Alle innlegg Sukkerforum

Venner av samme kjønn...fra sukker

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hmm... lø. 15 mai 2010 19:13

Jeg har tenkt litt! Ikke verst tenker vel mange........!

Det har seg slik at de fleste av vennene mine har begynt å skaffe seg familie og nå har jeg innsett at det er bare noen få kompiser som er i samme situasjon som meg...altså singel. Da er det kanskje ikke så dumt å utvide kompiskretsen litt.

Er det noen her som har tenkt det samme? Eller er det noen som har funnet venner av samme kjønn her inne? Og hvordan har dere gått fram?

Skjult ID med pseudonym kit lø. 15 mai 2010 19:18

Beste måten å gå frem på, er uformelle treff. Jeg tror det kan bli oppfattet feil hvis du sender melding til gutter...

Skjult ID med pseudonym Kosegutt lø. 15 mai 2010 19:20

Damer har tatt kontakt med meg for vennskap her inne, det er jo helt greit å være venner hvis vi liker hverandre men ikke har den tiltrekningen som kjærester bør ha. Men om de ønsker noe mer eller faktisk bare har tenkt å være venner, det vet jeg ikke. Tror ikke det fungerer å rote sammen og så være venner etterpå, de fleste klarer ikke det i alle fall.

Skjult ID med pseudonym hmm... lø. 15 mai 2010 19:22

Det er vel også vanskelig å sende meldinger til noen av samme kjønn!? Men skjønner godt at det kunne ha blitt oppfattet på feil måte. :)

Skjult ID med pseudonym hmm... lø. 15 mai 2010 19:24

@kosegutt: Overskriften er venner av SAMME kjønn! ;-) Altså det å bli venner med damer man har "datet" er heller ikke så heldig. Blir fort mange å holde styr på.

Skjult ID med pseudonym kit lø. 15 mai 2010 19:25

Det gikk i jaffal før å sende til samme kjønn så lenge profilen var synlig for de under 70. (Jeg "kjente" ham fra før ;) )

Skjult ID med pseudonym Whynot? lø. 15 mai 2010 19:28

Venninnene mine har stort sett etablert seg og er ikke med på så mye moro i helgene mer. Kunne godt tenkt meg flere venninner, men de man blir venninner med er jo gjerne gjennom skole, jobb og fritidsaktiviteter. Ingen jenter å henge med på jobben, studerer ikke og sats er ikke akkurat en arena hvor jenter hooker opp med hverandre!

Skjult ID med pseudonym gråtass lø. 15 mai 2010 19:31

Jeg har da fått mannlige venner gjennom sukker, så det er fullt mulig å treffe folk du f.eks. blir kjent med på forumet. Jeg er for øvrig i samme situasjon som deg og syns det bare er hyggelig å få flere venner av samme kjønn.

Skjult ID med pseudonym Egentlig. lø. 15 mai 2010 19:32

Man treffer jo andre av samme kjønn på Sukker-festene og andre singel eventer også, og jeg har fått inntrykk av at en del på forumet har blitt kjent 'i virkeligheten' på den måten.

Men det finnes jo andre steder på nettet som er mer lagt opp til å finne venner med samme interesser; de vil vel være en bedre arena?

Skjult ID med pseudonym hmm... lø. 15 mai 2010 19:45

@egentlig: Hvilke andre steder er det du tenker på?

Skjult ID med pseudonym Egentlig. lø. 15 mai 2010 19:50

Kommer ikke på det jeg tenkte på akkurat nå, men reisevenn.no er noe i den duren f.eks. Mener det også er et annet, lignende sted men at det går mer på hobbyer og andre interesser enn bare reising, men det er mulig jeg husker feil og at reisevenn.no faktisk var det jeg tenkte på(!).

Skjult ID med pseudonym frøkna lø. 15 mai 2010 20:05

Jeg driver og sanker nye venninner for tiden på en side som heter aktivitetsvenner.no. Anbefales for de som trenger flere venner, single eller usingle, med og uten barn.
:-)

Skjult ID med pseudonym hmm... lø. 15 mai 2010 20:13

Kan oppslagstavla være en mulighet? Vel, uansett skal jeg ut på byen sammen med en kompis nå. Det tynnes vel ut på forumet utover kvelden! ;p

Skjult ID med pseudonym Corinna lø. 15 mai 2010 20:18

Kanon tips @frøkna:)

Skjult ID med pseudonym hmm... ma. 17 mai 2010 17:10

Virker ikke å være så mye action på aktivitetsvenner.no akkurat, men konseptet er bra.

Skjult ID med pseudonym Driver ma. 17 mai 2010 17:16

Du får venner hvis du melder deg inn i Røde Kors, Turistforeningen, mannskor, speideren, oldboys-fotball, leikarringen, hva som helst. Bruk fantasien!

Skjult ID med pseudonym Veteran ma. 17 mai 2010 17:22

Har ikke så veldig mange venner jeg heller, ekskona fikk eneomsorgen for alle våre felles venner. Men jeg har noen gode, gamle og solide som aldri svikter, og det er de som teller. Det betyr ikke at vi går oppi hverandre og maser hele dagen, men vi stiller opp for hverandre hvis det trengs. Og så har jeg hest og hund som jeg kan prate med. (Hva var det egentlig denne tråden handla om forresten?)

Skjult ID med pseudonym hmm... ma. 17 mai 2010 18:41

@Veteran: Det handler om å finne venner av samme kjønn som er i noenlunde samme livssituasjon som en selv. Dvs. ikke har unger og kjerring.

Skjult ID med pseudonym couldbe ma. 17 mai 2010 18:54

Bli med på aktiviteter som du liker selv - DNT er en super plass for å bli kjent med turglade mennesker :-)

Skjult ID med pseudonym antipasta ma. 17 mai 2010 21:19

Litt i samme situasjon selv. Mange venner som "forsvinner" ut i forhold mens jeg som da fremdeles er single og kunne tenke meg å stikke på byen av og til har plutselig valget mellom svært få mennesker...