Alle innlegg Sukkerforum

begynner å bli usikker på sukker.no

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym p ma. 17 mai 2010 07:56

heisann har hvert medlem her inne si februar men syns det er vanskeligt å hvite hva du kan skrive for folk skal svare deg,har sendt mail til mange jenter men mange svarer ikke og jeg har prøvd å skrive forskjeligt men det vil bare ikke fungere.syns det er dumt for jeg har gjerne lyst å bli kjent med ei kjekk jente her inne når jeg har ingen jeg liker der jeg bor,så jeg lurer på om noen kan gi noen tips til meg om hva du kan skrive for folk skal svare deg her på sukker.no er en snill gutt som har bare lyst å finne ei kjekk jente å bli venn med å bli sammen med på sikt.

Skjult ID med pseudonym Kvinnen ma. 17 mai 2010 08:21

Ikke så lett å finne på hva man skal svare alltid heller :-) Lurt å stille et spørsmål .... da er dialogen i gang. Les profilen hennes nøye først, og relater spørmålet til denne, da føler hun at du henvender deg til henne og ikke bare er en del av en masseutsendelse. Komplimenter er alltid hyggelig, men ikke overdriv, ta det litt rolig i starten. Jeg kan selfølgelig ikke svare for alle, men tror nok dette gjelder for mange av oss både kvinner og menn. Lykke til!

Skjult ID med pseudonym smiley ma. 17 mai 2010 12:43

Kanskje du legger listen for høyt, de du skriver til ønsker seg noe annet enn det du kan tilby.

Ellers er jeg den som alltid svarer på mail, viss vedkommende er høflig.Om vedkommende er uaktuell for meg, så avslår jeg pent.

Lykke til ikke gi deg så lett.

Skjult ID med pseudonym fox ma. 17 mai 2010 15:34

Et tips er å sette punktum av og til og skape litt mer luft i i setningene du skriver.

Som mann opplevde jeg det tungt å lese det du postet i innlegget ditt. Og min erfaring er at endel damer også vektlegger språk/ skriveferdigheter siden det handler om nettdating! :-)

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Hardbarka ma. 17 mai 2010 15:40

Kjenner meg igjen. Er det ikke typisk? Hva skal man begynne snakke om liksom?
Det å etablere kontakt er det vanskligste, for man må gjerne spørre litt åpent og overfladisk. Så kan man gå i dybden mener jeg. Men det er jo også ved inntroen at de fleste faller av/ikke viser intiresse tilbake.

Skjult ID med pseudonym Hardbarka ma. 17 mai 2010 15:44

Sansynligvis så får jenter maaaange mail vær dag/ litt avhengig av hvor deilige de fremstår. Oss gutta/menn ødelegger for oss selv. Jenter kan bare lene seg tilbake og velge å vrake. Da blir de fort høye på pæra;)

Skjult ID med pseudonym Scarecrow ma. 17 mai 2010 17:00

Har nok veldig lite med saken å gjøre, Storekarl.. Det er nok bare det at jentene finner oss uintressant, og av den grunn så svarer de ikke, skulle heller fått et avslag en total stilhet, tar ikke så lang tid å skrive.

Skjult ID med pseudonym Driver ma. 17 mai 2010 17:04

Tror nok de som klarer å komme på noe å prate med damene om, har et visst forsprang.

Skjult ID med pseudonym sv ma. 17 mai 2010 22:18

Hei!

Enig med Fox. Husk å formatere det du skriver på en god måte. Bruk avsnitt og store forbokstaver, komma samt mellomrom etter punktum.

Jeg legger også merke til at din rettskrivning ikke er 100 %. Et tips er å skrive teksten i f.eks. Word, med ordretteren på. (Men ikke bruk den ukritisk, den tar feil den og.) Deretter kan du kopiere teksten inn som melding her.

Dette er ikke vondt ment!

Mvh

sv