Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym undrende to. 13 mai 2010 13:12

Kan dere menn svare meg på en ting? Hva er det som definerer en kvinne som sexy?
Jeg får stadig vite fra menn at jeg er så jævlig sexy, det er jo forsåvidt hyggelig det...eller er det det???

Eller betyr det at jeg kun er dugende til en ONS?? Betyr det at menn kun tenker sex når de treffer meg??

Jeg gjør ikke noe selv for å fremstå som sexy, rent bortsett fra å sminke meg, og ha på klær jeg føler meg vel i når jeg skal ut...akkurat som de fleste andre jenter vil jeg tro?!

Hva er greia????

Skjult ID med pseudonym Z to. 13 mai 2010 13:15

Trust me: ALLE menn ønsker seg en sexy dame!

Mange menn med litt vett i skolten vil i tillegg ha en jente med et hode som fungerer. Men slett ikke alle menn altså!

Greia? Ikke tenk så mye på det.

Som jente sier jeg: Det er mer sexy å være sexy uten å jobbe for å være sexy enn de som strever for å være det :-)

Skjult ID med pseudonym BruceW to. 13 mai 2010 13:22

Den kjedelige forklaringen:

A person's physical appearance has a critical impact on their sexual attractiveness. This involves the impact one's appearance has on the senses, especially in the beginning of a relationship:

* Visual perception (how the other looks and acts);
* Audition (how the other's voice and/or movements sound).
* Olfaction (how the other smells, naturally or artificially; the wrong smell may be repellent);

As with other animals, pheromones may also have an impact, though less significantly in the case of humans. Theoretically, the "wrong" pheromone may cause someone to be disliked, even when they would otherwise appear attractive. Frequently a pleasant smelling perfume is used to encourage the member of the opposite sex to more deeply inhale the air surrounding its wearer[citation needed], increasing the probability that the pheromones from the individual will also be inhaled. The importance of pheromones in human relationships is probably limited and is widely disputed, although it appears to have some scientific basis.

Skjult ID med pseudonym undrende to. 13 mai 2010 13:27

hehe...så det handler mye om hva jeg "lukter" for dere gutta altså..
Vel, da kan jeg vel føye "dufter godt" til lista over gode egenskaper i profilen min;)

Skjult ID med pseudonym nebbioso to. 13 mai 2010 13:31

Jeg legger helt forskjellig mening i slike ord som "pen", "sexy" og "søt" - alle disse er positive men på forskjellig måte. ONS er noe jeg aldri har prøvd så det kan jeg ikke uttale meg om ;)

Som Z sier, om du ikke prøver å være sexy men likevel er det så er vel det et bra kompliment...

Uansett - selv om jeg treffer ei sexy jente kommer jeg nok ikke til å si noe om det med det første. Det finnes andre måter å gi komplimenter på. Tydeligvis er det endel menn som tenker annerledes om akkurat det.

Skjult ID med pseudonym fysen:-) to. 13 mai 2010 13:31

Jeg for min del anser en jente som sexy så lenge en jente oppfyller en eller flere av mine "krav":

1. Pene øyne
2. god figur/fine former
3. skjønt smil
4. kler seg sexy
5. utstråling
6. litt flørtete holdning
7. herlig latter

Hva som er sexy kan være så mangt, men som et eksempel: nå i disse dager så er det veldig mange gutter som er suckers for sommerkjoler..

Drømmescenariet i så måte:
Er på en koselig sommerfest med masse gode venner, på sommerfesten så mingler jeg rundt og legger merke til ei jente i lys sommerkjole, denne står i kontrast til den deilig brunfargen hennes, ved nærmere ettersyn ser jeg hun går rundt i lette sandaler. Jeg står og snakker med noen venner og i periferien legger jeg merke til en søt herlig smittende latter, kikker meg over skulderen og ser det er denne gudinnen jeg så for noen minutter siden..
Nevner det for vennene min og for da baskjed om at hun er singel så det er bare å hoppe ut i det..

Etter litt nøling så manner jeg meg opp og mingler meg vei bort til henne. Blir så introdusert og legger merke til det utrolig søte smilet og de vakre øynene hennes.. Så der står vi og prater ganske lenge, mens jeg står å beundrer denne jenta som i min verden virker absolutt perfekt. tenker mitt at den kjolen er det ingen som kler bedre.. alt ved henne virker som en eneste stor drøm.. perfekt fin kropp, fine former, deilig nøttebrun og med denne smittende latteren gjør at jeg manner meg opp og spør om vi skal ta en tur på sjøen dagen derpå..
Hun lyser opp blir utrolig glad og gir meg en klem, javisst vil jeg det..

Dette ville for meg vært både en perfekt dag og dame :-)

Endel gutter vil sikkert si pupper, ja pupper er sexy det, men det er jo bare en liten del av pakka :-)

For noen betyr det kanskje at du duger som ONS, men flesteparten tror jeg nok ikke mener det.. og nei ikke alle tenker sex når de møter deg tror jeg.. kommer helt ann på hvor mye sex det oser av deg og ter deg deretter :-)

Men at du får komplimenter om at du er sexy er da vel bare positivt

Skjult ID med pseudonym pøkkulf to. 13 mai 2010 13:41

Definisjon?
Hun sier hun er kåt.

Skjult ID med pseudonym undrende to. 13 mai 2010 13:45

@pøkkulf: definisjonen på sexy er at hun sier hun er kåt?!?
Jeg har ikke noen problemer med å si at jeg er kåt når jeg er det, men det er definitivt ikke noe jeg går rundt og sier til alle menn jeg treffer ute på byen;)

(mann 49 år fra Østfold) to. 13 mai 2010 13:45 Privat melding

@TS
Ingen kan BLI sexy over natta. Enten er du det eller ikke. Deilig udefinerbart med hundrevis av variabler som må passe på et eller annet vis.

Om du kun passer til ONS? Om en fyr virkelig tenner på deg er du mer enn ONS. Tenner han bare så vidt, blir det nok med en natt, eller flere.. men ikke noe forhold.

Skjult ID med pseudonym fysen:-) to. 13 mai 2010 13:46

hehe... ja det skulle tatt seg ut :-)

(mann 36 år fra Oslo) to. 13 mai 2010 15:28 Privat melding

Hmmm... Å være sexy er jo så sinnsykt mye da...
Handler ikke bare om å være pen. Handler like mye om hvem du er. De jentene jeg syns er sexy ser vilt forskjellige ut, men de er noe med hele væremåten deres som gjør dem sexy. Og det betyr LANGT fra at man bare er god for ONS. :)

Skjult ID med pseudonym Hawiha to. 13 mai 2010 15:33

Det er jo kul umulig å definere "sexy"... Hvis jeg ikke oppfattes som sexy av MIN kjæreste og jeg ikke oppfatter HENNE som verdens mest sexy person, så sliter vi... Så, konklusjonen må være at ALLE er sexy for noen...?

Skjult ID med pseudonym undrende to. 13 mai 2010 15:35

Jeg tolker det dit hen utifra innleggene her at dette med å bli betegnet som sexy er positivt. Ikke noe litt "snuskete" som jeg kanskje trodde;)

(mann 30 år fra Vestfold) to. 13 mai 2010 15:36 Privat melding

høres ut som hele gjengen her er på rett spor =D.
sexy kan være så meget,
man er jo ofte tiltrukket av en type menn, kanskje der det ligger.

Skjult ID med pseudonym snubadude to. 13 mai 2010 15:41

@TS:
Hvis du får tilbakemeld på at du er sexy så er du det i de mennenes øyne, hva de vil videre med det er ikke godt å vite. Hvis jeg møter ei jeg synes er sexy og lar henne få vite det, så er det for å gi signal om at jeg gjerne vil bli bedre kjent og vite mer om henne.
For meg er helheten viktig, treffer jeg ei dame som ser ut som en fotomodell, men som oppfører seg helt idiotisk og har feile meninger om alt og alle (sett i mitt lys da) er det totalt uaktuellt..... Å være sexy kan oppfattes på mange måter, og det er vel den rette kjemien mellom to mennesker som setter refferanser der tror jeg.

Skjult ID med pseudonym :))) to. 13 mai 2010 15:45

ganske overbevist om at endel menn sier en kvinne sexy fordi hun kler seg utfordrene og det nesten krever en kommentar..og mangel på fantasi når d kommer til sjekketriks.. men og fordi iallefall jeg tenner på at noen tenner på meg, og dette vet en annen andel menn om kvinner:)
Men for all del.. kan være sexy både TS og jeg;) men jeg tror ikke automatisk det er ment bare fordi det er sagt....

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 13 mai 2010 15:47

Det er vel nettopp fordi det kan tolkes på så utrolig mange måter at jeg er forsiktig med å omtale kvinner jeg ikke kjenner som sexy. I bunn og grunn er det jo bare positivt, men i offentligheten har nok begrepet en tendens til å bety noe litt annet... Noe jo denne tråden her også viser.

Skjult ID to. 13 mai 2010 15:50

jeg er en jente som er kraftig, prøver så godt jeg kan med å holde meg i form, jeg har alltid vert kraftig men fått hørt i mange år at jeg har det bra proposjonert el hva det heter. jeg får ofte høre jeg er sexy av veldig kjekke menn, men ikke så lett å tro på slikt når det mingles av tynne lekkre jenter der ute.
jeg fikk vel høre ett par ganger om å ha en sexy personlighet, og det hadde jeg sa han da., så tror det er noe i det hvem som ser deg og hvordan man er.

Skjult ID med pseudonym undrende to. 13 mai 2010 15:54

Jeg tror ikke det handler om påkledning faktisk, iallefall ikke for egen del. Jeg er IKKE en av de jentene som går med små, korte trange overdeler, miniskjørt og lårhøye støvletter!! Ei heller tjukke lag med brunkrem, løsvipper og løshår!
Ser på meg selv som en helt normal jente:)

Skjult ID med pseudonym snubadude to. 13 mai 2010 15:58

@ :)))

Å si at noen er sexy er vel en kommentar for å øke innteressen, for deretter å fortsette komunikasjonen for å danne seg et bilde av hvem denne "sexy" personen er. Kan vel like gjerne si at den man ser er *pent sminket, fin på håret, pen kjole, nydelig smil* etc. Det er for meg en åpningsreplikk og hva jeg sier kommer alt an på situasjonen. Hvordan det blir tolket av henne som jeg sier det til er vel heller det samme gamle mysteriet "mann-kvinne komunikasjons-problemet" Det kommer helt an på hvor åpen og mottakelig for tilbakemelding / flørt hun er.

Skjult ID med pseudonym Hawiha to. 13 mai 2010 16:12

Jeg har sett jenter på 100+ kilo som i mine øyne har vært råsexy, og radmagre fotomodeller man bare får lyst til å kjøpe mat til.... I MINE øyne er ei jente sexy om hun viser tenner når hun ler, ikke klager over eller prøver å "gjemme" kroppen sin, og lyser livsglede...

Skjult ID med pseudonym :))) to. 13 mai 2010 16:14

jepp snubadude.. skal huske det om det er du som sier det til meg;)
men jeg er og en helt "vanlig" jente... men om man skal bruke ett ord for å vise interesse for ei dame, med intensjonen om å få henne i seng.... da ville jeg tro ordet sexy blir oftest brukt:)
Men kanskje jeg bare er blitt skeptisk;) og gått glipp av mye bra hehe hmmmmmmmm F...
Jeg personlig liker få komplimentet på et litt senere tidspunkt... da vet jeg jo sikkert det er sant...
Når en du dater komplimenterer personlighet og annet, er det digg høre "fy faen du er sexy!" under den felles dusjen etter første gang:)))))))) runde 2 følger........umiddelbart

Skjult ID med pseudonym Dreamer to. 13 mai 2010 16:16

Noen har det, og noen har det ikke. På godt og vondt.

Skjult ID med pseudonym hm to. 13 mai 2010 16:22

@skjult id. Har aldri sett en veldig tynn kvinne jeg synes har vært sexy. Pen ja, men ikke sexy.

Skjult ID med pseudonym Driver to. 13 mai 2010 16:38

Jeg kjenner en litt for tynn dame som jeg alltid har opplevd som sexy. Hun har det i ansiktet, og i oppførelsen. Jeg tenker KOSE når jeg ser henne i øynene. Og jeg kjenner mer tradisjonelt frodige damer som ikke er sexy, kanskje de mangler utstråling eller noe?

Skjult ID med pseudonym Hawiha to. 13 mai 2010 16:49

Henstiller til de høyt aktede debattanter om å unngå bruk av ordet "kose" når man mener sex, da det etterhvert vil bli umulig å uttrykke ønske om å kose seg sammen uten fare for å bli påført varige skader.... : ))

Skjult ID med pseudonym Driver to. 13 mai 2010 16:51

Whatever

Skjult ID to. 13 mai 2010 17:14

jeg får ofte høre jeg ser veldig bra ut selvom jeg er kraftig.. men som mange sikkert vet så er det jo utstrålinga det skal gå ut på og den har ikke jeg... pga har alltid hatt inntrykk av det som er lekkert er slanke plettfri kropper... flat mage,. slanke ben, tvers gjennom silkeglatt hud uten strekk merker el noe.

Skjult ID med pseudonym vibe to. 13 mai 2010 18:44

Ikke uenig i det meste som sies her, men at mennf aktisk sier at man er sexy tror jeg ofte skjer fordi man "inviterer" til det - man sier det ikke uten videre, som :))) og Zoid77 er inne på.

@Undrende, om det er du som har skrevet med dette pesudonymet før, så har jeg inntrykk av at du har mange kavliteter, så det er ikke ment å antyde at du er slik - men:

Den der "jeg ANER ikke at jeg er sexy, jeg, jeg tar bare på meg det jeg er komfortabel med" høres litt "dum og deilig" ut...

Man kan gå med mye sexy uten at det innebærer høye fuck-me-boots of brunkrem (det er vel ikke akkurat oppskriften på sexy heller). Alt fra akkurat passe utringet, litt stramme klær, litt flirtende blikk og bite seg i underleppen mens man fingrer med håret kan bidra til å være sexy.

Jeg vet som regel godt når jeg er sexy (selv om det er med comfy klær som slitt t-skjorte og shorts) og det er da jeg får kommentarer også. Jeg tror egentlig de fleste som er ferdig med tenårene vet det når de er så outrert sexy at de inviterer til kommentarer til at de er sexy. Så undrende, jeg stusser litt over antennene dine jeg da.

(mann 42 år fra Oslo) fr. 14 mai 2010 01:01 Privat melding

Å se noen som sexy, det tror jeg innebærer to-tre ting:

1. At idealene i skjønnhetsnormen er tilstede (tenk Gina-Tricot eller en italiensk underbukse-reklame i sort/hvitt)
2. At egne preferanser utover normen er tilstede (jeg liker ditt fordi datt)
3. At objektet blir ilagt karakter etter en foretrukket fantasi (jeg (er mann og) ser for meg situasjonen videre slik: skål, slafs, smatt, 'taxi' =)

Prisen er det det koster å realisere punkt 3. -Counterfeit-objekter antas selvfølgelig å være billigere, men ikke alltid: 'You have no idea how expensive it is to look this cheap' -Dolly Parton, lol.

Det er fantasi-variasjonene i punkt 3 som gjør kvinner mer uforutsigbare enn menn, og som også gjør at bare en mann kan forenkle ting så mye som jeg gjør her, da.

Å føle seg sexy / se seg selv som sexy blir nesten det samme, men man er mindre var punkt 3. fordi man er midt i sin egen verden hele tiden.

Om noe(n) er sexy, blir da veldig subjektivt; så spørs det om du stoler på, eller er enig med, den/de som står for utsangnet.

God natt, drøm sexy.