Alle innlegg Sukkerforum

Hva skal til for at vi tar kontakt her inne?

Vis siste innlegg
(mann 52 år fra Buskerud) sø. 16 mai 2010 13:08 Privat melding

Hei!

Sitter her og undres over meg selv... Hvorfor setter jeg et hjerte på den, sender en melding til den, og ignorerer andre?
Går vel til dels etter matchtall, men så da?

Liker profilen din, men "noe" er "galt" med et bilde. Galt? Med et bilde? Sier jeg, som selv pleier å påpeke at jeg ikke er særlig fotogen!

Liker bildene dine, men noe er galt med profilen. Hva da? Aner ikke, men noe er det. Sier jeg, som selv sliter med å få til en presentasjon jeg er fornøyd med.

Satte et hjerte på deg, men hvorfor ble det gult? Eller rødt? Jeg kjenner deg jo ikke, og man kan da ikke forelske seg i et bilde???

Jeg undres...

Vil også gjerne vite hva andre mener om hjertene. Bruker dere dem? Og i så fall til hva? Som huskeliste for dere selv, eller med håp om at den andre tar kontakt, da dere selv er sjenerte? Selv er det vel det siste, er vanligvis ikke sjenert, men er foreløpig ikke helt komfortabel med dette formatet.

Setter pris på kommentarer og svar.

Ha en flott dag!

Skjult ID med pseudonym oslomann sø. 16 mai 2010 13:19

Spørsmålet ditt burde vel heller være "hva skal til for at JEG tar kontakt her inne?", for siden vi alle er forskjellige er det kun du som kan svare på det der selv. Jeg tar kontakt med alle jeg liker bildene til, som ikke er altfor unge, for gamle for meg eller som er for høye, og som ikke "ødelegger" for seg selv ved å skrive ett eller annet jeg ikke liker i profilteksten sin - eller krav til "drømmetypen" som er hinsidigs hva jeg kan levere (ja, jeg vet at det bare er "drømmekjæresten", ikke nødvendigvis den du til slutt faller for, men enkelte "krav" eller ønsker får meg likevel til å snu og gå videre). Bortsett fra det har jeg svært lave grenser for å ta kontakt, og også til å be om å møtes. Har nemlig i utgangspunktet veldig liten tro på at du kan bli kjent med noen kun over internett, så da gjelder det å møtes raskest mulig.

Skjult ID med pseudonym Spantax sø. 16 mai 2010 13:20

For meg er det helheten av profilen som avgjør om jeg sender en melding eller ikke. Men jeg har ikke noen fasit på hva det er som gir meg lyst til å sende den meldingen, det kan være så mye. Et ansiktsuttrykk på et av albumsbildene, måten hun har formulert seg på i hele eller deler av profilteksten. Noe ved utsendet som jeg fester meg med... Til syvende og sist er det vel hvilken "gut-feeling" jeg får av jenta som avgjør om jeg sender en melding eller ikke.

Hjertene tror jeg kunne fungert kjempefint hvis bare alle hadde brukt de konsekvent. Synes man en profil er interessant så kan man sette et rødt hjerte, og blir man litt nysgjerrig kan man sette et gult hjerte. Hvis den man har satt hjerte på da setter et hjerte tilbake så har man et utgangspunkt for å ta kontakt om ikke annet. Alternativt så får man et svart hjerte og profilen bare forsvinner. Men så lenge at ikke alle bruker hjertene slik de er tiltenkt så ender man bare opp med å lese om irritasjonen mange har over de på forumet.

Skjult ID med pseudonym jente30 sø. 16 mai 2010 13:21

Høyt matchtall, et likandes utseende og/eller en tiltalende profiltekst - pålogget i et øyeblikk jeg er "på" og kontaktssøkende. Ofte litt impulsivt. Fordi jeg ikke har noe bedre å gjøre akkurat da. Legger aldri så mye i en førstemelding. Er man interesset trenger man ikke mer enn en åpning til å starte en samtale :)

Hjertene har jeg derimot dårlig erfaring med. Bruker de aldri selv. Eneste gangen jeg har fått noe som helst ut av å få et hjerte er når jeg har fått det fra noen som ikke er betalende medlemmer - og ovefladisk nok viser sin interesse for profilbilde mitt. Da har det hendt jeg har sendt en melding for å la de se profilen min....Men andre hjerter jeg har fått tar jeg med en klype salt. Erfaringen er vel at det er heller halvhertet fra giveren :) Ekte interesse vises gjennom meldinger :)

Skjult ID med pseudonym Grumse sø. 16 mai 2010 13:28

Skal bare kverulere litt...Oslomann: hvordan vet du at de ødelegger for seg selv ved å skrive noe du ikke liker i profilteksten sin?

Skjult ID med pseudonym Grumse sø. 16 mai 2010 13:29

Å for å svare på spørsmålet er det helheten av profilen, eller som i noen tilfeller....smilet..

Skjult ID med pseudonym BruceW sø. 16 mai 2010 13:32

Langt hår, trutmunn, 1 kg sparkel i ansiktet og utringing med særs fremtredende kløft? I'm there! Har kontaktet hundrevis av sånne, men de vil ikke ha ny pappa sier de. Skjønner ikke helt... hmmm

Skjult ID med pseudonym Ny sø. 16 mai 2010 13:39

Bruker hjerter for å vise interesse, og som en åpning for at gutten skal vite at jeg er positiv til kontakt dersom han finner profilen min interessant. Har vært medlem i nå tre uker, satt hjerter på kanskje fem-seks stykker, og har fått to dater ut av det, så vil absolutt si at det fungerer:)

Skjult ID med pseudonym oslomann sø. 16 mai 2010 13:47

@ Grumse

"Ødelegger". Gåseøynene er der av en grunn.