Alle innlegg Sukkerforum

Marknadsføring er tingen, eller ...???

Vis siste innlegg
(kvinne 54 år fra Buskerud) sø. 23 mai 2010 13:16 Privat melding

Hei på dere som titter inn !
Hva mener dere om å føre seg/ vise seg/ marknadsføre seg på en riktig måte?

Er det viktig eller er det unødvendig her ? Tror dere på skjebnen/flaks, eller synes dere at det er viktig å redigere flott profill eller skrive en korrekt førstemeldin er meget viktig.

(mann 40 år fra Oslo) sø. 23 mai 2010 13:28 Privat melding

Man er jo sin egen lykkes smed som de sier :) Tror det er viktig å "markedsføre" seg slik at du tiltrekker de som du søker. Eller i det minste fanger interessen deres så man kan bli bedre kjent.

(mann 49 år fra Østfold) sø. 23 mai 2010 13:39 Privat melding

Jeg tror det aller viktigste er å ha en ærlig profil som beskriver deg i hverdagen. Ikke om alle reisene, fjellklatringene og de gode selskapene. Det er i grunn lite sjarmerende. Lag noe som er deg. Og ikke noe du tror andre vil se. For det blir uansett feil. Og med en ærlig profil tror jeg ikke du skal ta deg selv så høytidlig, men fokuser på dine gode og dårlige egenskaper. Legg god vekt på hva du søker/ikke søker. Prøv å la folk skjønne hvem du er nok til å ta kontakt.

Og i utgangsspunket, og alt kommer til alt. Ha et BRA profil bilde. Samme hva folk vil mene om det, så er det markedsføringen din og lokkemiddelet til at de trykker i utgangspunktet. De fleste går så rett til galleriet ditt. Så er nok greit med god variasjon med bilder av deg og din hverdag. Her er det heller ikke spennende og se "meg i tibet", "Meg i Paris", Meg på rafting" osv... Vær litt orginal :) Så har du fanget interessen og de begynner på profilen.

Jeg tror f,eks at profilbildet min representerer greit hvem jeg er. Og derfor får jeg besøk av likesinnende.

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 23 mai 2010 13:46

Det er greit å pynte litt på sannheten i den forstand at man ikke skriver at man snorker høyt eller legger ut et profilbilde med morratryne. Men hvis man lyver fordi man tror at "når h*n ser hvor fantastisk jeg er vil h*n tilgi at jeg benytter falsk markedsføring" så er det, i mine øyne, fullstendig galt - hvis h*n lyver om det, hva ellers lyver h*n om?

(kvinne 54 år fra Buskerud) sø. 23 mai 2010 13:49 Privat melding

@Arve
Profilbildet er bare et snutt av det mange muligheter å vise seg .
Profilen selv, altså beskrivelsen av deg selv er veldig, veldig, veldig personlig og obiektiv sak, ikke alltid i samspill med virkeligheten, men det er det som er marknasføring i dag. Skriv/vis deg så godt du kan og få mest ut av det.

@Diagno
Å hjelpe sjebnen er ikke akkurat det jeg kaller marknadsføringen, men i dag er det kanskje sammenlignet med hvera`nn

@bb
Vet ikke jeg, men kanskje du har rett i det du sier :)

(kvinne 54 år fra Buskerud) sø. 23 mai 2010 13:57 Privat melding

@zoid
Det er som med marknadsføring av slankemidler på en måte.... De som tror på det kjøper det og blir skuffet av å gå opp i vekt. De som ikke tror på det overser det og kjøper aldrig skitten, men...
.. det finnes også mennesker som trenger noe inspirasjon og uansett de tror eller ikke, så får de god hjelp med remediet... du skjønner hva jeg menner, ikke sant?

Skjult ID med pseudonym Arve sø. 23 mai 2010 14:14

suk, jeg ba ikke om råd ;) Jeg har min profil akkurat som jeg ønsker :P

Og samme hva du sier og mener,, profilbilet ER førsteinntrykk og det alle tar utgangspunkt i.
Jeg klikker svæært sjeldent eller aldri på profiler uten profil bilde..

Be yourself.. that's it..
What you see is what you get :P

Skjult ID med pseudonym rotte sø. 23 mai 2010 17:31

Rotte beskrive Rotte, og resultatet deretter.