Alle innlegg Sukkerforum

Alder vs. Matchtre

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym T@ sø. 9 mai 2010 22:14

- Jeg er 46 og søker kvinne fra 30 til 44 år.
- Min date er 31 og søker mann fra 28 til 46 år.
Altså tilfredsstiller vi begge ønsket til partners alder.

Men likevel henger blomsten vs. alder på Matchtreet.. hvorfor det???

Skjult ID sø. 9 mai 2010 23:26

Fordi det er femten års aldersforskjell og uansett hva man søker, om man skriver at det er viktig at partner skal matche en på alder, som det godt kan være en av dere har gjort, selv om dere skrev bla bla i ønsker, så henger den.
Eller fordi sukker, med rette, har kommet frem til at aldersforskjellen er..vel stor

Skjult ID med pseudonym nebbioso sø. 9 mai 2010 23:27

det spørs hvor "viktig" dere har satt kriteriet om at partneren må matche din alder (og dette gjelder altså DIN alder, ikke dine "søkekrav"). prøv å sette denne til Uviktig og se hva som skjer...

Skjult ID med pseudonym MrFloyd sø. 9 mai 2010 23:33

Jeg tror ikke formularet til Sukker tar så mye hensyn til aldersspennet man oppgir at man søker etter. Jeg har i allefall mange 10-15 år yngre damer med høy match, og det er jo dem Sukker har plukket ut til meg, så da syns jeg det er bedre å skrive til dem enn jevnaldrende med dårlig match.

Har noen høy match med deg må det bety at dere matcher hverandres personligheter temmelig bra. Og da har du en gunn for å skrive til henne. Oppgi gjerne alderen din i meldinga, så slipper damene å gå inn på profilen din dersom det pga alderen din er uaktuelt.

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 9 mai 2010 23:44

Sukker har bestemt seg for at et visst aldersspenn er riktig - individuelle preferanser er irrelevant. For meg, som er mann som søker noen +/- min egen alder (32), betyr det at jeg før drøssevis av høye matcher som knapt er ferdig med videregående, men nesten ingen som bare er en 3-4 år eldre enn meg.

Skjult ID med pseudonym kit ma. 10 mai 2010 16:33

Grunnen til at aldersblomsten henger er nok at du eller henne eller dere begge har markert alder som viktig. Sukker sin modell tar nok utgangspunkt i det som er vanlig aldersspenn for en mann på 46 og en kvinne på 31. Dere er utenfor det som er vanlig A4 aldersspenn. Hodet på aldersblomsten tar ikke hensyn til alderspennet dere selv oppgir.

Det er viktig å huske på at modeller som sukker sin matchmodell kun er tilbakeskuende. De tar typisk å ser på ett datamateriale, og antar at historien gjentar seg. Så hvis det er vanlig for etablerte par at han er 3 år eldre og 5 cm høyere, vil en få best match der han er 3 år eldre og 5 cm høyere. Styrken med den modelleringsteknikken er at resultatene passer for folk flest. Ulempen er at modellen passer dårlig på de som ikke er som folk flest.