Alle innlegg Sukkerforum

Spiller innholdet i første meldingen virkelig noen rolle?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym jente30 sø. 16 mai 2010 20:39

Mulig jeg er over gjennomsnittet overfladisk....

.....men mottar jeg en melding fra en profil med tiltalende bilder spiller det absolutt ingen rolle hva det står i meldingen. Jeg svarer gjerne! En høy match og morsom profiltekst er så klart et pluss - men har mer å si for om jeg selv sender en første melding enn for om jeg svarer på en førstemelding.

Har profilen bilder jeg er usikker på spiller derimot match og profiltekst en stor rolle. Innholdet i den første meldingen behøver imidlertid ikke være så veldig avansert - et lett spørsmål det går raskt å svare på funker fint! Så kommer det egentlig mer an på andre og noen ganger tredje melding om samtalen utvikler seg eller dør ut....

Er ikke bildene i proflen interessante spiller verken match, profiltekst eller innholdet i første melding noen som helst rolle. Jeg svarer kanskje på en godt gjennomtenkt førstemelding - fordi jeg føler at jeg "bør". Men egentlig kaster jeg jo både bort min egen og den andres tid ved å svare på meldinger når jeg uansett ikke er interessert.

Så min konklusjon er at det ikke er noen vits i å bruke mye tid på å forfatte kreative og godt gjennomtenkte førstemeldinger. Bruk første melding til å "lodde stemningen", og bruk heller tid på å utvikle kontakten med de som har vist interesse tilbake ved å svare på første melding.

Skjult ID med pseudonym Driver sø. 16 mai 2010 20:45

Hvis det bare står "heisan" i de to første meldingene, så anser jeg fremtidsutsiktene sammen med den damen for å være relativt begrensede.

Skjult ID med pseudonym xmann sø. 16 mai 2010 22:52

Tenker helt samme som deg TS :)

(mann 37 år fra Akershus) sø. 16 mai 2010 23:50 Privat melding

Kunne du blitt kjent med meg??

Skjult ID med pseudonym hehe sø. 16 mai 2010 23:51

tror ikke det spiller noe rolle hva som står i førstemeldingen, så lenge man liker det man ser, så svarer man

Skjult ID med pseudonym Hawiha ma. 17 mai 2010 00:10

Mange forlanger effektivitet her inne altså.. Hvordan gjør dere det IRL...? Ber alle menn eller damer stille seg opp på linje, og dytter de ut i gata som ikke er pene nok...? Kunne sikkert greid 100 på en halvtime, og sluppet å snakke med noen av dem i tillegg! ; )

Skjult ID med pseudonym petita ma. 17 mai 2010 11:41

Stemmer imot den påstanden. Jeg har i det minste et hav av tid :)

Skjult ID med pseudonym smiley ma. 17 mai 2010 11:56

Jente 30

Helt enig i alt på innlegget ditt, kunne ikke sagt det bedre selv!

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 17 mai 2010 16:46

Gjelder ikke meg.
Dvs vedkommende kan godt ha kort førstemelding, men om det som står skrevet i profilen ikke tiltaler meg eller vi har store ulikheter på ting som er absolutt for meg, så er det poengløst for meg å svare positivt (dvs sender i så fall pent avslag).

Det er mye et pent ansikt kan ødelegge med en teit profiltekst eller melding. Er feks null interessert i en fyr som bare skal ha hankypanky, uansett utseende, elelr som har altoppslukende inetresser som er veldig fjernt fra mine. Og ser jeg at vi er divergerende på barn, eller bor langt fra hevrandre og fyren ikke kan flytte, så er det også no-go. M.a.o. det er ikke alt som kan berges av et peng utseende, og det er ikke alt som kan berges med en bra profiltekst, men det ene kan kompenser litt for det andre.

Skjult ID med pseudonym jente30 ma. 17 mai 2010 20:51

Sant nok - det er så klart helhetsinntrykket som teller.
Det jeg prøvde å få frem var at førstemeldingen ikke spiller så stor rolle. Siden det stadig vekk dukker opp tråder som spør hva man bør skrive i første melding for å få svar. Jeg tror det er mye bedre å
1) sørge for å få tatt noen fine bilder av seg selv, og gjerne prøve seg frem for å se hva som gir flest besøk
2) jobbe med profilteksten
3) ikke legge så mye tid og krefter i førstemeldingene - så blir heller ikke skuffelsen så stor om man ikke får svar. Liker man profilen (dvs. kombinasjonen av bilder, profiltekst og matchtall/matchtre) spiller det nemlig ikke så stor rolle hva som står i førstemeldingen. Er min påstand, da :)

Og hvis man ikke får et eneste svar på førstemeldingene sine er det egentlig bare to ting å gjøre - (1) pusse på profilen (evnt. på sitt eget utseende) eller (2) gå litt bredere ut ift hvem man skriver førstemeldinger til.

Ettersom de samme jentene (og sikkert også guttene) visstnok mottar "alle" meldingene her inne :)

Skjult ID med pseudonym Binders ma. 17 mai 2010 21:07

Ikke enig i at det er det samme hva som står i den første meldingen. Det har mye å si. For alle som er i kanskje-kategorien i utgangspunktet. Og det er faktisk ganske mange...!

Noen har dessverre ikke mulighet uansett og kaster bort tiden med lange kreative meldinger. (Kan være bildet eller bosted eller rødt blad på barn som gjør det utelukket). Men altså - meldingen trenger ikke være lang. Et kort originalt spørsmål kan være nok. Liker du sushi? kan for eksempel funke.

Men "HEi - du ser pen ut, spør hvis du lurer på noe" funker ikke. Og den funker ikke uansett hvor flott mannen ser ut. Det viser at han ikke er spesielt god på kommunikasjon som er etter min smak.

Skjult ID med pseudonym jente30 ma. 17 mai 2010 21:17

Enig! Det bør jo være et spørsmål det går an å svare på i første melding. Men det behøver ikke å være mer enn noe sånt som "Hei, har du hatt en fin dag?". Selv for de i "kanskje" kategorien. Rett og slett fordi det tar meg 30 sek å skrive et svar. Og så er det melding nr 2 som avgjør om meldingsutvekslingen fortsetter eller ikke...

Skjult ID med pseudonym Hawiha ma. 17 mai 2010 22:26

Det der med rødt blad på barn kan virkelig bli feil... Dersom en mann "IKKE under noen omstendighet" vil ha flere og mener det er av avgjørende betydning, og jenta som besøker profilen har "kanskje om noen år men ikke viktig" vil jenta få et knall rødt blad... Hva gjør man...?

Skjult ID med pseudonym Veteran ma. 17 mai 2010 22:51

Nå får jeg " Per Inge Torkelsen- asossiasjoner".

Skjult ID med pseudonym Hawiha ma. 17 mai 2010 22:57

@diagno

JEG sliter ikke så ille med de røde bladene, men utfra det jeg leser så virker det som om noen jenter blokkerer automatisk om det er 1 rødt blad på et for dem "viktig tema", eller i allefall dropper å sende førstemail/svare.
Kanskje uten å være klar over at enigheten egentlig er bortimot perfekt og at matchsystemet IKKE er det...

*vurderer å begynne å skrive på sørlandsdialekt* Neida, bare tuller!!! :D

(mann 55 år fra Akershus) ma. 17 mai 2010 23:21 Privat melding

*Vil få lov å reservere seg mot sjekking fra den delen av befolkningen som barberer seg. I ansiktet. * :D

Skjult ID med pseudonym Veteran ma. 17 mai 2010 23:22

Eller trenger å barbere seg....I ansiktet.

Skjult ID med pseudonym Veteran ma. 17 mai 2010 23:25

Ville bare hjelpe til. Håper ingen føler seg støtt!

Skjult ID med pseudonym Z ma. 17 mai 2010 23:26

Ja, hva du skriver i en førstemelding spiller litt rolle. Det må trigge noe i meg på en eller annen måte.

Om det ikke trigger, får du som oftest svar fra meg likevel. Men noen lang dialog blir det ikke :-)

Skjult ID med pseudonym Veteran ma. 17 mai 2010 23:27

Veteran er hannkjønn. Hunnkjønn ville sikkert blitt veterinær eller noe lignende. ( Ironi, ironi).

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 18 mai 2010 01:00

@Hawiha,
nå man har noe som er absolutt eller svært viktig, er det ikke da logisk at man ikke sender førstemelding eller avslag? (Jeg synes ikke noe om det å ikke svare, det forsvarer jeg ikke).
Man leter jo etter noen man vil realisere drømmer med, og hvorfor skal man forfølge noe med en som man med sikkerhet ikke kan være med på disse, når det finnes mange som kan?
Dette med barn er jo et viktig og for mange helt vesentlig valg i livet, og også for mange et instinkt, og når man ser hvor stor innsats endel barnløse legger ned i det, så er det ikke bare en forventninger man skipper fordi en ellers endimensjonal profil på nettet ellers ser ålreit ut.

Skjult ID med pseudonym Hawiha ti. 18 mai 2010 01:07

@vibe

Da misforstår du meg! Jeg mente at det stadig vekk oppstår røde blad SELV om man er helt på linje, fordi den ene parten har vært ørlite grann mer kategorisk enn den andre! : )

Skjult ID med pseudonym Z ti. 18 mai 2010 12:05

Hadde noen sendt meg innholdsfortegnelsen for tannkrem, ville jo dette trigget meg! Garantert svar :-)