Alle innlegg Sukkerforum

En liten ting jeg lurer på!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Maggs ma. 10 mai 2010 01:18

Jeg har lagt merke til at veldig mange skriver setninger som dette: " Du kan være så stygg som du vil, så lenge du har en god personlighet, humor, godt vesen osv" og visa versa. Da lurer jeg på som følger:

Hvis en person skriver til deg, og du ikke svarer. Hvilke argumenter har du egentlig for å la være å svare?
"Jeg leste de tre linjene du skrev og det var mangel på humor, eller det var feil humor. Jeg dessekerte din personlighet på de tre enkle standard, men personlige pregede linjene du skrev."

Dette gjelder vel først og fremst de som ikke "orker" å ta turen innom profilen din en gang, men hvis utseende ikke er viktig for deg, hvordan kan du da i all verden vite om personen har en god personlighet, god humor eller et godt vesen?

Skjult ID med pseudonym Nettfeber ma. 10 mai 2010 07:15

For det første MÅ du ikke ta det personling. De fleste vil sikkert si at det kan være "bilde" som ikke frister, men det kan være hundre andre grunner også. Kanskje er vedkommende delvis inne med en ny date, tatt en ørliten pause som naturlig er mellom "øktene", bortreist., periodisk drittlei. Tja pluss pluss pluss.

Sluttet å gruble på hvorfor jeg ikke får svar når jeg nå selv faktisk ikke svarer alltid av alle ovennevnte grunner.

Er det ikke tid, passer ikke eller annet er det ingen vits å gå på profilen en gang om man uansett ikke føler for det. Selv om noen meg selv inkludert kan føle at nå må jeg skaffe meg en dame er det ikke nødvendigvis noe som MÅ skje NÅ for enhver pris.

Selv om jeg føler at jeg innhar alle egenskaper en profil søker med god margin gidder jeg ikke spekulere i hvorfor vedkommende ikke tar kontakt, da kan man risikere å dra på seg en liten depresjon ;-)
Vedkommende kan skylde seg selv ;-)

Skjult ID med pseudonym Maggs ma. 10 mai 2010 10:09

@ Nettfeber

Jeg lurte mer av ren nysgjerrighet, det at noen ikke svarer holder meg absolutt ikke oppe om natten :) Det er bare at nettdating blir etterhvert så fyllt med motsetninger, og jeg skjønner strengt talt ikke hvordan man kan lete etter gode personligheter uten å ta kontakt. Som du sier kan det være hundre andre grunner, men om det er hundre prosent sant at utseende ikke spiller så stor rolle, er jeg derimot litt usikker på.

Skjult ID med pseudonym buddha ma. 10 mai 2010 10:21

@ TS

Utseende spiller en særdeles stor rolle på et nettdatingsted.......

Hvis du har et fint profilbilde, så blir nysgjerrigheten vekket og du får besøk på profilen. Og du har gjerne 3 gode albumbilder som viser deg fra din beste side, men du har gjerne bare ett bilde som er den usminka versjonen der du er kledd i en allværsjakke og håret til alle kanter.
Og det bildet er kanskje ikke det som viser den beste siden av deg, du myser kanskje mot solen, og smilet er i nærheten til å ligne en grimase, rynkene kommer gjerne litt godt frem, osv.......

Men det som har brent seg fast på netthinnen er dette bildet, og ikke de 4 andre.......

Utseende spiller en rolle, og de fleste blir betatt av utseende, men blir forelsket i personlighet.
Men personligheten er det veldig vanskelig å få frem på en profil, derfor så er det utseende som til syvende og sist er utslagsgivende for å få fyllt opp mailboksen din :-))

IRL, så er det helt andre mekanismer som råder. der er det lettere å bli betatt av et menneske. For der får du presentert hele pakken med en gang, og følelsene får flere knagger å henge sin hatt på..........

Skjult ID med pseudonym Maggs ma. 10 mai 2010 10:46

@Buddha

Jeg er helt enig, jeg syns det bare er rart når folk skriver noe slikt som jeg nevnte over.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber ma. 10 mai 2010 10:51

@TS temmelig tett på 100% ja, men noen prosent kan skyldes andre ting også ;-) Budda har vel fylt på med sannheter her.. Menn og kvinner er like ille desverre..

Skjult ID med pseudonym Sådetså ma. 10 mai 2010 10:55

Jeg har ennå ikke sett noen profiler hvor det står: " Du kan være så stygg som du vil" osv. Synes det ville være en merkelig ting å skrive...

Skjult ID med pseudonym Maggs ma. 10 mai 2010 10:57

Det finnes faktisk, også de som sier at de ikke legger vekt på utseende, og at man kommer f.eks lengst med en god personlighet osv.

Skjult ID med pseudonym Binders ma. 10 mai 2010 11:06

@ TS

Fordi vi tolker personlighet også gjennom utseende.

Jeg ville aldri skrevet at utseende ikke betyr noe, men jeg tipper at de som gjør det egentlig mener at du ikke trenger være spesielt pen. Men alle må ha NOE som virker tiltrekkende, og som gir lyst til å finne ut om personligehten stemmer med det bildet man har dannet seg....

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 10 mai 2010 11:07

Rotte se profil med lite vekt på utseende.
Rotte tro de likevel ha grense.

Skjult ID med pseudonym Sådetså ma. 10 mai 2010 11:08

Skjønner det der, men likevel. Det blir litt drastisk å si at " du er stygg, men jeg liker deg likevel på grunn av personligheten din". Da er du innforstått med at din nærmeste synes at du er stygg, og det er trolig ikke til å leve med i lengden.

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 10 mai 2010 11:09

Og noen menn leser ikke preferanser når det gjelder verken alder eller matchtall og ser kun på bilder:)

Du kan møte en og spørre om han har lest profilen......nei
Har du sett på matchtreet? nei - men gud bedre meg for en kjemi det kan bli IRL:)

Se dere ikke blind på profiler, noen skriver så mye tull at du kan få latterkrampe....
Det kan være en flott begynnelse:)

Happy hunting:)

Skjult ID med pseudonym Sådetså ma. 10 mai 2010 11:12

Menn er visst dumme....

Skjult ID med pseudonym buddha ma. 10 mai 2010 11:16

@ TS

Det er vel et lite snev i det at jenter ikke nødvendigvis går etter utseende. Men det er et tema som kun er aktuellt IRL, og den mekanismen som gjør at jenter faller for "stygge" menn blir ikke trigget med å lese en profil....... * tror jeg*

Jeg husker spesiellt en gang vi satt noen stykker på en kafe, det var et par av jentene som snakket litt om helgen som hadde vært.
Og den ene jenta fortalte at hun hadde truffet en type, og når jeg fikk høre hvem denne karen var så ble jeg litt overrasket over at hun hadde falt for nettopp han.

Men forklaringen på hvorfor hun hadde blitt så betatt var, og er for meg et mysterium den dag i dag. Han er så stygg, at han faktisk er pen var svaret jeg fikk ?????

Så hvilke mekanismer som slår inn hos damene når dette skjer er for meg et mysterium. Kanskje det er noen damer her inne som kan gi oss gutta en forklaring på det spørsmålet ?

Skjult ID med pseudonym Z ma. 10 mai 2010 11:21

"" Du kan være så stygg som du vil, så lenge du har en god personlighet, humor, godt vesen osv" og visa versa"

Har aldri sett denne setningen eller liknende setninger på noen profil her på sukker, jeg :-)

Skjult ID med pseudonym Maggs ma. 10 mai 2010 12:54

@sådetså
Jeg er helt enig, det skal vel finnes en balansegang oppe i det hele. Mellom det fysiske og psykisk.

Jeg har ikke sett den ofte, men stusset over de gangene jeg har gjort det. Den er kanskje vanligere andre veien" du kan være så pen du bare vil, men hvis du ikke har en god personlighet osv" Hovedpoenget mitt er jo at man egentlig ikke kommer utenom utseende biten, som det ble nevnt. Så det er vel en lite gjennomtenkt ting å skrive. Nå skal det jo sies at jeg lar meg jo fascinere av de merkeligste ting, som f.eks en linje som dette.

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 10 mai 2010 18:44

Har aldri sett noe som likner en slik setning som at "du kan være så stygg du vil, bare du har...".
Men så leser jeg kun gutteprofiler...............

Skjult ID med pseudonym MrSpiff ma. 10 mai 2010 20:09

Jeg er gutt.
Kan ikke huske å ha lest noe i nærheten av dette utsagnet.
Det nærmeste må være at noen har skrevet: utseende ikke er viktig/viktigste

Men å tolke det som "du kan være så stygg du vil"... er vel kanskje å dra det en smule for langt.