Alle innlegg Sukkerforum

Tilbake fra Sukker-fest.

Vis siste innlegg
(mann 45 år fra Akershus) sø. 16 mai 2010 02:13 Privat melding

Yes... da har jeg vært på min første Sukker-fest. Tjohoo! :p

Jeg dro alene, men jeg traff et par jenter jeg kjenner fra før i jobbsammenheng, og det var veldig bra; tror jeg ville følt meg ganske 'utenfor' uten NOEN kjente fjes der. Greit nok at alle er single, men...
Jeg traff også Mannigata, Elikapeka og Nopanic som jeg kjente igjen herfra, og det var også veldig ålreit og hyggelig. :)

Når det gjaldt selve datinga, så... Vel - jeg syntes vel det var litt vanskelig / usikkert før matchkortene kom. Men på den annen side ville jeg jo ikke brydd meg om "match" dersom det hadde vært en vanlig tur på byen(!). Men det var liksom litt 'greiere' å ha matchkortet som et utgangspunkt. De kunne godt ha kommet før for min del, av den grunn.

Men når det er sagt, så fant jeg bare igjen et par av de jeg hadde på kortet, og jeg var visst ikke så interessant for dem at det gjorde noe.

Jeg tror - naturlig nok - at de mest utadvendte og danseglade folkene gjør det best på en sånn fest. For meg, som riktignok hadde lyst til å danse, men som trenger litt "assistanse" for å komme meg utpå, så blir det litt så som så. Det ble til at vi ikke FULLT så utadvendte sto i ring rundt dansegulvet og så på, mens vi vrikket forsiktig på hoftene. ;)

Det ble en del klinings rundt forbi så jeg, og det er jo hyggelig, men det er ikke noen krise at det ikke ble noe på meg; jeg er ute etter noe seriøst og varig, og jeg synes vel det var litt sånn vanlig "fest klining" som man ser ellers. Men for all del; jeg håper jo noen av dem fant noen de kan bli sammen med, da.

Når det gjelder lokalene, så hadde jeg innbilt meg at det ville være en egen, rolig etasje under eller over dansegulvet, men det var jo et galleri over dansegulvet, og selv om det var roligere så måtte man vel skrike for å bli hørt der også. Jeg kunne tenkt meg rolige, lyse lokaler man kunne trekke seg tilbake til, lyse fordi det hadde vært kjekt å kunne SE de som var der, og om noen faktisk sendte meg noen blikk(!). Måtte liksom myse rundt for å se om noen så i min retning.

Men det var da gøy, alt i alt. Ingen kjæreste rikere her, men bedre enn å sitte hjemme(!). Og *potensialet* var jo bedre enn en tur på byen, tross alt. :)

Så... da har jeg gjort dét ihvertfall. Kan vel tenkes at jeg tar meg en tur neste gang også, for moro skyld.

Håper dere andre koste dere også. :)

Skjult ID med pseudonym Ein stein sø. 16 mai 2010 02:49

Jeg synes det var mange flotte mennesker på festen. Det som skuffer er "de samme feila fra i går" mht navnelapper som er udugelige som navnelapper, og et lokale som er oppskrytt til tusen (av Sukker?). Nå er jo Sukker kjent for å være skikkelig hårsår på kritikk, så kanskje det er bare dem som vil lese dette. Hva med å kalle dating-siden for Stalin istedet for Sukker? PS: Kritikken har ingen ting med at det "ikke ble noe"; det var uaktuelt før jeg gikk. Kritikken skrives av meg, men deles av flere.

Skjult ID med pseudonym mannigata sø. 16 mai 2010 03:42

Siden jeg nevnes i tråden tenker jeg at det er greit å slenge inn mine 5 cents.
Helt grei fest! Merket at jeg flere ganger hadde lyst til å danse inne på cosmopolit (men har noen knær som skal opereres så var "smart" og lot være). Soria Moria delen var litt roligere enn jeg hadde ventet, mulig sukker må se litt på om fordelingen er ok der...
Masse mennesker, endel interessante syn i forhold til påkledning, oppførsel og slikt, men hovedsaklig ok.

Alt i alt= fornøyd. Fikk ut av det omtrent det samme jeg puttet inn. Og hva mer kan jeg etterspørre?

Skjult ID med pseudonym BlueEyes73 sø. 16 mai 2010 09:15

Ja, beklager, jeg tenkte ikke på det før etterpå at jeg kanskje ikke burde ha nevnt nickene deres her, men litt promille pluss en følelse av å være 'hjemme' på forumet gjorde at det ble sånn. Håper det går greit. :)

Skjult ID med pseudonym rotte sø. 16 mai 2010 09:21

Rotte særdeles dårlig til å filtrere bort støy, så evt samtale ville fungert dårlig for Rotte.

Hva med gjørmebryting neste gang?

(mann 55 år fra Akershus) sø. 16 mai 2010 09:52 Privat melding

Festen var toppers den! Men enig med at det var umulig å føre en samtale andre steder enn ute. Kom det matchlister? Hehe,da var esso langt avgårde. Hiler til alle hyggelige mennesker som var der!

Skjult ID sø. 16 mai 2010 10:28

til dere som "klager" over at det ikke var mulig finne en rolig område hvor man kunne prate. Det var bare å gå inn den andre døra (til soria moria) så var det problemet løst :)

Skjult ID med pseudonym høyogmørk sø. 16 mai 2010 10:32

Kvinner elsker menn med selvtillit som tar initiativ. Er man ikke en sånn type faller man veldig fort utenfor i sosiale sammenhenger. Men se det positive i det, du dro alene på Sukkerfesten og bare det krever litt mot.

Øve, øve, øve. Det er det som skal til!

Har selv vært inadvendt og livredd for å ta initiativ, men kom til et punkt for 10 år siden hvor jeg bare måtte gjøre noe med det. Idag er det like lett for meg å prate med fremmede mennesker som det er å snakke med mine nærmeste venner.

Slipp deg løs, kjenn at du lever, hopp i det, dykk i fremmede farvann. Lover deg at du på svært kort tid vil tørre mer!

Og husk, vær glad i deg selv før du kan bli glad i andre! ;)

(mann 55 år fra Akershus) sø. 16 mai 2010 10:58 Privat melding

Skjult id-
Klager ikke. Var en knallfin kveld! Var løsningen så enkel. Kan jo ikke få med seg alt da,hehe

Skjult ID med pseudonym BlueEyes73 sø. 16 mai 2010 10:58

Ja - esso3 hilste jeg vel også på, ja. Så jo flere kjente fjes der. :)

@Skjult ID 10:28
Aahh, da gikk jeg glipp av noe der, da; jeg er ikke kjent der fra før. Prøvde å gå litt rundt og finne ut om det var andre 'områder', men men. Da vet jeg det til evt. neste gang.

@høyogmørk
Jeg satt ikke bare i en krok, da. ;) Jeg gikk mye rundt der og kom da i prat med en del folk. :D Men joda - man må gå bort og ta en sjanse, ja, og jeg kunne nok vært mer 'på hugget' enn jeg var. Men men. :)

Neste gang skal jeg komme litt før også, isteden for å måtte stresse som en gal med buss og drosje og komme inn døra litt over halv ti. Mista vel nesten litt av festhumøret på veien av det tror jeg. Kom seg fort igjen, da. :)

Skjult ID med pseudonym høyogmørk sø. 16 mai 2010 11:07

@BlueEyes73

Og finne den rette balansegangen er essensielt og der utvikler man seg bare ved å prøve og feile! ;)

Vært litt badboy også, kvinner elsker det! Tøffelhelter og menn som er snill hele tiden blir damene fort lei. Vi hvem som er sjefen fra første stund. .

Skjult ID med pseudonym smurf sø. 16 mai 2010 11:32

Javel, musikk og støy etc............... Men var det noen som møtte noen aktuelle kjærestekandidater der???
(Er ikke det litt av poenget......?)

Skjult ID med pseudonym gemini61 sø. 16 mai 2010 11:54

Fin fest, og hyggelig vorspiel!
Flott at så mange av førstegangsfesterne dukket opp på vorspielet, takk for laget til alle som var der! :-)

Skjult ID med pseudonym snubadude sø. 16 mai 2010 12:03

rakk ikke vorspielet jeg da men men ... fin fest med mange flotte damer :-) tror jeg skal melde meg på et dansekurs snart, eller et kurs i "hvordan få ræva ut på gulvet" blir litt for mye mysing på de dansende *pokker hvorfor har knærne mine låst seg nå igjen* he he

Skjult ID med pseudonym arne sø. 16 mai 2010 12:23

Når det gjelder lokalet så var jeg ikke nede på Cosmopolit mer en 20 minutter, resten av kvelden ble tilbragt på Soria Moria hvor settingen var helt riktig. Riklig med gode sitteplasser, aldri heeelt fullt men langtfra glissent. Musikk som bare blei bakgrunn, det var lys så man kunne se den man prata med og det full bar for de som trengte det.

Etter ha erfart noen av kvinnene som var der så kan jeg vel også si at enkelte bør roe ned vorspielet til neste gang ;-)

Når kortet kom kikka jeg på det i et minutt og putta det så i baklomma. Ser ikke helt greia med det, satt å prata med noen hyggelige damer som ikke sto på kortet. Vi hadde god kjemi og matchen var nå knekkende likegyldig. Eneste problement hadde vel vært hvis dissa damene ble så opptatt av kortet at de begynte å jakte på disse personene, det skjedde nå vaffal ikke ;-p

Skjult ID med pseudonym BlueEyes73 sø. 16 mai 2010 12:40

Matchkortene var egentlig bare "viktig" for meg p.g.a. et par punkter jeg gjerne vil skal være 'i orden', når man nå først har muligheten til å sjekke de tingene. Kjemi kan man jo ha allikevel, så det hadde jo ikke vært noen krise om jeg traff noen jeg har dårlig match men god kjemi med sånn sett, men det er altså et par ting som for meg er ganske vesentlige at er i orden, derfor var det greit med matchkort (selv om jeg ikke fikk brukt det noe særlig).

Irriterer meg litt at jeg ikke visste om det med oppdelingen av lokalene; jeg hadde nok tilbrakt en del mer tid i Soria Moria delen om jeg hadde visst det; det høres jo bra ut. Men men.

Skjult ID med pseudonym mannigata sø. 16 mai 2010 13:13

@TS - nei, det gjorde ingenting at du nevnte meg - "all reklame er god reklame" er det ikke det de sier? ;-)

Skjult ID med pseudonym råd sø. 16 mai 2010 19:07

Jeg var ikke på festen, men får litt følelsen av at TS forventet at en date skulle stå klar til han ved ankomst, en som skulle dra han med ut på dansegulvet.
Uansett om man er på byn, på sukkerfest eller sjekker på andre arenaer, er pasivitet det dårligst utgangspunktet. Jeg har lagt opp en ny strategi før jeg skal ut og den funker utmerket! Ha troen på deg selv og vær litt frempå.

Skjult ID med pseudonym BlueEyes73 sø. 16 mai 2010 19:23

Alt jeg sa var at de som gjør det best er de som ER utadvendte og danseglade - folk er da forskjellige av natur.

Det var bare en enkel (og ganske selvsagt) observasjon. Nå skal det sies at jeg jo ikke fikk med meg den rolige delen av lokalene, så det var med det som utgangspunkt.

Jeg forventet meg ikke noe som helst da jeg kom dit, annet enn å ha en fin kveld, noe jeg hadde. Hvis jeg hørtes sur ut i åpningsinnlegget så er det absolutt ikke tilfelle på noen måte.

Jeg tar gjerne kontakt, og jeg var da også høyt og lavt i lokalet i løpet av kvelden og satt ikke i et hjørne for meg selv. Men terskelen min er vel at jeg i det minste får en blikkontakt jeg kan 'bygge videre' på, og at det er noen jeg har lyst til å ta kontakt med.

Men jeg hadde det stort sett gøy jeg. :)

Skjult ID med pseudonym tira sø. 16 mai 2010 19:36

Nok en sukkerfest som for min del stort sett ble brukt på dansegulvet :)

Noen er flink til å sjekke, og noen trives best med å vrikke på hoftene. Folk er forskjellige.

Synes det var en bra fest, det var til og med noen som traff innertier (håper jeg), men for min del har jeg mye å gå på når det gjelder å bli kjent med nye mennesker og faktisk tørre å flørte med single ukjente menn (skrekk og gru)

Og til de som ikke tørte og bevege seg ut på gulvet, jeg kan være flink til å dra folk med i dansen :)

Skjult ID med pseudonym BlueEyes73 sø. 16 mai 2010 19:42

Jeg hadde et par avtaler om å danse, med et par jenter, men vi mistet hverandre i lokalene p.g.a. bar- og dobesøk, og det rant ut i sanden. Så jeg var SÅ langt fra å svinge meg, bare så det er sagt. :)
Klart jeg kunne bare ha hoppet ut i det alene, men akkurat i går var ikke det meg.

Skjult ID med pseudonym rotte sø. 16 mai 2010 19:49

Rotte syne ensom vertikal hoftevrikk meningsløs.

(mann 48 år fra Oslo) sø. 16 mai 2010 22:19 Privat melding

Jeg synes det var en morsom fest. Traff mange gamle kjente og ble kjent med noen nye. Var litt på Cosmo og litt på Soria Moria. Ellers er det jo artig å se mange på sukker på ordentlig, nesten som "Sukker-live". Men det ble lite sjekking på meg og sjekking av meg...

God fest!

(mann 40 år fra Oslo) ma. 17 mai 2010 00:25 Privat melding

Hmmmm, var det i går festen var...??? :) Jeg skulle jo dit - men så ble det date på fredag kveld.... som fortsatte lørdag kveld.... så da lot jeg billett være billett - og dro på en rolig andre date i stedet... Håper billettpengene kommer godt med til de som tjener penger på dette.... og ja.... daten kom i stand via sukker -:)

Skjult ID med pseudonym snubadude ma. 17 mai 2010 01:02

@tira

synd du ikke dro meg med ut på gulvet da * er nok en som trenger starthjelp* :-/

Skjult ID med pseudonym tira ma. 17 mai 2010 01:38

@snubadude

skal gjøre mitt beste hvis det blir en neste gang ;-)