Alle innlegg Sukkerforum

kontakt med daiten/kjæresten, normalen?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lurer fr. 14 mai 2010 14:47

hei! jeg kan starte med å si jeg har få venner å en del bekjente. ser at andre ringer ofte og sender meldinger. det er et ukjent fenomen hos meg. et par ganger i mnd for å vedlikeholde kontakten med dem. de få gangene jeg har datet å vært i forhold har jeg håpt ting skulle endre seg. men neida, det blir til at jeg prøver men får lite respons.
er det normalt å sende sms hver dag å spøre hvordan har du det, hva gjør du på jobb/skolen, hva skal du, god morgen, god natt, ha en fin dag osv? gi meg eksempler på hva som er normalt :-) må finne ut om jeg er på villspor, forventter for mye eller jeg tenker normalt. er mann på 30år om det har noe å si

(mann 49 år fra Østfold) fr. 14 mai 2010 15:23 Privat melding

Det virker som du spør om det er vanlig å ha mer kontakt med venner når du får deg dame. Ja, kompiser som også har dame får da beskjed av partneren om å invitere dere på middag etc.

Spør du om det er vanlig å ha daglig kontakt med dama? Ja.

Skjult ID med pseudonym ing fr. 14 mai 2010 16:17

Daglig kontakt med daten / kjæresten - ja takk! :)
En SMS i ny og ne holder lenge om begge er opptatt på hver sin kant, nattameldinger er uunnværlige;)

Skjult ID med pseudonym snubadude fr. 14 mai 2010 16:59

Jeg er mye på sms / mms , samtaler , mail, FB, o.l med mine nærmeste venner, og beste kolleger, (ca 10 personer,) og familien min selvfølgelig. Opptil flere ganger om dagen og utover natta også! Hyggelig er det :-) Jo mer jeg sender jo mer får jeg tilbake, alltså ikke som her på sukker.no.... mye mail/ flørt sendes ut....lite kommer tilbake :-(

Skjult ID med pseudonym stjerne62 fr. 14 mai 2010 17:24

Kjæreste har jeg ikke, så det kan jeg ikke utale meg om:)
Men mine nærmeste venner har jeg kontakt med opptil flere ganger om dagen.Enten via sms,msn eller facebook. Et par cafe besøk i uka på ettermiddagen blir det også..og hender jo at vi slenger innom treningen samtidig også. Ellers andre bekjente treffer man jo litt mere sjeldent, men der er jo Facebook grei å ha.
Hilsen dame på 47 med barn..

Skjult ID med pseudonym Kosegutt fr. 14 mai 2010 17:31

Har selv opplevd på kroppen både hvordan det er å ha for mye kontakt, og dermed føle seg overvåket av den andre. Men har også følt på kroppen hvor sårt det kan være når partneren er kald, og ikke holder kontakten i det hele tatt. Folk er forskjellige, jeg foretrekker en ting midt i mellom.

Skjult ID med pseudonym lurer fr. 14 mai 2010 18:22

Hva "prater" dere om på sms/tlf daglig med venner/daiten/kjæresten?
Jeg føler mine daiter er kvalde som en beskrev oppi her. Jeg går på veggene av slikt, kan vente 10timer på svar f.eks på en melding. Tlf samtalene går som oftest til mobilsvaren. Det er kun når daiten vil ha kontakt, det liksom er respons. Men selve daitene går virkelig bra. Men tiden i mellom er et H...ette.

Mye av grunnen er nok fordi jeg ikke har venner å glede meg å komme hjem til og som dere har kontakt med i løpet av dagen. Har flere ganger prøvd å få meg nye venner, men ender bare opp med venner jeg må drikke med for å være med. Det fungerer ikke for meg.

Kanskje jeg forventer at min kommende kjæreste både skal være min venn og kjæreste. Gi meg alt som vennene mine ikke gir meg + det en forventer at en kjæreste skal gi?

Er det noe forskjell, desto lenger en kommer ut i daitingen/forholdet at en liksom ikke tar så ofte kontakt?
At hvordan har du det, gjør på, god natt meldinger blir overfladiske. Slikt at en heller venter med det til en møtes?

Ut ifra det dere sier så er jo livet mitt helt på tryne. Hadde forventet at jeg også hadde det som dere. Kontakt med venner gjennom dagen. Ikke alle, mene et par eller med en dag og to mellomrom. Men særlig en dait.
Kanskje det rett og slett er slikt at en føler ikke at det er noe å prate med meg om. At en liksom vet hva svarene blir liksom. Og at det jeg spør om er så åpenlyse at det liksom ikke er behov for å svare på dem?

Kanksje noen synes det blir som smaltalk, rett og slett kjedelig. Snakke om været, hva er vitsen, hvorfor ikke noe konkret? Men dersom en ikke gjør så mye sammen er det kanksje ikke så mye å snakke om, slikt at en bør spare det til en er med hverandre. For ellers blir det en fortelling på sms også skal en fortelle det samme når en møtes?

Skjult ID med pseudonym lurer lø. 15 mai 2010 20:47

Ingen som har noe å si :-(