Alle innlegg Sukkerforum

Om å innynde seg under falskt flagg

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym MrFloyd fr. 21 mai 2010 01:47

*dette er ingen seriøs tråd*

Skjult ID med pseudonym MrFloyd fr. 21 mai 2010 01:48

Se for deg situasjonen. Du finner drømmepartneren. Fantastisk jobb, flott kropp, et lynende intelligent vesen og innehaver av en kreativ og morsom personlighet. Dere finner tonen maksimalt, flytter sammen, gifter dere, kjøper hytte på Toten og får tre barn sammen. Dere er sjelevenner og uadskillelige. Tror du, helt inntil denne dag.

For halvveis inn i en ny graviditet, før deres fjerde barn settes til verden kommer sjokket over alle sjokk. Din livspartner sier det er noe viktig dere må snakke om. Noe ganske så spesielt, og samtidig så utrolig vanskelig å ta opp. Men h*n kjenner deg såpass godt nå at tiden er inne for å fortelle deg hemmeligheten. Din elskede sier det rett ut. H*n har stemt frp (evt rødt) ved de fire siste valg.

Du blir stående å gape i ti minutter. Før sannheten går opp for deg. Du innser at det er ingen vei tilbake. Sønderknust bryter du sammen.

Din anklage er ikke at h*n stemmer på dette partiet, det er menneskelig å feile, det er mange som gjør det samme, og det er fullt akseptabelt og intet grunnlag for fordømmelse eller diskriminering. Din anklage og bebreidelse er derimot at h*n burde, skulle og hadde et overordnet ansvar for å fortelle deg om sitt ståsted da deres forhold begynte å bli alvorlig. H*n visste om sin vitenskapsfornektelse, egoisme og naivitet, men valgte selv å lyve om denne mørke siden av sin personlighet, og h*n valgte selv å innynde seg overfor deg under falskt flagg.

Dere skilles av, du tar deres felles barn med deg og flytter langt unna fordi barna er livredde for at din eks skal hente dem på sosietetsskolen de går på i en avslørende grilldress, og med rullings og svenskekjøpte koteletter i baklomma (eventuelt med en avslørende busserulls, palestinaskjerf og med sin nye Che Guevara-tatovering på halsen). Eller at h*n skulle vise seg slik i nabolaget. Men til ingen nytte. For et par år senere stiller h*n opp som ordførerkandidat for frp (evt rødt) i Oslo og sannheten om din ekses personlighetsforstyrrelser er for alle kjent.

Hvordan reiser man seg etter et slikt grenseløst nederlag? Finnes det håp?

Skjult ID med pseudonym Papunzon fr. 21 mai 2010 01:54

Che tatoo på halsen faktisk, haha. Skulle likt å sett den!

I og med at dette ikke er en seriøs tråd, får du et useriøst svar:

Nei. Ingen håp. Med litt flaks er har du en god livsforsikring, så du legger av sted på expedisjon til himalaya hvor du 'forsvinner'. Død for verden, men du er ikke død likevel. Du lever sammen med munkene og søker å bli opplyst resten av ditt liv -men du vet i det minste at barna dine har det godt med livsforsikringen du har spart opp.

Skjult ID med pseudonym MrFloyd fr. 21 mai 2010 02:11

Nobelt gjort overfor dine barn. Med solid livsforsikring klarer de seg alltids!

Faren måtte være at din svigerfar oppdager hva du har gjort og langer ut i et åpent brev til forsikringsselskapet og landets aviser hvor han sier at han har en moralsk plikt til å informere alle om, og særskilt alle forsikringsselskap om dette. En forsinkringssvindler som unnlater å informere om sin overlevelse, og heller velger å leve under falskt flagg, lyve, skjule og forlede andre til å tro at de ikke lenger er i blant oss, må ta ansvar for eventuelle senere konsekvenser fullt og helt.

Svigerfar sier det rett frem. Det er ingen unnskyldning for en forsikringssvindler at man er en drittsekk.

Skjult ID med pseudonym Papunzon fr. 21 mai 2010 17:14

Du spurte da strengt tatt bare om hvordan man reiser seg fra slikt... det stod ingenting om konsekvensene av det :)