Alle innlegg Sukkerforum

Skeptisk...

Vis siste innlegg
(mann 56 år fra Akershus) sø. 23 mai 2010 15:43 Privat melding

En liten refleksjon... Eller kanskje til og med et lite tips til damene ( og sikkert også enkelte av gutta)...

Jeg blir særdeles skeptisk når jeg leser en profil som inneholder 2 linjer med selvfølgeligheter om "meg selv" - og en hel avhandling om hvordan drømmekjæresten skal være...

Det er nesten ikke grenser for hva enkelte må ha "Jeg har masse guttevenner og forventer da du synes det er flott", ""Du må være sporty, veltrent, barsk, sterk, handyman og ha god økonomi - og forgude meg - og like å stelle i huset" :-)

"In your dreams" sier nå jeg og vandrer videre til neste profil... :-)

Det er naturligvis helt greit å være kresen/kravstor, men er det ikke greit å kreve det samme av seg selv? Litt balanse er vel det jeg tenker på - og at det er greit å søke etter en normal person som faktisk finnes andre steder enn på TV.

Hadde jeg for eksempel søkt etter "et sexy villdyr av en dame som må like å holde huset i orden, mekke bilen, male garasjen og ha middagen klar hver dag kl 16:00 - og selvfølgelig tjene masse penger og forgude meg" - hadde jeg vel kanskje ikke fått mange kandidater på døra :-) Eller kanskje jeg burde prøve... Hvem vet hva som skjuler seg bak profiler som "Diamant", "Dreamgirl" eller "LovelyLady" fra Brøttum? (eksempler hentet fra fantasien - om noen tilfeldigvis har sånne Nick er det ikke dere jeg snakker om :-))

Hva synes du - er jeg for kravstor?

(kvinne 56 år fra Hedmark) sø. 23 mai 2010 21:25 Privat melding

Enig med deg her. Likevekt!
Forresten jeg er et sånt sexy villdyr - skifter dekk, klipper plen, lager middag og stryker klær ; ))