Alle innlegg Sukkerforum

Få høre da..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Filosofia on. 12 mai 2010 17:53

Når man går inn og åpner en profil og kikker litt.. hva er det da som får deg til å la være å sende mail.. og hva er det eventuelt som gjør at du tør??

Skjult ID med pseudonym Jessup on. 12 mai 2010 18:02

Liker jeg det jeg ser, sender jeg mail! Ser på bildene først, deretter tekst ;p

Er ikke noe vits å nøle her inne, da kommer du mest sannsynlig ikke så veldig langt. Det gjelder å være litt frempå :-)

Skjult ID med pseudonym Z on. 12 mai 2010 18:03

Dette er jeg programforpliktet til å si akkurat nå: Jeg sender ikke mail om det står "ateist - veldig bevisst" :-)

Skjult ID med pseudonym sukkersøt on. 12 mai 2010 18:05

Jeg prøver å få meg et helhetsbilde av mannen.
Tror ikke jeg eier skamfølelse dersom jeg sender en mail til noe og ikke får svar. Hvorfor skulle jeg det? Jeg er jo bare en av mange tusen damer i min aldergruppe her inne.

Skjult ID med pseudonym Grumse on. 12 mai 2010 18:05

Det er vel ikke å tørre eller oikke tørre som er det store spørsmålet...finner man personen interesant så tør man, hvis ikke så er personen ikke interesant nok.

Skjult ID med pseudonym sukkersøt on. 12 mai 2010 18:06

*glad jeg ikke har skrevet noe i ateist-tråden*

Skjult ID med pseudonym SMRT on. 12 mai 2010 18:12

Er profilen godt skrevet, gjerne med en liten snert, og jeg får inntrykk av at dette ikke er en jente det finnes 13 av på dusinet, tar jeg gjerne kontakt.

Det er sjeldent jeg tar kontakt.

Ikke at det er så få jenter som ikke er gjennomsnittlige her i verden, men fordi det finnes så forsvinnende få godt skrevne profiler.

Skjult ID med pseudonym Kosegutt on. 12 mai 2010 18:31

Går kun inn på profiler der jeg liker bildet, leser teksten etterpå og sjekker matchtreet. Men jeg sender ikke hjerter og har aldri tatt kontakt med noen på melding, satser på at den rette melder meg først ;o)
Men for å vise at jeg er oppmerksom på profilen er jeg stadig inne for vise at jeg er her.

(kvinne 42 år fra Oslo) on. 12 mai 2010 18:35 Privat melding

En mann som skriver om hvem han ER, og ikke bare lister opp alt han GJØR, kan fort få en melding fra meg.

Det hjelper også å vise at han har humor, og at han kan bruke språk til mer enn å gjøre seg forstått. Samfunnsengasjement er et must, det er noe av det første jeg ser etter.

Selvfølgelig har jeg også mine utseendemessige preferanser, men ingen av mine ekser har matchet dem, og vi har likevel hatt det fint sammen (og nei, det er ikke Hollywodkriterier som gjelder).

De mennene som ramser opp alt de ikke vil ha, styrer jeg utenom.

Skjult ID med pseudonym sukkersøt on. 12 mai 2010 18:36

Funker strategien din, Kosegutt?
Jeg ser på de som stadig er innom profilen som nokså tafatte. Eller som om at de har null komtroll på at de har vært innom før, noe som betyr at jeg IKKE er interessant.

Skjult ID med pseudonym SMRT on. 12 mai 2010 18:53

@sukkersøt: er profilen din beskrivende og velskrevet, da? Selv kan jeg ofte være innom en profil flere ganger, og da for å sjekke om en manglende profiltekst har blitt oppdatert. Og ja, selvfølgelig enten fordi matchtallet er høyt, eller at dama er søt. Men jeg gidder ikke å forsøke å melde med en person jeg ikke vet noe annet om enn matchtall og utseende. Det er nok av andre tullinger som gjør akkurat det.

Skjult ID med pseudonym go on. 12 mai 2010 19:03

Jeg er en meget nysgjerrig sjel og en titter, så jeg ser på mange profiler. Først tekst, så bilde eller matchtre og gjerne mail hvis jeg finner noe interessant eller morsomt, eller annet som fanger min oppmerksomhet..

Skjult ID med pseudonym 1555 on. 12 mai 2010 19:24

Søt jente du Lillah!

(mann 30 år fra Vestfold) on. 12 mai 2010 20:11 Privat melding

den som tier samtykker, altså skriver du ikke til personen så kan man ikke forvente noe heller da.

Skjult ID med pseudonym Giogta on. 12 mai 2010 21:24

Jeg ser på mange profiler. Men er svært bevisst på hva jeg vil ha og skriver sjelden til noen (er mann). Kun de som er interessante nok til virkelig å vekke interessen min skriver jeg til. Alle mine kjærester har vært vakre og flotte kvinner, ikke alle har vært åpne, eller opplyste i tilstrekkelig grad.

Pen innpakning uten skikkelig innhold er en utrolig kjedelig kombinasjon, synes jeg. Må ha full pakke!

Hm. Får lete videre. Men for lite tilsig av nye kvinner her..

Skjult ID med pseudonym sukkersøt on. 12 mai 2010 21:25

SMRT; Ja. Jeg har en finfin profil. Den har bilder og utfyllende, muligens litt morsom tekst for de som liker underfundig humor med snert i.

Skjult ID med pseudonym Hawiha on. 12 mai 2010 21:51

Synd man ikke finner'n da.... ; )

Skjult ID med pseudonym gråtass on. 12 mai 2010 22:05

Morsomt skrevne profiler får meg til å skrive en melding på impuls. Liker å slenge ut et par komplimenter uten at det er gjennomtenkt og analysert i mitt kompliserte hode 15 ganger først...
Hva får meg til å la være å skrive? Vel - frykten for at det kanskje er ei som svarer i andre enden ;-)

(kvinne 48 år fra Østfold) fr. 14 mai 2010 10:42 Privat melding

Jeg ser på bilde først, og jeg leter ikke etter noe glansbilde. Er opptatt av øyer og ustråling, selv om det kan være vanskelig å se på bilde. Jeg må like det jeg ser, det er viktig. Fint når det er bilder i album for det gir et bedre totalintrykk av personen.

Jeg leser først hva personen søker i drømmepartner, av erfaring elimineres jeg ut fort der , he he (Jeg vet hva jeg ikke vil at en mann skal forvente av meg for å si det sånn.) Matcher ikke det går jeg ut av profilen.

Matcher det, leser jeg om hvordan han beskriver seg selv. Liker jeg det jeg leser så sjekker jeg resten av profilen. Er det beskrivelse av alt de kan og har, forsvinner jeg ut. Jeg vil vite hvem han er, som person. Det finnes selvffølgelig unntak der hvor jeg bare faller for noe som er skrevet, eller ler godt når jeg leser osv.
Er ikke beskjeden og sender mail dersom jeg ønsker kontakt.