Alle innlegg Sukkerforum

Er "alle" menn utro???

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym skeptisk.. ti. 18 mai 2010 13:54

Jeg begynner f... meg å lure...
Og det på alle arenaer. Blir kontaktet av gifte, samboende eller menn med kjæreste på nettet som er ute etter en flørt, eller ett kjapt nummer!! Ser det samme i sosiale sammenhenger på jobb. For ikke å snakke om ute på byen!!
Har til og med blitt kontaktet av en tidligere leieboer som ønsket seg litt moro på si??!!

Jeg skal ikke blande meg oppi hva andre velger å gjøre, men kan dere vennligst si det som det er...så kan iallefall jeg få lov til å velge selv om jeg vil blandes inn i deres utroskap!!!!!

Skjult ID med pseudonym Z ti. 18 mai 2010 13:58

Ja, de er nok det skal du se - mens jenter overhodet ikke er utro :-)

Men frankly spoken tror jeg det er mange mennesker som ikke vil vedkjenne seg små eller større sidesprang.

Skjult ID med pseudonym Spantax ti. 18 mai 2010 14:12

@TS

Hvis du legger bort frustrasjonen din litt, så vet du også at det ikke er alle menn som er utro. Og heller ikke alle kvinner.

Jeg har noen kompiser som har vært notorisk utro oppigjennom, og når jeg har pratet med de så har de alle sammen sagt at første gangen var et helvete. De angret og viste ikke hva de skulle gjøre av seg.
Så fikk de sjansen igjen, og da var terskelen blitt lavere. De hadde tross alt gjort det en gang før... Slik fortsatte det, og hver gang de var utro så plaget det de mindre og mindre, helt til det ikke heftet de i det hele tatt.

Folk er forskjellige. Husk på det! Det kan også være noen som er i et forhold der de bare holder sammen enda pga av barna, mens følelsene dem imellom er helt borte, og de ikke har sex sammen i det hele tatt. Eller det kan rett og slett være at h*n er en drittsekk som ikke bryr seg.

Umulig å vite, men vi er ikke slik alle sammen! :-)

Skjult ID med pseudonym høyogmørk ti. 18 mai 2010 14:16

Nyere forskning og statistikk viser at kvinner og menn er like utro. Og i noen tilfeller er det 60-40 i favør kvinnene.

Så her har du ikke gjort hjemmeleksen din.

Utroskap er kommet for å bli, desverre. Er derfor jeg ikke ønsker meg kjæreste. Men et liv som evig single med gode "venninner" som stiller opp når nøden er som verst. ;)

Skjult ID med pseudonym hm ti. 18 mai 2010 14:52

Kvinner er nok like utro, men om de er det da er det selvsagt mannen sin feil. Han har ikke vært til stede, brukt nok tid på henne, blitt gubbete osv.

(mann 49 år fra Østfold) ti. 18 mai 2010 15:23 Privat melding

For all del, om gubben har vært utro, så er det bare å komme til meg å hevne seg! ;D

Skjult ID med pseudonym Binders ti. 18 mai 2010 15:23

Høy og mørk

Det er helt riktig at kvinner er like utro som menn. Men de er gjerne litt mer preget av "the heat of the moment". Mens menn planlegger utroskapen sin bedre. Derfor vil det være flere profiler her med gifte menn. Du finner vel sjelden kvinner som spør eksplisitt en mann (hun ikke har møtt) om å treffes for å ha sex. Det er derimot relativt vanlig at menn gjør.

Skjult ID med pseudonym Spantax ti. 18 mai 2010 15:24

@Binders

Jeg tror du må revurdere kildene dine...

Skjult ID med pseudonym høyogmørk ti. 18 mai 2010 15:30

Det ligger til menns natur og ønske å ha seg med andre kvinner enn sine kone fra tid til annen. Bare se på biens overhøvling av blomstene i den kjente analogien. For min del så foretrekker jeg en dame som ønsker seg litt på si enn ei som har en så lemfeldig og overdreven bruk av utrop-og spørsmålstegn..

Skjult ID med pseudonym Binders ti. 18 mai 2010 15:47

@høy og mørk

Ler.... :)

Skjult ID med pseudonym smurf ti. 18 mai 2010 15:51

Så fint å lese at Sukker.no er fullt av folk som ikke ønsker seg kjæreste..........!!

Skjult ID ti. 18 mai 2010 15:54

har selv fått mange spm anng sex og moro fra opptatte menn, mange lever vel og i åpne forhold. jeg mener vil du leve i åpent forhold og har lyst på andre så er det vel bedre å si det til partneren, og viss den andre ikke vil burde man gå avhening av barn el ikke.

folk får gjør som dem vil, men jeg vil aldri leve singel resten av livet pga reddsel for utroskap. hva med kjærligheten man går glipp av da, bare ha f.g.f er ikke noe jeg vil leve med resten av livet vertfall.

og kjenner mange der ute som holder seg til sin partner.....

Skjult ID med pseudonym høyogmørk ti. 18 mai 2010 15:56

@smurf

Må man være på utkikk etter kjæreste fordi man er på Sukker?

Skjult ID med pseudonym smurf ti. 18 mai 2010 15:58

Nei, men jeg er det....så da er det jo fint om alle andre er som meg;)
Neida.... Jeg ser vel ikke helt poenget med å være her av andre grunner, men that's me!

Skjult ID med pseudonym sola ti. 18 mai 2010 15:58

Selv har jeg vært i samvær med en som er utro mot sin kone. I starten visste jeg ikke om at han hadde henne engang. Når jeg fant det ut, kjente jeg mye sinne og anger, men hva hjalp det...han er jo så god i senga!! :o)
Siden den gang har jeg tenkt at det er han som har et forhold og jeg bruker han for det han er verdt!!
Så utroskap tror jeg ikke blir borte uansett om det er mann eller kvinne!!

Men man kan jo håpe ;o)

Skjult ID med pseudonym smurf ti. 18 mai 2010 16:00

Enig i at det er hans ansvar, men om du er fullt klar over situasjonen så er ikke du så mye bedre i mine øyne...
Tenk om det var deg....

Skjult ID med pseudonym sola ti. 18 mai 2010 16:14

Er fullstendig klar over det! Tar den, men det er jo uansett det som er faren og temaet her. Jeg selv er en person som holder meg til en om gangen. Så jeg har uansett en oppgave for min egen del å jobbe med....det er å bli trygg på at "min partner" holder seg til kun meg når jeg treffer han... ;o)

Skjult ID med pseudonym snikende ti. 18 mai 2010 17:08

Det er nok mye mer vanlig enn man skulle tro.. Jeg var på et lite lag i går kveld, hvor konen sov inne, menns mannen satt å sjekket opp sitt "vanlige" sidesprang på verandaen, som forøvrig også er gift..

Jeg har da også vært i et "forhold" til en gift kvinne, og hun gikk ikke av veien for å møtes til alle tider, men hun måtte jeg forsøke å få pratet litt fornuft i til slutt... Forøvrig jeg var ikke utro, og ikke visste jeg at hun var det..

Skjult ID med pseudonym couldbe ti. 18 mai 2010 17:26

Utroskap er noe herk!!!

Ille for den som blir bedratt, samt de uskyldige barna som får et h......... pga at en part ikke kan ordne opp og gå ut av forholdet på en ærlig måte!

(mann 55 år fra Akershus) ti. 18 mai 2010 21:12 Privat melding

Det er da gifte kvinner som søker kontakt her på sukker. Kanskje litt naivt å tro at det bare er menn som stiller i den kategorien.
Er det et så stort problem at noen menn er gifte eller i forhold,så er det vel bare å skygge banen. Vi er nok av menn som er single her på sukker.

Skjult ID med pseudonym Nerd ti. 18 mai 2010 21:35

Det store spørsmålet... Stiller disse med bilde i profilen?
Eller spiller de med skjulte kort?

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 18 mai 2010 21:40

Rotte vil ha gift kvinne!

Skjult ID med pseudonym Rottegift? ti. 18 mai 2010 21:43

@rotte - Du har gledet meg en stund med dine heldystre innspill. Det var originalt en stund... Men kanskje er det flere enn meg som ikke synes samme vits er morsom 100 ganger...?

Skjult ID med pseudonym Veteran ti. 18 mai 2010 22:21

@Rottegift
Nei, tror nok du er alene om det!

Skjult ID med pseudonym Bombe ti. 18 mai 2010 22:22

Merkelig at en som er gift har bildeløs profil :-)

(mann 49 år fra Oslo) ti. 18 mai 2010 22:53 Privat melding

Det er matematisk ulogisk at menn er mere utro, med mindre de er det med andre menn. Hvem skulle alle disse mennene være utro med, om ikke med kvinner? Husdyr? Støvsugere?

Den eneste måten de tallene kunne gå opp på er om single kvinner har absurd mange flere sexpartnere enn single menn, og at disse jentenes partnere i stor grad er gifte med andre kvinner. For alt jeg vet er dette godt mulig, men neppe da grunn til å si at menn er så mye mindre moralske enn kvinner.

Skjult ID med pseudonym Loppe to. 20 mai 2010 19:12

@høyogmørk
Her tror jeg kanskje har misforstått litt når du sier at det ligger i mens natur å være utro - bare å se hvordan biene flyr fra blomst til blomst.... Sovnet du litt i den biologitimen kanskje... :)
Bisamfunnet består nesten utelukkende av dronningens døtre – arbeiderbier (prinsesser).

Ut over arbeiderbiene finnes det noen få droner – dvs. hannbier. Deres oppgave er utelukkende å befrukte en dronning – noe kun enkelte av dem oppnår. Ergo, her er det damene som flyr fra blomst til blomst mens gutta sitter og venter og håper at det blir noe på dem.....som regel forgjeves. Noen som kjenner seg igjen?

Skjult ID med pseudonym rotte to. 20 mai 2010 21:15

Rotte vil være bie!
Daske fra blomst til blomst!