Alle innlegg Sukkerforum

Supert å være superbruker?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Marikåpa lø. 22 mai 2010 12:50

Mulig jeg ikke har fulgt med i timen, men er det nå forandret tilbake slik at alle kan se bildene i albumene til superbrukerne?? Sist jeg sjekket gikk det ikke an. Synes nettopp den fordelen var en vesentlig grunn til å betale for å være superbruker.

Skjult ID med pseudonym uttr lø. 22 mai 2010 13:59

Nope!

Det er ikke endret på tross av at sukker-support lovte at de skulle endre det slik at det bli valgfritt.

Kanskje på tide at vi starter opprøret igjen? Alle protestene roet seg fordi sukker meldte tilbake at de skulle gjøre som nevnt over, men enten er de forsinket eller så lurer de oss!!

Skjult ID med pseudonym sideblikk lø. 22 mai 2010 14:06

Om man evt velger å se på tilværelsen med litt mer begeisting så har dere nå fått en vesentlig grunn til å la være å betale for å være superbruker...

Skjult ID med pseudonym betteroff lø. 22 mai 2010 14:42

Da er det vel bare å protestere da... (Noen flere?) På tide at sukker holder hva de lover. Ellers så begynner jeg å sjekke jenter irl ;)

Skjult ID med pseudonym SMRT lø. 22 mai 2010 15:11

Så ikke-superbrukere kan ikke se bildene våre? Hvorfor skal vi ha album, da? Og hvorfor betale? 99% av jentene her inn betaler jo ikke. Liten vits å stresse med album for oss gutta.

Skjult ID med pseudonym betteroff lø. 22 mai 2010 15:23

Hvis jeg har forstått det riktig så kan gratisbrukerne ikke se albumbildene til VIP+ og Super før de har blitt kontaktet. Slik var det ikke før omleggingen av sukkersidene tidligere i mai. Etter endel skriving (les: misnøye) her på forumet så lovet sukker å ordne det slik at det ble valgfritt for superbrukere om de vil la albumet vises til alle. Sukker lovet sågar at dette skulle skje innen neste uke. Dette var vel for et par uker siden, så sukker har et lite forklaringsproblem...

Skjult ID med pseudonym gutt28 lø. 22 mai 2010 15:25

Dette ble lovet tidligere ja! Og om det er mye pes å gjøre dette til et valg for superbrukere, så burde det i hvert fall være en enkel sak å midlertidig gjøre albumene tilgjengelig slik de var før!

Skjult ID med pseudonym rotte lø. 22 mai 2010 16:59

Rotte syne superbrukere skulle få bestemme hvem de skal gifte seg med.

Skjult ID med pseudonym pling lø. 22 mai 2010 17:01

Så det er derfor jeg ikke har hatt draget i det siste! Lurt igjen!!!

Skjult ID med pseudonym snekregutt lø. 22 mai 2010 17:12

Dette kom som en overraskelse på meg! Utrolig kjipt! Hadde aldri betalt hvis jeg hadde visst det.

Skjult ID med pseudonym Laban lø. 22 mai 2010 17:20

Jeg har faktisk blitt kontaktet av flere jenter etter at dette ble inført. De er nå såpass nysgjerrige på hvorden bildene i albumet ser ut at de sender en første-melding (håpet er selvsagt at jeg skal svare og dermed "åpne" albumet).

Er med andre ord litt usikker på om dette er negativt.

Skjult ID med pseudonym betteroff lø. 22 mai 2010 17:25

@Laban
Det er der valgmuligheten som sukker skulle gi oss, men som de ikke har gitt oss, kommer inn. Da kan de som vil vise albumbildene sine til alle gjøre det, mens de som bare vil vise albumbildene sine til de de har kontaktet, gjør det. Da skulle vel alle være fornøyde? Bare sukker først gjør som de har lovet, altså...

Skjult ID med pseudonym SMRT lø. 22 mai 2010 17:29

@Laban: Aha! Derfor jeg har fått litt flere tullete flørtemeldinger i det siste med søte bamser og hunder.

Og forresten jenter, ikke send slikt til voksne menn som ikke har wunderbaum hengende i bilen. Nå kan dere riktignok ikke vite om jeg har wunderbaum eller ei i bilen, men med litt kløkt så klarer dere å tolke dere fram til det ved å lese profilteksten.

Skjult ID med pseudonym Elikapeka lø. 22 mai 2010 17:30

Jeg har opplevd det samme som Laban, så når/hvis valgmuligheten kommer har jeg tenkt å beholde denne løsningen...;)

Skjult ID med pseudonym Egentlig. lø. 22 mai 2010 17:35

Men de kan fremdeles lese teksten i profilen til superbrukere, regner jeg med?

Synes jeg har fått en del "hva driver du med, da", og "hvem er du da?" meldinger i det siste, selv om jeg har fylt profilteksten til bristepunktet med opplysninger om nettopp dét.

Skjult ID med pseudonym SMRT lø. 22 mai 2010 17:36

"Kan du ikke fortelle litt om deg selv" var førstemeldingen jeg fikk her om dagen. Fra en jente uten ett ord i sin profil, som tydeligvis hadde klikket seg innom min som jo inneholder mange ord som beskriver meg. Tsk, det var vel bare bildene mine hun ville sikle på.

Skjult ID med pseudonym betteroff lø. 22 mai 2010 17:47

@Egentlig.
Det er fordi du har fyllt ut så mye i profilen din at folk ikke forstår hva DU driver med eller hvem DU kan være... ;) Evt at folk er lite oppfinnsomme når det kommer til det å skrive førstemeldinger... Profilteksten din er synlig for alle.

Skjult ID med pseudonym uttr lø. 22 mai 2010 17:52

Kan ikke se hva som er mer positivt med at jentene kontakter deg for å få se bildene.
Kan hun se bildene på forhånd uten å måtte få melding av deg, så sender hun deg selvsagt en medling uansett om hun liker bildene.

Motsatt,liker hun ikke bildene etter å ha fått tilgang til disse gjennom å sende deg en melding, så vil hun ikke fortsette kontakten.

Ergo, det eneste man oppnår med dette tullet om at superbrukerne på sende melding for at gratisbrukerne skal se bildene, er at superbrukerne må svare på en rekke meldinger og så lure på hvorfor de ikke hører noe mer fra dama om hun ikke likte bildene i albumet.

Skjult ID med pseudonym Bobob lø. 22 mai 2010 18:08

Hallllllo! DETTE ER SKUFFENDE!!!!!

Sukker - Fiks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skjult ID med pseudonym Marikåpa lø. 22 mai 2010 22:30

Vi får holde tråden i de øvre skikt og forvente at Sukker følger opp sitt tidligere løfte straks hverdagen er her

Skjult ID med pseudonym EksSuper? on. 9 juni 2010 09:41

Ser nå at temaet har engasjert i flere tråder... Kan Sukker gi oss et godt svar her på forumet så slipper vi å lure og spekulere?? Kanskje har de allerede endret dette??

Skjult ID med pseudonym Sukker.no on. 9 juni 2010 12:00

Hei, årsaken til at dette har skjedd er p.g.a. noen feil i flashapplikasjonen som en av våre ansatte har laget. Det som uheldivis skjedde på samme tid var at den samme ansatte skadet hodet ved fall og var bevisstløs i en time. Han ble operert og forsøkte seg tilbake på jobb forrige uke, men måtte sykmeldes i lengre tid igjen p.g.a. vondt i hodet. Nå har vi satt i gang en konsulent for å rette opp tingene som har med albumbildene å gjøre. Det er med andre ord rett rundt hjørnet.
Dette vil også medføre at vår store release, som overgår alt man tidligere har sett i datingverden :), trolig må vente på seg til over sommeren.

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 9 juni 2010 12:12

Snakker vi videopresentasjoner her?