Alle innlegg Sukkerforum

lurer.....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym usikker ti. 18 mai 2010 18:29

er det andre som har vert single i over flere år, og muligens går rundt med en utstråling og inntrykk av at man ikke er ute etter noe seriøst.
Jeg er den som ikke sender mld el ringer el tar kontakt etter en date, el en flørt el noe som har med det motsatte kjønn å gjør om man har vert intime. jeg får inntrykk av at, er dem keen sier dem fra , kansje redd for å bli avvist, el hva kan denne oppførselen komme av? noen som har samme problem el noe å komme med?

Skjult ID med pseudonym Egentlig. ti. 18 mai 2010 18:33

Så... du får aldri følelser for vedkommende som gjør at du ville føle det som et tap om h*n bare 'forsvant' ut av livet ditt uten noe mer - sterke nok følelser til at du bare må ta kontakt etter en viss tid? Svaret gir seg jo selv siden du sier du ikke gjør det, men jeg får ihvertfall ofte følelser, og derfor tar jeg kontakt. Men hvis begge tenker at den andre får ta den biten, kan det jo fort bli at ingen gjør det.

(mann 35 år fra Troms) ti. 18 mai 2010 18:41 Privat melding

What egentlig said.

Hva er det verste som kan skje om du tar kontakt først? Spesielt hvis du opplever at det er få folk som tar kontakt, bør du ta kontakt selv.

Hvis du er redd for å ha satt listen for høyt, begynn der og føl litt på responsen og 'jobb deg nedover' så får du en viss pekepin på hvor 'sjekkelisten' din ligger. Nå skal det sies at dette kun vil gi deg et pekepinn da. Det er veldig mange der ute som ikke er overfladisk av seg. Men tør man ikke å prate med folk så kan man ikke forvente at det skjer så mye i livet.

Lykke til usikker. Kun du som kan styre livet ditt i retningen du vil ;)

Skjult ID med pseudonym usikker ti. 18 mai 2010 18:53

takker for svar:)
jeg er vel ikke så redd for å snakke med mennesker, men når det kommer til menn jeg dater blir jeg automatisk annspent og usikker... det er på en måte som jeg skyver dem bort før det i hele tatt komme til noe mer.
sant det du sier man styrer sitt eget liv, er vel redd for å mase på fyren, virker ivrig, heller vente på svar fra han.
kansje det har med hva man har opplevd med dating. mange man ikke alltid kan forstå el hvor dem vil hen.
datet en fyr, som jeg sov over hos 2 ganger, fortsatte med sms etter det,men ikke mye...mer en fyr som var veldig avslappa og treig var vel ordet han brukte om seg selv, han bor ett stykke unna meg, og jeg har planer om å flytte hjem til en annen by, allt jeg fikk i retur av han da var så fint for deg lykke til videre , da blir jeg lei og usikker. men hørte fra han noen dager etterpå, og det samme skjedde, jeg hadde glemt noe hos han og spurte om han kunne sende det, da fikk jeg samme svar, ordner seg nok lykke til videre...

Skjult ID med pseudonym Papunzon ti. 18 mai 2010 18:58

Hørtes ikke ut som han var sånn 'kjempe' interessert i noe seriøst...

Ut fra hvordan jeg selv som mann føler det, så kan jeg si at jeg liker det når dama er litt på. Da mener jeg at man prøver å finne på ting sammen, og bli kjent. Ikke 97 meldinger om dagen som spør "hva gjør du?" :) Men det er meg. Når jeg er forelsket så ønsker jeg å ha mye kontakt med den andre parten. Så roer det seg etterhvert som man skjønner at 'dette blir det noe av'.

Viktig at det ikke er kun den ene siden som hele tiden 'maser' om å finne på noe da, eller tar initiativ til kontakt. Da tror jeg at man fort ender i forhold hvor man gir mer enn man får... men dette er min egen mening (etter erfaring).

Skjult ID ti. 18 mai 2010 19:06

nei er slik jeg ser det selv, er man keen så viser man det med å ikke si nei når man blir spurt om å treffes, prioterer ikke alle motsatt kjønn om man virkelig liker han/henne?uannsett hva planer man han så lenge det ikke er bryllup el begravelse el planlagt reise?

Skjult ID med pseudonym Papunzon ti. 18 mai 2010 19:08

Jeg kaster alt til siden... om det er bra eller dårlig er jeg neimen ikke sikker på, men de sommerfuglene i magen av å tenke på noen får meg jammen til å gjøre mye sprøtt.

Men ikke heng deg opp i for mye over spilt melk. Det er i motbakke det går oppover, er ikke det et ordtak? :)

Skjult ID ti. 18 mai 2010 19:14

hehe høres jo bra ut, dette har vertfall vert den tungste og lengst motbakken jeg går i nå... så mange år...

skal prøve å ikke henge meg opp i spilt melk:)

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 18 mai 2010 19:43

Rotte ute etter seriøst.
Men Rotte ha dårlig og vanskelig utstråling.
Damer miste fort interesse for Rotte, også i de svært sjeldne tilfeller de tok initiativet.
Rotte kanskje ikke passe med kvinner her, må vel lete langt.

Skjult ID med pseudonym sun ti. 18 mai 2010 20:16

usikker, når jeg treffer menn og liker de godt, så sender jeg 1 sms og lodder responsen rett etter daten..enten får jeg en god tilbakemld., da er jeg på, hvis ikke god respons, glemmer jeg han fortere enn flint...ingenting for meg.

Tenker ikke mer på han, det finnes flere fisk, i havet enn du aner.

Idag forventes det at jenter, tar like mye initiativ som mennene og jeg tror de liker kvinner som er på!! Ihvertfall min erfaring.

Lykke til usikker

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 18 mai 2010 20:46

Hvorfor ta det så fordømt seriøst? Jeg har også vært ute av sirkulasjon leeeeenge, men hva er egentlig det verste som kan skje? Og vil det gå bedre om du ikke tar kontakt? Joda, det er kjedelig å få beskjed om at "du er nok ikke helt min type", men er det egentlig noe bedre å lure på dette helt til du skjønner at dette nok er utgangen på daten/flørten fordi motparten ikke tar kontakt? For ikke å snakke om en situasjon der begge tenker som deg og ikke tar kontakt selv om begge har lyst til å treffes igjen?

Nei, her er tale sølv og taushet tull.

Skjult ID med pseudonym Pri.Valium ti. 18 mai 2010 23:13

Jeg har vært singel i... tja... det er vel snart 18 år nå. På de årene har jeg tatt kontakt med en god del jenter, men det er rett og slett ingen som er interesserte. Jeg kan selvfølgelig sende ut ymse signaler jeg selv ikke er klar over, det er et poeng. Ikke godt å vite. Må innrømme at lista for livsledsagerske ligger ganske høyt etterhvert. Synes det er noe alvorlig gærent med personligheten til alle attraktive kvinner jeg møter.

Skjønner egentlig ikke et kvekk av damer og hvordan de fungerer. Det er kanskje der feilen ligger. :)

Skjult ID med pseudonym ievigheten on. 19 mai 2010 00:27

er så utrolig lei av gamet i date verdenen..... Mulig jeg har hatt veldig uflaks, men de guttene jeg har datet har dratt det veldig langt for å plutselig falt død om. Uten en eneste forklaring.... Så det har endt med at jeg aldri mere tar kontakt med en gutt i etterkant. Må jo redde den siste delen av mitt hjerte og selvtillit.....

SÅ Om HAN virkelig vil ha meg, så får han komme å ta meg!!!!!

Skjult ID med pseudonym Scarecrow on. 19 mai 2010 01:57

@levigheten, Da har vi et problem, da mange av oss hankjønn som har vært singel i mange år begynner å få den samme tankegangen "Er det noen som vil ha meg, så får de pinadø ta kontakten, Jeg gidder ikke mer"

Har vel vært singel i snart 2 år nå (Håper jeg slipper at det blir så lenge som @Pri.Valium..), men jeg tror det kan i all hovedsak skyldes min egen idioti og det at jeg ikke tar hint så veldig bra, eller at jeg er litt for intressert for tidlig, slik at det ikke er noe "utfordring" for jenten å få meg intressert i henne.

Jeg ikke redd for å snakke med folk i det hele tatt, det er null problem, men med engang jeg kommer til ei dame som jeg er intressert i, så mister jeg raskt både mot og ting å snakke om.. Ganske irriterende, men satser på at jeg blir funnet av ei som klarer å få kontakt med meg på tross av meg selv, hehe.

Skjult ID med pseudonym Scarecrow on. 19 mai 2010 03:39

@HDV: Og dette fant du ut av nå nettopp?

Skjult ID med pseudonym Scarecrow on. 19 mai 2010 03:44

Jojo, men dette med at "kvinner har all makt over menn", Det er noe jeg har innrømmet åpent i lengre tid, hehe.

Har nå gitt opp dette med brev, det at ca 1 av 3 svarer er litt demotiverende, selv om jeg vet at det er bedre svarprosent en gjennomsnittet her inne, haha.

Skjult ID med pseudonym 123456 on. 19 mai 2010 04:04

Man skulle tro vi hadde et liv utenom dette.

Skjult ID med pseudonym Scarecrow on. 19 mai 2010 04:13

Kvart over 4 på natten? Næh...

Skjult ID med pseudonym rotte on. 19 mai 2010 08:25

Rotte innse at å vente på at andre skal ta kontakt er dumt.
Rotte fortsette med initiativ inntil Rotte lykkes, om nødvendig vidt geografisk.
Rottes periodemedlemskap på sukker utløpe om en uke.
Rotte usikker på om Rotte begynne å lete i Thailand eller Russland da.
Rotte kanskje ikke helt rede for det enda.

(mann 37 år fra Akershus) on. 19 mai 2010 09:21 Privat melding

@ TS

Hei.

Sliter kanskje litt med det samme som deg. Jeg er nok litt redd for at jeg skal få nei takk til en ny date, etter den første, selv om jeg veit at den gikk bra.
Hvorfor skulle denne jenta falle for meg liksom. Så trekker jeg meg litt unna. Så faller alt i dass....

Skjult ID med pseudonym usikker on. 19 mai 2010 10:21

ja det er ikke noe lett, det virker som det er en del som har samme følelser her.
det blir fort slik at man ikke tør å ta kontakt , det har vel mye ens usikkerhet å gjør og ikke minst selvtilitten.
samme som @ievigheten sier, lei av gamingverden, allt føles som ett spill, stoltheten man går rundt med.
så klart er det kjipt å date mange og hver gang få ett nei el en avvisning, man gir litt opp etterhvert da.
så virker det som mange i følge tråder her inne, er kresne kravstore og forventer det store kjemi smellet etter date 1.
jeg mener at man skal bruke litt mer tid viss man syns motsatt part er tiltrekkende og virker ok, men man trekker seg fordi det ikke var det store.. men det store kan komme etterhvert man blir kjent.

vildu, du og jeg får starte en ny greie og bare sende en sms etter en date, så får vi bare ta det med ett smil om det ikke fungerer.el man blir avvist.

Skjult ID med pseudonym Lysstråle on. 19 mai 2010 10:24

Hvor har dere gutter fra at det er jentene som bestemmer når alt kommer til alt???

Jeg er en normal oppegående jente,ser mer en ok ut, trener og er relativt i bra form.Er veldig sosial og det å prate med folk er ikke noe problem.
Min erfaring her på Sukker er først og fremst på Sukkerfester og div andre sammenkomster. Jeg treffer mange jeg liker og kunne tenkt meg å bli kjent med. Og det virker slik at de synes det også, men her kommer da problemet:
Vi blir bare venner og de plukker opp en annen...Så tar det en stund og da er de tilbake og har lyst til å bli bedre kjent...da har jo jeg mistet interessen?? Om jeg ikke var bra nok forrige gang tenker jeg: Hvorfor er jeg plutselig bra nok nå? Aldri skjønt dette jeg.

Skjult ID med pseudonym blæææ on. 19 mai 2010 10:43

Tror rett og slett jeg er for kjedelig for de fleste.
Jeg vil ha et normalt liv, ikke et liv der jeg jobber i hverdagene og lever for helgene, men et liv der jeg syns at hverdagene er like fine som helgene og nyter dem, aller helst sammen med en annen.
Men nå har det seg slik at jeg har et barn, så får ikke gjort alt dette "spennende" som alle finner på. Jeg får liksom ikke vært med på fallskjermhopping (som jeg uansett ikke hadde blitt med på iiik) og diverse andre greier. Alt kan tilpasses ja, men hvem gidder det om de kan finne seg ei som de slipper det med :O
Og selv om flere sikkert sier nå at det er det minste problemet at man har barn, så er det faktisk slik at in the end så er det et problem for mange. Så resultatet er at mine hverdager blir ja kanskje kjedelige for noen ( ikke for meg, siden jeg sikkert er en kjedelig person fra før av) men point being, hvorfor er det så galt?
Foruten dette er jeg ei helt normal jente. Pen, morsom, lager mat, rydder opp, tar vare på meg selv og dem rundt meg. Lar andre få gjøre hva de vil, så lenge jeg får det samme. Er med venner, liker å bli kjent med nye folk etc etc etc.
Har blitt kjent med mange, gjennom sukker og ellers, og til nå så har historien alltid endt på en av to måter, med samme sluttresultat.
Det er ikke slik at kvinner har så ekstremt mye makt. Det handler om maktbalansen i hvert individuelt forhold. Og egentlig tror jeg det kanskje er like greit å forbli single. Så slipper man denne evige runddansen :)

(mann 37 år fra Akershus) on. 19 mai 2010 11:19 Privat melding

@ TS

Hva skal vi skrive på den meldingen da?

Skjult ID med pseudonym leken!!!! on. 19 mai 2010 12:40

@ TS

Vildu?:) venter på svar. Jeg vil gjerne vite hva dere skal skrive på meldingen. Så jeg kan lære litt og.

Skjult ID med pseudonym blæææ on. 19 mai 2010 13:06

@ HDV samme makt som kvinner. Makten til å ta eller la være. Det kommer an på hvor mye man investerer i et forhold. Den som investerer minst, har minst å tape og dermed størst makt.
Den som har minst makt er den som investerer mest og har mest å tape.
Den som er lykkeligst er den som investerer mest, men innser at kjærlighet ikke kan eies og dermed ikke er redd for å tape.

Skjult ID med pseudonym usikker on. 19 mai 2010 14:20

da jeg har vert på date før hvor jeg har fått tilbake mld kjappt, har jeg blitt veldig glad.
det som stod i sms da, var enkelt og greit " takk for en fin date, veldig hyggelig å møte deg:) syns det gikk fint og kunne tenkt meg å møte deg igjen. " det er vel en ok og ærlig sms å sende etter 1 date om man likte personen:)

jeg er en normal oppegående jente jeg og tror jeg , er flink på kjøkkene, for det meste blid og litt sjenert, men går alltid i samme sluttresultat her og. ender jeg opp med menn som jeg føler ser for bra ut for meg, er jeg vel veldig flink til å øddlegge det med å være usikker.

(mann 37 år fra Akershus) on. 19 mai 2010 14:28 Privat melding

Det er ikke bra.
Hvorfor føler du at de ser for bra ut for deg? Det er jo en grunn til at de liker deg og. De synes sikkert at du er for fin for de og. Eksen min synes jeg var drit fin, og det samme syntes jeg om henne.

Skjult ID med pseudonym usikker on. 19 mai 2010 15:45

nei det kommer nok av selvbilde det, hvordan det har utviklet seg fra man var liten. mange syns sikkert jeg er ganske pen og fin, man ikke alltid man har det med å se det selv, er nok sånn for mange vil jeg tro.

når man er sammen med en person over tid ser man nok på den andre personen at han/hun blir finere og finere vil jeg tro.:)

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 19 mai 2010 16:51

@usikker
Synes det er fornuftig å sende en melding slik du skisserer. Men jeg dropper kanskje det om at jeg vil treffes igjen - er mye bedre, i hvert fall er det min erfaring, å legge opp en "serve" slik at den andre kan si seg enig og kanskje foreslå det, eller skrive "Det var hyggelig, men du er nok ikke helt min type" uten at en mister ansikt.

(mann 29 år fra Oslo) to. 20 mai 2010 14:03 Privat melding

@ blæææ

Sålenge du får barn, så.

Skjult ID med pseudonym blæææ to. 20 mai 2010 14:06

@ Jarl, du kan få fem, så har du oppfylt min kvote også