Alle innlegg Sukkerforum

fyllesnakk??

Vis siste innlegg
Skjult ID ti. 18 mai 2010 18:46

er det ofte slik at man for snakker seg i fylla, sier mye man ikke mener og føler ?
rotet meg borti en fyr som er venn av en venn men som fort trakk seg unna da vi hadde blitt fulle sammen og ting gikk som det gjorde.
han hadde en han datet på den tia. jeg kjenner han ikke noe særlig og hadde bare møtt han via venner.
så skjedde det igjen, vi endte på samme fest, og når vi ble litt godt brisne begynnte man å flørte, og da sa han, i godt beruset tilstand at han likte meg, og hva jeg følte om viss han sa at vi hadde mer en vennskaps kjemi, og at han holdt seg unna meg fordi jeg virka useriøs,. vi endt opp sammen, neste måren var det litt merkelig igjen... vi har ikke nr til hverandre og han spurte ikke etter det heller. og fikk ingen hade kyss , selvom jeg hadde kyssa han litt på morgenkvisten. var dette fyllasnakk??

Skjult ID med pseudonym Papunzon ti. 18 mai 2010 18:52

Fyllesnakk:

- skrøner. De gode historiene tar ALDRI slutt på fest.
- ærlighet. Man sier ting man gjerne ikke tør si ellers, gjerne til damer, og man kan alltids si at det fyllesnakk om det skulle gi konsekvenser man ikke ønsket.
- komme-i-buksa-på-noen-snakk. Her sier man alt det man tror den andre vil høre.

Hvordan skille på ærlighet og nedibuksasnakket? Jo. Bruk disse ærlige 'hintene' i edru tilstand til å sjekke ut hvor vannet ligger, og ikke gi så fryktelig lett etter for komme i buksa snakket :)

Skjult ID ti. 18 mai 2010 18:57

nedibuksa snakk er greit nok, n¨å har jeg ikke fått noe inntrykk av at han her er den typen som er ute etter sex, siden jeg har vert den som har "Trengt" meg på han den veien. han er en forholds gutt og aldri gått singel over lengre tid, noe han nevnte selv. vet ikke om det er nedibuksasnakk.. men han var ikke særlig keen på mye sex neste morning da var han mer holde rundt stryke på ,... var jeg som ville ha mer hehehe.

Skjult ID med pseudonym Papunzon ti. 18 mai 2010 19:02

Ikke keen på morgen sex...... hva i alle dager?!

Men kanskje han fant ut at han ikke vil gå for deg, men er for feig til å si det rett ut og håper at ved å unngå deg går det hele over?

Eller kanskje han bare er jævlig sjenert:) Få tak i nummeret hans og skriv til han davel. Så slipper du å lure på hva som skjer videre...

Skjult ID ti. 18 mai 2010 19:10

han var keen da jeg hintet til det el tok meg til rette. han var da snill å følgte meg hjem, hadde ikke trengt det vertfall.
kansje det, han burde jo ha funnet ut det etter 1 gang vi endte slik.. men da var han vel egentlig opptatt.

kansje ikke noe ide å lure på det, med tanke på at jeg skal flytte hjem , som er noen mil borte kan man si.

så er det skummelt å spør med tanke på han er kompis med en bekjent av meg som eeelsker å snakke dritt og slenge med leppa viss han ikke er keen og bare vil helst unngå meg. lenge leve feighet kansje hehehe:P