Alle innlegg Sukkerforum

Pen, søt, sjarmerende eller sexy?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Kosegutt to. 13 mai 2010 13:46

Dette er et heftig tema for debatt, og en kompis hadde en forklaring på de vanligste fire begrepene som blir brukt om damer. For pen, søt, sjarmerende og sexy blir jo brukt om hverandre. Han mente følgende: "De som er sexy kan være pene også, men aldri søte eller sjarmerende. De søte kan ikke være sexy, men pene og sjarmerende. De pene kan ikke være sjarmerene og sexy, men søte. De sjarmerende kan være søte, men aldri pene eller sexy". Vet ikke om han var kommet fram til det selv, eller om han hadde lest det noen steder.

(mann 49 år fra Østfold) to. 13 mai 2010 13:47 Privat melding

Jeg kjenner jenter som er alt sammen, men ikke samtidig.

(kvinne 48 år fra Østfold) to. 13 mai 2010 14:48 Privat melding

@BruceW

Godt poeng !

Jeg forbeholder meg retten til å være alt dette;)
Ikke alt på en gang og ikke for alle menn, men for den jeg ønsker å dele det med.

Jeg tror vi mennesker innehar så mange kvaliteter og øyet som ser kan være så heldig å opppdage disse deilige fenomenene hos andre.
Det er godt at man kan være verdens flotteste, sexy og spennende for en person og helt " alminnelig" for en annen.

Jeg tror, at hvis du finner en du blir glad i, kan du se alle disse flotte kvalitetene. Jeg tror også at på byen en lørdags kveld er det førsteintrykket som avgjør hvordan du kategoriserer det andre kjønn og hvillke kvaliteter du merker deg.

Skjult ID med pseudonym Nilia to. 13 mai 2010 16:33

Jeg får ofte høre at noen synes jeg er: søt, sjarmerende og sexy, men det er sjelden alle tre kommer fra samme person :-) Jeg er minst glad i utsagnet: Du er så søt! Smiler og takker for det, men lurer i mitt stille sinn på hva vedkommende legger i det selv......
Vet at noe av grunnen til at jeg ikke liker det selv er at, små barn er så søte........valper er det likeså osv Det ligger ingen kvaliteter i begrepet så søt. Sjarmerende er kjekt det går jo mer på væremåten ;-)
Å få høre at jeg er sexy, kan også våre kjekt til sine tider, men dersom personen kun ser den siden og er fortapt i tanken på oss to i senga, taper han seg som regel i min oppfatning.

Jeg er mer enig med Hanne Boel når hun synger: If you want my body, you got to make love to my mind.

Skjult ID med pseudonym nebbioso to. 13 mai 2010 16:41

@Nilia: Vel, om det hadde kommet fra meg ville jeg rangert "søt" høyest av disse komplimentene. Jeg ville mye heller hatt ei søt jente enn en supermodell, om du forstår hva jeg mener.

Hvem ville du helst liknet på av disse?
Amélie fra Montmartre eller Claudia Schiffer

Skjult ID med pseudonym Hawiha to. 13 mai 2010 16:44

*Konstaterer at han har en drøss "du er søt"-meldinger i innboksen sin, og går en tur og ser seg i speilet...* :D

Skjult ID med pseudonym Nilia to. 13 mai 2010 16:53

@Nebbioso

Definitivt Amélie.
Où avez-vous été toute ma vie?

Skjult ID med pseudonym nebbioso to. 13 mai 2010 16:59

@Nilia, jeg har vært tilgjengelig en stund jeg ;)

Skjult ID med pseudonym MM to. 13 mai 2010 17:15

Tror definitivt på det at en person kan være alt, til forskjellige tider.

Jeg får høre at jeg er søt noen ganger, sjarmerende andre ganger, sensuell atter andre ganger, tilogmed vakker noen ganger. Men pen, det tror jeg aldri noen sagt at jeg er. Kan jeg være vakker, men ikke pen? Selv liker jeg best sjarmerende. Sjarm er jo vanskelig å motstå :)

Skjult ID med pseudonym nebbioso to. 13 mai 2010 17:22

hva med oss gutta, forresten? hvordan bruker jentene komplimenter om oss? er det f.eks. mulig å være både søt og kjekk eller utelukker de hverandre? er det et nederlag å bli kalt søt, og bør vi heller være tøffe enn pene?
tipper dette også er noe som varierer med dagsformen...

Skjult ID med pseudonym MM to. 13 mai 2010 17:26

Gutter skal ikke være søte. Kan ihvertfall ikke huske jeg har falt for en som jeg har kalt søt. Så da er vel kjekk bedre. Og heller tøff/barsk enn pen synes jeg. Pen blir fort sånn fløtepus...

Skjult ID med pseudonym Nilia to. 13 mai 2010 17:47

Jeg har vært enslig mor med to gutter som til tider ønsket at mor skulle finne seg en mann og det har aldri vært enkelt å forklare hvordan han skulle være :-)
Men de jeg ofte liker best er menn som har en trygg utstråling, som er rakryggede, beveger seg med smidighet og spenst :-) En dans med vedkommende avslører noe, famler han? tvi holder han på meg? Holder han meg akkurat passe?
Det er kjekt hvis de vet og kle seg i forhold til anledning men det er ikke vesentlig hvilket merker eller butikker de handler i. Jeg har jobbet mye med menn som må gå kledd i dress, og i blant dem er de som i forfengelighet går meg en høy gang, det er ikke de som frister meg.
Menn som luter når de sitter eller står og som subber med føttene er definitivt det verste.

Skjult ID med pseudonym vibe to. 13 mai 2010 17:54

For en tullete kategorisering av denne kopmisen din.
Mange kan være både det ene og andre, det avhenger av anledningen og rolle.
Er ikke det hele poenget med Olivia Newton John og John Travolta i Grease?

Bare kommer på i farten at en kollega mener feks Eva Longoria eller hva hun heter er både søt, pen og sexy på en gang. Sexy trenger ikke være det samme som vampete.

Skjult ID med pseudonym Kritisk! fr. 14 mai 2010 01:06

Jenter vil så gjerne være sexy - få er det i virkeligheten! Siden gutter kaller jenter sexy for å komme noen vei med jenter går det jenter rundt å tror de er sexy - noe som er lite pent!