Alle innlegg Sukkerforum

Nyttårsaften - Sukkerparty. Strategi og taktikk!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Undrende sø. 23 des. 2007 23:08

Noen som har lagt opp en god strategi for nyttårsaften/sukkerparty?
Jeg har et dilemma.... Etter en del chat og skriving, så møtte jeg for litt siden (in real life..) en søt jente, som sa hun skulle på Sukkerparty nyttårsaften. Vi hadde absolutt en god tone, og søt var hun også! Ettersom jeg ikke hadde andre planer, så meldte jeg meg også på til Holmenkollen. Har fortalt henne dette, og jeg fikk positiv respons! Vi chatter fortsatt og det flyr hyggelige meldinger gjennom eteren....
Men: Jeg har også chattet/skrevet litt med et par andre, og det viser seg altså at noen av disse også skal til Holmenkollen. Det er klart jeg ønsker å finne ut litt mer om hvem disse er, in real life... Men så er jeg redd for å lage krøll..... føler liksom at jeg har en 'forpliktelse' i forhold til hun jeg allerede har møtt, og nå synes nå situasjonen er litt kinkig... I ettertid har jeg også fått tilbud om å være med på en annen fest, også med et godt utvalg single damer... det høres jo også fristende ut....
Hvordan skal jeg legge opp strategien ?
- Hjelp!

Skjult ID med pseudonym lady35 sø. 23 des. 2007 23:24

Du høres ut som en unge i snopedisken, men du må ikke bli for grisk da.
I bunn og grunn har du ingen store forpliktelser, annet enn å snakke med henne - men mer enn noen få ord da. Men jeg tror ikke du skal ta bekymringene på forskudd, det kan være flere spiller på mange hester.

Men siden den andre festen også surrer i hodet ditt, kan det nesten virke som du egentlig betrakter det som enda flere muligheter for deg, og det er det jo - men det er ikke sikkert at de synes det om deg?? Virker på meg som mange menn glemmer den biten. Det er ikke sikkert du kan velge og vrake, kanskje du til syvende og sist skal være glad det i alle fall en som ilker deg.

Generelt tror jeg at skyting med hagle som regel gjør at du kanskje streifer mange, men treffer ingen i hjertet.

Skjult ID med pseudonym Missy sø. 23 des. 2007 23:29

Hmm, høres litt ut som at du har et pose og sekk problem :) Du har møtt ei som har vekket interessen din, men vil alikevel sondere terrenget for å se om det er noe mer spennende.... Først må du bestemme deg for hva du vil bli med på, Kollen eller den andre festen. Om du velger Kollen, ville jeg ha pratet med henne om dillemaet ditt. For alt du vet, sitter kansje hun i akkurat samme situasjon :) Mest sannsynlig har hun også skrevet med andre her inne.

Skjult ID med pseudonym space ma. 24 des. 2007 10:36

Jeg har chattet med et par personer her inne som ikke ville møte meg før jul, nettopp fordi de ville "spare seg" til nyttårsaften. Kanskje en av dem er det deg, til og med. ;-) Hvem vet... Jeg tror du kan være trygg på at de andre damene du vil møte, også har andre menn de skal møte. Det er snakk om en en flott fest på Holmenkollen, ikke ditt eget bryllup, eller hva? Hvorfor ta det så alvorlig?

Men om du faktisk vurderer å gå på en helt annen fest, bør det kanskje si litt om forholdet til denne søte jenta du møtte. Du har tydeligvis ikke nok interesse for henne (enda), og kanskje bør du si fra før festen og slippe henne fri, så hun kan møte noen andre og ikke holde seg bare til deg? (Vet ikke helt hva slags forhold dere har nå, da... )

Skjult ID med pseudonym jente 31 ma. 24 des. 2007 10:40

Lady.. den siste linja var genial.... Det er det jeg føler jeg gjør ! Treffer mange, men ingen som er helt riktig.. ingen som helt passer som askepotts glass-sko... helt perfekt... mener ikke at mannen skal være perfekt ,bare måten vi passer sammen på .
Men dette er vel kanskje en drøm til den lille jenta som fremdeles ønsker seg "hvit hus m/ stakittgjære"... som bor inne i meg.

Skjult ID med pseudonym MannX ma. 24 des. 2007 12:59

Jeg ville ha gått på festen, men i forkant ville jeg ha sagt i fra til alle i "haremet" ditt hvordan det lå an. Dvs. at du har blitt kontaktet av flere og pratet litt løst med de og at de også kommer, og at du selvsagt må være høflig å prate med de også i løpet av kvelden. Så kan du spørre jentene om de også har det slik og så kan du si at du har hørt om flere gutter som også har det slik (for det er det jo tydelig at det er).

Så må du være kjapp i hodet når du er der, og ikke ta den som du føler du må være snill med, men hun du mener passer best med deg, hvis det da er gjensidig :-)

Lykke til...

Skjult ID med pseudonym veel... ti. 25 des. 2007 21:08

Du vil ha råd, og da er mitt: ta en ting av gangen. Dra på sukkerfesten, ta det helt easy og snakk med hver av jentene etter tur.

Det at du ikke kun binder deg til å omgås den ene du har chattet mye med, vil aldri kunne ødelegge noe, det skaper bare mer spenning. Spenning er det som driver alt, og jenter blir bare mer interessert av det. No problem.

(mann 47 år fra Oslo) on. 26 des. 2007 16:40 Privat melding

En god taktikk er å bestille bussbillett ned fra Holmenkollen nå! Det blir fort utsolgt. Status kl 16.40 andre juledag er:
03.00 er full. 03.10 er 90% full, 02.30 er 50% full.

Ellers er det fullt på ballet nå.
Vi gleder oss som småfugl :)

Skjult ID med pseudonym Ung kvinne on. 26 des. 2007 16:47

Luksusproblem.........

Skjult ID med pseudonym Hallo on. 26 des. 2007 16:49

Det er fælt å ha store problemer....
Uansett så er det ærlighet som varer til sist.
Å drive et dobbeltspill er slik man gjorde som fjortiss det.
Selv om jeg er helt klar over at det også finnes blandt dem eldre garde.
Men å ikke snakke med de, er uansett dumt.
Sånn jeg forstår, så er du vel ikke sammen med noen av de, og du har da følgelig ikke bundet deg resten av livet.
Gjør det du føler, men vær straigt mot damene, så kan det hende det gir seg utslag på andre måter senere.

Lykke til !