Alle innlegg Sukkerforum

Kan vi ikke bare være venner.....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Gina fr. 14 mai 2010 17:12

Hm.... Blir oppgitt jeg, når drømme mannen mener han ikke har "de rette" følelsene, men gjerne vil at vi skal være venner.......
Skulle egentlig ønske han kunne ta seg litt tid, og kjenne etter hva som er hva.....

Skjult ID med pseudonym Egentlig. fr. 14 mai 2010 17:14

Oj, går det den veien også? Jeg trodde det var et kvinne-fenomen jeg. Ja ja. :p

Du er vel som meg da; snill og grei. Det blir det vennskap av. Vi får prøve å bli litt rampete.

Skjult ID med pseudonym Kosegutt fr. 14 mai 2010 17:20

Dette er en kjip situasjon, men jeg tror de fleste som har vært i en del forhold har opplevd det. Selv har jeg opplevd det, og jeg har også gitt denne beskjeden selv. Bedre å si fra enn at man bare skal være sammen uten mål og mening, hvis den ene kjenner at det blir feil av en eller annen grunn. Vi har alle våre krav og forventninger, og ofte er det jo den ene som har mest følelser som sitter igjen og har vondt i hjerteroten sin.

Skjult ID med pseudonym frøkna fr. 14 mai 2010 17:31

"Kan vi ikke bare være venner" opplever jeg oftest som en snill måte å fortelle at man ikke finner kjemien, og jeg tror det er i de færreste tilfeller at vedkommende som sier det faktisk ønsker å etablere et vennskapsforhold.
Kanskje noen kommer med den frasen for å prøve å kjøpe seg litt tid fordi den andre er litt for ivrig, og da kan det jo være et poeng å prøve å dempe forventingene og prøve å være i et vennskapsmodus fram til en finner ut av ting.

Men som oftest er det slik (tror jeg) at den som ber om vennskap i steden for kjæresteri har funnet ut at dette ikke fungerer og at å gi hverandre litt mer tid bare er bortkastet tid.
:-)

Skjult ID med pseudonym Gina fr. 14 mai 2010 17:49

Du sier noe frøkna, det som frustrerer meg, er at sms og mailer likevel kommer "som perler på ei snor".....
Og i tillegg vil han fortsette å møtes, gå turer, gå på kino, finne på noe 17 mai osv.....

Det må jeg innrømme at jeg synes er litt vanskelig.....

Skjult ID med pseudonym frøkna fr. 14 mai 2010 17:57

Det skjønner jeg @Gina :-) Selv ville jeg vel tenke at en fyr som bare vil være venner mens jeg vil noe mer, samtidig som han stadig ønsker å møtes, går turer sammen og finne på noe sammen, ja, da ville jeg tenke "venner my as, lissom, få stumpen din i gir, mannen, og finn ut hva du vil"

Men ok, kanskje han faktisk gjerne vil ha deg som venn, da. Jeg må vel innrømme at dersom en jeg var veldig betatt av faktisk ville ha meg som en venn selv om han har sagt i fra om det ikke er noen amorøse følelser, så hadde jeg vel prøvd å være i et slikt vennskap en stund for å se om jeg kunne klare å få han til å skifte mening. Men jeg tror egentlig at det stort sett ikke er en god ide :-)

Skjult ID med pseudonym frøkna fr. 14 mai 2010 18:12

ss og egentlig:

Er det slik at menn gjerne ikke kommer med "la oss heller være venner" frasen fordi de ser muligheten til sex når de merker at en kvinne er betatt og åpen for å la ting gå videre?
Jeg tipper at mange menn er litt sånn "la oss først ha sex en god del ganger siden hun er betatt av meg og er åpen for sex, og deretter la forholdet ende ut i et slags udefinert vennskap..."

Men jeg er jo stappfull av fordommer av og til, og kommer derfor av og til med skikkelig fjompete innlegg ;p

Skjult ID med pseudonym Kosegutt fr. 14 mai 2010 18:17

Det kan være slik fra begge sider, jeg har da også blitt utnyttet seksuelt av damer. De har på det groveste tatt for seg av mitt skattkammer av en kropp, uten å mene noe mer med det enn å få tilfredstillt sine seksuelle kroppslige behov. Vi menn kan også føle oss brukt av og til.

Skjult ID med pseudonym Aslan fr. 14 mai 2010 18:22

Når JEG først har kommet til vennskap- konklusjonen er the point of no return allerede nådd. Det er det følelsesmessig over, og mentalt er jeg allerede på utkikk etter hun nye som kanskje, kanskje kan bli DEN DU VET.

Nå er det jo slik at dersom jeg hadde vært kynisk så hadde jeg gjerne fortsatt datingen (i mitt hode vennskap) litt til - funnet på ting, ringt henne en natt til lørdag på vei hjem fra byen (deilig å være to) etc.

Derfor synes jeg det er mer "fair" å walk the talk og kalle en spade en spade. Jeg gjør det slutt med en gang. Så lar jeg heller denne kvinnen (attråverdig på mange omårder) som har et eller annet ved seg som jeg bare vet IKKE er kompatibelt med hvordan DAMA mi skal være, slippe å håpe og tro på noe som ikke finnes (felles framtid).

Skjult ID med pseudonym frøkna fr. 14 mai 2010 19:09

Kosegutt:

hmmm "mitt skattkammer av en kropp"... ;-) Fikk plutselig lyst til å kalle kroppen min for et skattkammer også, så nå blir jeg vel enda mer vanskelig å få til sengs ;p

Neh, kroppen min er ikke et skattkammer og den bør definitivt bli brukt til noe kommunikativt, fint, godt og morsomt snart ;-) Helst uten å utnytte eller bli utnyttet.

Må finne en fin mann som ikke forteller meg at han helst vil være venner, må finne en fin mann som gjerne vil ha meg ut over det at han ser at jeg er betatt og tilgjengelig.
Må finne en fin mann som vil det samme som meg ... er så lett, atte...
:p

Skjult ID med pseudonym frøkna fr. 14 mai 2010 19:11

ss:

Jeg har skjønt at det som oftest er vi som kommer med "kan vi ikke bare være venner"-frasen, ja.
:-)

Skjult ID med pseudonym AAAARG fr. 14 mai 2010 19:18

jeg hadde et forhold med en som vlille bare være venner, så ville han være kjærester, deretter venner, så samboer.. så venner..da gikk jeg for godt.. men han gir seg ikke.. og jeg kan ikke motstå idioten.. innviterer meg på middag osv, hjelper meg med alt mulig, sender meldinger om alt, vil reise på ferie sammen. ikke har han truffet andre enn meg på halvannet år.. logger jeg meg på msn og der er han med d samme selv om jeg er "opptatt".. nå traff jeg en annen, sa vi ikke kunne være "venner" mer.. han fortsetter melde.. og jeg savner:(
han nye er visst samme typen.. bindingsangst eller? Hva har disse ekser gjort som gjør at menn er panisk når det kommer til forpliktelser??? Blir gal.. vil ha en kjæreste, kjenner jeg blir kynisk, orker ikke innvolvere meg mer.. overtenker og tolker.. jeg vet jeg er et catch for rette mannen, men hvordan i helvete kan jeg vite når jeg skal tørre? Alle er jo såååååå interresert..liksom.. når den oppriktige mannen dukker opp tør jeg jo ikke treffe ham engang!!! Faen heller!!! Måtte bare få det ut...:))

Skjult ID med pseudonym Kosegutt fr. 14 mai 2010 19:43

Er sånn for mange av oss menn også, men det er vel en fattig trøst ;o)

Skjult ID med pseudonym AAAARG fr. 14 mai 2010 21:55

Fullstendig uten verdi Kooosegutt =)

Skjult ID med pseudonym Kosegutt fr. 14 mai 2010 22:00

Da ser jeg ikke annen råd enn at du kommer hit og får trøst da ;o)

Skjult ID med pseudonym lurifaks1 fr. 14 mai 2010 22:05

Nei..venner har jeg nok av fra før av.. Bedre å bare si at det ikke blir noe av, enn å si at man kan være venner..

Skjult ID fr. 14 mai 2010 22:08

vennskap kan lede til de beste forhold noen ganger... ikke ta det for gitt for tidlig.. man blir bedre kjent på en avslappa måte med å bli venner uten å føle seg presset til noe ..

Skjult ID med pseudonym lurifaks1 fr. 14 mai 2010 22:12

Vel.. hvis en har fått "følelser" for den andre, så er det ofte en pine å bare være venner.. tror ikke jeg hadde klart det.. Bedre å bare gå videre..

Skjult ID med pseudonym AAAARG fr. 14 mai 2010 22:56

he he kooosegutt.. jeg er nok for ødelagt. Det er en skam!!

Skjult ID med pseudonym surrehue fr. 14 mai 2010 23:05

venner ja... jeg har hatt noe på gang med en som har " takket for seg " 3 ganger men fortsatt kommer han til meg .. nå begynner jeg å bli mektig lei... men samtidig tenker jeg at han kanskje vil utvikle noe mere følelser over tid. Knehøna..det er meg det:-)

noen som har erfaring med at vennskap kan gå over i noe skikkelig alikevel?

Skjult ID med pseudonym Kosegutt fr. 14 mai 2010 23:07

For noe tøys, du er det du vil være. Så se på deg selv som en dronning, det er det du fortjener å være :o)

Skjult ID med pseudonym gråtass fr. 14 mai 2010 23:14

@surrehue

Er det han med de brune øynene du ikke får skikkelig napp hos? ;)

Jeg tror at noen vennskap kan utvikle mer følelser over tid. Folk er forskjellige og noen av oss trenger mer tid av og til. Men det bør jo uansett være en viss kjemi der i utgangspunktet da!

Skjult ID med pseudonym surrehue fr. 14 mai 2010 23:31

@gråtass.

Ja det er han med de brune øynene... Jeg blir deppa av dette og lurer på om jeg orker mer med ham. Kjemi har det vært der ... både humor og flust med tiltrekning.... men med tanke på den tråden om ham med de brune øynene så er det kanskje en logisk forklaring på at det er mange som "sukker "etter ham :-)

Tror jeg skal gå over til de blåøyde jeg ...kjørt noe på MC 'en idag forresten? jadajada jada... du vil ikke involvere deg i et surrehue. I know:-)

Skjult ID med pseudonym AAAARG fr. 14 mai 2010 23:55

@kosegutt..selvfølgelig er jeg en dronning:) regner med de får prestasjonsangst og er redd jeg skal finne de for lett.. stolthet vet du;)