Alle innlegg Sukkerforum

Man sender litt meldinger frem og tilbake...og så?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lurer fr. 14 mai 2010 18:40

Man tar kontakt med noen på Sukker, det går meldinger frem og tilbake.."når" føler du det er rette tidspunktet for å gå videre? Selvsagt finnes det ingen oppskrift på dette, men når føler du at det er interesse hos den andre parten?

(mann 47 år fra Sør-Trøndelag) fr. 14 mai 2010 18:51 Privat melding

Det er akkurat det som er det vanskelige... dagsformen kan ofte avgjøre hvorvidt man velger å gå videre med noe eller ei... det som potensielt kunne blitt noe, kan lett koke bort i kålen, men sånn er det vel gjerne i denne overfladiske sukkerverden... man tror ofte gresset er grønnere på andre siden av gjerdet, men er det egentlig det?

Skjult ID med pseudonym Maggs fr. 14 mai 2010 19:02

Som f.eks når er det rette tidspunktet til å ta initiativet til en date?

Har fundert på det samme selv, men det er vel bare å ta og føle litt på hvordan tonen er. Det går gjerne via flere kanaler, hvor det ene fører til det andre. Sukker, msn, skype/telefon og til slutt en date.

Skjult ID med pseudonym sola fr. 14 mai 2010 19:15

Jeg syns det er like greit å treffes rimelig raskt. Det er faktisk det som teller.
Man kan skrive til krampa tar en...men stemmer ikke treffet når dere treffes er det jo forgjeves, hvis du ikke bare vil ha en venn!
Den kjemien som er der når det er klaff, er det viktigste som gjelder uansett !
Det er den som gjør at man vil prøve kjærligheten om igjen!

Lykke til ;o)

Skjult ID med pseudonym SMRT fr. 14 mai 2010 19:26

Sender du en melding uten et snev av spørsmål - og du føler heller ikke behovet for det, men likevel får en tilbakemelding, så er det på tide å ta det hele ett steg videre (da er som regel kommunikasjonen god: husk, du sitter sjeldent og prater med en kamerat ved å kaste spørsmål fram og tilbake). Fortsetter du å melde etter dette stadiet så blir det nok kjøligere og kjøligere, og det hele renner ut i sanden.

løkke te.

Skjult ID med pseudonym Egentlig. fr. 14 mai 2010 19:29

Å treffes relativt raskt er lurt, i min erfaring. Man kan nemlig ha genial 'kjemi' i meldinger her og på msn og sms, men det å møtes IRL er jo essensielt; ikke sikkert den samme kjemien er der. Ihvertfall ikke fra begge...

Så dersom det er en hyggelig og fin flørtete tone i de første tre-fire meldingene, er det egentlig bare å spørre om den andre kunne tenke seg å møtes.

Jeg har møtt mange nydelige jenter herfra, men... Ja - det skal jo klaffe fra begge sider.

Skjult ID med pseudonym uttr fr. 14 mai 2010 19:32

hehe... må le litt av hvor vanskelig en del her på dette forumet gjør det. Det er vel bare å kjøre på, har du lyst til å treffe dama/mannen så inviterer du med på et eller annet. Har du ikke lyst så lar du være. Ser ikkehelt poenget i å ha "regler" for antall meldinger eller dager man skal ha kontakt før man gjør det.

Hilsen en fyr i 30-åra som konsekvent aldri skriver en 1. melding til ei dame her.

Skjult ID med pseudonym Egentlig. fr. 14 mai 2010 19:36

Nei, så klart det ikke er noen fast regel. Man kan i prinsippet spørre noen ut på date i første melding, men det vil nok kanskje oppfattes litt vel 'ivrig' og desperat.

Skjult ID med pseudonym barbie fr. 14 mai 2010 19:41

@ SMRT - du har beskrevet noe veldig gjenkjennelig der! Med noen (ikke mange) har man umiddelbar kontakt uten mer eller mindre høflige spørsmål osv. Enig i at man bør treffes ganske snart da. Dvs dersom geografi, livssituasjon og andre prakstiske ting gjør det mulig. - Akkurat nå er det ikke mulig for min del, - og jeg frykter det skal renne ut i sand, ja ... Men gjør mitt beste og krysser fingre!

Skjult ID med pseudonym barbie fr. 14 mai 2010 20:01

Og hva er det dere har skjønt som vi damer kanskje også burde skjønne? At det er vi som er tildelt rollen som jeger? Neeei, så firkanta kan det vel ikke være..... Kan vi ikke dele på det?

Skjult ID med pseudonym gråtass fr. 14 mai 2010 20:04

Dele på jegerrollen funker alltid like dårlig. Noen må ha det som jobb. Jeg kan ta jobben som observatør og se hvor byttet befinner seg, så kan de som har jegerinstinktet gjørra jobben ;)

Skjult ID med pseudonym barbie fr. 14 mai 2010 20:10

Greit det, gråtass, hvis jeg får bruke mine egne velprøvde våpen.... Ikke noe kruttrøyk her.
Spørs om du vil klare å finne høvelig bytte for meg. ---- Kanskje det er nettopp det som skal til, ja! Å gi andre ansvaret!!!

Skjult ID med pseudonym barbie fr. 14 mai 2010 20:11

@ lurer: Unnskyld. Avsporing her.

Skjult ID med pseudonym Jada fr. 14 mai 2010 20:11

...skriver heller aldri 1. meldinger til damer, all erfaring sier at hvis det skal bli noen kontakt så må dama vise interesse først. Det er vel ikke snakk om jeger eller ikke, bare at en har konstatert at det å sende 1. meldinger til damer aldri fører til noe. Dermed venter man til man blir kontaktet, det er det det blir dater ut av.

Skjult ID med pseudonym Kosegutt fr. 14 mai 2010 20:12

Virker som om det er mange her på forumet som ikke sender melding først, betyr det at det sitter mange å venter forgjeves på post?

Skjult ID med pseudonym gråtass fr. 14 mai 2010 20:16

Altså Barbie;
vi må dele det inn i klasser og roller som ellers innenfor jakt. Da kan vi jo først starte med å dele inn i jaktlag innenfor hvert kjønn og så finne ut hvem som har spisskompetansen på åpning, jakt, flørt og så dødskysset som får byttet til å svime av. C-momentet er at det finnes et utall forskjellige typer jakt alt ettersom det er hjort, elg, reinsdyr, rådyr, bjørn, ulv, lam, gaupe, fasan osv.. Så da er det bare å organisere seg som best vi kan.

Skjult ID med pseudonym ing fr. 14 mai 2010 20:36

Apropos teite datingregler.......
"Jeg skriver aldri melding først" What???

Æsj, jeg hater regler....

Skjult ID med pseudonym frøkna fr. 14 mai 2010 20:57

Hmmm... siden det er så mange menn her som har bestemt seg for å ikke sende førstemelding og som synes det er en smart strategi, så bør jeg kanskje også legge meg på den linja nå? :-D

Jeg har egentlig behov for å finne en eller annen slags pratekjemi før jeg får lyst til å avtale en date. Eller å merke at denne mannen sier og mener og føler ting som jeg opplever passer for meg og som jeg blir betatt av. Men samtidig vet jeg at nettpratekjemi ikke er det samme som den kjemien man eventuelt kan få når man treffes.

Jeg har vel opplevd at for mye prating på nett ikke hjelper i forhold til den kjemien man eventuelt merker via et treff. Så å avtale treff før man blir enten for for husvarm i forhold til å taste med hverandre, eller før man går lei og ikke lenger vet hva man skal skrive, er sikkert smart.

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 14 mai 2010 21:06

Hvis ingen sende 1. melding, Sukker bestemme hvem som gifte seg

Skjult ID med pseudonym Kosegutt fr. 14 mai 2010 21:24

Ja, rotte du er genial :o) Siden ingen vil sende førstemeldinger kan Sukker ha arrangerte giftemål ;o)

Skjult ID med pseudonym sukkersøt fr. 14 mai 2010 21:45

Får man flere meldinger fra damene her, dersom man ikke sender førstemail til noen?

Skjult ID med pseudonym sukkersøt fr. 14 mai 2010 21:47

Nå fikk jeg veldig lyst å påpeke at jeg har gått på date med menn som har sendt førstemail til meg. *motbeviser noen idiotiske teorier*

Skjult ID med pseudonym sukkersøt fr. 14 mai 2010 21:47

Jeeez. Det der førstemailsnektegreiene er virkelig det mest stupide jeg har hørt på lange tider. Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte.

Skjult ID med pseudonym gråtass fr. 14 mai 2010 21:49

Jeg hadde nekta deg date sukkersøt hvis du hadde sendt meg førstemail ;) Ærlig talt!!

Skjult ID med pseudonym frøkna fr. 14 mai 2010 21:59

sukkersøt:

Man føler seg faktisk litt mer laidback og avslappet i de tilfeller der den andre har vært den som har tatt kontakt med deg. I de tilfeller der det har vært jeg som har tatt kontakt, har jeg også følt et ekstra ansvar for å sørge for at kommunikasjonen fungerer. Dessuten så har det i de tilfellene vært jeg som har valgt han og ikke omvendt... det føles godt å bli valgt av og til i steden for å måtte velge og ikke vite hvordan en førstemelding blir mottatt...

Men bare for å si det: det er ikke morsomt for oss kvinner heller å drive å sende ut førstemeldinger, for vi vet aldri om vi får svar, eller om vi får et høflig avslag eller om vi får et ivrig napp eller et passe uinteressert og lunkent napp.
:-)

Skjult ID med pseudonym sukkersøt lø. 15 mai 2010 08:52

Pingler.

Skjult ID med pseudonym lisa sø. 16 mai 2010 21:12

Det er jo kjempeteit å ha som prinsipp å ikke sende første melding!

Selvfølgelig er det kjekkere at noen sender først til meg, men dersom jeg ser noen jeg liker, vi har høy match og ikke minst at han har en spennende profil, så har jeg jo ingenting å tape på å sende et "hei", evt. et hjerte. Så gjør jeg personen obs på meg, og forhåpentligvis sender han melding tilbake dersom han synes min profil virker interessant. Dessuten synes jeg det er veldig greit om folk ikke svarer dersom de ikke er interessert. Svargaranti er bare tull.

Men dette er egentlig litt avsporing fra temaet, jeg leste nemlig denne tråden fordi jeg lurer på det samme. Jeg har bare vært her i noen uker, hatt en del mailkontakt, men ikke møtt noen da det har passet dårlig med geografien. Har også mailet med noen veldig interessante, men hvor det hele bare har glidd ut i sanden etter ei stund. Jeg tror det er lurest å møtes kjapt, for å se om det er noen kjemi i virkeligheten. Samtidig synes jeg det virker litt skummelt:)

Skjult ID med pseudonym Gina sø. 16 mai 2010 21:17

Hm... blir nesten litt forvirra jeg:) En del av dere gutta sender ikke1. melding, og en del av dere vil ikke at vi jentene sender 1. melding.

Hvordan kan det bli noe utav detta da?!?!? hehehe :)

Skjult ID med pseudonym rotte sø. 16 mai 2010 21:20

Hvis ingen sende 1. gangsmelding, la Sukker arrangere ekteskap.

Og Rotte ikke sende ut til alle, men sikkert ha sendt til over 1000.