Alle innlegg Sukkerforum

Da har jeg blitt griselurt på nettet for første gang i mitt liv..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym høyogmørk sø. 9 mai 2010 19:33

Og jeg kan vel ikke akkurat annet gjøre enn å le av det nå!

Kom i prat med det som var en veldig søt jente her inne, bildene så ekte ut, det samme med profilen og dialogen var slik at jeg ikke kunne tenke meg at hun var en fake. Timene gikk og samtalen gikk etterhvert inn på et veldig seksuellt spor hvor vi begge delte de mørkeste og mest ville fantasier man kan tenke seg.

Så blir man enig om at det like greit bare var å hoppe i det og møtes. Den siste meldingen jeg fikk var at hun skulle ta en rask dusj og bare ordne seg. Jeg gjør det samme og når jeg så sjekker om hun leste den siste meldingen min så er ikke den blitt lest. Ser at profilen er borte og hotmail-adressen jeg sendte et par uskyldige bilder er fake og slettet.

Jeg har truffet jenter fra nettet siden 1998 men aldri blitt så lurt. Tipper vel det sitter et par kompiser der ute et sted nå og ler seg ihjel med bildene jeg sendte og alle de frekke setningene jeg sendte til de. Jaja, jeg får ta det som en lærepenge!

:-)

Skjult ID med pseudonym lashes sø. 9 mai 2010 19:35

Haha:p

Du reiste hvertfall ikke helt til Trondheim før du fant ut at du var blitt lurt;):P

Skjult ID med pseudonym go sø. 9 mai 2010 19:36

Kanskje på tiden å slutte å møte jenter på nettet og gå ut i det RL ???

Skjult ID med pseudonym rotte sø. 9 mai 2010 19:36

Det er sikkert han-der-igjen som har vært ute med falsk profil? (Hei StyggFaen :) )

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 9 mai 2010 19:38

Vær glad det ikke gikk så langt som han jeg snakket med - de skulle møtes, og der satt kompisene hans...

Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 9 mai 2010 19:39

hehe nye kundeveiledere i Nowegian på provisjon ? (kreativt) ;-)

Lett å gå i den fella ja.. dvs normalt er det vel en virkelig person der som bare ikke innfrir :-)
Skummelt å bevege seg inn på det sporet der gitt.

Skjult ID med pseudonym høyogmørk sø. 9 mai 2010 19:39

Hehe, nei. Men det var noe med den hotmail adressen også. Sjelden jeg ser en hotmail.no adressen og tom den var det umulig å komme igjennom på umiddelbart etter at profilen ble deaktivert herfra.

Kunne jo også være at det var Kripos som hadde laget en fake profil i sin jakt på snuskete menn her inne. Og jaggu meg så fant de en, hehe.

Men jeg er voksen nok til å skjønner hvilke ting jeg kan si og ikke si. Burde egentlig skjønt greia på en tidligere tidspunkt, men ble revet med.

Typisk oss menn ;)

Skjult ID med pseudonym rotte sø. 9 mai 2010 19:46

@zoid77, skulle gjort seg at den fyren gjorde gjengjeld ved å harve over kjærestene/konene til kompisene,
ville vært til pass for dem :)

Skjult ID sø. 9 mai 2010 20:04

hehe for å si det slik har jeg opplevd noe av det samme her inne, som var min første gang også.
jeg fikk en post fra en kjekk fyr som virket kjempe allright og seriøs, snakka mye sammen på msn og her inne på sukker, det samme skjedde med at vi kom inn på tema sex, og hadde det moro med mye fantasier osv. han hadde en noen bilder her inne og brukte det samme på msn. jeg spurte han flerre ganger om å få noen andre bilder av han enn dem som var her, men han kom alltid med en unnskyldning mobil kamerat funket ikke osv.
til slutt spurte jeg rett ut om han hadde en falsk profil. da ble han kjempe sint og etter det ble profilen hans her inne borte og msn adr slettet. .. jeg ser bare ikke noe vits i å lage falske profiler igrunn.

Skjult ID med pseudonym høyogmørk sø. 9 mai 2010 20:46

Hehe, godt det er flere her som har opplevd det sammen. Man føler seg plutselig veldig naken og brukt på en måte, men det går fort over!

Skjønner heller ikke poenget med at enkelte har et skrikende behov for å opprette falske profiler!

Skjult ID sø. 9 mai 2010 21:06

ja er sant det, man åpner seg jo og ikke minst legger ut detaljer man ellers ikke gjør. så du kan vel si man blotter seg en del, og ingen syns vel det er behagelig utenom om blottere vel og merke. hehe

nei det må være som du sier noen som er kompiser og vil lure deg er vel en gutte greie det der hehe, eller noen som har ingenting å drive tia med og får ett kick av det dem gjør. lure andre.

Skjult ID med pseudonym høyogmørk sø. 9 mai 2010 21:23

Hehe, kan virkelig si at jeg har fått meg en solid lærepenge. Vanlighvis så snakker jeg aldri om detaljerte sexgreier før jeg faktisk har møtt de, men så var det søndag, litt ensom og sånn! :)

Er ferdig med det nå og tenker ikke mere på det. Ting man har gjort får man ikke gjort noe med alikevel..

Skjult ID sø. 9 mai 2010 21:25

hehe sant det samme her er det søndag ensom og sånn da skjer det mye rart som regel, er vel sånn det er å være singel:D

ja du sier noe der gjort er gjort:D kan ikke dvele på det fremover. fikk vel en lærepenge jeg og, tar det litt roligere nå, litt skeptisk hehe

(kvinne 28 år fra Oslo) sø. 9 mai 2010 21:31 Privat melding

Jeg ble lurt av samme fyren i 7 måneder på både nett og telefon. DET er naivt.
Ironisk nok var det han som viste meg og anbefalte Sukker.no. :)

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 9 mai 2010 21:32

@Husmus
Og du er her fortsatt??? :-)

Skjult ID sø. 9 mai 2010 21:33

vi skulle hatt en side hvor man kunne tipset hverandre om profiler man bør holde seg unna...:D

Skjult ID med pseudonym høyogmørk sø. 9 mai 2010 21:38

Jeg kommer definitivt til å være litt mere skeptisk fremover, men jeg er veldig åpen og utadvendt! Elsker nye ting og er uredd og det går jo innimellom litt skeis tydelighvis, hehe.

Lever jo bare en gang og kan ikke sitte på gjerdet å vente på at noe skal skje heller..

@Husmus: 7 mnd!!! Det er insane!

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 9 mai 2010 21:44

Jeg skrev med en mann en periode. Han var for god til å være sann:) Da ønsker man seg et billedprogram som kan gjenkjenne bilder:) Garantert fra Hollywood:) Profilen er deaktivert men jeg lagret en mail så det gjenstår jo og se om han dukker opp igjen. Merkelig greier det der ja:)

Skjult ID sø. 9 mai 2010 21:48

har noen snakket med en mann som kallet seg tombola2?

(kvinne 28 år fra Oslo) sø. 9 mai 2010 21:48 Privat melding

@zoid77:
Dette skjedde da jeg var 17 år gammel, og var nydumpet og teit. Nå er jeg ikke 17 år og nydumpet lenger. ;)

Jeg opprettet profil her inne et par måneder etter at kontakten ble brutt (ei jente tok telefonen da jeg ringte og sa at jeg ikke fikk ha kontakt med "Thomas" lenger), og hadde heldigvis ikke match med den mystiske "Thomas Lindeberg" som ikke finnes i noe register overhode. Han var vanvittig overbevisende, og brukte uendelig mye tid på å snakke med meg. Det skal også sies at jeg fikk i overkant av 300 bilder av han i løpet av tiden vi hadde kontakt. Jeg gikk rett på historien om den biologiske faren som hadde vært etter han og moren, og at identiteten hans derfor var skjult for allmennheten. Det er helt latterlig når jeg ser tilbake på det nå, men der og da virket det merkelig nok ganske logisk.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber ma. 10 mai 2010 07:30

Kan være en kjenning av deg, en potensiell date som har laget en falsk profil for å fritte deg ut. Om du merker at noen du har hatt sånn passelig kontakt med plutselig har endret sin innstilling til deg har du nok funnet synderen.
Om vedkommende ble mer eller mindre fristet handler om hun likte det hun lokkeut ut av deg eller ei ;-)

Sånn kan det gå

Skjult ID med pseudonym nebbioso ma. 10 mai 2010 08:21

Tips: Hvis du ringer med henne før du stikker på første date er du ihvertfall rimelig trygg på at det faktisk er ei jente og ikke en frekk kompis....
...og om dere ikke vil utveksle telefonnummer så er det jo faktisk mulig å ringe med MSN (det høres jo ut som du bruker MSN uansett).

Jaja, bedre lykke neste gang ;)

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 10 mai 2010 09:57

@HDV, han-der-igjen med alle de falske profilene, som bruker nick Gjest0001, StyggFaen etc.

Skjult ID ma. 10 mai 2010 14:17

Du som ble lurt av Elvita profilen, det var flere av deg, men jeg dreide ingenting av samtalen inn mot sexuelle temaer, snakket med denne personen i andre enden i det lange og brede. Det var ikke gutter på den andre siden, ordformuleringer og kunnskapsrike temaer ble besvart korrekt. Fikk også de uskyldige bildene på hotmail og vet kanskje i alle fall hvem det er. Skulle uansett ikke forundre meg om at personen bak Elvita var ei eldre singel og ensom dame som tok seg vann over hodet denne helgen. Det er uansett trist at noen gjør det på den måten for det er mange måter og bli såret på.

Jeg er både imponert og skremt over at det fins så mange personer der ute som trenger psykologisk veiledning.

Skjult ID med pseudonym høyogmørk ma. 10 mai 2010 15:50

Ja, det var Elvita og da tyder det jo på at dette er en profil her inne som har gått igjen. En skadet sjel som kanskje har blitt såret flere ganger og vil ta igjen på menn. Eller at hun faktisk er en reflektert dame som bare liker leve i en fantasiverden. :-)

Det som skremmer meg mest er at jeg har drevet med nettdating siden 1998 og 12 år senere lot jeg meg lure, hehe. Kanskje jeg har vært for lenge på nett og ble truffet på et svakt øyeblikk i min ellers så kyniske og harde personlighet! ;)

Skjult ID ma. 10 mai 2010 15:59

ja, det har du..

Skjult ID med pseudonym Nettfeber ma. 10 mai 2010 16:14

12 ÅR MED NETTDATING? Hmm nærmer meg to å synes det er drøyt ;o)

Skjult ID ma. 10 mai 2010 16:32

Dater ingen her men syns det er gøy å skrive med, derfor ble jeg oppmerksom på denne Elvita-profilen, hun fylte ut svarene som en maskin og skulle tro jeg hadde lagd fasiten til henne. Jeg var en smule skeptisk hele veien for ingen med et smart hode smekker ut halvklamme bikinibilder og rompa si.

Men men da har denne personen hatt en fantastisk helg på andres bekostning.

Skjult ID med pseudonym sunway77 ma. 10 mai 2010 17:08

huff,kjedelig å bli lurt slik... selv gikk jeg gjennom brev fra 13-15 års alderen som jeg fant hjemme i sommer,sjekket ut navnene,enkelte av de uskyldige brevvennene mine,var på daværende tidspunkt over 50 år,... ekkelt å tenke på nå...men de menn som blirlurt, det er nok heller en gammel gris,enn en gammel dame som sitter i andre enden...

Skjult ID ma. 10 mai 2010 18:37

Sukkernettspøkelset ELVITA er nok ingen gammel gris men ei sårbar overvektig dame som har litt for gode IT-kunnskaper. Hun fyller helgen med sine fantasier som aldri hun får gjennomført. Drikker litt vin, og skriver videre og reiser rundt i sitt rosa helikopter. Mange barndomsminner og skulle øsnke hun fortsatt var ung og tiltrekkende.

Men en slik oppførsel er dårlig karma og kan påføre andre ubehag og sinnstemninger. Dårlig karma belønnes ikke høyt i disse dager og en dag tråkker lille rosa på en hoggorm ute i skogen.