Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym vidars lø. 22 mai 2010 22:57

Bare lurer, nå har ikke jeg lest manlige profiler om de skriver det samme, men lurer på om der damer tror dere ligger bedre ann om dere som de fleste her gjør, skryter av hvor spreke dere er, som for eks, jeg har løpt den maraton så å så mange ganger hmmmm, å noen skriver de røyker, er runde å gode trener flere ganger i uken har unger er med på deres aktiviteter jobb osv er det bare super damer her, bare spør uten å mene å fornærme noen, men er det sannhet i alt eller vil vi ikke bare damer det gjelder tror jeg, fremstille oss bedre enn vi er

Skjult ID med pseudonym FarbrorBlå lø. 22 mai 2010 23:06

Beklager vidars, men hørt om punktum? Den vesle prikken? Ser omtrent slik ut... Der kom det visst tre av den. Der kom enda én. Og enda én. Veldig fint til å lage setninger med. Deler opp og gjør det du skriver lettleselig. Bare et lite tips, altså. (Uten å fornærme noen.)

Skjult ID med pseudonym Egentlig. lø. 22 mai 2010 23:12

Folk vil vel gjerne fremstå i et så positivt lys som mulig, så i en del tilfeller kan man nok trekke fra noen kilometer og høydemetere for kjentfolk. ;)

Jeg blir litt matt når folk har bilder av snowboarding i Sahara, bjørnejakt i Alaska, fjellklatring i Himalaya, ballongferd over Tyrkia, hjelpearbeid i India - alt i samme profil... For all del - det er jo BRA at folk har et aktivt liv, men for meg blir det litt mye. Men så er jeg ganske så rolig av meg.

Skjult ID med pseudonym netta50+ lø. 22 mai 2010 23:20

....en mail med så mange skrivefeil er verre enn noe annet.....

(kvinne 51 år fra Akershus) lø. 22 mai 2010 23:24 Privat melding

Siden jeg både har påberopt meg å trene flere ganger i uken, ha en krevende jobb, være med på barnas aktiviteter og er rund, føler jeg meg kallet til å svare... men kun på vegne av meg selv. Jeg skriver i profilen at jeg trener jevnlig og lever sunt fordi det er en viktig del av hvem jeg er (selv om jeg er rund, faktisk). Å følge opp de barna jeg har fått er til stor glede, men det er også tidkrevende. At jeg både trener, jobber og følger opp barn gjør meg på ingen måte til noe superdame. Jeg syns derimot at det er realt å forberede en eventuell beiler på at jeg holder på med en del ting som tar tid og at jeg trives best i aktivitet. De tingene jeg skriver i profilen min er mine forsøk på å presentere meg, selvsagt ikke med vrangsiden ut, men forhåpentligvis et realistisk bilde av hvem jeg er og hva jeg står for. Hva andre damer gjør vet jeg lite om, men jeg har ikke inntrykk av at mennene skryter veldig... selv om jeg har undret meg over om det virkelig er så mange friluftsinteresserte menn her som det påstås i profilene. For når jeg er i skogen møter jeg ikke alltid så fryktelig mange, nemlig :-)

Skjult ID med pseudonym couldbe lø. 22 mai 2010 23:28

temasti

Enig med deg :-)

Rart at det er så mange som irriterer seg over at det er flere som er aktive ;-)

Finner roen på en fjelltopp eller på en tur i skogen!

Skjult ID med pseudonym FarbrorBlå lø. 22 mai 2010 23:34

Det irriterer meg ikke det minste at noen (menn eller kvinner) er svært så aktive innen mye, men jeg undres av og til om de har tid til kjæreste...

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 22 mai 2010 23:35

Jeg tenker ofte litt som TS - hvordan skal enkelte på Sukker få tid til en kjæreste med det aktivitetsnivået de har?

(kvinne 51 år fra Akershus) lø. 22 mai 2010 23:40 Privat melding

Trening gir overskudd, da... Det eneste det går på bekostning av er sofa-tiden, og den er det da ikke mange som har vondt av å redusere litt :-)

Skjult ID med pseudonym couldbe lø. 22 mai 2010 23:41

Noen finner roen på sofaen, andre ute i skog og mark!

De fleste av oss jobber 5 dager i uken. Det er da fullt mulig å trene 1-2 ganger i uken, samt gå en tur el lør og søn!

Ferier har vi også i Norge - er ute av landet minst 2 ganger i året uten at jeg synest det er mye. Faktisk så er det ganske normalt i min vennekrets og på jobben.

Skjult ID med pseudonym couldbe lø. 22 mai 2010 23:44

Det er ellers supert å trene sammen med en kjæreste - oppleve naturen sammen!!!

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 22 mai 2010 23:49

@temasti
Jeg ønsker faktisk litt tid til sofakos med en kjæreste, jeg...

@couldbe
Joda, vi har relativt mye fritid i Norge, men åtte timer jobb blir fort ni-ti timer hvis man regner med reisetid til og fra jobb. To timer trening og middag, så har mer enn halve dagen gått. Legger du til åtte timer søvn, så har du faktisk kun tre timer til rådighet til alle turene i skog og mark, et glass rødvin i ny og ne og alt annet man faktisk skulle ønske å gjøre for seg selv og sine.

Selv foretrekker jeg den danske tidligere Folketingsrepresentanten Jacob Haugaard sitt krav: 8 timer søvn, 8 timer hvile og 8 timer fritid.

Skjult ID med pseudonym couldbe lø. 22 mai 2010 23:49

handervetu

Du har skjønt det :-)

Fantastisk gøy å date en som elsker friluftsliv!!! Vi har alt samlet gode minner!

Bli aktive med noe dere liker å holde på med - dere kan da ikke alle være bundet til sofaen? ;-)

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 22 mai 2010 23:50

@handervetdu
Kan du fortelle meg hvor jeg skal dra for å møte henne sier jeg opp Sukker-medlemskapet på flekken! :-)

(kvinne 51 år fra Akershus) lø. 22 mai 2010 23:54 Privat melding

Jeg ønsker også sofatid, sløver gjerne på sofaen med en film alene, med barna, venner og gjerne med en kjæreste <3 Og så er jeg så heldig å ha 10 minutters reisevei til jobb. Jeg har et annet forslag... Det har vært så lenge 5 dagers jobbeuke og 2 dagers helg; nå kan vi jammen bytte om, mens vi beholder lønna selvsagt :-)

Skjult ID med pseudonym couldbe lø. 22 mai 2010 23:57

zoid77

Jeg har også tid til vin og sofa samt gode middager!

Ingen superdame, men har gåavstand til jobb og når barna er på sine aktiviteter så kan jeg gå tur:-) Tar kanskje 2 t, 4 g i uken inkludert dusjing. Det er bare 8 timer - det har de fleste tid til!!!

Skjult ID med pseudonym BruceW lø. 22 mai 2010 23:59

True socialism.

Skjult ID med pseudonym FarbrorBlå sø. 23 mai 2010 00:02

@temasti:
Vet du om en arbeidsgiver som vil betale for å slippe å se meg på jobben? Evt hvordan gjør jeg meg så upopulær på jobben at jeg får betalt for å holde meg hjemme? Da kunne jeg jo brukt all min tid på meg selv. Frykter at døgnet ikke hadde hatt nok timer til alt. Nei, takk og pris for jobb og fri en stakket stund fra både kone og barn ;)

Skjult ID med pseudonym lurifaks1 sø. 23 mai 2010 00:06

Jeg tror at mange her inne hadde hatt godt av å komme seg ut av sofan, men det finnes da grenser for hvor mye man skal drive med. Mange skriver at de liker..(også remser de opp alt de liker å gjøre) Andre folk liker stort sett mange av de samme tingene, men velger å ikke skrive det. F.eks så liker jeg hytteturer o.l, men siden jeg gjør det så sjelden, så synes jeg ikke at det behøver å stå i profilen..

Det kommer jo også an på hvordan type jobb man har.. Har man en fysisk jobb, så er det ikke sikkert at man orker å fly rundt i skogen hele tiden i tillegg. Jobber man ute, så kan det være litt godt å være litt inne "på sofan" osv.. Jeg jobber stort sett ute hele dagen og når det er 30 grader ute og solen steker, så synes jeg det er skikkelig godt å holde meg inne når jeg er ferdig på jobb..da frister det ikke å dra på trening og svette ut de siste dråpene av kroppen (men gjør det innimellom da)..

Og mange sier at de trener endel..men hva vil det si egentlig? hvor mange timer i uken er lite, passe, mye osv??

Ja, det er fint at mange trener, er aktive og liker turer i fjellheimen =) Men jeg tror nok mange overdriver i profilen sin..uten at jeg vet helt sikkert ;-)

(kvinne 51 år fra Akershus) sø. 23 mai 2010 00:10 Privat melding

@ FarbrorBlå Nei, jeg vet ikke om en slik arbeidsgiver, men har mistanke om at endel av de gyldne avtalene som lages rundtom er av slike hensyn snarere enn belønning for god innsats :-) Hvis jeg skal være litt alvorlig om saken (og det skal man jo av og til...) så syns jeg nok de fleste dager at fordelingen mellom jobb og fritid er helt grei. Jeg hadde nok ikke sluttet å jobbe selv om jeg hadde kunnet...

Skjult ID med pseudonym couldbe sø. 23 mai 2010 00:12

lurifaks

Jeg har en stillesittende jobb - går ca 5000 skritt i snitt til dagen og trenger da å bevege meg etter arbeidstid!

Hva en legger i trening og hvor mye er selfølgelig ulikt - synest likevel det er *morsomt* at det irriterer mange at flere sier de er aktive... Hvor aktiv en er kommer vel kjapt frem når en møtest ;-)

Skjult ID med pseudonym lurifaks1 sø. 23 mai 2010 00:19

@couldbe: helt enig i at det er litt komisk at så mange henger seg opp i hvor aktive andre er..og sannheten kommer frem ved et eventuelt møte =) Det er bare litt viktig at de som skriver at de er aktive og kanskje søker en aktiv partner, vet at kanskje ikke alle skriver om alt i profilen..og at de kanskje skremmer bort andre som er like aktive, men som ikke viser det så tydelig i profilen.. Ta sjansen selv om personen ikke har skrivd opp alt han/hun liker å gjøre.. Bare mitt råd en tidlig søndagsmorgen ;-)

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 23 mai 2010 00:22

Mange, meg selv inkludert, kunne sikkert hatt godt av litt mer trim. Selv sykler jeg til jobben og stort sett de fleste steder jeg skal, og jeg er heller ikke fremmed for en tur i marka.

Men jeg begynner å bli ganske så lei av det helsehysteriet vi ser stadig mer i samfunnet. Lønningspils erstattes av fellestrening for Birken og vi som ikke løper Holmenkollstafetten er "sofaslitende urbanbyråkrater" (direkte sitat fra intranettet på jobben). Mediene forteller: slik skal DU komme i form til Oslo Maraton, dette må DU spise, slik får DU vaskebrettmagen. Skulle man ta dette på alvor er det nørmest et mirakel at vi har en forventet levealder på over 80 år i Norge i dag. Men like fullt, når jeg ser profiler som er proppfulle av friskustakter, som er ganske opptatt av kropp og trening og som oppgir at de trener på Elixia fire ganger i uka så fremstår det for meg som en del av den samme utviklingen.

Skjult ID med pseudonym couldbe sø. 23 mai 2010 00:33

Jeg er ingen sylfide, men her er det jammen leggetid siden jeg har tenkt meg et par timer på fjellet i morgen :-))