Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor har nettopp DU valgt å opprette profil her?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ori lø. 22 mai 2010 20:59

Ja,jeg er fullstendig klar over at Sukker er den dating side.. Men er allikevel nyskjerrig på hvorfor folk oppretter profil her ..
I dagens samfunn opplever en daglig sosiale interaksjoner med andre mennesker i forskjellige settinger .. Og en skulle da tro at mulighetene ville være til stede for å møte den "spesielle"..

Kom med innspill ..Artig å høre hva andre mener og tenker ..

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 22 mai 2010 21:13

Selv om en daglig har sosial interaksjon med andre mennesker, betyr ikke det nødvendigvis at det utgjør et sjekkemarked. Jeg er for eksempel ikke i stand til å ta kontakt med ukjente på bussen eller i kassekøen på Rema, og jeg ser heller ikke den store kjærligheten blant de jeg treffer på jobben. Når jeg er på byen foretrekker jeg stort sett å preike dritt med kompiser, og jeg har vel etter hvert også funnet ut at det ikke er veldig mange single igjen blant venninnene til kompisenes kjærester. Dessuten er jeg helt elendig på smalltalk når jeg treffer noen i tilfeldige settinger og ikke vet a) at hun er singel og b) har et ønske om noe annet enn en singeltilværelse.

Visst, det kan være skjebnen overrasker og at jeg treffer drømmedama på neste fest hos en kompis, men det er greit med flere innganger.

Skjult ID med pseudonym snekregutt lø. 22 mai 2010 21:59

Folk som har mye sosial interaksjon trenger muligens ikke å bruke nettet. Jeg er for min del er enig med Zoid77, jeg er bare ikke en av de typene som kan gå og sjekke damer på gaten. Så tilfeldige møter er ikke særlig aktuellt.

Sjekking på byen er jeg dårlig på. Jeg liker ikke å drikke i det hele tatt. Gjør det lite. Når jeg er full så har jeg mer sosialt mot, men på en annen side så føler jeg meg "fri" og "stolt", og jeg har ikke lyst til å sjekke damer. Har ikke lyst til å gå bort å smiske med og krype for en dame. Har mer lyst til å be henne ryke og reise. Kombiner det med uvellhet og svimmelhet og så har man forklaringen på hvorfor jeg og sikkert mange andre menn gjør det dårlig på byen.

På jobben er det jo noen gifteklare damer som jeg absolutt har sjans på. Men utvalget er så altfor lite. Den rette er ikke blandt dem. Hadde hun vært der hadde det vært enkelt. Den rette var der da jeg gikk på skolen for snart 20 år siden. Men da var jeg en sjenert tenåring som ikke turde se en jente i øynene en gang.

Så må det jo sies at sukker begynner å bli bra. Det er jo faktisk mye bra damer her nå. Og noen har til og med skjønt at man må vise seg frem og presentere seg med fristende bilder, på samme måten som de gjør når de pynter seg og går på byen. Et uklart fjesbilde er ikke nok.

Skjult ID med pseudonym gamel gris lø. 22 mai 2010 22:35

Jeg oppretta profil for å få et seriøst forhold, nå bruker jeg sukker til vindusshopping og til å få meg et kjapt nummer i ny og ne.. tror ikke vi møter de mest attraktive damene her inne, men kan ha det morro likevel!! :-)

Skjult ID med pseudonym @jummi lø. 22 mai 2010 22:44

Jeg laget profil for en stund siden, er innom i ny og ne. Har ligget flere steder. Har vel egentlig ikke så mye tro på dette samtidig som jeg stadig ser/hører at det funker.
Mange menn er bare ute etter sex , kan vel være så ærlig å si at jeg også har høstet en "frukt" eller to....
Men tror det er lett å bli kynisk og få et vrengt syn på samhold, håper vel på å finne en mann med stor M.
Det værste med disse nett stedene er at mine venninner også ligger her inne , og det hender vi forteller om en mann etc. Ikke noe særlig når du hører at han var feb.flørten.....etc. Mye brukt vare......

Skjult ID med pseudonym pp lø. 22 mai 2010 22:49

Jeg bruker dessverre sukker som et sted å få sex.
Taktikken er å kontakte damer som er litt eldre eller litt styggere enn meg. Da blir det sex omtrent på første møtet, og de blir ganske hekta opptil et par måneder inntil de skjønner at jeg kun er interessert i sex. De er så smigra av en kul og varm fyr at de satser alt i senga. I mellomtiden har jeg flere på gang jeg kan skifte over til ettervert. Noe fast forhold over lengre tid er uaktuelt fordi jeg ikke blir forelska i sånne damer og de fine er ikke interessert i en fyr med normal økonomi. Jeg liker ikke dette spillet for å få sex men er så godt vant fra gamle dager med være sammen med deilge damer at jeg ikke klarer å fire på kjærestekravene. Dvs jeg blir ikke forelsket i a4-damene. og når jeg ikke vil ha flere barn heller så vil ikke de pene i tredveårene ha meg.

Skjult ID med pseudonym frk.vær lø. 22 mai 2010 23:10

Fordi jeg bor på et lite sted der utvalget av ledige menn er heller dårlig,og fordi jeg er på leting etter en kjæreste!

Skjult ID med pseudonym lisa lø. 22 mai 2010 23:26

Jeg ble med her for noen uker siden fordi jeg var nysgjerrig. Hører jo at nettdating blir mer og mer populært og normalt. Har litt anstrengt forhold til dette, er ikke noe jeg forteller til venner. Tror ikke jeg kommer til å foreslå date med noen her inne. Synes det er kjekt å bare kikke på profiler av kjekke gutter:) Og å sende/motta hjerter og meldinger. Blir ikke noe mer seriøst enn det.

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 22 mai 2010 23:33

@lisa
Synes egentlig det er litt kjedelig å lese slik. Er klar over at det er flere som tenker som deg, men det gjør det jo desto vanskeligere for de av oss som faktisk ønsker å treffe noen her jo flere som egentlig ikke har noen hensikter som går utover verdensveven.

(mann 40 år fra Oslo) sø. 23 mai 2010 22:55 Privat melding

Jeg fikk en profil her fordi jeg tror at jeg skal finne den store kjærligheten en dag..... :)
Noen???

Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 23 mai 2010 23:00

Tips fra en kompis og et ønske om å slippe å være singel resten av livet ;-)

Et godt hjelpemiddel om man vil treffe likesinnede med samme intensjoner.. Etter en start som overoptimistisk sukkermann med mange opp og nedturer har jeg nå slått meg til ro med et Sukker kun er og har alltid vært et forum for likesinnede og en større mulighet for å treffe andre single.
Sukker er ingen garanti for noe som helst, men uendelig mye bedre enn å sitte å sture ;-)

(mann 42 år fra Oslo) ma. 24 mai 2010 17:01 Privat melding

Fordi jeg kjeda meg......er nok alt for utålmodig til at jeg kan håpe på å få noen suksess her inne. :)

Skjult ID med pseudonym Scarecrow ti. 25 mai 2010 02:43

Tja, er sannlig ikke sikker lenger jeg..

Jeg er ikke typen til å sjekke damer på byn rettogslett, og det er ikke så mye intressant i mine andre omgivelser for tiden, så jeg bestemte meg for å prøve dette, uansett hvor Tabu-belagt nettdating er,

Har jo hatt noen hygglige samtaler, fått et par nye venniner, så jeg klager ikke jeg.. Desverre er ikke de intressante kvinnene (og de som virker intressert i meg) her inne lokalisert så veldig praktisk for min del, men men :-)

Skjult ID med pseudonym arkeologen ti. 25 mai 2010 07:55

Siden jeg ikke anser meg som en "sjekker", trodde jeg dette kunne være noe. Etter å ha blitt skremt av meldinger her på forumet, tør jeg knapt nok å ta kontakt med noen.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 25 mai 2010 08:44

Hmm.......nei, sannelig om jeg veit!

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 25 mai 2010 09:44

For å møte jenter og forhåpentligvis etter hvert finne en kjæreste. Den første biten har fungert brukbart, skjønt det er mye mer arbeid å møte noen her enn ute IRL (men på den annen side kan du gjøre det fra sofaen eller – som akkurat nå – fra kontoret, så det veier jo opp en god del). Noen kjæreste har det imidlertid ikke blitt ennå. Samtidig kjenner jeg flere som har fått kjæreste her på Sukker, på Sukkerfester eller på andre konkurrerende nettdatingsider, og noen av dem er i dag til og med gift og har barn sammen, så jeg vet at det kan fungere.

Jeg tror dessverre at det er altfor mange jenter som tenker som Lisa over her, som bare synes det er hyggelig med oppmerksomhet og litt flørting, men som ikke våger eller vil ta det neste steget og faktisk møte de dem snakker med. Sikkert noen menn også. Så erfaringen min så langt tilsier å spørre om et møte i løpet av ganske kort tid, kanskje allerede etter 5-6 meldinger, og så bare takke for meg hvis de sier nei – selv om de sier ”kanskje”, men ber om vi ikke kan fortsette å prate en stund til her først for ”å bli litt bedre kjent”. Mulig jeg risikerer å miste en eller annen flott jente ved å gjøre det slik, men jeg har tidligere flere ganger fortsatt å prate slik og jeg har så langt aldri – aldri – opplevd at en jente som sier nei første gang jeg spør henne noen gang ombestemmer seg eller selv senere tar initiativ, uansett hvor lenge vi snakker sammen. Så er greit å skille ut de som er for redde eller useriøse til å ville møtes så fort som mulig. Men dette var vel en avsporing…

Skjult ID med pseudonym Z ti. 25 mai 2010 09:50

Om du hadde vært aktuell for meg og jeg for deg, ville du mistet meg ved å takke for deg etter 5 meldinger ja :-)
Men jøss! Jeg går da på date når jeg føler for det!

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 25 mai 2010 11:09

Jaja, sånn er det. Men er bare grundig lei av å skulle skrive i ukesvis eller månedsvis med jenter som uansett ikke er ute etter å møte noen (eller i alle fall ikke meg), og bare liker oppmerksomheten jeg gir dem. Har gjort det flere ganger før og sitter bestandig igjen med en følelse etterpå om at det der var totalt bortkastet tid. Det gir meg ingen ting å skulle bruke masse tid på å "bli kjent med" et menneske jeg aldri kommer til å møte ansikt til ansikt likevel. Jeg har nok av andre mennesker i livet mitt fra før: venner, bekjente, kollegaer og familie, så jeg trenger ikke "nettvenner". Dessuten er jeg hellig overbevist om at du ikke egentlig kan bli kjent med noen før du har møtt dem i det virkelige liv også. Heldigvis er det mange nok jenter her som synes det er greit å skulle møtes etter relativt kort tid også, så jeg klarer meg bra jeg:)

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 25 mai 2010 12:20

Hva? Finnes det sånne her? Oi, og jeg som nettopp overførte 9000 kr til en jente i Russland for at hun skulle komme på besøk. Var det dumt av meg?

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 25 mai 2010 12:49

Enda godt, nå ble jeg lettet:) Men nå har hun nettopp sendt meg en melding hvor hun ber meg om å få låne (ikke få, merk deg, bare låne) ca 35 000 kr som hun kan ha på kontoen sin for å bevise ovenfor immigrasjonsmyndighetene at hun har penger nok til å dekke kost og losji også, så det er visst ikke så lett. At hun kan bo hos meg er visst ikke godt nok. Jaja, hun vil jo bare låne de pengene, hun ber jo ikke om å få dem, så jeg får jo nesten hjelpe henne. Enda godt jeg nettopp har fått lønn...