Alle innlegg Sukkerforum

Hvor lenge kan dere gå uten sex?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym misty to. 13 mai 2010 02:22

Blir man varig skadet av denne tilværelsen..??

Skjult ID med pseudonym Jasen to. 13 mai 2010 02:35

Leeeeeeenge!......
Du dør ikke.....veldig nær på å klikke mange ganger...men det går som regel bra

Skjult ID med pseudonym OMG to. 13 mai 2010 02:39

Har du hørt om monker og nonner før?

Skjult ID med pseudonym BruceW to. 13 mai 2010 03:18

Jada, de tar for seg av altergutta...

Skjult ID med pseudonym pgmp to. 13 mai 2010 04:05

Selvbetjening løser slike behov.

(mann 55 år fra Akershus) to. 13 mai 2010 05:33 Privat melding

Med seg selv,eller med andre?
Maks 3 uker uten kroppskontakt...

Skjult ID med pseudonym rotte to. 13 mai 2010 09:03

Det blir fort uutholdelig.
Og komme ut av trening, date m/ sex bli mislykket.

Skjult ID med pseudonym pumpkin to. 13 mai 2010 09:48

9 mnd siden sist gang her..

Skjult ID med pseudonym kakk to. 13 mai 2010 12:04

Jeg er overbevist om at sex er noe annet nå enn sist jeg var borti det...

Skjult ID med pseudonym Filosofia to. 13 mai 2010 12:06

Om du mener sex med en annen enn deg selv.. så tror jeg man kan holde ut i det uendelige.. men å ikke ta på seg selv.. det er ikke sunt.. Det vet jeg.. Og når man elsker med en annen igjen.. vet man jo hva man har lengtet etter.. dvs. dersom det var en god opplevelse. Men dårlig sex er verre enn ingen sex..

Skjult ID med pseudonym Hawiha to. 13 mai 2010 12:28

Du vet det har vært en stund siden, når du lukker øya og drømmer deg bort hos frisøren.....*ler*

Skjult ID med pseudonym Singel to. 13 mai 2010 12:52

Jeg trodde i mitt stille sinn at jeg var avhegig av sex.. og at jeg måtte ha det ofte... da jeg var 21.... og slik ble det.... for ei lita stund...... havnet i et langvarig destruktivt forhold og innså at livet uten sex var greit nok...... Havnet så på nytt i et forhold til ei ny dame... var da 29.... og var igjen totalt hekta på sex..... i tre mnd.... så tok det tre år å komme seg ut avdet forholdet..... Demoversjonen av jenter er ofte bedre enn den ferdigutvikla.... :)

Men - seriøst.... Sex teller omtrent 10% i et forhold hvor sexlivet fungerer normalt men 90% hvor det ikke fungerer.... Så får man selv finne ut hva som er normalt for en selv..... sammen med partneren....

Skjult ID to. 13 mai 2010 12:53

I går :D hehehe

Skjult ID med pseudonym rotte to. 13 mai 2010 13:23

Rotte tro det ikke bra å være uten, komme ut av trening.
Om Rotte få mer enn engangsdate om 2, 4, 6, 8 år det ødelegge, test av intim kjemi bli mislykke, ikke mer date...

Skjult ID med pseudonym mann to. 13 mai 2010 13:38

Ville ikke stått fram her med bilde og sagt at det var flere år siden sist jeg. Da er du ganske sikkert veldig ute av trening og vil kanskje ikke engang få det til. En mann som ikke klarer å holde den oppreist er vel kke akkurat hva jenter flest ser etter;)

Skjult ID med pseudonym yeehaw to. 13 mai 2010 13:39

jeg kan gå i dagevis.

Skjult ID med pseudonym BruceW to. 13 mai 2010 13:40

Phø! Han varer hele natta og vil ha mer til frokost!

Skjult ID med pseudonym rotte to. 13 mai 2010 13:42

Rotte ha fungerende utstyr.

Skjult ID med pseudonym BruceW to. 13 mai 2010 13:50

Merker at jeg kan bli ukonsentrert om det går over en måned uten hudkontakt.

Skjult ID med pseudonym Filosofia to. 13 mai 2010 14:05

Tror det MÅ være en pitteliten forskjell på menn og damer på dette området..

Skjult ID med pseudonym Hawiha to. 13 mai 2010 14:21

@Filosofia

Jenter er ( eller i allefall har vært) "flinkere" til å undertrykke sine fysiske behov tror jeg.. Kanskje det er oppdragelse/kulturbetinget, eller kanskje det er testosteron-nivået....? :)

(mann 49 år fra Østfold) to. 13 mai 2010 14:28 Privat melding

Skal her prøve å plassere mitt behov for slikt samkvem.

Først og fremst trenger man mat, drikke, luft, søvn og en viss temperatur for å overleve. Det siste fikser man gjerne med klær og hus.

Jeg har malt 2. strøk på kjøkkenet og ryddet 3 bæreposer gammelt crap fra skapene der, så jeg har lov å sitte her og drive dank.

Så kommer greier som f.eks sikkerhet. Det betyr at du må ha en viss trygghet for å ikke sulte ihjel i neste uke og at ingen kommer og skyter deg i nakken. Omtrent her ligger mitt sexbehov. Er du i ferd med å drukne er disse tingene helt uintressante.

Den drevne kapitalist vil se at jeg stjeler uhemmet fra Maslow her. Andre trodde sikkert jeg var veldig lur.

På det tredje behovsnivået kommer sosiale behov. Det betyr at du trenger folk som bryr seg om deg og at du tilhører en eller annen sosial gruppe. F.eks en familie eller vennekrets. Her kommer også behovet for å bli respektert som en del av samfunnet. Stemmeretten dekker faktisk noe av dette. Folk som blir skutt på i krig er ikke nevneverdig opptatt slikt.

Det er et par nivåer til, som ikke blir interessante før alle disse tingene er i orden. De omhandler kort fortalt aktelse, selvrespekt, selvrealisering og slikt. Altså ting man i teorien kan utvikle og fylle på i det uendelige.

Skjult ID med pseudonym Hawiha to. 13 mai 2010 14:35

@HDV

Et av livets store mysterier det der. Noen trenger bare litt ekstra trygghet, andre trenger psykolog. Og endel har rett og slett bestemt seg for at det ikke ER noe trykk der... : ))

Skjult ID med pseudonym Hawiha to. 13 mai 2010 14:38

@your X

Jeg tror nesten det er motsatt jeg! Har man ikke sex, så blir det "det viktigste" i livet. Har man sex, så blir det aldri fundert over. Man bare har det! : )

(mann 49 år fra Østfold) to. 13 mai 2010 14:44 Privat melding

@HDV
Du trenger kanskje ikke lyve om potensen når du får reisning, og attpåtil demonstrerer det?

Skjult ID med pseudonym BruceW to. 13 mai 2010 14:52

nææh.. venter til de blir klåfingret med knappene selv..

Skjult ID med pseudonym Hawiha to. 13 mai 2010 14:56

@ your X

Så mange jenter uten "an objekt of desire" går med andre ord inn i en slags frivillig "dvaletilstand"....? : )

Hvis dette stemmer, forklarer jo det mye av ekteskapsproblemene rundt omkring. Hun har rett og slett sluttet å "desire", og gått i hi! : ))

Skjult ID med pseudonym mann to. 13 mai 2010 15:01

@ HDV

Siktet bare til alle de trådene her hvor forskjellige kvinner legger ut om hvor viktig sexen er for dem i et forhold. Tråder av typen "Vi får det ikke til å klaffe i sengen!" og sikkert hundre andre bare i løpet av det siste året eller to mens jeg har hatt en profil her. Det er mange som leser det som skrives på forumet, langt flere enn antallet som skriver innlegg, så vil tro at det er rimelig dårlig markedsføring av seg selv å stå fram på den måten.

Dessuten henger du ut deg selv som "mislykket" på sjekkemarkedet, og min erfaring er i alle fall at svært mange kvinner vil ha de samme mennene som andre kvinner vil eller ha villet ha (at andre kvinner vil ha en mann betyr jo at han trolig er en bra fyr ikke sant, at han må være noe å samle på, for ellers ville de vel ikke ha villet det?). Det er ikke uten grunn at det å gå ut sammen med en pen venninne eller tre og være underholdende og godt selskap for disse (ikke klovn, men slik at andre også kan se at de har det hyggelig og morsomt) omtrent er den beste måten å få andre kvinners oppmerksomhet på, nærmest uansett hvordan du ser ut selv. Men hvis du ikke engang har klart å få en ONS på tre eller seks år, og enda mindre vært i et forhold (for da ville du jo hatt sex ikke sant) så må det jo være noe "galt" med deg? Ikke at jeg nødvendigvis synes det selv, og jeg har selv en gang hatt en periode på over tre år uten sex, men da var jeg også ganske langt nede og - jeg kan også se dette selv i ettertid - nok ikke noe særlig til catch siden jeg slet med dårlig selvtillitt og lav selvfølelse. Og dårlig selvtillitt, depresjoner og negativitet er turn-off for de fleste.

Dårlig markedsføring altså. Det er det hele. Jeg har selv blokkert enkelte damer ut i fra hva de har skrevet her på forumet (ikke sexrelatert så langt, men f.eks. hvis jeg synes de er altfor intolerante når det gjelder eksempelvis politikk eller religion (jeg ser nemlig på meg selv som en liberal og relativt fordomsfri mann og liker ikke noe særlig intolerante mennesker rakker ned på de som mener noe annet enn dem selv), på samme måten som et bra innlegg kan få meg til å gå inn på en profil for å titte. Jeg vil tror ikke jeg er den eneste som gjør dette.

Skjult ID med pseudonym snubadude to. 13 mai 2010 15:14

det er en god stund siden sist, jeg liker ikke ons..... da kan det like gjerne være. Var på fest forrige helg og flørtet villt med ei utrolig fin dame, sleit litt med å sove den natt ja :-) (i egen seng uten...) godt man er "handyman" og kan fixe ting selv he he

Skjult ID med pseudonym Hawiha to. 13 mai 2010 15:16

@ your X

Ikke misforstå, jeg er helt enig i det du skriver! Mente bare at dersom damer ikke lenger "føler det samme" for sin mann, så trapper hun kanskje ned (ubevisst) innenfor samlivet... I motsetning til en mann, som ikke har den evnen... Han trapper ikke ned, men begynner å se seg om isteden.. : )

*finner frem støvsugern og setter på en vask* :D

Skjult ID med pseudonym snubadude to. 13 mai 2010 15:19

enig@YourX: periodisk vedlikehold er viktig, skal forholdet vare må man jobb litt for saken. Skader ikke å gjøre noe uventet/ nytt for kjæresten, da får det som regel uventede følger........(les intimt samvær) he he

PS: ingen kims ingen kos ;-)

Skjult ID med pseudonym Hawiha to. 13 mai 2010 15:20

@snubadude

Er det DET de mener med "handyman"!!! *ler*

Skjult ID med pseudonym rotte to. 13 mai 2010 15:22

Rotte overflødig.
Rotte uønsket.

Skjult ID to. 13 mai 2010 15:22

har gått hele livet og går fremdeles.........noen bedre?

Skjult ID med pseudonym snubadude to. 13 mai 2010 15:26

@Hawiha

he he! måtte le når jeg så den ja........ kanskje ikke så smart alikevel å skrive "handyman" i profilen sin etter denne tråden ha ha

Skjult ID med pseudonym mann to. 13 mai 2010 15:30

Men for selv å svare trådstarters spørsmål:

Jeg kan gå lenge uten å ha sex. Og jeg tror verken jeg eller noen andre tar noe skade av det.

Derimot tror jeg du kan ta skade av å ikke ha venner av det motsatte kjønn og omgås slike, fordi du da lett kan ende opp med et noe forvridd virkelighetsbilde:

Symptomer: Ytringer som "alle damer er horer", "alle menn er utro løgnere", "hvorfor vil ingen ha meg, jeg er jo så snill? De dumme jentene faller jo bare for bad boys som behandeler dem dårlig", etc.

Kjente skadevirkninger: Bitterhet, negativitet, sutring og lav selvfølelse, elendig selvtillitt og manglende sosiale antenner i forhold til det motsatte kjønn.

Resultat: Enda mindre sjanse for å tiltrekke seg noen, noe som fort gir en nedadgående ond spiral med enda mindre selvsikkerhet, mer bitterhet, mer ensomhet etc.

Kur: ?

Skjult ID med pseudonym rotte to. 13 mai 2010 15:31

Rotte så en profil, og tolket håndarbeid i den konteksten som noe helt annet enn det Sukker hadde tenkt.
Men hun var visst ikke helt seriøst.

Skjult ID med pseudonym kit to. 13 mai 2010 15:38

Selvsagt blir en skadet av tilværelsen uten sex. En kaster bort tid på ett datingforum....

Skjult ID med pseudonym nebbioso to. 13 mai 2010 15:43

mange av mine første leveår var jeg helt uten sex - jeg tror det var sunt for meg og sånn er det vel for de fleste.
tipper de fleste kan gå 10-20 år uten sex helt uten å ta skade av det.

Skjult ID med pseudonym Hawiha to. 13 mai 2010 15:46

@ your X

Nei, det skal visst ikke være det.. Lett altså.. : )

Og hver gang koker det egentlig ned til det samme: Respekt for hverandres ønsker, lyster og følelser. Og åpen kommunikasjon. Begge veier.

*Er ALLTID forsiktig i min omgang med støvsugere* : ))

Skjult ID med pseudonym Ahmed to. 13 mai 2010 16:13

Jai kan gå oten sex i mange timer

Skjult ID med pseudonym Driver to. 13 mai 2010 16:28

Den som klarer seg uten et eneste nyp til 2050 vinner!

Skjult ID med pseudonym Driver to. 13 mai 2010 16:28

Årstallet 2050. Ikke klokkeslettet!

Skjult ID med pseudonym Hawiha to. 13 mai 2010 16:29

ti på ni..? ikveld?? :D

Skjult ID med pseudonym Driver to. 13 mai 2010 16:30

Og førstepremien er en måned med hun som mangla gymnastikk her i dag.

Skjult ID med pseudonym hm to. 13 mai 2010 16:34

Man blir nok ikke varig skadet av å gå uten sex lenge, men man blir smårar og lite attraktiv av det. Nå har det gått et 1/2 år og jeg begynner å gi faen. Det er ikke bra.

Skjult ID med pseudonym Dragen to. 13 mai 2010 17:06

Gikk en gang 4 år uten sex. :)

Skjult ID med pseudonym Egentlig. to. 13 mai 2010 19:52

Hvor lenge jeg kan gå uten sex? Eller hvor lenge jeg MÅ gå uten sex?
Hvordan løser dere som ikke kan gå uten sex i mer enn et par uker de 'sexløse' periodene? Hvem har dere sex med hele tiden? One night stands? Jeg 'er ikke helt der', så da kan, eller rettere sagt må, jeg gå uten sex helt til jeg finner ei jeg kan tenke meg å bli sammen med, og hun meg. Og det kan jo ta sin tid... Har streifet innom tanken om FGF, men jeg er noe så sjeldent som en mann som fort får følelser, så det funker også dårlig. Har heller ingen venninner det kunne funket med.
Nå er det riktignok ikke så lenge siden for meg akkurat nå, men bortsett fra det har jeg sikkert forumrekorden for hvor lenge noen har gått uten.

Skjult ID med pseudonym Sanne to. 13 mai 2010 19:55

Kan gå lenge uten, hvis jeg må. Savner egentlig nærhet og samhørighet mer enn sex i single perioder. Og så er det jo så deilig å kjenne suget i magen når prinsen dukker opp!

Skjult ID med pseudonym Avania to. 13 mai 2010 20:20

Er så lenge siden nå at jeg tror nok jeg snart blir jomfru igjen.

Skjult ID med pseudonym Kosegutt to. 13 mai 2010 20:24

Har ennå ikke hørt om noen som har grodd igjen, så det går nok bra ;o)

Skjult ID med pseudonym rotte to. 13 mai 2010 20:24

@Avania, er det så vanskelig å finne en over 40 som ikke er en gammel gris? :)

Skjult ID med pseudonym Avania to. 13 mai 2010 20:37

Takk - det var beroligende å høre, Kosegutt. Neida de er ikke vanskelig å finne, Rotte, men.... you know :)

Skjult ID med pseudonym megvel to. 13 mai 2010 20:40

hehe avania:)) kvalitet før kvantitet.. enig med du... rart hvordan man venner seg til det.. både ene og andre veien....

Skjult ID med pseudonym gråtass to. 13 mai 2010 20:42

Er så lenge siden at jeg har glemt hvordan det var. Like greit - for da veit jeg ikke hva jeg savner :P

Skjult ID med pseudonym Avania to. 13 mai 2010 20:44

Heldig du er da Gråtass - jeg har IKKE glemt.... :)

Skjult ID med pseudonym gråtass to. 13 mai 2010 20:47

Du har ikke gitt meg sjansen til å memorere hvordan det er Avania!

Skjult ID med pseudonym BruceW to. 13 mai 2010 21:05

Foretrekker gjenbruk fremfor bruk og kast. Man er jo miljøvennlig, om det passer seg slik ;-)

Skjult ID med pseudonym Avania to. 13 mai 2010 21:05

Ah, kjempegod idé Gråtass!

Skjult ID med pseudonym megvel to. 13 mai 2010 21:25

Klok mann han BW... gloss er og mer snill enn stift:)...Avania.. den gode sexen husker man, eller iallefall tar lærdom av... for senere nye høydare;)...

Skjult ID med pseudonym mannigata to. 13 mai 2010 21:31

Husker vagt noen snakket om sånne ting for lenge, lenge siden... Regner med at det bare er en av de forbigående trendene ;-)

Skjult ID med pseudonym megvel to. 13 mai 2010 21:39

Siste nye er visst trening og en pils i ny og ne:) det enkle er ofte det beste

Skjult ID med pseudonym megvel to. 13 mai 2010 21:46

Skål:)

Skjult ID med pseudonym Rubi fr. 14 mai 2010 13:15

Hvis jeg ikke har sex på lenge fucker det litt med psyken min. Man klarer seg jo, men det er ikke helt sunt å leve uten sex og fysisk nærhet tror jeg.

Jeg merker også at når jeg har god sex så er det helsebringende for kroppen, og gir meg en harmoniserende og gledelig overskuddseffekt psykisk. At jeg føler meg mer klar for å takle stress og motgang i hverdagen med et smil.

Jeg vil ihvertfall anbefale folk å være seksuellt aktive, det er mye bedre å ha en elsker/elskerinne mens man venter på den rette. Om det utvikler seg følelser med elskeren så er ikke nødvendigvis det feil heller. Litt risiko er jo en del av å føle seg levende!:)

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 14 mai 2010 13:20

Rotte ønske pøkevenn elns.

Skjult ID med pseudonym Lady fr. 14 mai 2010 14:07

En kvinne kan godt vente på at den rette mannen skal dukke opp, men det betyr ikke at hun ikke kan hygge seg i mellomtiden. Kvalitet og gjenbruk i "overgangstider" er sunt har jeg hørt.....

Skjult ID med pseudonym BruceW fr. 14 mai 2010 15:29

Etter 18 dager begynner det å boble i høyre testikkel. Går det mer enn 36 dager har hendt at sæden har dryppet ut av ørene. Dette er jo særs pinlig på date for eksempel. Nytter jo ikke å bortforklare, og i tillegg hører jeg så dårlig hva daten sier. - Vent, skal bare tørke vekk litt spunk først. Er så lenge siden det har blitt noe skjønner du. Jaså, du sa du jobber som lærer ja..?

Skjult ID med pseudonym surrehue fr. 14 mai 2010 16:26

@lady.
Enig med du og godt det er flere damer som tenker som meg .... Gjensidig gjenbruk er sunt og hyggelig mens man venter på den rette.
Har man først fått en sånn setting så er det lettere å holde seg i skinnet og ikke gjøre som i en annen tråd startet av Sukkerhue her på forumet: hoppe til køys på 1. eller 2. date med en som det kunne utviklet seg noe mer med:-)

Skjult ID med pseudonym Aslan fr. 14 mai 2010 18:33

@misty (og alle andre lurer på det samme):

Et slikt hypotetisk spørsmål kan rettes til Juntafil, eller SUSS-telefonen. Juntafil er et radioprogram på NRK P3 som tar opp spørsmål om kropp, pubertet, utvikling, seksualitet, følelser/forhold, kjønn og helse og sånn :)

Anbefaler deg å lytte, kult program :)

Skjult ID med pseudonym frøkna fr. 14 mai 2010 19:56

Jeg har en katt... også har jeg noen venner som jeg kan klemme skikkelig godt av og til. Hadde jeg ikke hatt katten hadde jeg hatt mangelsykdom i forhold til fysisk kontakt med noe annet som også har hjerte og blodomløp, og som er levende og varm å kjenne og ta på.
Jeg antar at siden jeg har katt så klarer jeg å unngå slike mangelsykdommer og diverse frustrasjoner og nevroser som kommer etter langt tids mangel på fysisk kontakt :p

Sexdelen klarer jeg selv, selv om det er kjedelig i lengden å klare det selv.

Er ellers virkelig glad for at jeg er kvinne og dermed slipper å oppleve at overflødig og ubrukt sæd drypper ut av ørene mine :-D

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 14 mai 2010 20:04

Ville blitt litt av et profilbilde

Skjult ID med pseudonym mann31 lø. 15 mai 2010 09:29

Sex? hva er det igjen? har hørt om det , men tror ikke det er for meg
:oP

Skjult ID med pseudonym Lady lø. 15 mai 2010 09:57

Det er så lenge siden at jeg ikke husker hvem som lå øverst......"mimrer".......

Skjult ID med pseudonym mann31 lø. 15 mai 2010 10:04

Lå ?? Kan jeg ringe en venn ? Dette kan ikke være det samme som jeg har hørt om hehe
:D ( nok avsporing nå )

Skjult ID med pseudonym sukkersøt lø. 15 mai 2010 12:11

Når jeg på spinningtimen blir kåt av å se på mannehendene til mannen på sidesykkelen, uten å se på resten ha ham, DA vet jeg at det er for lenge siden sist.

Skjult ID med pseudonym Lady lø. 15 mai 2010 14:11

@ mann31

Du må gjerne ringe en venn:)

En kvinne lar seg nødig bli tatt på ordet. Men gjerne andre steder....har jeg hørt.....
Jeg har prøvd sex i ulike varianter. Den vanlige stillingen får jeg klaustrofobi av. De andre får jeg
enten kink i nakken av eller kjeven av ledd.... Ingen spøk å ha sex med andre ord:)

Skjult ID med pseudonym rotte lø. 15 mai 2010 14:25

Det finnes da nok stillinger til å kunne ha en forskjellig hver dag i året.

Skjult ID med pseudonym GQ4U lø. 15 mai 2010 17:59

Har holdt ut i 6mnd, fordi jeg jobbet i statene og min tidligere dame bodde i Norge.

Skjult ID med pseudonym mann31 lø. 15 mai 2010 19:49

@lady

mao, så er det tryggeste å ha sex alene.
Evt så er det ingen skam å snu...

(mann 51 år fra Oslo) lø. 15 mai 2010 21:05 Privat melding

Det er vel mange på Soria Moria som mener at det riktignok har vært lenge siden, men i kveld...

Skjult ID med pseudonym iqdott sø. 16 mai 2010 00:16

Det går i hvert fall an å gå ca 5 år uten sex eller motsattkjønnelig kroppskontakt. Det er ikke å anbefale, men det går an.

Skjult ID med pseudonym rotte sø. 16 mai 2010 09:00

Rotte nylig si nei til trekant pga tvilsom bilmotor.
Typisk Rotte flaks.

Skjult ID med pseudonym Lowry fr. 20 juli 2012 21:31

Bump.

Siden det er bare en seksuelt aktiv kvinne her på forum med gjennomføringsevne/vilje, blir det litt labert her.
Hvor dødt er det for resten av forum?
Har alle lyster dødd på seg? :P

Skjult ID med pseudonym Lowry fr. 20 juli 2012 22:05

Laber respons.
Ubehagelig tema? :P

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 21 juli 2012 00:46

Så lenge jeg vil. Og når jeg først vil, så går det selvsagt enda lenger fordi ingen jenter vil. :P

Skjult ID med pseudonym -Bene- lø. 21 juli 2012 12:21

Går heller lenge uten enn å tøyse med tilfeldig sex med tilfeldige folk. Det betyr ikke at sexen er forbeholdt et monogamt forhold, men det betyr at det kreves endel kjennskap i bånn før man peiser på.

Skjult ID med pseudonym Stevia sø. 29 juli 2012 12:19

Gir fortsatt blod.....

Skjult ID med pseudonym håpløs sø. 29 juli 2012 12:20

Hvor lenge jeg kan gå uten sex? det vet jeg ikke, men ikke så mye lenger ;)

Skjult ID med pseudonym Mia sø. 29 juli 2012 14:02

@ lowry Hmmm neppe bare ei aktiv.... Er nok flere som forsyner seg, går bare stillere i dørene.;)

Skjult ID med pseudonym Godt skilt sø. 29 juli 2012 15:25

Lenge.
Et år etter at jeg ble singel ble jeg rimelig desp, men da kom eksmannen krypende og ville prøve igjen, så da fikk jeg dekket behovet for en stund.
Et år etter det igjen gikk jeg inn i en grei voksenbutikk, la igjen en tusenlapp eller så, og har klart meg godt siden.

Opplever sjelden seksuell lyst uten at jeg er følelsesmessig investert i noen, så ONS eller liknende er ikke noe for meg.
Da funker det bedre med en god historie og Mr. Handy eller de små hjelperne mine. :)