Alle innlegg Sukkerforum

Vi får det ikke til å klaffe i sengen!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym simone ma. 10 mai 2010 17:06

Jeg har datet en mann i noen uker. Han er helt super - vi tenner på hverandre og trives i hverandres selskap. Vi har bare ikke fått det til å klaffe helt seksuelt ennå...

Her er problemstillingen: Jeg liker langsom sex - og jeg trenger også langsom sex for å bygge opp spenningen til en orgasme. (Jeg får orgasme ved samleie, å bli onanert frem til orgasme før/etter samleie er ikke et alternativ). Han vil ha sex i et kjappere tempo enn meg - og han hevder at han ikke kan komme hvis han ikke får gjøre det fort. Han sier han mister konsentrasjonen (og dermed også ereksjonen) av den langsomme sexen jeg vil ha. Når jeg skriver langsom sex mener jeg selve samleiet, jeg mener ikke lange forspill etc. Jeg synes ikke det er godt når mannen vil støte hardt og fort, men det er altså det han vil.

Er det noen gutter eller jenter her inne som har erfaring med det samme? Kan det virkelig være slik at det er umulig for en mann å senke tempoet når han har sex - må enkelte menn virkelig ha et høyt tempo for å nå klimaks?

Jeg ønsker virkelig at det skal klaffe med denne mannen - han er så god på alle måter, men i sengen er vi foreløpig ikke helt kompatible! Takknemlig for råd/innspill!

Skjult ID med pseudonym gaga ma. 10 mai 2010 17:24

Skjøner godt deg fordi jeg har akkurat på samme måte. Hadde en partner som skjønte det og ga meg hva jeg ville. Vi likte begge å leke og kose og vi tok det meget rolig. Men vi kjente hverandre og hverandres ønsker. Vi snakket om alt og fortalte hverandre alt vi drømte. Det er viktig å finne denne fortroligheten og kontakten.

Jeg tror at partneren din er meget stresset og ikke særlig villig til å prøve andre og nye ting. Dere må snakke sammen og kanskje gjøre avtale å gjøre det på deres måte annen hver gang . Ellers vet ikke jeg...
Lykke til i hvert fall, håper det ordner seg etter hvert dere bli mere kjent med hverandre.

Skjult ID ma. 10 mai 2010 17:27

dette er kjipe greier, vet ikke helt hva man skal svare, viss dere virkelig liker hverandre og vil satse så er det lureste kansje å snakke om det og finne en løsning på det. møtes på halvveien kansje.

jeg datet en fyr som kunn tente på dominans og skikkelig harde grep, man måtte virkelig være underdanig,mens jeg likte ikke dette noe særlig men vi klaffet ellers kjempe bra på alle områder. men han tente og ville ikke ha noe annen type sex, han fikk det ikke helt til , for makten overtok han hehe.
det ble desverre ikke oss 2 men.

håper dere finner utav det, for det er ikke lett å finne noen i dag:)

hilsen jente 26

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 10 mai 2010 17:38

Simone:

Selv om han må støte hardt og fort for å komme, så trenger jo ikke det bety at hele samleiet og penetreringen skal være slik at det gjennom hele samleiet må foregå hardt og fort? Dersom han er flink til å holde igjen og kan ha et rolig tempo fram til du har oppnådd orgasme, så kan jo han deretter sørge for å få sin?

Skjult ID med pseudonym Sådetså ma. 10 mai 2010 17:39

Min tur idag, din tur imorgen. For eksempel. Og så går det seg kanskje til. La sex handle om å gjøre det godt for partneren. Det kan være smittsomt.

Skjult ID med pseudonym ... ma. 10 mai 2010 17:45

Jeg er litt fleksibel der, det kommer helt ann på stiuasjonen. Om det skal være kort og intenst, eller langsomt med den oppbygningen du nevnte.
Men hvor langsomt er langsomt? Tidsmessig altså. Eller er det kun snakk om tempoet på "jokkingen"? Jeg har selv merket at når jeg har hatt sex lenge klarer jeg ikke å få orgasme uten å virkelig konsentrere meg og gå inn for det. Da er det gjerne snakk om å ha sex i rundt en halvtime +. Evt hvis man har det flere ganger på rad, uavhening av tempo. Jeg har ikke problemer med å komme i lavere tempoer. Det kan jo være utrolig sexy og pirrende å leke med langsomme bevegelser.
Men det er også som han sier, veldig mange menn trenger et kjapt tempo for å komme, gjerne når det nærmer seg klimaks. Det gjelder forsåvidt for jenter også.

Skjult ID med pseudonym Hawiha ma. 10 mai 2010 17:45

@TS

Du sa ikke noe om alder på mannen her, og det kan jo kanskje ha litt å si...?

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 10 mai 2010 17:53

... men nå leste jeg litt fort... dersom det er slik at han faktisk mister ereksjonen av å gjøre det langsomt, så har dere jo helt klart en utfordring.
At en mann må ha høyt tempo for å oppnå klimaks kan jeg skjønne, men det at han mister ereksjonen før det fordi han må gjøre det langsomt for å tilfredsstille den andre har jeg ikke opplevd.

Dumt i såfall om to mennesker som finner hverandre og forelsker seg i hverandre ikke klarer å få sexen til å fungere seg i mellom. Men all kredit til deg, @simone, som er ivrig etter å få sexen til å funke for dere begge :-)

Skjult ID med pseudonym go ma. 10 mai 2010 17:55

Jeg tror ikke alder kan bli avgjørende. Men selvsagt yngre menn kan være kanskje mere villige å kompromisse og lære noe nytt og godt / faktisk ! /

Skjult ID med pseudonym gaga ma. 10 mai 2010 18:00

@simone og @frøkna
Jeg tror fremdeles at det ligger en del stress hos denne mannen. Og hvis man er forelsket, så gjør man vel mye til sin elskede, eller ?

Skjult ID med pseudonym bever ma. 10 mai 2010 18:01

Kan være at han er veldig liten, eller du ganske vid.. eller en kombinasjon, slik at han ikke merker så mye av det hele om det må foregå saaaaakte.

Skjult ID med pseudonym buddha ma. 10 mai 2010 18:10

Hvis en dame har behov for langsom penetrering og langvarig kos, så blir det retningsgivende for hvordan sexen med den dama skal utføres.
Og når dama har fått sin orgasme, så er det jo bare å gyve på i det tempoet som skal til for å få sin egen utløsning uansett om det tar en time eller to........

Hvis en dame er en orgasmebombe som får orgasme etter et par minutter med hurtig tempo, så kjører man på i rask tempo, og gir henne det antall orgasmer hun vil ha, eller hun til slutt tigger om nåde for deretter å avslutte med sin egen orgasme......

Dette er vel førsteklassepensum.........

@ GO

Tullprat....... Hilsen en gammel hund, som IKKE er for gammel til å lære nye triks :-))

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 10 mai 2010 18:14

gaga:

Jeg vet ingenting om denne mannen, det er @simone som vet noe om denne mannen og det er hun som vet eller fornemmer om de begge to ønsker å gi hverandre det beste de kan gi :-)

Skjult ID med pseudonym go ma. 10 mai 2010 18:15

@buddha, beklager, det finnes alltid noen unntakk

Skjult ID med pseudonym buddha ma. 10 mai 2010 18:20

@ GO

HEHE!

@ TS

Det kan jo hende det er litt nerver ute og går nå i starten, men hvis det ikke bedrer seg og han ikke er interessert i å ta hensyn til dine behov og ønsker. Så høres det litt døfødt ut spør du meg........

Skjult ID med pseudonym go ma. 10 mai 2010 18:23

enig med deg, @buddha

Skjult ID med pseudonym Hawiha ma. 10 mai 2010 19:02

@ GO

Så du mener NORMALEN for yngre menn er at de kompromisser mer, og at de tar mer hensyn til sin kvinnes ønsker....?

Skjult ID med pseudonym go ma. 10 mai 2010 19:34

@Hawiha, de yngre er mere nysgjerrige, tror jeg og vil utforske og lære, de yngre tar nesten alt for gitt

(mann 56 år fra Akershus) ma. 10 mai 2010 19:52 Privat melding

@ GO

Så det at de yngre i dagens samfunn _faktisk_ sammenligner sine kvinner med det de har sett på heller lugubre steder på internett, gjør dem til hensynsfulle og forståelsesfulle elskere.. Og de som tangerer 40-50 kan kaste all erfaring overbord og søke ny viten i den elektroniske himmel.. Ok! Gjelder det samme for kvinner..? ; ))

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 10 mai 2010 20:15

Jeg tror akkurat det med ferdigheter er helt og fullt indivdiuelt og ikke knyttet til alder overhodet.
Mulig de yngre er mer nysgjerrig mens de eldre er mer avslappet, men ferdigheter er individuelt, mener jeg da.

TS, synes dere skal prøve dere frem - han høres kanskje litt anspent ut, og redd for å "miste noe"/gå glipp av klimaks. Ellers går det jo an å trene med på/av (eller stopp-teknikken eller hva det heter), der dere stopper på veien, cooler ned, og så begynner på an igjen etter noen minutter, slik at du rekker å bli varmere i trøyen mens han sparer kruttet til grande finale.

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 10 mai 2010 20:30

Nybegynnernerver aksepteres av en voksen kvinne. Hvis jeg sjenerøst deler ut en "bruksanvisniing" til mann jeg treffer flere ganger i uken og han etter 4 uker ikke har skjønt "Jordan vet hvordan" har han forspilt sine sjanser hos meg:)

@ Hawiha

De fleste menn i 40 årene har skjønt hva en bruksanvisning er:) Jeg har truffet et unntak og det skulle være unødvendig å si hva jeg gjorde da:)

(mann 59 år fra Oslo) ma. 10 mai 2010 20:32 Privat melding

I et forhold må vi alle finne en gylden middelvei, og det handler om å ha tid og forståelse for hverandre. Har en partner ikke evnen til å se andres ønsker og behov - så blir det straks et problem.Jeg mener vi plikt til å si i fra hvordan vi ønsker å ha det i bingen. Evner ikke partneren dette oppstår et problem som jeg ikke kan svare for, da må noen andre komme inn i bilde, evt ta et brudd og alt det fører med seg. Tror nøkkelordet er kommunikasjon mellom to parter for å forstå hverandre

Skjult ID med pseudonym go ma. 10 mai 2010 20:53

@Hawiha
Sånn er det bare. Kvinner utvikler sin sexualitet med årene. Menn er bare mere gubbete etter hvert og må bruke viagra for å fungere.

Skjult ID med pseudonym go ma. 10 mai 2010 20:57

jepp, @miyata, det er kommunikasjonnen alt dreier seg om. Men er partneren ikke mottakelig og ikke vil eller kan kompromisse, så er det ingen fremtid i sikte ...

Skjult ID med pseudonym Hawiha ma. 10 mai 2010 21:05

Dette kan jo ha en million årsaker... Kanskje han ligger der og jobber sakte og rolig, og begynner å tenke på eksen, og får dårlig samvittighet FORDI han begynner å tenke på eksen... Og DA er jo løpet kjørt... Eneste som hjelper da, er en skikkelig spurt... kanskje... men som sagt, en million årsaker....Eneste som virker, er å snakke om det. Og hvis dere ikke greier å snakke ærlig om hva årsaken er, så vil dere slite på mange nivåer senere også...

(mann 56 år fra Akershus) ma. 10 mai 2010 21:08 Privat melding

Hei Simone.
Nå skulle jeg vel for en gangs skyld ha skrevet med skjult ID.... Men jeg står jo alltid for det jeg sier,så f.. og.
Var sammen med ei som hadde det som deg. Nå mista ikke jeg ereksjonen om det gikk litt sakte,men syns nytelsen var større når en ga full gass.
Løsningen vår var å finne den rette stillingen. Når vi fant den(det ble prøvd de utroligste),så var problemet nesten snudd på hodet,det gikk ikke sakte nok for meg.

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 10 mai 2010 21:17

Rotte fungere uten viagra, fungere kanskje for mye, men ikke noe å fungere med.

(mann 59 år fra Oslo) ma. 10 mai 2010 21:43 Privat melding

@go
klart det, vi lever i et samfunn hvor vi til stadighet blir påminnet om hvor viktig kommunikasjon er, og har man ikke de antennene så er ikke liv laga, og man kanskje må gå hver sin vei :-(

(mann 56 år fra Akershus) ma. 10 mai 2010 22:02 Privat melding

@ GO

"Sånn er det bare" ja... Man kan vel ikke annet enn å ønske lykke til videre da egentlig...

@Lady

Jeg håper dagens kvinner er like forståelsesfulle når menn leverer sin "bruksanvisning" til dem, som det de forventer at mannen skal være...?

Og til dere alle.... Jeg blir faktisk litt oppgitt over holdningene blant mange her inne... Alle skal bare ha og ha, ingen er villige til å kompromisse eller "gå den ekstra milen" for den som liksom skal være den beste venn, og nærmeste personen man har her i verden...

Utsagn som "det er ikke et alternativ", "alle menn blir gubbete og trenger viagra", "kvinner utvikler sin seksualitet" og "dele ut bruksanvisninger"... Hører dere ikke hva dere skriver... Er DERE villige til å lytte til andres behov, eller er dere fyllt opp kun med egne? Er det kanskje en grunn til at dere sitter her på sukker...??

Jeg ville vært skamfull.

Skjult ID med pseudonym go ma. 10 mai 2010 22:08

@miyata og @Hawiha
Hvis ingen av de innvolverte vil kommunisere og utvikle forholdet så kanskje løsningen er å gå videre hver for seg. Bedre enn å slitte, synes jeg.

Skjult ID med pseudonym buddha ma. 10 mai 2010 22:18

Impotence is nature's way of saying 'No hard feelings... :-))))))

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 10 mai 2010 22:23

@ Hawiha

Skamfull? Jeg har aldri hatt problemer med å spørre en mann om hva han liker. Det handler om gjensidig respekt og felles nytelse. Da forventer man faktisk å bli hørt selv.....

Skjult ID med pseudonym Anonym ma. 10 mai 2010 22:28

Har vært i samme situasjon selv (da som mann). Så sant dere har lyst til å være sammen må dere nok begge to jenke dere. Litt "hardt" en periode og så litt "mykt" etterpå. Eller omvendt.
Hvis han faktisk har problemer med å opprettholde ereksjon hvis det tar lang tid (i lavt tempo) så er det mulig at han han rett og slett på skifte gir fra tid til annen - men det fungerer jo bare så lenge du da ikke mister "stemningen" når han gjør det.
Ikke en lett situasjon og jeg ønsker dere lykke til.

Skjult ID med pseudonym go ma. 10 mai 2010 22:29

@Hawiha
Jeg synes du er meget urettferdig. Du tar kvinnenes menninger som en slags angrep mot dere menn.
Jeg sier hele tiden om kommunikasjonen og mener at det å snakke sammen er det beste måte å løse problemmer, uansett hva problemmene gjelder. Les, kjære deg igjen hva trådstarter skriver så kanskje skjønner du bedre hva vi kvinner menner og ønsker.
Selv har jeg det best når min partner har det godt men da forventer jeg også at han tar hensyn til mine ønsker og behov...
Ha fortsatt en fin kveld :)

(mann 56 år fra Akershus) ma. 10 mai 2010 22:29 Privat melding

Eeeehhh....man snakker vel om sex,og sexualitet,om hva en liker,ikke liker,hva som er vondt og hva en syns er best....før en kommer så langt at en begynner med selve knullinga... Jøss! Er ikke dialog med i den berømte "kjemien"?

Skjult ID med pseudonym simone ma. 10 mai 2010 22:31

Jeg blir utrolig glad for alle innspill her!

Spesiell takk til Esso3 - kan du fortelle meg hvilken stilling det er snakk om?

@Hawiha: Når jeg skriver at å bli onanert til orgasme "ikke er et alternativ" (du refererte til min formulering der går jeg ut fra), så er det faktisk fordi jeg per dags dato ikke har fått til å komme ved at en annen skal onanere meg. Jeg må enten gjøre det selv - eller ved samleie, jeg er iallefall nødt til å ha noe inni meg hvis du skjønner. Det kan godt hende at jeg må tenke på nytt og tenke at kanskje det ER et alternativ - og kanskje jobbe med å utvikle meg selv.

Jeg vil iallefall si med dette at jeg ikke er en av dem som bare skal ha og ikke gi - jeg er villig til å jobbe og jeg er villig til å gi dette en sjanse! Hadde jeg vært skikkelig kresen og kravstor hadde jeg allerede dumpet denne mannen, for jeg har aldri hatt så store problemer med noen i sengen før. Jeg gir han en sjanse fordi jeg ser at han har veldig mange kvaliteter og at han er en utrolig flott person - man lar ikke det som kan være drømmemannen bare gå sånn helt uten videre før man har gitt det et skikkelig forsøk!

Skjult ID med pseudonym go ma. 10 mai 2010 22:32

@esso3
Man bør vel bli først kjent med hverandre som mennesker før man begynner med det intime

Skjult ID med pseudonym simone ma. 10 mai 2010 22:39

@Go og @Esso: Jeg er nok redd jeg og daten min kanskje startet med sex litt tidlig. Vi hadde sex på 4.date, jeg vet ikke hvor lurt det var.

Men kan man virkelig ta hele den der "hva liker du i sengen"-samtalen før man i det hele tatt har sett hverandre nakne? For meg er det naturlig å gjøre det litt sånn "learning by doing" - man havner til sengs og begynner snakkingen der.

Jeg hadde vært veldig sjenert om jeg skulle tatt hele den samtalen FØR vi hadde så mye som kommet til sengehalmen.

Hm, interessante tanker og innspill her :)

Skjult ID med pseudonym miyata ma. 10 mai 2010 22:41

@go

Er enig i din gode tanke om at vi skal bli kjent, tror at mennesket i dag har det for travelt og må finne en man liker fort og som man passer perfekt til. Men jeg har tro på at veien blir til mens man går - bare man har tid nok. Og det har vi alle bare vi får tenkt oss om

Skjult ID med pseudonym Hawiha ma. 10 mai 2010 22:42

"gjensidig respekt" og "felles nytelse" er desverre uttrykk som sjelden blir brukt her inne Lady. Her handler det KUN om å sable ned mannens væremåte, generalisere og latterligjøre. I trygg forvissning om at man sitter her totalt uimotsagt som kvinne med all makt i himmel og på jord.

Din måte å fremstille mannen på kl. 2030 stiller seg egentlig pent inn i rekken av utsagn som gjør at mine antagelser var korrekte. Datingsider inneholder litt for mange prinsesser som har mistet bakkekontakten etter å ha blitt slikket oppover ryggen av kåte menn uten ryggrad i årevis her inne. De tror de kan sitte å vente på at "mr. right" skal velge å ta kontakt med akkurat DEM, og oppdager gang på gang at de få "mr. rightene" som finnes egentlig ikke er interessert i langvarige forhold. Og prinsessene skjønner ikke at det er fordi "mr right" velger HELT andre kvaliteter enn det prinsessene har opparbeidet seg her inne, når det handler om mer enn en date og litt sex på hennes premisser og med hennes bruksanvisning som rettesnor.. Litt lettvint tidsfordriv for de kjekkeste guttene med andre ord.

Heldigvis finnes det massevis av flotte jenter her inne også, men de er aldri på forum. Wonder why...

Nei, gå i dere selv og sjekk når dere sist behandlet en mann som et likeverdig, tenkende menneske.

Skjult ID med pseudonym go ma. 10 mai 2010 22:51

@miyata
Noen ganger fungerer det, noen ganger ikke.
Forelskelse går over enten til kjærlighet eller likegyldighet

(mann 56 år fra Akershus) ma. 10 mai 2010 22:57 Privat melding

Simone-
For henne funka den stillingen at hun lå på rygg,og jeg på tvers forran henne... Uten noe å ta" fraspark" i ble det dårlig med fart,samtidig som hun hadde mer kontroll over saken.

go- blir man så godt kjent med hverandre av å knulle at man snakker ut om hvordan en vil ha sex,først etter at det har skjedd. Foretrekker det i motsatt rekkefølge jeg,da. Men,skjønner jo at vi alle er forskjellige,med tanke på generthet,og å snakke direkte.. Men 4 daten simone,da har man vel pratet om nesten alt mulig før den kom... er man kåte på hverandre og en føler at ting stemmer så er det vel ikke noe n tidsbegrensning for når en går til det skrittet..
hawiha- har syns at du har skrevet mye fornuftig her....men nå ble det vel litt tull,eller mistforstår jeg deg?

Skjult ID med pseudonym buddha ma. 10 mai 2010 22:58

@ hawiha

Lady er en respektløs nonne som skulle vært låst inn i kloster tårnet.... HAHA!

The Lady is a tramp.....

http://www.youtube.com/watch?v=_VJY97l0jVA

:-))))))))

Skjult ID med pseudonym miyata ma. 10 mai 2010 23:07

@go
Enig med deg når det gjelder kjærlighet, Forelskelse går over til kjærlighet uten å sette grenser - hvis begge vil og er opptatt av gjensidig respekt og verdighet - man er tross alt to som må jobbe i samme retning, enveiskjøring havner som regel uten for veien med tap om alt det gode som man kan få ved et godt samarbeid.

Myiata

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 10 mai 2010 23:12

Hawiha,
jeg synes du velger å tolke noen av damene her i verste mening og at du tar ting personlig selv omd et helt opplagt ikke var myntet på deg
(også en annen tråd, der du trodde jeg beskrev deg, men du var jo overhodet ikke i den gruppen jeg omtalte).

Mulig du har et kjipt brudd bak deg, men du må ikke projisere negative forventnginer på damene som skirver her. Du kand a ikke mene at det er for mye forlangt når Lady skriver at på samme måte som hun lytter, vil hun gjerne bli hørt - elelr at Go er uriemlig når hun understreker kommunikasjon.

Esso, det lønner seg tydeligvis å være løsningsorientert :)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 10 mai 2010 23:15

Synd da, Trådstarter. Men det aller, aller beste rådet jeg kan gi deg er nok å snakke med mannen om dette
- fremfor å søke råd hos en hel haug av oss synsere her på forumet. Tvi tvi :-)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber ma. 10 mai 2010 23:19

Gjensidig respekt og felles ansvar for nytelse er vel strengt tatt en selvfølge. Skal man satse på et varig forhold skulle det vel bare mangle at man tar "litt" hensyn til hverandres "knapper" og spiller på de.
Er det ikke tilfredstillende å vite hvem av de det skal trykkes på da.? ;o)

Skjult ID med pseudonym Binders ma. 10 mai 2010 23:26

@ TS
Synes det er fint at du tenker at det kanskje kan løse seg på måter det ikke har fungert på før. For det er akkurat det du forventer av ham... Om du får det til selv på andre måter, er det vel ikke noe som tyder på at det skulle være umulig for en annen å få til?

Jeg kjenner jo ikke denne mannen, men jeg vet at noen trenger bestemte fantasier for å få det til. Om det gjelder han, kan det tenkes at han har en fantasi som absolutt ikke passer med sakte og mye bevegelser? Men alt går an å ta opp, også det. Kanskje han kunne si frekke ting til deg i stedet? Jeg aner jo ikke om dette er aktuelt for ham eller dere. Bare en tanke...

Kanskje har han bare noen uheldige erfaringer med sviktende ereksjon om det går for sakte. Da er det naturlig at man ikke vil at det skal bli tema tidlig i ett forhold.

Men si meg: Om han er så bra, er det da så viktig med klimaks hver gang? Det er det ikke for meg. De menn jeg har trivdes best med i sengen, har på ingen måte vært de beste teknikerne. Akkurat det kan jeg faktisk fikse selv....

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 10 mai 2010 23:29

Rotte prøve tenke.
Rotte lure på hvordan det gå på date om 2,4, 6 og 8 år.
Hvis det bli mer enn enkeltdate, og det skulle bli utprøving av sånn intim kjemi, hvordan det gå, siden Rotte fått omtrent like dårlig med det nylig, det sikkert gå veldig dårlig og Rotte ikke få mer date. (Rotte utstyr virke, da)
Rotte kan kjøpe seg, men dyrt, og dyrere hvis tatt for det.
Rotte gå for Asiabrud heller først enn sist, Rotte tenke.

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 10 mai 2010 23:31

@ buddha og Nettfeber

smask:)

Det er godt at det er noen fornuftige menn her inne:)

@ Hawiha

Jeg lettvint tidsfordriv? Da drømmer du:)

Skjult ID med pseudonym Hawiha ma. 10 mai 2010 23:37

@ vibe

Selvfølgelig er det ikke for mye forlangt å være likestillt! Det som er tragisk er å se hva slags ordforråd og tankesett noen har opparbeidet seg her inne, som på INGEN måte vil hjelpe dem i jakten på en real kar.

Og angående mitt eget brudd. det var ikke spesielt kjipt, det var ikke spesielt overraskende og det var sannsynligvis det beste som kunne hendt meg. Eneste jeg evnt kunne angret på, er at jeg ikke gjorde det for 20 år siden. Men jeg ser ikke bakover, spist er spist og gjort er gjort.

Det jeg reagerer på, er behandlingen menn får som gruppe her inne _på forumet_ (IKKE på resten av sukker). Jeg kan love deg at jeg hadde blitt like oppbrakt om jenter hadde blitt omtalt og latterliggjort på den samme måten. Prøv å les denne tråden på nytt, og kryssbytt kjønnet hver gang du kommer til "gutt" eller "jente", så vil du forstå hva jeg mener. Tror jeg. Mest fordi jeg er optimist av natur, og prøver å se det beste og ikke det verste i mennesker.

@ esso

Vanskelig for meg å si om du misforstår, men jeg mener faktisk hvert ord.

Skjult ID med pseudonym The One ma. 10 mai 2010 23:53

@Hawiah

Jeg føler meg ikke dårlig behandlet som mann her inne på forumet. Tror du tolker det litt feil.

@TS

Prøv å ta styringen så er det du som bestemmer tempoet

Skjult ID med pseudonym Hawiha ma. 10 mai 2010 23:57

Jeg vet hvordan de fleste kvinner ville reagert på følgende utsagn fra en mann...:

"Nybegynnernerver aksepteres av en voksen mann. Hvis jeg sjenerøst deler ut en "bruksanvisniing" til en kvinne jeg treffer flere ganger i uken og hun etter 4 uker ikke har skjønt "Jordan vet hvordan" har hun forspilt sine sjanser hos meg"

"De fleste kvinner i 40 årene har skjønt hva en bruksanvisning er:) Jeg har truffet et unntak og det skulle være unødvendig å si hva jeg gjorde da"
---------------------------------------------------
"Sånn er det bare. Menn utvikler sin sexualitet med årene. Kvinner er bare mere kjerringaktige etter hvert og må bruke glidekrem for å fungere."
-----------------------------------------

Skjult ID med pseudonym The One ti. 11 mai 2010 00:18

@ Hawiha

Du glemte denne....

De fleste kvinner i 40 årene har skjønt hva en bruksanvisning er:) Jeg har truffet et unntak og det skulle være unødvendig å si hva jeg gjorde da:)

....ting blir brått litt annerledes da eller ? ;-)

Skjult ID med pseudonym Binders ti. 11 mai 2010 00:22

@ the one.
Neida, han glemte ikke den... Og jeg reagerer ikke så veldig negativt på dette, må jeg si. Det er langt fra provoserende enten du setter menn eller kvinner som subjekt. Generaliseringer av kjønn til fordel for eget kjønn har det vært siden tidenes morgen her inne. Men jeg reagerer på at dere lar tråden skli ut fr a temaet sitt til fordel for "likestillingskamp". Det finnes en tråd ang. generaliseringer av menn og kvinner. Kan ikke de som ikke har noe å tilføre denne debatten flytte over dit?

Skjult ID med pseudonym The One ti. 11 mai 2010 00:30

@Binders

Enig, sorry

Skjult ID med pseudonym reven ti. 11 mai 2010 00:37

@ TS

Til spørsmålet ditt "Kan det virkelig være slik at det er umulig for en mann å senke tempoet når han har sex - må enkelte menn virkelig ha et høyt tempo for å nå klimaks?"

Svaret er nok ja. Typen din er jo et bevis på det. Hvis han mister konsentrasjonen hvis det varer for lenge som han sier, eller kanskje det er opphisselsen, spenningen og forventningene som avtar når ting vedvarer, og den etterhvert blir mindre og mindre stiv, ja da må han vel gjøre det raskt da mens han er mest opphisset. Det behøver ikke å ha noe med dominans å gjøre slik noen her ser ut til å hentyde, det er bare slik han er. Akkurat som du er stikk motsatt. Det er vel like relevant egentlig å spørre hvorfor en kvinne (du) ikke kan øke tempoet når hun har sex, hvorfor det må gå så sakte for at hun skal nå klimaks? Det er ingen rette eller gale svar her, ingen "sånn er normale mennesker, alle andre er avvikere og noe feil med". Men det tror jeg du vet.

Så enten må han begynne å bruke viagra med de mulige bivirkningene det måtte ha fordi DU (ikke han) vil ha det sakte, eller så får dere finne noen kompromisser (annen hver gang eller noe sånt, som andre har foreslått), eller så får du/dere bare leve med at dere ikke har det helt topp i senga, selv om alt det andre kan være topp. Eller så får du gå fra han. Kanskje kan han lære seg å holde tilbake også, men det vil nok ta mange uker eller måneder med øving for hans del (han må vel blant annet trene opp pc-muskelen, lære å stoppe og trekke seg ut i tide, etc) og det er jo ikke en gang sikkert han ønsker dette. Bør han gjøre det for deg likevel? Det kan vel bare dere to finne ut av, jeg bare spør.

Skjult ID med pseudonym Hawiha ti. 11 mai 2010 00:43

Jeg beklager om noen mener at jeg saboterte tråden, men jeg står fjellstøtt på at den siste delen av tråden gir et bedre hint om hvordan forholdet til trådstarter kan reddes, enn hvorvidt det er smart eller ikke å gi en mann en bruksanvisning på hvordan hun vil det skal gjøres eller ikke gjøres... Eller at viagra er det som må til.....

Som tidligere nevnt Simone: Snakk sammen. Ha respekt for hverandre og skriv den legendariske linja fra en DumDum-låt 30 ganger på en tavle nær dere begge to: "Det du gir, er det du får"...

Skjult ID med pseudonym simone ti. 11 mai 2010 02:22

Ja, vi kan vel si at tråden sporet litt av, men jeg synes likevel det har kommet mange bra innspill her.

Det grunnleggende her er vel kommunikasjon ja :) Vi må vel bare prøve oss frem, jeg håper at det lar seg løse. Akkurat nå føler jeg at den største utfordringen er å klare å stå i det og ikke miste motet, det er jo lett å miste selvtilliten og bli ekstremt usikker når sexen blir så knotete. Det nok mange ting som kan justeres og jobbes med, det er jo bare det å klare å stå i den usikkerheten.

En generell kommentar til mye av det som har blitt skrevet i denne tråden: Bør man ikke passe seg for å generalisere for mye når det gjelder kjønn her inne? Det er veldig mange som føler seg tråkket på av det - og det er jo heller ikke noe kjekt når ens eget kjønn blir rakket ned på.

Skjult ID med pseudonym Hawiha ti. 11 mai 2010 03:01

Lykke til Simone, jeg vet i allefall at DU har det i deg til å greie det! : )

(kvinne 57 år fra Hedmark) ti. 11 mai 2010 04:38 Privat melding

Jeg hadde valgt en sexolog framfor å ta opp den type problemstilling her inne. Det sier noe om "utviklingen" i samfunnet og hvor dumme man kan bli av å spørre "hele verden" om et tema. Jøss hvor intelligente vil kan bli med en datamaskin!!

Skjult ID med pseudonym hallois ti. 11 nov. 2014 22:41

kanskje du kan ri ham? den første delen av samleiet?

Skjult ID med pseudonym Voksenmann on. 12 nov. 2014 02:08

Å få orgasme handler om stimulering. Alle menn har lært seg å få orgasme gjennom å onanere. Jeg mistenker at for en del menn har den typen egenstimulering blitt den måten man oppnår orgasme på. Og ut fra det kan det bli vanskelig å lære seg å få orgasme med en annen type stimulering. Men visst går det an. Eksperimenter! Bruk lek, ender, munn og andre leksaker.
Dette at man har vent seg til en spesiell stimulering for å få orgasme gjelder nok i MINST like stor grad for kvinner. TS sier jo selv at hun må ha det sakte for å få orgasme... ;-)
Og sex på fjerde date kan da ikke være for tidlig! Jeg tenker at dersom det tar så lang tid før man tester ut den seksuelle machen, så er det snarere risiko for at man utvikler usikkerhet på bakgrunn av at det seksuelle er noe man har undertrykt...

(mann 52 år fra Oppland) on. 12 nov. 2014 03:08 Privat melding

:)

(mann 53 år fra Vestfold) on. 12 nov. 2014 11:52 Privat melding

@Go.
Du terger på deg mange menn her inne med innleggene dine.
Kommunikasjon er et vanskelig ord, empati og innlevelse også.
De vanskeligste er kansje fordommer og trangsynthet. Nå mener jeg ikke rettskrivning, men praktisk bruk i hverdagen. En dag finner du knappen du også.

@Simone.
Et godt forhold er basert på kjemi på flere områder som vennskap, samtaler, tillitt, kommunikasjon med og uten ord og ikke minst lidenskap. Det siste er der vi er mest sårbare uansett alder og føler du problemer der er grunnmuren ustabil. Trekk dine egne konklusjoner.

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 12 nov. 2014 12:24

@ go

Du burde kanskje lese deg litt opp på emnet når det gjelder hvorfor mange menn må ty til piller når de blir eldre. Det har vært skrevet en del om det i media, ikke minst hvordan de samme mennene ofte ikke behøver piller for å få den opp hvis de har sex med en annen, gjerne yngre kvinne enn samboeren eller kona de har vært sammen med i mange år. Det holder ikke for en mann å være glad i dama, han må tenne på henne også. Men det er nok bedre for mange samboerforhold og ekteskap at mannen sier han bare har ereksjonsproblemer, enn at han forteller samboeren/kona at han fortsatt er glad i henne som sin beste venn og mor til deres barn hvis de har noen, men ikke lenger er sexuelt tiltrukket av henne. Just saying..

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 12 nov. 2014 14:37

@ TS

"Kan det virkelig være slik at det er umulig for en mann å senke tempoet når han har sex - må enkelte menn virkelig ha et høyt tempo for å nå klimaks?", skriver du. Jeg kan vel egentlig spørre det samme om deg.

Kan det virkelig være slik at det er umulig for en kvinne å øke tempoet når hun har sex - må enkelte kvinner virkelig ha et så lavt tempo og bruke så evig lang for å nå klimaks?

Folk er forskjellige. Og de tenner forskjellig seksuelt. Jeg for min del ligner nok på han du har møtt, selv om jeg noen ganger holder ut lenge likevel. Litt avhengig av hvor lenge siden sist osv. Men ikke hvis det skal skje i "snegletempo", da kan nok opphisselsen og den seksuelle spenningen forvinne etter noen minutter for min del også. Det vanlige da er vel å bruke fingre og tunge i stedet, men hvis du ikke liker det heller så vil jeg nesten påstå at du burde tenke litt over om det ergentlig er han som har et problem. Eller, det var feil valg av ord. Du har heller ikke et "problem", dere er bare forskjellige. Men tror ikke det er så veldig mange menn som vil klare å holde en ereksjon oppe i 45 min når det i tillegg skal gå i "sneglefart". Hvis det er det du mener da.

Skjult ID med pseudonym Voksenmann on. 12 nov. 2014 14:53

Jeg har vanskelig for å forstå at verken stempeltakttempo eller sneglefarttempo er noe uløselig problem. Det hele er da en lek med variasjoner, og det er hele leketiden som er målet, med en avslutningsbonus som sluttklem. I den leketiden som en sexualakt varer driver vel også dere variasjon? Eller snakker dere om en 7-minuttershandling? Variasjon i stillinger, tempo og intensitet er da noe som i seg selv bidrar til å holde både kåthet, ereksjon og smørende safter oppe. Eller prater dere om 1 1/2 time med sammenhengende sneglefart ELLER 1 1/2 time med sammenhengende mannlig høygirtempo?

Skjult ID med pseudonym gg fr. 14 nov. 2014 16:01

Han er sikkert så vant med å se på porno at han trenger den harde og raske greiene for å komme. men andre ord vanskelig å fikse.

(kvinne 50 år fra Oslo) fr. 14 nov. 2014 16:29 Privat melding

@TS. Som kvinne er det du som har styringen her.

@gg. Enig med deg, pornoskada er han antakelig og trives vel best foran skjermen

Var borte i noe av det samme og jeg spurte om han så mye porno, for tenkte at det var det som var problemet. Han var ærlig og svarte ja, og så fant vi ut av det. Han var ung, da. Voksen mann har ikke lov til å være kanin i senga

Skjult ID med pseudonym - fr. 14 nov. 2014 19:54

Det høres ut for meg, som at dette fikser dere fint selv! I det dere har kommet dit at dere faktisk kan prate om dette, skjønner jeg ikke hvorfor du fortsatt er på Sukker!!!

(kvinne 50 år fra Oslo) fr. 14 nov. 2014 20:44 Privat melding

Fordi han er 28 og ønsker å få seg et liv og det står det respekt av. Han får det til. Jeg er 45 og vil treffe en som er i samme fase av livet som meg. Dvs voksne barn eller ingen barn. Helt ærlig så er jeg ikke spes interressert i å utvikle noe med noen som har småbarn

Skjult ID med pseudonym - fr. 14 nov. 2014 20:48

Var det et svar til 19:54?

(kvinne 50 år fra Oslo) fr. 14 nov. 2014 20:54 Privat melding

Nei var et svar til 2014

Skjult ID med pseudonym - fr. 14 nov. 2014 21:18

Så ereksjon handler om...

Skjult ID med pseudonym Tryxel fr. 14 nov. 2014 21:41

bra post, liker at folk er så ærlig her :)

Skjult ID med pseudonym Tryxel lø. 15 nov. 2014 12:43

bra sagt spitfire10 :)