Alle innlegg Sukkerforum

Naken mann

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym vil ikke lø. 22 mai 2010 22:04

Noen menn tror at jeg liker å se dem naken? At jeg liksom blir tent av det? Men det blir jeg ikke. Flere damer her som har det på samme måten?

Det som tenner er jo det som blir sagt, gjort og følt...ikke det visuelle nødvendigvis...hvis ikke han er RÅ lekker da...og dem er det jo langt i mellom...

Så vær så snill, ikke dra fram stasen for tidlig...det er turn-off.

Håper ikke denne tråden virker støtende, det er ikke meningen...kanskje bare et godt råd til noen av de ivrigste av menn her inne..:-)

Skjult ID med pseudonym vil ikke lø. 22 mai 2010 22:12

@ccc

Ingen ting med lesbisk å gjøre....:-) tenner som bare det jeg..men ikke på synet av en penis før jeg liksom har blitt kjent med personen...er nok ikke på samme måten som menn tenner på en naken damekropp uansett om der er en vilt fremmed eller ei.

Noen med samme opplevelse her?

Skjult ID med pseudonym vil ikke lø. 22 mai 2010 22:17

@ccc

Er du mann? Skjønte ikke det siste du skrev da...?Hva sier kvinner som skal høres pent ut? Er ikke helt med..beklager:-))

Skjult ID med pseudonym SMRT lø. 22 mai 2010 22:18

HVa?! Fiunker ikke det heller nå? Dette var jo mitt siste trekk her.

Skjult ID med pseudonym buddha lø. 22 mai 2010 22:20

Du høres utrolig spennende ut, og jeg bare ser for meg hvordan jeg skulle hatt det sammen med en sånn dame:
Et glass vin i boblebadet - med bokseren på selvfølgelig......
Dusje sammen - med bokseren på selvfølgelig......
Nattbad etter en koselig kveld med vin rundt bålet - med bokseren på selvfølgelig......
Sove sammen - med bokseren på selvfølgelig......
Ligge på et teppe foran peisen, med et glass vin - med bokseren på selvfølgelig......

Fantastisk...... Hvor finner jeg DEG ?

Skjult ID med pseudonym Emmeline lø. 22 mai 2010 22:24

@ vil ikke
Jeg har vært på Sukker en tid nå, men jeg har aldri mottatt bilde av utstyret til noen som helst. Og jeg har hatt kontakt med ganske mange. Så da skjønner jeg ikke så meget når jeg leser om jenter på forumet her som er lei av å motta penis-bilder.... Hvorfor har ikke jeg mottatt sånne bilder da? (Nei, jeg VIL ikke ha sånne bilder, selvfølgelig!)

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 22 mai 2010 22:26

Mulig jeg blir mistenkt for å ha homofile tilbøyeligheter nå, men jeg synes nå en velkledd kvinne kan være noe av det flotteste som finnes, jeg. Alt til sin tid, tenker jeg. Så kan jeg heller kle av henne når det er på tide å ta forholdet videre.

Skjult ID med pseudonym vil ikke lø. 22 mai 2010 22:29

@buddha

He, he, skjønner at jeg har provosert litt her nå...forstå meg rett. Jeg skal gi et eksempel...som jeg nettopp erfarte her i kveld...

Hadde kontakt med en fyr...skrev en del frem og tilbake...går over på cam...har faktisk lyst til å treffe ham. Så setter han på cam. Jeg er helt uerfaren med cam, har ikke selv....så i det han reiser seg og skal slå av cam, drar han frem penisen...skikkelig turn-off. Jeg får bare lyst til å blokkere ham, noe jeg også gjorde helt uten betenkningstid..

Det du beskriver er en annen setting...da har jeg allerede fått et persolig forhold til mannen og liker ham på mange andre måter enn det seksuelle....og når det er naturlig at han tar av seg bokseren er det heller ikke noe ekkelt med det...da vil jeg like det...men vil ikke tenne utelukkende på å se en penis verken i slapp eller stiv tilstand...som jeg skrev først, det er det som blir sagt, gjort og følt som avgjør om jeg tenner..

Er det ingen damer som tørr å komme på banen snart eller? Føler meg helt misforstått...:-(

Skjult ID med pseudonym Egentlig. lø. 22 mai 2010 22:32

Vær litt snille nå da. Hun sa jo at det gjaldt FØR hun ble kjent med/sammen med vedkommende. :)

Og - jeg tror at selv om vi menn er litt sånn brøleape-tøffe-i-trynet når det kommer til sex og nakne damer, så ville nok vi også (de som er ute etter et forhold ihvertfall) blitt paff om vi etter å ha hatt en grei samtale gående her, gikk over til msn, og der satt hun plutselig kliss naken og sprika med beina. Eller hur? Joda, vi kan si "Hø hø hø - det hadde vært grisekult!", men de av oss over tredve og som sagt er ute etter noe seriøst ville vel ha lurt på om dama var riktig vel bevart?

Men ellers må jeg si jeg synes jeg ser en tendens til at kvinner, når man snakker om kvinne- og mannskropper, sammenligner en hårete pondusmann-kropp med ei FHM-dame. Man må jo sammenligne likt med likt, og det er faktisk ikke alle kvinnekropper som er tiltrekkende på selv de mest heteroseksuelle menn...

Jeg spurte en gang en gruppe kvinner i tre generasjoner, da vi satt rundt en TV og det var et innslag på TV der det vel var en halvnaken mann, om de syntes mannekroppen eller kvinnekroppen var penest. Og alle svarte kvinnekroppen! Nå skal det riktignok sies at en av jentene senere viste seg å være lesbisk, men....
Jeg har inntrykk av at dette er ganske gjengs. Og det finner jeg noe merkelig. For rent estetisk, hvis man tar bort det seksuelle og hormonelle, og sammenligner den "perfekte" kvinnelige form med den "perfekte" mannlige - la oss si to statuer da - så synes jeg ikke det objektivt faller ut i det ene kjønnets fordel. Vet ikke om det er noen andre enn jeg og aliens som klarer å se det *objektivt*, men.... Håper dere skjønner hva jeg mener.

MEN - nakne menn på msn eller bilder kort tid etter at dere har blitt kjent? Skjønner dere veldig godt! *huff*

Skjult ID med pseudonym @jummi lø. 22 mai 2010 22:34

Hahahah - skjønner godt hva du mener.
Elsker en flott mannekropp - men herregud den er ikke sexy om du ikke er klar for den.
En slapp klam lillegutt som henger ned mellom bena - er IKKE sexy.
Og ja menn tror at vi sklir av stolen hvis de slipper ut utstyret......Helt feil.

Skjult ID med pseudonym huldra lø. 22 mai 2010 22:37

Jeg hadde reist til Oslo for å være på besøk hos en jeg hadde hatt, mail, chat og sms kontakt med over en tid. Da jeg hadde landet og satt på flytoget tikket det inn velkomstmelding fra ham, med bilde av hans penis. Tekst. Velkommen til Oslo, sender deg bilde, bare for å friste deg................ Jeg mistet hele lysten til overhodet og være på besøk, så jeg ringte ei venninne og spurte tar du i mot besøk denne helga? Det gjorde hun og jeg avlyste med brask og bram.

Skjult ID med pseudonym vil ikke lø. 22 mai 2010 22:38

@Egentlig og @jummi

Takk for støtten, det var fint at dere kom på banen her:-))

Skjult ID med pseudonym vil ikke lø. 22 mai 2010 22:39

@huldra

Et veldig godt eksempel på hva jeg mener :-)) Takk:-))

Skjult ID med pseudonym snekregutt lø. 22 mai 2010 22:41

@TS Mange damer sier det samme. Så du er ikke den eneste.

Men vit en ting: For oss menn er det motsatt. Vi tenner på det visuelle. Vi vet at resten er viktigere for et godt forhold, det indre teller mest og bla bla, men det er det visuelle som vekker begjæret. Det er veldig viktig. Hvis dere ikke tror meg så se hvor mye tid damer bruker på, klær, sminke, pynting. Det er for å stimulere menns syn og andre sanser. Så damer, ha bilder i profilene, mange bilder, gode bilder. Hvis dere har noe å vise frem så vis det. Noen damer har ikke så pent ansikt, men veldig fin kropp. Hvis de ikke viser frem kroppen på bilder taper de mye. Mange har dårligere selvtillit enn de burde ha. Ikke se på det som en konkurranse med andre damer. Tenk deg selv og drømmemannen. Hvordan vil du presentere deg for han?

Skjult ID med pseudonym vil ikke lø. 22 mai 2010 22:49

@snekregutt

Helt i orden at menn er visuelle, men vær så snill å ikke tro at vi også er det....det er dere ikke tjent med...da blir det skivebom så det holder...

Vit at dere har masse annet å spille på. Er det ikke supert at vi ikke er opptatt av penisen, hvordan den ser ut og hvor lang eller kort den er da?

Vi er opptatt av menns oppmerksomhet på oss...det er det som tenner meg...at jeg tenner ham...skjønner?

Skjult ID med pseudonym @jummi lø. 22 mai 2010 22:53

ccc
Herregud trenger ikke bli sur.
Dere er flotte, ville aldri vært foruten men det er ikke sexy men en slapp penis. SORRY
Det er heller ikke alltid våre kropper er like sexy til tider.....
Det jeg mener er at jeg også tenner på det visulle ......men ikke på en slapp klam penis.
Stemmen og blikket har mye å si, jeg tenner mest på et dypt kyss.
Skal ikke å mye til bare dere ikke er PÅ med en gang.
Når man er blitt litt kjent ....ja takk send meg masse deilige bilder.
Og gjerne kåte tekster, liker selv å skrive om drømmer / fantasier men ikke start med penis bilder PJUK

Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 22 mai 2010 22:57

Høres vel primitivt ut ja ;-) Enkle menn med spisset fokus på stasen sin kanskje ?

Skjult ID med pseudonym vil ikke lø. 22 mai 2010 22:59

@jummi

Dypt kyss..m m m m blir kåt av det ja:-))

Skjult ID med pseudonym kl lø. 22 mai 2010 23:00

Er så enig med deg ts, er totalt turn-off med fremmede menn som blotter pikken på cam uten at jeg har spurt om d! Ganske dårlig utgangspunkt også, da d tyder på at de kun er ute etter en ting...

Skjult ID med pseudonym snekregutt lø. 22 mai 2010 23:03

@vil ikke

Jeg skjønner veldig godt hva du mener, har visst det hele tiden. Jeg sender ikke penisbilder, eller bar-overkropp-foran-speilet-på-badet bilder.

Det tenner deg at du tenner han... så tenn han... Det var det som var mitt budskap ;-) Litt på siden av det opprinnelige temaet siden det var om hva menn gjør feil. Menn tror ofte at damer tenker helt likt som dem. Derfor sender de "pornobilder" slik som de håper at damene skal sende. Men som mann ser jeg at damer gjør samme feil, med motsatt fortegn. Legger ut kun et bilde av ansiktet. Det må sterkere lut til.

Skjult ID med pseudonym vil ikke lø. 22 mai 2010 23:07

@aquaman73

Nå var nok ikke det et problem for han og meg...jeg ville jo treffe ham og han meg....så jeg hadde klart å tenne han og han meg...men så kom denne penisen i veien dessverre....

Men takk for et godt tips i forhold til å bare ha profilbilde, menn trenger nok å se formene også..har et fint album å vise til jeg da...formene på plass, dog godt påkledd...

Skjult ID med pseudonym buddha lø. 22 mai 2010 23:13

@ TS

Hadde du forklart deg bedre i innlegget ditt, så hadde jeg vært enig i dine uttalelser.......

SORRY!

Skjult ID med pseudonym vil ikke lø. 22 mai 2010 23:15

@buddha

Helt greit, takk for det:-))

Skjult ID med pseudonym Bobob sø. 23 mai 2010 00:51

Enig med snekregutt! Er utrolig lei dameprofiler uten bilde av kroppen!

Skjult ID med pseudonym Gyda sø. 23 mai 2010 00:54

Jeg er helt enig med vil ikke..... Jeg har vært på datesider i ca 15 mnd nå... og etter litt prat på sidene går man ofte over til msn. Jeg vet ikke hvor mange bilder av stoltheten og IRL bilder av den, jeg har fått servert mitt i fleisen. Selv da jeg ber om å ikke få slike bilder, kommer det.. med evnt en teit forklaring som at... jeg så ikke at det var det bildet... he he.. Det og med tanke på alle de henvendelsene fra menn med kun sex for øyet... blir man ganske lei. Når det blir fortalt hva han skal gjøre me ddeg, før han sier navnet sitt... mister jeg all interesse. Nakenbilder, live bilder eller regelrett rå pornoprat... er ikke det som tenner meg... da byr det meg imot.. og jeg liker sex og det som det innebærer av nakenhet etc... men da IRL. Det er noe annet

Skjult ID med pseudonym Veteran sø. 23 mai 2010 03:43

Tenner ikke på nakne menn jeg heller.

Skjult ID med pseudonym couldbe sø. 23 mai 2010 09:26

TS

Turnoff delux!!!!!!!!!!!!

Slike menn ser jeg på som lite med..........

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 23 mai 2010 09:44

Har mottatt noen slike meldinger fra menn i 40 årene og oversender de til en venn som er homofil:)
Det skulle de hatt kjennskap til ... Han fryder seg:)

Damer som har sett bilder på internett vet jo at de ser mindre ut i virkeligheten.......
Nei takk "tilbudet" er rett og slett for dårlig:) Har ikke møtt de:)

Skjult ID sø. 23 mai 2010 14:31

Herregud - hva er det med menn og deres penis.
Tror de at vi er solgt med en gang de svinger staven........not
Nei - vi vil ikke se peniser etc.
Skulle vi ha ønske om det så er det bare å gå på youporn der finner vi alt gratis når vi måtte ønske.
Jeg vil mye heller se en mann som kan se flott ut både i dress/t-shirt.
Finnes ikke noe mere sexy enn en mann i olabukser og hvit t-shirt og gjerne litt
sommerfarge i fjeset.
Da er jeg solgt.....hehehehe
So blond men sant.
Vimser du med penisen din på cam - good bye.
Internett sex er spennende men da skal det være med den rette......
All sex er spennende bare det er avtalt og begge parter har glede av det.

Ikke kom med bilder uten at vi har bedt om de.....

Vi liker å åpne presangene selv ;)))