til sine betalende medlemmer og at de tar oss seriøst! :)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 9 mai 2010 09:02

Se der, ja!

Og atter en gang får medlemmer på sukker en bekreftelse på at det skaper bare røre og surr når man til enhver tid antar det verste og forholder seg til dette som sannhet før man faktisk har fått svar fra rette vedkommende :-)

Bra, Sukker.no.

Skjult ID med pseudonym lashes sø. 9 mai 2010 09:19

Så flott da:)

Skjult ID med pseudonym Kosegutt sø. 9 mai 2010 09:22

Når enden er god er allting godt ;o)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 9 mai 2010 10:02

Alt eller ingenting? Kan man ha åpne albumbilder samtidig som man har bilder man gjerne vil spare til spesielt interessert? En hake på hvert enkelt bilde velger prioritering (åpen eller lukket avdeling ) Ikke missforstå, snakker ikke "sånne" bilder ;-) , men det kunne jo vært morro å sortert litt også mellom ordinære presentasjoner av en selv og eventuelt bilder der man utøver ulike aktiviteter mellom himmel og hav og alt derimellom og under ;-)

Skjult ID med pseudonym betteroff sø. 9 mai 2010 10:03

Jolly good :)

Skjult ID med pseudonym gutt28 sø. 9 mai 2010 10:32

Flott! :)

Skjult ID med pseudonym Nightlife sø. 9 mai 2010 10:52

Genialt opplegg. Med valgfrihet får alle i pose og sekk.

De som hadde blitt misfornøyd ved å miste albumvisningen blir happy.

Siden det er valgfritt, vil mengden album gratisbrukerne får se gå ned. Dette gjør det mer interessant å betale for seg.

Om i tillegg albumvisning er av som default, ja da vil nok temmelig mange album bli lukket for gratisbrukerne. Dermed blir det omtrent slik som Sukker hadde tenkt seg det - ingen eller få album gjør det kjedelig å være gratisbruker.

Og med få superbrukeralbum åpne, ja da blir det desto bedre for de superbrukerne som aktivt velger å åpne opp albumet sitt. Det er nok ikke så veldig mange som vil tenke på dette i tiden fremover.

Så honnør til Sukker for å lytte til sine kunder!

Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 9 mai 2010 10:56

Nå utelukker ikke jeg at "damen" kan være en gratisbruker, men om man som jeg foreslo velger å ta en "olebrum" løsning, ja takk begge deler så blir det nok perfekt.

Leser "sukker" tipsene her tro?