Alle innlegg Sukkerforum

Trenger litt hjelp

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym beskjeden fr. 21 des. 2007 16:20

Hei alle sammen.
Er en litt beskjeden dame som har hvert singel en stund. Hatt profil her og det har fungert bra med min beskjedenhet. Lettere når en kan skrive litt om løst og fast. Har mailet med noen hyggelige menn her inne uten at det har ført til noe. Men godt fornøyd med det så lang.

Det som er litt "trøbblete" akkurat nå er at jeg nettopp har begynt i ny jobb. Vi er en mellomstor bedrift og det er ikke så lett å bli kjent /komme innpå alle sammen. MEN...blandt de jeg ikke har naturlig omgang med, er det en MANN som jeg gjerne skulle ha blitt bedre kjent med. Tross mine voksende år blir jeg helt skjevlen og stum når han nærmer seg.

Er det noen som kan komme med noen forslag til hvordan jeg kan takle dette eller kanskje om hvordan jeg kan komme i kontakt med han.???
Føler at det kan bli litt feil om jeg sender en sms eller mail og bare sier "hei, skal vi ta en kaffe etter jobb" :-)

Er det noen som har noen lure forslag?
Hva syntes mennene her om å ble kontaktet helt uten forvarsel.
Jeg vet jo nesten ingen ting om denne mannen, - bare at han har barn , - sjarmerende flott, - og hva han heter, - og singel.


(mann 49 år fra Oslo) fr. 21 des. 2007 16:25 Privat melding

dont screw the crew...uskreven regel..blir bare bråk når det ikke passer , med mindre du har lyst å blir officetalk nr 1 etterpå

Skjult ID med pseudonym beskjeden fr. 21 des. 2007 16:46

Hadde ikke tenkt å kaste meg over han da, men få til en dialog :-)
Han er en sosial fyr som prater lett med de fleste har jeg sett. Det er bare det at hver gang han er i nærheten forsvinner tale evnen.
Og jeg vet han har "sett" meg ,- vi har da utvekslet ett par settninger og vi "møtes" ofte i forbifarten.

Hva gjør man for å få kontakt??? Uten at det virker "feil".

(mann 40 år fra Oslo) fr. 21 des. 2007 16:50 Privat melding

enig med AmadeusM; never dip your pen in the company's ink...men lykke til, og god jul:)

(mann 41 år fra Hordaland) fr. 21 des. 2007 17:19 Privat melding

@ AmadeusM/chandler77

Dere tar faktisk feil, svært mange har opplevd at jobben har brakt dem mer enn lønn alene, i positiv forstand. Og vedrørende "don`t screw the crew", en tidligere norsk landslagstrener i kvinnehåndball beviste at det lar seg ypperlig gjøre.

Men til saken, finnes det ikke en kaffeautomat evt. en felleslunch der det kan falle naturlig å møtes? Har selv opplevd at kaffeautomaten på jobben er stedet, utenom Julebordet, som gir best kontakt med kollegaer, av begge kjønn. Eller hva med Fredagspils, blir det praktisert? ( Da kan du også justere beskjedenheten din litt med et par "styrepils", he he )

Uansett, lykke til :-)

(mann 51 år fra Oslo) fr. 21 des. 2007 17:26 Privat melding

Er det ikke jobben som kommer på andreplass (etter venner) hvor de fleste ekteskap har startet?

Skjult ID med pseudonym østfolding fr. 21 des. 2007 17:37

Litt blikk og litt lett flørt, da kommer det naturlig. Tror ikke det er lurt å gå for hart igang, det kan bli litt rart på jobben hvis det ikke er klaff. La deg bli sett. Lykke til

Skjult ID med pseudonym jente 31 fr. 21 des. 2007 17:45

slå til !.. sier nå jeg... Du sier jo at dette ikke er en person du har så mye med å gjøre i jobben.. så det med at det blir pinelig å møtes på jobbeb går fort over.. Og det kan jo være starten på et vennskap om ikke mer.
Lykke til... (fra ei jente som kunne ønske at det var fler menn i mitt yrke)

(mann 49 år fra Oslo) fr. 21 des. 2007 17:56 Privat melding

jaja noen har sikkert funnet den rette på jobben...men gå det skeis og det er mye følelser i spill så vil jeg ikke være på jobben etterpå... det finnes kanskje flere bevis på en ekteskap... jeg holder meg til min dont screw the crew...håndball eller ikke.. og hun ene lesbe er faktisk gift med daniel frank.. host host

Skjult ID med pseudonym østfolding fr. 21 des. 2007 18:08

Er kjemien der skal man prøve

Skjult ID med pseudonym beskjeden fr. 21 des. 2007 18:42

Jeg vet jo ikke om kjemien er der når man blir kjent, men nå er det som om jeg får støt når blikkene en sjelden gang møtes. Greier ikke å holde det, må liksom se en annen vei for ikke å bli "helt avslørt". Og når han eller er i nærheten blir jeg helt stille.

Har ikke opplevd dette før, - og har ingen aning om han i hele tatt ser på meg som noe annet enn en "hyggelig/smilende" kollega.
Det er jo det jeg gjerne skulle ha avklart på en litt diskre måte.

Og skulle det være noe - skifter jeg mer enn gjerne jobb om det skulle bli noe "problemer". For som sagt jeg har aldri opplevd å ha et slikt "avstands" ønske om å bli kjent med noen tidligere. Og jeg tror ikke jeg ligger "nederst" på listen over og få generell "mye" oppmerksomhet. Det er bare at jeg er så sjenert i visse settinger . - at jeg liker når menn tar kontakt.
Har vel aldri "turt" det med sjekking. Selv om jeg nå skulle ønske jeg hadde øvd meg litt. Føler meg jo bare så dum.

Skjult ID med pseudonym Mr.A fr. 21 des. 2007 19:06

Hi hi...høres ut som om du er forelsket! ;o) Hva med å begynne med noen korte samtaler? Min erfaring er at hvis du skal sjekke opp noen, må du faktisk prate med dem (mulig jeg er litt konservativ på dette punktet ;o) Og gjerne samtaler du vet hva du skal si (og det blir jo aldri som du har tenkt, men du blir mer avslappet og tør si noe i alle fall). Hva med å begynne for å dra å kjøpe kaffe for de du jobber med? Og tusle innom for å høre om han også vil ha? En uskyldig setting (men du vet bedre...hehe)? Kanskje til og med du trenger hjelp til å bære? :o) Så kan du blende ham med din sjarme og varme? :o)

(mann 45 år fra Sogn og Fjordane) fr. 21 des. 2007 19:46 Privat melding

En kaffe har aldri skadet noen. Ta steget sier nå jeg.

Skjult ID med pseudonym lady35 fr. 21 des. 2007 19:53

Hehe, godt poeng. men hjelper jo ikke at vi er så kresne i tillegg ;-)

Ang. det med forhold og jobb. Jeg kjenner SÅ mange som er blitt par gjennom jobben. Det er bare en videreføring av skole/studietiden. Min oppfatning er at folk som har absolutte/ svart-hvitt regler for hvor de skal treffe noen, og hvem det skal være, de har ikke "et åpent hjerte", eller de har begrenset erfaring. Livet/kjærligheten kan man ikke styre. Eller bør man ikke styre? Hvis man eliminerer det som en potensiell arena for å finne en partner, da eliminerer man veldig mange muligheter. Jeg mener ikke da sjekkearena for one-nighters det kan man finne andre steder, men for potensiell kjæreste. Det er stort sett vanskeligere å finne the one and only enn en ny jobb, hvis forholdet skulle være så tett på jobben (sjef-underordnet feks) at det ble et problem får man skifte.

Men jeg er nok litt konservativ og mener en mann med guts han tar en eller annen form for initativ (ikke nødvendigvis direkte, men oppsøker en, blir bedre kjent, fisker om privatlivet) om han er keen og har lyst til å bli bedre kjent. Men noen ganger er de jo litt trege, og trenger litt hjelp til å oppdage en ;-)
Jeg ville prøvd å bli bedre kjent med ham på jobben først; fra å prate fag og jobb til å snakke om private ting - hvordan juleferien var, eventuelle helgeaktiviteter fremover etc. Men du MÅ overkomme beskjedenheten, prøve å ikke tenke at du må være perfekt, morsom, smart og alt det der - det er lov å være lit klønete også ved kaffemaskinen, sånne samtaler vet man jo aldri hvor lenge varer, eller hvem andre som plustelig kommer og skal delta. Og du må kunne stole LITT på at han "hjelper" lit/tar ansvar for konversasjonen, du skrievr jo at han er flink til å småprate. Hvis du mener at du klarer en behagelig samtale på café, så klarer du det i korridoren selv om det blir litt mer improvisert og mindre privat. Han høres forøvrig ut som en attraktivt type, men da er du ikke den eneste som synes det. Dessverre er det ofte den typen som "shopper" rundt og "flirter" med mange uten at de egentlig er så mye å samle på. Så det kan lønne seg å bli bedre kjent med ham for å vite litt mer, og lodde om han vsier interesse for deg, før du evt spør om en kaffe.

Skjult ID med pseudonym beskjeden fr. 21 des. 2007 20:03

Ja du har nok rett i at han er en atraktiv type og at det er flere som syntes det. Og om han er en "player" er godt mulig.
Ser jo at de andre damene på jobben gjør seg litt "ekstra" når han rusler rundt :-)

Er vel ikke helt der, at jeg gjør noe mer ut av meg ;enn den jeg er til vanlig. Har ikke kommet dit hen - ennå.
Om jeg overhode skal bli lagt merke til må det være slik jeg er. Er ikke typen som "doller" meg opp mer enn det jeg gjør når jeg er på jobb.
Bluse/genser - skjørt/bukse - heler på sko/støvletter og vanlig makeup.
Jeg må jo kunne være "meg" midt oppi det hele :-)

Men gud å jeg gleder meg til jeg skal tilbake på jobb.!!!!

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 21 des. 2007 21:00

Hender det ikke det er lange dager, og han jobber sent? Si at du har tenkt å jobbe sent, men at du kunne tenke degnoe å spise. Hør om dere skal bestille noe, eller gå ut og spise hvis det er noe i nærheten. Mindre stivt kanskje enn å be ham ut på kaffe etter jobb?

Skjult ID med pseudonym beskjeden fr. 21 des. 2007 21:33

Det er sikkert mange muligheter, det er vel bare det at når en står midt oppi det er det vanskelig å se mulighetene og på samme tid være litt diskre :-)

Jeg skal i alle fall gjøre mitt i romjula...da er vi ikke så mange heller , og kanskje litt letter :-)

Skjult ID med pseudonym jente75 lø. 22 des. 2007 00:54


Heisann beskjeden!

Jeg ville tenkt meg om minst 100 ganger før en jobb affære, det er VELDIG tøfft å ha følelser for noen på jobben. Jeg har selv ikke vært der, men jeg jobber som leder... og har vært dermed vært med på en del blandt de ansatte. En ting er at det vil bli snakk, andre oppfatter slike ting lett. Er du helt sikker på at han er singel... og ikke har et "hemmelig" forhold til noen av de andre... sjalusi er ikke gøy i et arbeidsmiljø..... *grøss*

En annen ting er hvis dere får kontakt og det blir et forhold, så er sjansen for at det ikke går.... Selvfølgelig er det viktig å ta sjanser her i livet, men er dette en jobb som er viktig for deg, må du vurdere om det er verdt å slutte i den pga trøblete følelser...

Statistisk sett er det jo på jobb folk møtes, der man tilbringer mest tid... har mange venner som har møttes på jobb. Funker jo bra, men ofte velger da en av dem å bytte jobb, eller hvertfall avdelig - for ikke å bare ha ett felles nettverk om noe skulle skje...

Har du kommet så langt at fornuften ikke overvinner følelsene, så vær nå ihvertfall diskret på jobb... :-) - og nyyyt den fantastiske tiden det er å være forelsket...

Pass på å gå samtidig med ham.. nevn i forbifarten at du er kaffetørst....*hehe* Sett deg med ham i lunsjen...
små tegn... til du er sikker på at ikke du raser rett ut i den pinlige salaten... er nå hvertfall mitt tips.... :-)
Romjula er jo et perfekt tispunkt til å snakke litt mer :-)

@ Michi
en beskjeden jente tør neppe gå rett bort.... hehe
men ville jo vært kult da!

Skjult ID med pseudonym beskjeden lø. 22 des. 2007 08:02

Ja, det hadde hvert kult å gått rett bort; å fortalt ham hva jeg syntes om ham, men det er nok ikke helt meg. Uansett hva menn måtte like. Dessverre!!!

Jeg har full forståelse for at man burde være diskre på jobb, og han kan jo ha ett "hemmelig" forhold på jobb og/eller "privat". Men saken er at han nå "utgir" seg for å være singel.

Jeg får bare se hvordan tiden blir. Har jo ingen hast egentlig. Det er vel heller frustrasjonen som er i ferd med å få litt overtak her. >ler>

Jeg gjør nok ikke noe voldsomt ut av dette her ,.... det er jeg nok ikke tøff nok til. Får se hvordan ting blir i romjulen, kan jo være at jeg skifter mening eller greier å oppnå kontakt på ett uskyldig plan for så å tenke litt mer over saken. Har ikke tenkt å lage noe drama på jobb. Den biten får noen andre ta seg av. Jeg liker å ha det rolig rundt meg uten de helt store toppene av sjalusi og konflikter.
Da lar jeg heller alt være :-)

Skjult ID med pseudonym jente75 lø. 22 des. 2007 14:25

*smiler muntert*

Regna ikke med det frsåvidt.. men det er bare veldig fort gjort... og VELDIG kjipt om det blir klabb og babb...

Vi får krysse fingrene for deg.. og så satser vi på at du (og alle andre) får en super romjul på jobben.. med masse tid til å tenke, drømme og handle... ;-)

GOD JUL!

Skjult ID med pseudonym beskjeden lø. 22 des. 2007 14:58

@ jente75

Tusen takk :0) Blir det noen "voldsomme" vridniger her skal jeg nok legge igjen ett lite svar til dere som har hvert så greie og kommet med innslag her.

Til utrolig god hjelp...selv om jeg ikke har prøvd ut noe av det ...ennå :0)
Rart med det - noen ganger hjelper det å få litt innputt av andre. Det hjelper enn å tenke litt selv også.
Trodde vel egentlig at tiden for å være avstands bettatt/forelsket var forbi >ler>

Men der tok jeg vist feil.!!!!
Godt man lærer noe nytt om seg selv og andre inni mellom :0)

Så skal jeg øve meg på å være litt "frempå" og ta litt mer intiativ til det motsatte kjønn. Kanskje det hjelper - på singel livet :0))))

Så tusen takk alle sammen :0)

Og en RIKTIG GOD JUL til dere alle sammen.


Skjult ID med pseudonym langbein lø. 22 des. 2007 19:28


Hva mener du med at små tegn ikke virker? Virker på denna karen!
Lykke til med kontorflørten! God jul!

(kvinne 49 år fra Hedmark) lø. 22 des. 2007 20:23 Privat melding

Hater det...men er nok sånn som Michi sier...gutta må ha det litt i klar tekst....mens vi damer drømmer om at de ska lese oss...sånn helt av seg selv...trur eg.

(mann 55 år fra Østfold) lø. 22 des. 2007 20:43 Privat melding

Du kan jo i all beskjedenhet spørre om han har noen planer for nyttårsaften, om ikke har dere jo muligheten å finne på noe sammen...

Skjult ID med pseudonym beskjeden lø. 22 des. 2007 21:20

Ja, det går jo an :-) Men da tror jeg at jeg skal vite litt mer om denne sjarmøren.

For helt ærlig - det er til tider vanskelig når en er sjenert i forhold til menn. I andre sammenhenger har jeg ikke problemer. Men jeg blir liksom litt satt ut når jeg er i en setting der jeg liker mannen.

Ett problem jeg gjerne skulle hvert for uten. For av og til , slik som i denne situasjonen skulle jeg gjerne har hvert litt munn rapp. I andre situasjoner skulle jeg gjerne ha sagt hva jeg syntes og følte.

Innbiller meg at ting kunne hvert litt anderledes da :0)

Skjult ID med pseudonym lady35 lø. 22 des. 2007 21:45

Trøsten får være at de fleste blir litt mer usikre og klønete når det er noe som betyr noe for oss, nen blir målbundet, andre prater i ett sett når de er nervlse.. Ofte må man over en viss terskel i bekjentskapet. Men det er jo helt menneskelig å ikke komme på de slagferdige kommentarene, det kan jo bli for krampaktig om man bare skal være så slagferdig og interessant hele tiden. Og noen liker den beskjedne typen, så det er ikke nødvendigvis en udelt ulempe. Men å tenke litt på hva du har å fortelle om deg selv, spørre ham om etc kan jo være til hjelp.

En fyr jeg møtte innimellom på jobben begynte å komme innom kontoret mitt en periode de var der, stilte meg spørsmål om meg (om noen ventet på meg i julen, et par ganger spurte han om jeg skulle noe på kvelden - det skulle jeg tilfeldigvis de gangene han spurte) men nok til å skjønne at han avr single. Pga jobbstress var jeg alltid travel når han var innom og hadde aldri veldig god tid, men det demret litt for meg i juleferien, at han kanskje hadde lyst til å finne på noe. Så etter juleferien tok jeg motet til meg og sendte mail og spurte om han ble med og tok et glass. Vi var sammen i to år. Hadde aldri gjort det uten så tydelige signaler fra ham, men det falt jo heldig ut. Håper kanskje du kan få oppleve noe liknende. Helt enig i dine tidligere innlegg ang det å være deg selv - den beste utgaven av deg selv, kanskje:-)

(mann 55 år fra Østfold) lø. 22 des. 2007 21:49 Privat melding

Det er vel fler enn meg som syns det er sjarmerende med en sjenert kvinne som stammer og stotrer litt, for å overvinne sin egen redsel.
Vær deg selv du, om det viser seg at du faktisk tråkker litt i salaten, så gjør det så overbevisende at det stopper all sladder lenge før sladderen oppstår

Skjult ID med pseudonym beskjeden sø. 23 des. 2007 07:44

Ja jeg får nok tåkke i salaten med stil om det skulle bli noe salat - eller følge ekstra med, så kanskje jeg kan få denne sjarmøren på "kroken" med å bare være meg ; sjenert og litt fomlete :0)

Hm.... en herlig tanke >ler>

Skjult ID med pseudonym zen73 sø. 23 des. 2007 15:54

>Jeg vet jo nesten ingen ting om denne mannen, - bare at han har barn , - sjarmerende flott, - og hva han heter, - og singel.
Hmm.. høres ut som meg selv ;) og hvis det er det ønsket jeg at du tok kontakt så fort som mulig :)

Men det som typisk skjer da er at det klabber seg. Blir mye stilhet og slikt som vi "beskjedne" hater mest av alt på jord. Vi blir enda mer usikre, og det klabber seg enda mer.

Vi som er beskjedne trenger en god _anledning_ Selv giftet jeg meg med en dame jeg møtte på jobben. Jeg siklet på henne i flere måneder før den rette anledning bød seg. Da hadde vi noe konkret og jobbrelatert å snakke om, og etterhvert gikk det på skinner. (for 3 år siden ble dog skinnene søkk vekke :)

Mitt råd er altså å ha litt tålmodighet, til den rette anledning byr seg...

Skjult ID med pseudonym beskjeden sø. 23 des. 2007 16:07

@zen73

Får vente jeg da <ler<
Men som du sier : man må liksom vente litt på den "rette" anledningen.... Håper bare den kommer, og at resten vil gå på skinner :0)

Det kribler i alle fall i kroppen og gleder meg til jeg skal på jobb i romjula. For bare å "se" og "oppservere".....
Men helt klart - det er ikke lett å være beskjeden i en slik setting.

Skjult ID med pseudonym Mrsjarm ma. 24 des. 2007 14:01

Jeg gleder meg også til Romjulen.
For jeg er i samme situasjon som deg :-) Betatt av en arbeidkollega ; som ikke vet at jeg liker henne.
Er kanskje ikke så beskjeden som deg, men må innrømme at det er en spesiell setting når man faller for en arbeidskollega. Reglene blir nok litt anderledes enn ellers, fordi man har fler hensyn å ta.

Lykke til.

Skjult ID med pseudonym oppsda ti. 25 des. 2007 21:12

beskjeden: hvis du blir helt skjelven og stum av å møte en mann, ville jeg gått i meg selv og spurt "hvorfor"? Jenter flest blir mer frempå når de blir forelsket, det er det vanlige, mens guttene blir stum og beskjeden. Kan det være at du på visse plan tiltrekkes denne mannen, men på andre plan frastøtes? Eller kan det være en underbevisst reaksjon som forsøker å hindre deg i å ta kontakt, noe du bør ta hensyn til? Uansett får du et signal fra deg selv som du kanskje gjør klokt i å ta hensyn til, og finne mer ut av....

Skjult ID med pseudonym beskjeden ti. 25 des. 2007 21:30

@ oppsda

Den var litt "dyp" for meg. Kan du forklare litt...???
Mulig jeg ikke er "helt som alle andre" dvs de som ikke er beskjedene. Trodde ikke det var noe galt i det - bortsett fra at det er ett problem.
At jenter ofte blir mer frempå har jeg ikke lagt merke til hos meg selv i alle fall. Dette med at jeg er beskjeden har alltid hvert der når det gjelder menn - når jeg liker de. Så dette er velkjent problem.

Saken var at denne gangen har det hvert litt ekstra , både fordi det er en kollega og fordi han setter meg så til de grader ut.
Og jeg blir faktisk helt stum/sjelven, og har skikkelig problemer med og oppføre meg "normalt" i han nærvær :-)
Og det er ikke fordi jeg IKKE liker han.

Skjult ID med pseudonym lady35 ti. 25 des. 2007 22:13

Tror ikke det er slik at kvinner generelt blir mer frempå når de er forelsket. Vi kan også bli beskjedne og sjenerte av samme grunn som guttene som blir det. Synes sjenanse/beskjedenhet er det vanligste når jeg tenker på mine venninner, når vi har et crush, de færreste blir mer "gutsy"...!! Kjenner meg veldig igjen her i alle fall.
Min erfaring er imidlertid at jeg blir mest satt ut av typer som er veldig selvsikre, og de selvsikre er ofte selvsikre fordi de har draget. Og har full kontroll og morer seg med andres usikkerhet. Men jeg ville tenkt på ting du kan spørre om, eller fortelle om deg selv. Og ta deg ikke selv høytidlig, trår du feil og snubler i det du skal si, er det bare å le av det. Lykke til:-)

Skjult ID med pseudonym siv ti. 25 des. 2007 22:36

@ops

hva er det