Alle innlegg Sukkerforum

Rar date..

Vis siste innlegg
(mann 41 år fra Akershus) sø. 16 mai 2010 11:05 Privat melding

Hva er den rareste daten du har vært på? Tenker ikke på om han/hun du datet var rar, men hele settingen..

Kan være greit å vite, sånn at andre ikke gjør det samme..hehe

Skjult ID med pseudonym lurifaks1 sø. 16 mai 2010 11:11

PS! Rar date kan jo også være bra.. Noe som gjorde at man ble tatt litt på senga..ikke forventa..

Skjult ID med pseudonym Ærligheten sø. 16 mai 2010 11:50

Linn1982:

Dersom det er den merkeligste har du mye igjen å oppleve..

I dagens likestilte samfunn (egentlig ikke likestilling i det hele tatt, men det er en annen sak) ville det vært minst like naturlig at dama tok regninga.
Dessuten kommer fordelingsbrøken helt an på nøyaktig hva som ble sagt da han ville ha deg med ut.

Skjult ID med pseudonym lurifaks1 sø. 16 mai 2010 12:01

Må nok si meg enig med Linn1982 her.. Hvis jeg ber ei jente ut på date, så synes jeg at jeg skal spandere.. Hun må gjerne tilby å dele rregningen, men det er ikke nødvendig. Hvis det er sånn at daten skal fortsette etter middagen (f.eks ut på by`n), så kan vi godt betale det vi drikker selv. Men jeg hadde sikkert spandert det meste da også xD

Likestilling har ingen ting med denne saken å gjøre (synes jeg).. Det har mer å gjøre med jobb, inntekt, posisjoner i samfunnet o.l.Noen ting kan godt fortsette som før =)

Skjult ID med pseudonym brand sø. 16 mai 2010 12:10

vel..
jeg ble spurt dette spørsmålet på første date: kan du se for deg meg som din kone?
Det gikk ikke særlig bra.... :P

Skjult ID med pseudonym surrehue sø. 16 mai 2010 12:14

var på " intervju". Masse spørsmål om hvordan kjæresten skulle være, om jeg kunne tenke meg å reise for noen måneder, hvordan en perfekt fredag skulle se ut, you name.... til slutt var det ikke mer å snakke om og spenningen var helt bort...kjipt.

Skjult ID med pseudonym lurifaks1 sø. 16 mai 2010 12:19

Æææ..kjiipt med for mange spørsmål om sånt på første date..Kan jo være litt godt å ha noe å snakke om på de neste datene ja.

Og jeg skjønner godt at man kan få litt kalde føtter av spørsmål om man vil gifte seg.. Personlig så bryr jeg meg ikke om noen spør meg om det, men andre kan nok bli litt skeptisk ;-)

Skjult ID med pseudonym Spørremann sø. 16 mai 2010 12:31

@lurifaks et al:
Sist jeg var på date var det ikke planlagt at vi skulle spise, men vi endte opp med det allikevel, og når regninga kom la hun pengene for det hun hadde spist på bordet med en gang. Skulle jeg da egentlig ha sagt "Nei nei - dette tar jeg"? Jeg *spør* altså - for jeg hadde ikke hatt noe imot å betale for alt, men når situasjonen var som den var, så... ble det sånn at vi delte.

Jeg synes forresten det er vanskelig å forholde seg til masse 'regler'. Synes folk godt kan være litt mer rause og laid-back og bli kjent med *personen*; ikke hvor god vedkommende er på date-teknikk(!).

Når det gjelder temaet i tråden, har jeg bare vært på hyggelige dater herfra, men det var en for en stund siden der jeg følte jeg var å jobbintervju med innlagt psykoanalyse. Mange dypt personlige spørsmål som perler på en snor; ting man ikke tror man trenger å svare på på en førstedate, så man blir litt paff og vet ikke hva man skal svare. Og dermed virker man jo usikker, og hun tolker sikkert (feil) utifra dét. Men men - var vel ikke noe stort tap at det ikke førte til noe mer.

Skjult ID med pseudonym lurifaks1 sø. 16 mai 2010 12:39

@spørremann: Selvfølgelig kommer det an på hvordan man kommer på at man skal spise.. Det jeg mente var bare at hvis jeg ber med ei jente på middag, så tar jeg regninga.. Hun må gjerne si at vi skal betale det vi har spist selv, men det er ikke nødvendig. Og det viser jo egentlig bare at hun du datet ikke tok det som en selvfølge at du betaler.. Bortskjemte jenter er ikke noe særlig..hehe

Det virker som om mange får mange rare spørsmål på førstedatene..men er det noen som har opplevd at andre ting har vært rare? F.eks stedet man har vært, noen rare hendelser, en eks som kommer bort og lignende..

Skjult ID med pseudonym Javelin sø. 16 mai 2010 12:46

Hadde en merkelig date en gang hvos vi støtte på eksen min mens vi var ute å gikk i byen, hun kom løpende bort til oss og hang seg på. Endte med at eksen og daten min ble sittende å prate mens jeg ble skjøvet litt ut på sidelinja.

Det merkeligste var at det ble en vellykket date, daten ble med meg hjem og vi traff hverandre flere ganger etterpå.

Skjult ID med pseudonym snøball sø. 16 mai 2010 12:55

Ikke nødvendigvis en så veldig rar date...men fant ut i løpet av samtalen at daten min jobbet sammen med faren min. Holdt på å sette kaffen i vrangstrupen. Men lot være å si noe... Unødvendig å si at det ikke ble noen andredate. Det ble bare litt for...rart :)

Ellers har jeg bare hatt hyggelige dater, jeg! Bortsett fra noen rare og små-ubehagelige spørsmål da. Men det kommer man vel sikkert ikke utenom. Og det skader jo ikke å bli litt småflau innimellom hehe

Skjult ID med pseudonym mannigata sø. 16 mai 2010 13:07

Var på date i fjor sommer med ei som viste seg å være så bakfull fra dagen før at hun måtte legge seg ned og sove litt i en av byens parker. Hu var forøvrig veldig hyggelig ;-D

Skjult ID sø. 16 mai 2010 13:17

Jeg var på en date på et mindre sted...hadde reist dit med fly for å tilbringe week-enden med en jeg hadde møtt bare noen uker tidligere. Han hadde besøkt meg en gang, og inviterte meg hjem til seg...

Vi gikk ut på det lokale utestedet om kvelden...egentlig følte jeg at daten vår gikk litt trått...dårlig kjemi...eller ingen hadde turt å ta noe initiativ til nærkontakt...så jeg var usikker på om han var interessert nok i meg. Jeg ville gjerne at det skulle bli noe mer jeg da...

Så, på dette lokale utestedet kommer det da en fyr bort og spør om daten min er typen min? Jeg blir ganske perpleks da, siden jeg ikke kunne si at han var det akkurat...men.. og denne fyren fortsatte å insistere på om vi var sammen, nesten litt agressiv. Jeg prøvde etter beste evne å riste han av meg..det ble jo rett og slett pinlig..

Litt smigret og da...at det liksom var rift om meg...he, he,...men det hjalp ikke så mye på resultatet...dagen etter reiste jeg hjem og gråt en skvett på flyet...

Skjult ID med pseudonym surrehue sø. 16 mai 2010 13:19

kom på en til... var på kino med en date. Tok en pils på en pub etterpå. Så kom det bort to andre påseilede fyrer og satt seg ned og flørtet villt. Daten ble så paff at han ble satt ut .... men det ble flere dater etterpå mellom oss alikevel

Skjult ID med pseudonym BruceW sø. 16 mai 2010 13:21

Var en dame som ikke satt seg ned sammen med meg i sofaen, bare fløy rundt i leiligheten og ryddet mens jeg så på hopprenn og drakk en kanne kaffe. Vi ble etterhvert fucking friends som det så pent heter. Leeenge siden dette da ;)

Skjult ID med pseudonym Kosegutt sø. 16 mai 2010 13:30

Fikk meget god kontakt med en jente på nettet og avtalte å møtes på kafe, spenningen var stor siden hun hadde sendt meg masse flotte bilder av seg selv. Så kom hun inn i lokalet da, hun så meg straks men jeg så ikke henne. Bildene hun hadde sendt meg var nesten 8 år gamle og jeg hadde ikke mulighet til å kjenne henne igjen, skuffelsen min var rimelig stor og jeg følte meg rett og slett lurt av henne.

(mann 40 år fra Oslo) sø. 16 mai 2010 13:48 Privat melding

Den rareste daten jeg noen gang har hatt var nok sommeren 2001!

Møttes på en bar i Oslo, snakket sammen i ca 45 minutter. Dro hjem til hennes playboy-leilighet på Frogner og fikk servert champagne og jordbær. Hun satt på en frekk film og hentet håndjernene før hun sa til meg "Forsyn deg og kos deg de neste timene"..

Ja, trenger vel ikke si resten, hehe.

Før vi møttes hadde vi kanskje snakket sammen 15 min på en chatside!

Those where the days!

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 16 mai 2010 13:50

Linn82, enig med deg - for en kjiping! Når man blir bedt på middag så blir man altså invitert. Da bør den som inviterer klart tilby seg å betale.

Ærligheten, som du ser over er flere uenige med deg. Etter mitt syn har det ikke med likestilling å gjøre, det dreier seg om manerer. Det blir for dumt å skulle komme trekkende med likestilling (og skal man gjøre det, har du i alleffall tapt, all den tid kvinner er underbetalt - de t_er_ ikke likestilling i dag, så hvorfor late som).

Det er noe helt annet om man i fellesskap blir enige om å ta en matbit, som Spørremann sier.
Spørremann, ville hun damen trffes igjen?
De gangene jeg vet inni meg at det ikkeblir flere trff fra min side, så er jeg kjapt ute med pengene. Dersom jeg lar en fyr spandere på meg, er det som regel fordi jeg ønsker å se ham igjen og derfor vil få muligheten til å yte gjengjeld ved neste treff, og derfor ikke ønsker å la det blir styrete for småpenger.

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 16 mai 2010 13:56

De rareste datene jeg har vært på, hr vært rare fordi fyren jeg har møtt har vært rar - måten å snakke på, upassende kommentarer til utseende mitt. En var skikkelig revolverintevrjuer; "hva ville du sagt hvis jeg inviterte deg på X?" "`Hva ville du sagt hvis jeg ringte deg i morgen og inviterte deg på Y?" - sånn fem minutter ut i en kaffedate som skulle være i 15 minutter.
En lirte av seg dritt om sine kvinnelige kolleger, veldig sjarmerende.

En annen prøvde å sjenke meg (og lyktes litt på veien) .. kunne endt i daterape hadde jeg vært littegranne mer håpefull eller dummere. Sett i etterpåklokskapens klare lys, så ser jeg at han hadde en helt klar strategi og skuespill, jeg tror fyren er (dessverre en vellykket) psykopat.

Skjult ID med pseudonym BruceW sø. 16 mai 2010 13:58

Vibe da. Jeg har da endt opp på fylla med flere dater, og vi har hatt det kjempegøy. Ingen av dem endte med mer enn det første kvelden. Litt paranoid?

Skjult ID sø. 16 mai 2010 14:22

Jo, denner var litt spesiell : Daten kommer hesblesende og svett inn av døre mi og spør om å få ta en rask dusj før han skal se debattprogram med Carl I. Hagen...(noen år siden dette) har løpt for å rekke det programmet. Dette var da en jeg hadde møtt en eller to ganger før...Klarte å kritisere maten jeg hadde anstrengt meg med også...ble jeg sjarmert? NOT!

Skjult ID med pseudonym Spantax sø. 16 mai 2010 14:48

En kompis ja....

Merkelig hvor mange historier vi har om "kompiser"...

;-p

(kvinne 28 år fra Oslo) sø. 16 mai 2010 15:00 Privat melding

@csharp77:
Kongestemning!!! :D

Skjult ID med pseudonym BruceW sø. 16 mai 2010 15:03

En KOMPIS møtte ei dame på byen for noen år siden. De endte opp i leilgheten hennes. Han reagerte litt på at det satt en skinnkledd engelskmann der. Uansett endte de opp som det måtte, midt på stuegulvet. Etterpå ble han bedt om å gå, for typen hennes var ferdig med konserten og kom hjem til henne snart. Han het Lemmy og bandet var Motörhead. Gutten fikk fart på seg.

Skjult ID med pseudonym mannigata sø. 16 mai 2010 15:13

Syns det lukter litt røverhistorie av den der Bruce.. ;-p

Skjult ID med pseudonym BruceW sø. 16 mai 2010 15:18

Den der var jo bare søt... Røverhistoriene sparer vi til festlige lag.

(mann 40 år fra Oslo) sø. 16 mai 2010 15:19 Privat melding

@Husmus:

Ja, det var litt av en "stemning" der etterhvert, hehe..

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 16 mai 2010 15:34

BruceW, tror du jeg fortalte hele histroien her?
Han insisterte på å følge meg hjem, og da vi kom til døren, måtte han så fryktelig på do, og da vi kom inn til meg, begynte han å gneke seg opp i meg mens jeg prøvde å tenke ut hva som var den beste måten å avvise på, og da jeg ytte motstand så begynte han med sado-snakk - så kom han, og sølte på seg og ble flau og irritert og da fikk jeg et overtak og fikk sendt ham på dør.
Paraonoid? Er det sånn du pleier å avskutte datene dine, BruceW?

Skjult ID med pseudonym Ny sø. 16 mai 2010 15:40

Var på blinddate og var så kriseklein etter dagen før, at jeg knapt greide verken å snakke, spise eller drikke.... Pirket kun i maten, og ble til slutt så kvalm at jeg fikk gåsehud over hele kroppen, og måtte kaste opp 20 min inn i middagen, for å deretter kaste meg i en taxi hjem. Følte meg ekstremt dum! Men jeg gjorde tydeligvis noe riktig, for det ble flere dater etter det - utrolig nok;)

Skjult ID med pseudonym megvel sø. 16 mai 2010 16:24

jeg var på date og slengte en liten tomat avgårde i min ivrige forklaringslyst, og på vei hjem fra pub lekte vi gjemsel:)) så sparket jeg ned kaffen hans.. fikk en dundrende hodepine når vi etter ukers venting endelig skulle,,,, men ble date et halvt år til... kjekkeste daten jeg har hatt:)

Skjult ID med pseudonym lurifaks1 sø. 16 mai 2010 16:27

Jeg tror at hvis det skjer litt komiske ting, så har daten lettere for å gå bra..man har noe å le av =)
Men hvis det skjer ting som den ene part blir litt brydd av, så ser det mørkt ut..hehe

Forøvrig mange rare ting som skjer på dates ;-)

(kvinne 47 år fra Vestfold) sø. 16 mai 2010 17:10 Privat melding

Jeg har vært på mange dater, men denne her er vel kanskje en av de fineste/ mest spesielle/ litt rare date..
Jeg var på sukkerfest i Operaen for ett år siden ca ( flott fest forøvrig ) La merke til en mann, men snakket ikke med han.
Vi tok kontakt begge to senere, og var vel litt irritert for at vi hadde fått pratet noe. Men så snakket vi endel på nettet, og bestemte oss for og møtes:) Da vi bodde ett stykke unna hverandre møttes vi på halveien oppi fjellheimen. Første møte ble ved en innsjø, der vi badet halvnakne begge to. Herlig kaldt fjellvann, og isen ble litt brutt kan man si..
Så overnattet vi på en fjellstue ( ja ja kan jo si litt om det når det er 1 date ) Men det føltes helt riktig da. He he ikke noe kjøkken der, så han lagde mat til meg gjennom soveromsvinduet i 1 etage. Han hadde med mat, primus og alt mulig.. Nydelig mat, og det ble en herlig kveld og natt.. Vi drakk, spiste og koste oss.
Tror ikke jeg får oppleve samme date igjen, for det var litt spesiellt.
Vi har hatt litt kontakt senere, men avstand og andre ting gjorde at det ikke ble noe mer..

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 18 mai 2010 08:28

Tips: Unngå å snakke negativt om norske kjendiser - det kan vise seg å være hennes beste venninne!

Skjult ID med pseudonym Ærligheten ti. 18 mai 2010 15:41

vibe: Du roter med begrepene.
Likestillingen har vi ikke i dag, det er riktig. Fakta er at likestillingen har gått så langt at det er omvendt forskjellsbehandling enn det var i utgangspunktet.
Altså har vi passert punktet der man var likestilt.

Jada, kvinner tjener dårligere.. Men ikke for samme arbeid! At kvinner oftere velger dårlig betalte yrker vil ikke si at de ikke er likestilt, det vil bare si at de prioriterer annerledes.

(kvinne 28 år fra Oslo) ti. 18 mai 2010 15:58 Privat melding

@ zoid77:
Hehehe! Jeg snakket dritt om årets Paradise Hotel-deltagere ute på byen. Lite visste jeg om at det var både ekser og bestevenner blant dem som jeg snakket med. :p

Skjult ID med pseudonym Ærligheten ti. 18 mai 2010 16:22

Husmus:
Bra du sørget for å få ut litt, den gjengen er jo relativt patetiske kan man si..
Jeg hadde skammet meg om noen jeg kjenner hadde meldt seg på, og hadde nok sannsynligvis brutt kontakten med vedkommende på permanent basis.

(mann 35 år fra Troms) ti. 18 mai 2010 18:27 Privat melding

Verste daten jeg har hatt -hands down- var en hvor jeg skulle treffe jenta for 2. gang (første gangen var på byen, og vi teksta at vi måtte ta det i en annen setting).

Her kommer jeg slentrende inn i kafèen og ser at det er praktisk talt tomt, noe som var fint nok tenkte jeg -mindre forstyrrelser. Bortsett fra at det i et hjørne satt en veninnegjeng på 5 stk... jaja. Men hvor er daten min? Jo, der kommer hun fra baren -har vært å kjøpt te- setter seg ned blant veninnegjengen, og før jeg rekker å snu får hun øye på meg og vinker meg bortover. 'Woooho'......

To timer senere etter å ha blitt grillet av veninnene -og henne- var daten over. Og godt var det. Føltes som jeg var på tiltalebenken, eller på tur å gifte meg.

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 18 mai 2010 18:47

@ærligheten,
det der er vissvass. Kvinner får også dårligere betalt i samme yrke som menn.
Og når et yrke som før var mannsdominert blir kvinnedominert, taper det i prestisje og lønnsmessig (eksempel: Lærere, veterinærer, allmennpraktiserende leger).
Lær leksen din før du uttaler deg.

Skjult ID med pseudonym lurifaks1 ti. 18 mai 2010 18:52

@vibe: Men hvis man har to lærere..ei dame og en mann..like lang utdanning og samme jobb (f.eks klassestyrere).. tjener ikke de like mye? Det samme med to sykepleiere..en mann og ei dame med lik utdanning og lik jobb..tjener ikke de det samme?
Grunnen til at jeg spør, er fordi jeg ikke vet..mener ikke noe sarkastisk eller noe sånt =)=) Jeg har alltid trodd at har man lik jobb og lik utdanning, så tjener man det samme (så sant man jobber på samme sted)..

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 18 mai 2010 19:24

Kanskje det være date med hele venninnegjengen?
Woohoo!

Skjult ID med pseudonym tazoslo ti. 18 mai 2010 19:38

@vibe kikk gjennom denne da; http://www.okonominettverket.no/Artikkel/234.html

eventuelt ta kun en kikk på den første tabellen hvis leselysten ikke er der.

Skjult ID med pseudonym singel ti. 18 mai 2010 22:17

skulle på date med en søt liten engel. hun stilte opp med si bror som plasserte seg i mellom oss...
ikke noe kult....

Skjult ID med pseudonym Ærligheten ti. 18 mai 2010 22:23

vibe:
Kan du nevne et par yrker der kvinner får dårligere betalt enn menn for akkurat samme jobb?

At et kvinnedominert yrke opplever et prestisjetap er irrelevant, det er altså slik at mange har valgt yrket, og jeg regner virkelig med at folk velger et yrke ut fra annen motivasjon enn lønn..

Når det gjelder allmennpraktiserende leger skulle jeg gjerne sett hva de tjente tidligere, jeg vet hva min fastlege tjener, det er langt bedre enn hva de fleste tjener.. Og ja, hun er visst kvinne også!

lurifaks1:
Du har helt rett.. Med lik utdanning og ansiennitet osv tjener de det samme.
Men det er nok gjerne slik i mange private bedrifter (små bedriften der folk forhandler selv fremfor gjennom gammeldagse kommunistordninger som LO osv..) at det kan være tildels stor forskjell på lønnsnivået mellom de ansatte.
Forskjeller i lønn trenger ikke ha noe med at den ene er en kvinne å gjøre, det har oftere noe med forhandlingsteknikk å gjøre.

Skjult ID med pseudonym fullefolk ti. 18 mai 2010 23:14

Skulle møte ei ved shell fordi hadde tenkt å ta henne med på en fest som var like ved.. Hun ringte meg 30 sekunder før hun kom veltende ut av taxien mens hun sa "Jeg vil puuule". Hun stakk inn på butikken, handlet seg en pølse i lumpe, kom ut og jarvet den i seg. Da hun dro inn for å dra på do, så hadde føttene begynt å springe før hjernen ble innkoblet. SLo av mobilen, fjernet henne fra msn.. :P Sjokk :p

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 18 mai 2010 23:28

Høre ut som starten på utmerket kveld/natt, og så stikk av?
Pyse!

Skjult ID med pseudonym fullefolk to. 20 mai 2010 10:30

man kommer ikke dritings på date. En uskreven regel kan man si? :P

(kvinne 51 år fra Hedmark) to. 20 mai 2010 23:02 Privat melding

Jeg var på date med en som satt å sendte og svarte på sms'er hele tiden.
Veldig irriterende...og spesielt da det viste seg han teksta med eks-kona!

(kvinne 51 år fra Hedmark) to. 20 mai 2010 23:05 Privat melding

Jeg var på date med en som satt å sendte og svarte på sms'er hele tiden.
Veldig irriterende...og spesielt da det viste seg han teksta med eks-kona!

(kvinne 51 år fra Hedmark) to. 20 mai 2010 23:07 Privat melding

Jeg var på date med en som satt å sendte og svarte på sms'er hele tiden.
Veldig irriterende...og spesielt da det viste seg han teksta med eks-kona!

Skjult ID med pseudonym Nettfeber to. 20 mai 2010 23:18

Lovt emeg bort en hel kveld (tidlig i karrieren) hentet og skulle levere langt unna med bil. Allerede etter få kilometer (minutter ) på vei til byen skjønte jeg at den hyggelige damen ikke bare var fra en annen planet, men en planet i et solsystem ukjent for menneskeheten pr i dag.. Forsøkte å legge godviljen til å prøvde mitt beste i mange lange timer..
Synes hun var vel kortvokst i forhold til hva hun hadde oppgitt og i alle desperate forsøk på å se det positive mente jeg at hun kanskje ville gjordt seg bedre på høyrere sko.. Det var da jeg oppdaget at hun allerede hadde høye sko ..

Jaja aldri mer skal jeg love meg bort en lang kveld. At man antyder en time eller to er smart for da kan man gå om man vil med god samvittighet, men oftest blir det hyggelig å da kan kvelden bli noe lengre ;-)

(kvinne 51 år fra Hedmark) to. 20 mai 2010 23:21 Privat melding

Jeg var på date med en som satt å sendte og svarte på sms'er hele tiden.
Veldig irriterende...og spesielt da det viste seg han teksta med eks-kona!

Skjult ID med pseudonym vibe fr. 21 mai 2010 00:35

@Ærligheten,
ja, det kan jeg (men spørsmålet er misvisende).
Men feks som økonomirådgiver, konsulent, ingeniør og senior ingeniør, statsautorisert revisor, revisjonsleder, HR-konsulent, ass. banksjef, banksjef. For å nevne noen. De starter på likte, men 5-10 år senere er det vesentlige forskjelelr, selv uten at permisjoner har vært i bildet. Fornøyd?

Hva din lege tjener i dag sier ingenting isolert, skal du kunne konkludere noe ut i fra dette må du sammenlikne over tid med andre yrkesgrupper, og med andre legestillinger over tid.

Dessuten; poenget (som du ikke tok) med nedgang i lønn og prestisje når et yrke går fra manns til kvinnedominert er at det er indikatorer på at det ikke er nøytralt om det er kvinner eller menn som besitter stillinger, i kvinners disfavør.

Men jeg synes det bør være unødvendig å opplyse deg om fakta som jevnlig presneteres i pressen, underbygget av solide undersøkelser som selvfølgelig justerer for nivå.

Skjult ID fr. 21 mai 2010 18:10

Var på date med ei dame jeg hadde møtt på et julebord..en uke etter julebordet møttes vi for en middag i Oslo og hun fortalte om mannen sin og begge ungene....Hun var gift og fortalte meg at hun hadde det fint i eksteskapet

...Da ble jeg litt stum og tenkte hva f er dette for ei dame...Uka før hadde hun blitt med meg hjem og i julebord fylla gitt utrykk for at hun var singel og klar...Daten ble litt merkelig etter dette og jeg dro tidlig hjem..Valentine kom og dagene før begynte hun å ringe....sendte postkort...:)..og ringte og ringte og skulle adde på Facebook og ringte igjen....hjeelp for en merkelig date.Sitte å skryte av ekteskapet og samtidig vil dra hjem til meg...kuttet tvert.

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 21 mai 2010 19:13

Rotte ta imot alle slike tilbud.