Alle innlegg Sukkerforum

Kresne og pripne jenter her inne...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lei on. 19 mai 2010 20:24

Nå har jeg vært medlem her en god stund, og det er bare kresne og pripne jenter her virker det som...

Har sendt x antall brev / flørt / hjerter osv men ingen svar!

Til og med de jeg matcher "best" med svarer meg ikke.. Kanskje best at jeg kutter ut hele sukkerdatinga for dette gjør meg bare jævla forbanna og frustrert. En tur på byen hadde kanskje vært bedre.

Andre som har liknende erfaringer?

Skjult ID med pseudonym mirakel on. 19 mai 2010 20:34

Lei, tålmodighet er en dyd vet du! Jeg har erfaring med at det ikke spiller så stor rolle, om du har høy match eller ikke.

Skriv til de som du liker uavhengig av match. Fortell hva du liker i profilen han/hennes, dropp hjertene det skal mye til før at jeg svarer på hjerter...da skal de være kjekke på profilbildet ihvertfall.

Det aller viktigsten for å få svar, er at du har bilde i profilen, ingen uten bilde får svar fra meg.

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Egentlig. on. 19 mai 2010 20:41

Flørt og hjerter er nok ikke noe sjakktrekk, men brev KAN gjøre susen.

Vanskelig å si om de er kresne og pripne uten å vite nøyaktig hva du skriver, og hvordan du ser ut og virker utfra profilen din.
Men det er nok bare å prøve igjen og igjen.

(mann 35 år fra Troms) on. 19 mai 2010 20:51 Privat melding

Kanskje på tide å vurdere hvordan du skriver de meldingene....? Eventuelt sikte litt lavere....

Skjult ID med pseudonym Papunzon on. 19 mai 2010 21:03

Jeg kan da strengt tatt ikke klage. Kunne sikkert vært bedre hvis jeg var litt 'på', men jeg er fornøyd slik det er. For mye besøk tror jeg ikke er helt bra for egoet eller kvaliteten på postvekslingene. Heller et par man tester ut av gangen, og så 'move on' om det ikke er noe å hente.

(kvinne 28 år fra Oslo) on. 19 mai 2010 21:05 Privat melding

@TS:

Ja, kom deg ut på byen hvis det funker bedre for deg! :)
Det hjelper ingenting å være 1 av 15 trådstartere som klager over dårlig respons her inne.
Kjør på med positivitet og åpen profil i forumet slik som for eksempel Papunzon og Cena83. Det har tydeligvis funket for dem! ;)

Skjult ID med pseudonym Papunzon on. 19 mai 2010 21:08

Ikke glem deg selv Husmus. Du har bestandig noe å bidra med på trådene har jeg sett, til tross for din unge alder ;)

Skjult ID med pseudonym SMRT on. 19 mai 2010 21:29

Nå tiltrekker de ulike sidene ulike mennesker, og selv har jeg bedre respons her enn andre steder (kjekkasen i dress trekker ikke nødvendigvis damer på harrybaren selv om han gjør det på in-klubben: uten sammenligning for øvrig). Nå har jeg riktignok ikke sjekket ut andre sider på en lang tid, men sukker har den type jente jeg søker. Iallfall typen jeg søker for en nettflørt. Drømmedama finner jeg nok aldri på en nettside.

(mann 42 år fra Telemark) on. 19 mai 2010 21:29 Privat melding

TS: Har delte erfaringer , i starten følte jeg det som deg...men etterhvert som jeg sendte flere mailer fikk jeg flere svar. Ikke tenk for ,mye på hva du skriver men prøv alikevel å få med følgende...et lite kompliment + en liten utredning om hvorfor du skriver til nettopp henne. Sender du brev kun til de kresne her på sukker kan det være fordi du er "litt kresen" selv.........

(mann 29 år fra Oslo) on. 19 mai 2010 21:29 Privat melding

Har nylig registert meg, og kan ikke forstå hva trådstarter i d hele tatt mener med det her?

Jentene her inne e jo nærmest desperate, gir gule og røde hjerter i vilden sky og sender flørt i et kjør. Så tror nok ikke at det handler om at jenter ikke vil bli kontakter her inne. Jenter vil nok se hvem de skriver med så ha bilde, gjerne et par i album også. Skriv litt interessante ting og dropp å sende flørt og a4 meldinger. Når du sender en flørt gir du ballen over til jenta, hun må finne no å skrive. Dette pleier som regel ikke å gå bra :P Gutten skal ta initiativ og være ledende. Hun kommer ikke til å ta initiativ med mindre hun er overbegeistret.

Skjult ID med pseudonym rotte on. 19 mai 2010 21:32

Rotte vite norske kvinner vanskelige mot Rotte.
Rotte heller satse på kvinne fra Thailand eller Russland.

Skjult ID med pseudonym Papunzon on. 19 mai 2010 21:33

Faktisk har jeg sånn halvhjertet vært inne på et par av de andre plassene og det tok meg mindre enn 48 timer å se at de er mye mindre seriøse enn brukerne på sukker. Stor respons ja. Men med meldinger som "hei unge mann, vil du treffes til helgen" så melde jeg meg fort ut.

Respons er ikke en måte å måle kvalitet på mener jeg.

Skjult ID med pseudonym Grumse on. 19 mai 2010 21:33

I vilden sky joranv....nå overdriver du vell litt!

(mann 40 år fra Oslo) on. 19 mai 2010 21:35 Privat melding

kan ikke si det er noe sånn veldig dårlig med svar her inne. Det er jo de som ikke svarer på meldingene og det kan jo være kjipt såklart. Ett pent nei er jo bedre enn ingenting tross alt. Men tror jenter her inne får veldig mange flere brev enn guttene så etterhvert blir man nok litt lei.

Viktige er nok å være positiv, ha bilde, skrive om deg og dine interesser oså være litt kreativ hvis det er du som tar første kontakt. Og får du ikke svar så er det ikke så farlig. Er jo så utrolig mange fantastiske kvinner her inne så ei passer nok til deg! og man trenger jo bare ett positivt svar så lenge det er den rette ;)

(kvinne 28 år fra Oslo) on. 19 mai 2010 21:36 Privat melding

@Grumse:
Det stemmer faktisk at noen av gutta her inne får flørter og hjerter i hytt og pine. Men det er mulig at det er annerledes blant den yngre garde enn hva det er hos den "eldre"... :)

Skjult ID med pseudonym Grumse on. 19 mai 2010 21:40

Det har du nok rett i Husmus, og er du over gjennomsnittelig fysisk atraktiv så vil det påvirke statistikken..........men hvor representabelt er det for gjennomsnittet her på sukker...skulle vært interesant og vist. Med det store overtallet av menn på sukker tror jeg det er lite representabelt, med mindre majoriteten av kvinner her setter hjerter og sender mailer til alle bare de er kjekke!

Skjult ID med pseudonym Papunzon on. 19 mai 2010 21:46

Det har også veldig mye å si hvor i landet du bor.... vet ikke hva statistikken på det er, men jeg vil tippe 60% bor i oslo.

(mann 29 år fra Oslo) on. 19 mai 2010 21:47 Privat melding

Grumse

44 Hjerter i løpet av ei drøy uke e vel nok :P men poenget va jo ikkje at i sku skryte av sånt her inne på sukker, d e jo latterlig. Poenget va å vise at jenten langt ifra e så kjipe som dem blei fremstilt. Tenk over ka man har å by selv i stedet for å tenke andre veien ;)

Skjult ID med pseudonym Grumse on. 19 mai 2010 21:48

Jeg skjønner det joranv, men hvor mange menn på sukker tror du får 44 hjerter på en uke?

(kvinne 28 år fra Oslo) on. 19 mai 2010 21:50 Privat melding

Jeg tror overraskende mange menn på Sukker får såpass mange hjerter på en uke. Jeg ser jo disse gutteprofilene, og det er vanvittig mye kjekke mannfolk her inne.

Skjult ID med pseudonym Grumse on. 19 mai 2010 21:51

he he, jeg har fått 2-3 iløpet av mine 8 måneder her inne. Klager ikke på det men når noen får 44 på en drøy uke så forstår jeg hvor mine blir av......buuuhuuuuu!

Skjult ID med pseudonym Grumse on. 19 mai 2010 21:54

Det kan være Husmus men jeg tror som du sier lenger oppe, at det stemmer bedre for litt yngre......ettersom disse er mere ukritiske når det gjelder valg av menn, kan nok ha andre årsaker men jeg tror dette er hovedårsaken.

Skjult ID med pseudonym Grumse on. 19 mai 2010 21:57

Det hjelper nok å være "ny" også, da jeg var ny fikk jeg over halvparten av de besøkene jeg har hatt på etpar uker...resten har tatt flere måneder å få.

(kvinne 28 år fra Oslo) on. 19 mai 2010 22:00 Privat melding

Jeg får ikke så mange hjerter her inne lenger, rett og slett fordi jeg avviser på melding når jeg får dem. :) Jeg har funnet en kar her inne som jeg holder meg til, så er her bare for å krangle litt i forumet;) Hehe!

Skjult ID med pseudonym Papunzon on. 19 mai 2010 22:11

Ligger på 2-3 hjerter i uken kanskje. Og takk for det. Jeg er absolutt ingen fan av hjerter eller flørter. Post er greien min, og der er det en del

Skjult ID med pseudonym Z on. 19 mai 2010 22:47

Med så mange sutrepaver som det tydeligvis er her inne, er det jammen godt at vi jenter er litt kresne og pripne.
Orker jo ikke å drasse på menn med geipen til langt nede på knærne kan du skjønne.....
Nei, gi meg et ekte mannfolk som vet hva han vil, og som går for å få det!

Skjult ID med pseudonym Z on. 19 mai 2010 23:19

Smiler.....jeg er helt uredd mht om jeg får svar eller ikke. Visse ting tar man ikke personlig....
Håpte du å finne et svakt punkt hos meg, Mrs. Merjur? :-)

Skjult ID med pseudonym Pink on. 19 mai 2010 23:31

Enig med Z;)

Får en del meldinger som starter omtrent slik; Hei,du..Du har sikkert ikke lyst til og treffe en som meg,.. HÆ? Også videre; Du får sikkert 1 million meldinger hver dag, og jeg klarer nok ikke å konkurrere mot de beste der,...Igjen? Sorry altså gutter, sånne meldinger som oser dårlig selvtillitt og en dømmende holdning orker jeg bare ikke å forholde meg til.. Jeg får kanskje 2-3 meldinger i uka, og tar selv initiativ med nye menn hele tida, får ca svar på 1 av 3, men like blid;)

(kvinne 28 år fra Oslo) on. 19 mai 2010 23:35 Privat melding

@Pink:
Jeg fikk denne senest i dag: "Jeg får si hei jeg da :) men du gidder vel ikke svare for en som meg:P driver med?". Snakk om å grave sin egen grav... :/

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 19 mai 2010 23:36

@Husmus
Han fikk jo rett, da... :-)

Skjult ID med pseudonym Klara Klok on. 19 mai 2010 23:37

Menn er drittlei sure damer og damer er drittlei sure menn! Farlig utvikling!

(kvinne 28 år fra Oslo) on. 19 mai 2010 23:38 Privat melding

@Zoid77:
Nei, han fikk faktisk svar! :) Kanskje ikke det svaret han håpet på, men her inne har vi jo tidligere kommet frem til at et svar (uansett retning) er bedre enn ikke svar:)

Skjult ID med pseudonym kameleonen on. 19 mai 2010 23:43

@TS
Det å ikke få svar, blir etterhvert en vanesak :-)
Enig med @Husmus
Bedre med svar(uansett retning), enn ingen svar

Skjult ID med pseudonym Kosegutt on. 19 mai 2010 23:54

Enig, det er bedre å få et svar enn å sitte å lure på hva som skjer. De som ikke svarer er uhøflige og burde lære seg folkeskikk ;o)

(mann 29 år fra Oslo) on. 19 mai 2010 23:55 Privat melding

Jeg får heller ikke svar på alle meldinger jeg sender ut, men hvis hun velger å ikke svare i det hele tatt, da er vi ganske elementært forskjellige. Så da er det vel kanskje like greit?
Dessuten spiller tall og prosentandeler en veldig liten rolle innenfor kjærlighet. Er sjangsen større for å finne den "rette", hvis man mottar hundrevis av hjerter og meldinger? Er man på jakt etter kjærlighet, eller oppmerksomhet?

Jeg har vært medlem her en stund, og ser at de peneste jentene på online listen min, fortsatt er her. Jeg vil tro at de mottar masse meldinger og oppmerksomhet, men det har tydeligvis ikke utgjort noen forskjell?

Jeg venter på den ene meldingen, eller svaret på en jeg har sendt, som kanskje fører til noe mer. Hvis/når det skjer en dag, hvilken rolle spiller det da om jeg fikk svar eller ikke? Eller om hundrevis av jenter har satt et hjerte på meg?

Skjult ID med pseudonym Grumse to. 20 mai 2010 00:01

Magnz89: årsaken er mest av alt for at du skal få vite raskt at en skal gå videre, sånn innenfor en uke kan en ikke være sikker på om hun fremdeles lurer eller om ho bare ikke svarer.

(mann 29 år fra Oslo) to. 20 mai 2010 00:15 Privat melding

@grumse

Jeg ser helt klart det, men jeg tar det som et tegn på at hun ikke er interessert hvis hun har lest meldingen, og ikke svarer innenfor en rimelig tidsramme. Mangel på svar her inne, har jo tross alt blitt et stille avslag.
Jeg bruker ihvertfall aldri en ukes tid på å vurdere en person som har sendt meg en melding. Lurer jeg på noe, så spør jeg. Er jeg ikke interessert, så sender jeg et høflig og personlig avslag. Det trenger ikke å være så utrolig komplisert heller.

Skjult ID med pseudonym Grumse to. 20 mai 2010 00:23

Ingen som gjør det komplisert.....kan ikke se at et kjapt svar kan være annet enn positivt jeg.....ikke komplisert i det hele tatt!

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 20 mai 2010 00:24

Men, som vi som leser forumet har fått innblikk i, er det ikke alle som tar et nei for et nei. Og jeg skjønner veldig godt, jeg, hvis noen som har opplevd dette heller velger å ikke svare.

Skjult ID med pseudonym Grumse to. 20 mai 2010 00:26

Det er klart Zoid.....men jeg tror heller jeg hadde brukt blokkeringsfunksjonen da.....

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 20 mai 2010 00:27

Men, igjen som vi har sett flere ganger på forumet, det er ikke alle som vet hvor denne er. Og har man først gått inn i en meldingsutveksling kan man også sende til matcher under 70 - noe som vel også inkluderer de som har blokkert en?

Skjult ID med pseudonym mehehehe to. 20 mai 2010 00:30

Jeg trodde en blokkering fjerna all mulighet til kontakt.......er det feil så skjønner jeg ikke hvorfor den er der.

(mann 29 år fra Oslo) to. 20 mai 2010 00:33 Privat melding

@grumse

Nå tenkte jeg mer på de som må ha en ukes betenkningstid før de svarer;) Men for all del, jeg er helt enig med deg. En kjapp melding er ensbetydene positivt, selv om innholdet i den kanskje ikke er det.

@zoid77

Det skjønner jeg også, og det er utrolig barnslig av de som ikke tar nei for et nei. Samtidig kan jeg ikke se at dette skal være så fryktelig traumatiserende?

(kvinne 28 år fra Oslo) to. 20 mai 2010 00:35 Privat melding

@zoid77:
Jeg svarer periodevis på uinteressante meldinger. Nå har jeg funnet en her inne, og det er derfor ikke interessant for meg å bli kjent med nye gutter. Det gjør det lett å svare noe sånt som "takk for melding, men jeg har allerede funnet det jeg leter etter her inne". Men dersom jeg ikke har noe annet på gang lar jeg ofte være, rett og slett fordi jeg får tilbake "HVORFOR?!" :)

(mann 31 år fra Oslo) to. 20 mai 2010 00:38 Privat melding

Har begynt å bruke blokkeringsfunksjonen på de som ikke svarer innen en uke, heh.. Men desverre, svarprosenten er ikke helt topp.. Menmen, de som svarer er de som har mest å komme med.

Men nå er ikke jeg noen muskuløs kjekkas, og det er sikkert like greit, tenk på alt søppelet de må hanskes med, hehe.

Man har da lov å være kresen, om man ikke ser muligheten, så er det jo ikke vits å kaste bort tiden?

Skjult ID med pseudonym Bare dust to. 20 mai 2010 00:40

Driver alle muskuløse kjekkaser i søppelbransjen?

Skjult ID med pseudonym ikke helt to. 20 mai 2010 00:41

eller har alle i søppelbransjen muskler......

Skjult ID med pseudonym Veteran to. 20 mai 2010 00:41

@Husmus, jeg har finere hund enn deg!

Skjult ID med pseudonym petita to. 20 mai 2010 00:44

Speaking of, dattera mi våkna nettopp og konstaterte at Husmus sin hund "e fine".

Skjult ID med pseudonym Veteran to. 20 mai 2010 00:45

Høflig datter!

Skjult ID med pseudonym Scarecrow to. 20 mai 2010 00:48

Argh! Kverulanter!

(kvinne 28 år fra Oslo) to. 20 mai 2010 00:48 Privat melding

@Petita:
Hehehe! Så hyggelig at hun liker Wendy!:)

@Veteran:
Du tør jo ikke å vise meg din en gang! ;)

(mann 42 år fra Telemark) to. 20 mai 2010 00:50 Privat melding

Bare vent Scarecrow...etter 100 hundreogørten dager her på forumet så kommer du også til å være kverulant.....forumet bare gjør deg til det......muhahahahaha....!

Skjult ID med pseudonym Veteran to. 20 mai 2010 00:51

Hunden min vil helst være anonym, men det er helt sant at den er veldig fin!

Skjult ID med pseudonym Scarecrow to. 20 mai 2010 00:52

Grumse, jeg er vel her på 3dje månden, men jeg gidd ikke sløse tid på å kverulere, det er så poengløst, heh.

Skjult ID med pseudonym Driver to. 20 mai 2010 00:53

Er det noen som kverulerer her? Ikke ifølge min ordliste!

Skjult ID med pseudonym Grumse to. 20 mai 2010 00:54

Jeg antar at endel forblir uforanrda Scarecrow, men spesielt i tråder som ikke er merka seriøse kan kverulering forekomme nokså ofte.

Skjult ID med pseudonym Næh? to. 20 mai 2010 00:56

Dette var triste nyheter grumse.

Skjult ID med pseudonym Grumse to. 20 mai 2010 00:57

Trist kanskje men ingen nyhet.....

Skjult ID med pseudonym Næh? to. 20 mai 2010 00:58

Nå var du kjapp!

Skjult ID med pseudonym Grumse to. 20 mai 2010 01:00

var jeg....?

Skjult ID med pseudonym Grumse to. 20 mai 2010 01:06

Ser at aktiviteten på forumet ebber ut, skal ta det som et tegn å gå å legge meg...god natt!

Skjult ID med pseudonym Driver to. 20 mai 2010 01:08

Alle de morsomme folka har lagt seg :-)

Skjult ID med pseudonym Grumse to. 20 mai 2010 01:09

ikke helt Driver men snart....

Skjult ID med pseudonym Næh? to. 20 mai 2010 01:12

Grumse er kjapp ikveld!

Skjult ID med pseudonym Grumse to. 20 mai 2010 01:12

jeg er alltid kjapp...!!!

Skjult ID to. 20 mai 2010 12:05

@ Husmus

Du svarer ikke alle for å si det sånn......

(mann 29 år fra Oslo) to. 20 mai 2010 12:20 Privat melding

Oh. Haha. Den svei.

(mann 29 år fra Oslo) to. 20 mai 2010 12:44 Privat melding

@Magnz89

Kan love d, veldig mange av dem på online lista di har nok meir lyst på oppmerksomheten fra kåte gutter, enn dem faktisk har lyst til å finne se en kjæreste eller "en venn" hehehe.

Alle uansett utseende og nivå har vel blitt avvist her inne (av guttan i hvertfall) på grunn av at jenta generelt ikkje har en interesser her inne som går utenom d å få oppmerksomhet. Hvis d e d som gir selvtillit, å melde se på sukker for å få komplimang har man jo jamment dårlig selvbilde og ikkje minst ufattelig lite å finne på.

Skjult ID to. 20 mai 2010 12:45

jeg tror neppe jeg hadde hatt aktiv profil her inne , viss jeg hadde funnet en fyr og ikke var keen på å bli kjent med noen nye gutter... ser ikke helt poenget i å være her da. ta en pause fra sukker.

Skjult ID med pseudonym rotte to. 20 mai 2010 12:53

Rotte lete etter noen veldig ukresne.

(kvinne 28 år fra Oslo) to. 20 mai 2010 12:57 Privat melding

Jeg har tydeligvis ikke svart deg, @Skjult ID 12:05. ;)

Skjult ID med pseudonym foxy to. 20 mai 2010 13:11

Elsker blokkeringsfunksjonen. Vi burde hatt en slik IRL også.."jeg liker deg" "biip-du er blokkert", tihi. Og forresten er hjertene oppskrytt. Blokkerer kategorisk intetsigende profiler som setter hjerter, og tallet blokkerte av disse nærmer seg 200. Hva med å skrive melding heller?

(mann 29 år fra Oslo) to. 20 mai 2010 13:24 Privat melding

@foxy
Jaja, det er jo tross alt en "bruk og kast" mentalitet som gjelder her inne. Kanskje man er lei av å ikke få svar, så man velger heller å sjekke forholdene med et hjerte? Ville du svart på meldingen fra en person du ellers ville ha blokkert, hvis vedkommende satte et hjerte på deg?

@joranv

Hehe, du har nok rett i det. Summa sumraum, så vil nok pene personer få mer oppmerksomhet, men etter online listen min å dømme, får de seg ikke kjæreste raskere av den grunn. C'est la vie.

Skjult ID med pseudonym foxy to. 20 mai 2010 13:32

Mest sannsynlig ja :)
Hjerter er bare så meningsløse, ok jeg har fått et hjerte liksom :O

Skjult ID med pseudonym Papunzon to. 20 mai 2010 18:01

Hjerter fungerer for å dra oppmerksomheten, men blir -som foxy sier- brukt mye av disse folkene med A4, eller intetsigende, profiler. *block*.

Ved å kaste seg inn i sukker, tror jeg man gjør seg selv litt sårbar. Og ei dame som har behov for å være så fryktelig lite oppfinnsom eller ikke skrive noe på profilen føler jeg ikke vil matche meg som person. Jeg har sterk personlighet og snakker fra levra, og trenger en med det samme. Ergo har blokkeringfunksjonen begynt å bli brukt ganske ofte.

@joranv - Word!

@Magnz89 - Det at de ønsker å få komplimenter og oppmerksomhet betyr ikke at de er ute etter en kjæreste. Dette er mer som en arena for de å booste egoet sitt. Når dette går opp for deg, vil du nok også ta i bruk blokkeringsfunksjonen skal du se:)

Skjult ID med pseudonym Driver to. 20 mai 2010 20:47

Eksen var på døra her og kjefta noe fryktelig i dag. Skulle gjerne hatt en blokkeringsmulighet som virka for sånt. Av-knapp eller noe.