Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym kakk sø. 9 mai 2010 17:43

Hvor lang tid pleier dere å bruke på å svare på en melding når dere er i dialog med noen her? VIrker man "desperat" om man svarer for raskt? Og pleier dere å bruke lang tid fra dere har lest meldingen til dere svarer på dem?

Takknemlig for svar!

(mann 48 år fra Oslo) sø. 9 mai 2010 17:54 Privat melding

Svarer alle med en gang jeg, bare tull å gjøre seg kostbar og vente med å svare. Det er utrolig koselig å få en oppmerksomhet i form av en melding, hva skulle hensikten være med å spille et spill da? Det kan jo skyve den andre personen bort, og det ønsker vi jo ikke når vi endelig har fått en etterlengtet melding.

Skjult ID med pseudonym EA sø. 9 mai 2010 17:58

Helt enig med han over her. Hvorfor utsette et svar hvis du allerede har bestemt deg for å svare?
Selv mener jeg at man "burde" svare på alle meldinger fra nye personer... men vet at det ikke praktiseres i særlig stort grad...

Skjult ID med pseudonym yeehaw sø. 9 mai 2010 18:00

Desperat? Et kjapt svar viser et godt hode. Har aldri vært noen ulempe.

Skjult ID med pseudonym grumse sø. 9 mai 2010 18:01

svarer så fort jeg har noe å skrive tilbake! Skulle det være bedre å vente liksom?

Skjult ID med pseudonym petita sø. 9 mai 2010 18:14

Jeg svarer med det samme jeg har lest en melding, men det er ikke alltid jeg leser meldingen med det samme, kun fordi jeg ikke orker sånn msn-opplegg gjennom mail.
Og noen ganger svarer jeg ikke i det hele tatt. That's life, vi er forskjellige.

Skjult ID med pseudonym lashes sø. 9 mai 2010 18:33

Om jeg leser en mail så svarer jeg med en gang, med mindre jeg har dårlig tid.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 9 mai 2010 18:35

Om jeg får en mail, svarer jeg selvsagt med en gang jeg har lest den. Jeg gir da vel beng i hvordan noe oppfattes :-)

Skjult ID med pseudonym go sø. 9 mai 2010 18:40

Svarer med en gang og synes at de som må ha lang tid til å svare har noe å skjule...

Skjult ID med pseudonym ?? sø. 9 mai 2010 19:02

jeg pleier også å svare ganske raskt, så sant jeg har tid. Hvis det er mye å svare på så tar det kanskje litt lenger tid enn vanlig (som er nesten med en gang), men prøver å vise såpass respekt for andre at jeg svarer innen 2 dager, men som sagt, som regel raskere. Dess bedre jeg liker den jeg skal svare, dess raskere svar..

(kvinne 44 år fra Oslo) sø. 9 mai 2010 20:25 Privat melding

Helt enig med de fleste ovenstående. Jeg svarer gjerne med det samme, hvis jeg har anledning, og i etterfølgende mails svarer jeg også relativt fort. Det er noe med å være på mens "energien" er der. Har ofte opplevd, at hvis man begynner å vente lenger, er det gjerne fordi interessen ikke er ordentlig tilstede etter hvert. Jeg oppfatter det i hvert fall slik selv, hvis den andre er lenge om å svare. Og kunne ikke selv finne på å vente med å svare hvis jeg faktisk har lyst å ta kontakt. Det er noe med å være naturlig og spontan og ikke "strategisk". Det tror jeg ikke det kommer noe som helst ut av. Dessuten er målet jo for meg å treffes relativt rask, da det kun er på den måte man finner ut om det er noe å gå videre på.

Skjult ID sø. 9 mai 2010 21:13

jeg svarer som regel med en gang, og er jeg på farten men har en liten vane med å bare titte innom svarer jeg senere.:) jeg ser heller ingen grunn til å gjøre seg kostbar når det kommer til å vente. jeg føler vel om en fyr tar mange dager på å svare meg etter han leste mailen, er jeg kansje ikke den som er mest intressang for han.

Skjult ID med pseudonym Kosegutt ma. 10 mai 2010 21:27

Ønsker ikke å sløse bort andres tid så jeg svarer så snart jeg kan. Er vel heller ingen mening i å skulle ha en melding liggende å gjære, bare for å ha et avslag å grue seg grusomt til.

Få det gjort i en fei, så blir ikke den andre lei.
Ikke alle klarer vente, de er jo så spente.
Hver en mann, som ikke er tam.
Og hver en kvinne, ønsker en mann å finne.
Hjelp hverandre ut og inn, situasjonen blir vinn vinn.
Men pass på hva du lager, snart vokser alle mager.
Blir det for få kvinner og menn, blir det til Sukker lite spenn.

Skjult ID med pseudonym Påsan ma. 10 mai 2010 22:29

Svarer når jeg har tid. Har ingenting med å spille kostbar, noen ganger så tar det bare litt å svare. Hvis man har en dialog, så er det jo ikke korte svar man skriver heller.

Skjult ID med pseudonym fysen:-) ma. 10 mai 2010 22:34

ja, man bør jo svare når man har tid og lyst ja, og ikke forholde seg til normer og regler..

Men jeg har vært borti ei jente som blei lettere forbanna når jeg ikke svarte i løpet av 5 min. Da rant det inn i innboksen, hva skjer, hvor er du, gidder du ikke å svare.. fikk vel 30 - 40 meldinger iløpet av en kveld... spurte om det kanskje hadde vært noe å gå over til chat, men den gang ei..

Så ja folk er forskjellige, noen litt mer intense enn andre..

Skjult ID med pseudonym nysgjerrig ma. 10 mai 2010 22:37

Er vel naturlig å svare når en oppdager meldingen i innboks og har tatt seg tid til å kompilere et ordentlig svar på melding, er meldingen lest er det nok naturlig å forvente svar innen et par minutter til en times tid, gitt at ikke personen har andre gjøremål der og da som hindrer besvarelse innen rimelig tid.

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 10 mai 2010 22:42

Opplevde selv at en av de jeg fungerte best (men tydeligvis ikke bra nok) med her konsekvent svarte en dag eller to etter at hun hadde lest meldingen.

Skjult ID med pseudonym fysen:-) ma. 10 mai 2010 22:46

Zoid, var det den russiske scammen?? ;-)

(mann 37 år fra Buskerud) ma. 10 mai 2010 22:54 Privat melding

Varierer veeeldig for min del iallefall. Alt fra sekunder til dager. Alt ettersom egentlig. Men jeg prøver så godt jeg kan å svare så fort jeg kan. Vet jo hvor kjipt det er å vente da jeg er en litt utålmodig person selv. Og nei, jeg synes ikke man virker desperat hvis man svarer for «raskt». Absolutt ikke!

Skjult ID med pseudonym cocker ma. 10 mai 2010 23:24

Jeg for mitt vedkommende svarer på alle hjerter og meldinger. Men jeg synes det må være lov å tenke seg litt om hvis nødvendig før man svarer. Men inne 1 døgn etter at man har lest mailen synes jeg bør holde med tid.

I går sendte jeg en melding til en som hadde sendt meg et hjerte: hyggelig med hjerte, takk for .... osv.
Fikk så svar tilbake som var god dag mann økseskaft. Ingen spørsmål, bare bla bla. (ikke negativ mail)
Blir da litt sånn jaha.

Liker i utgangspunktet menn som tar initiativ (hjerte litt feigt, men ok, greit nok), jeg tar dermed sats og skriver mail, synes da at det er skikkelig feigt av han å sende bla bla og nok en gang overlate det til meg å ta videre initiativ. Mister dermed interessen fullstendig.

Er det da greit å la være å svare?