Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor det er kjipt å være mann.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hm sø. 23 mai 2010 22:37

Var ute på byen, hva ser jeg. Selv den støggeste feite dundra på 45 har flotte menn på 25 som legger ann på henne.
Snakket med eksen min og spurte hvor mange brev hun fikk per dag da hun drev med nettdating. Hun hadde ikke tall på det. enormt mye. Tenk positivt...................

Skjult ID med pseudonym sweet sø. 23 mai 2010 22:41

Det kler ingen å sutre :-)

Skjult ID med pseudonym rotte sø. 23 mai 2010 22:43

Kvinner kan knipse og så har de mann liggende flat.
Overflødige menn og rotter som Rotte nok ende med ut langt i verden å lete.

Skjult ID med pseudonym Johnny sø. 23 mai 2010 22:49

Spørsmålet blir hvorfor det tillates å føde så mange guttebarn? poenget er? Menn flest får ikke sex eller nærkontakt med kvinner og konsekvensene kan jo ikke være positive for samfunnet?

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 23 mai 2010 22:53

Det er nok enklere for kvinner enn menn å få tilfeldig sex om det er det man er ute etter. Enkel matematikk sier likevel at det ikke kan være enklere for kvinner enn menn å få et fast forhold.

Skjult ID med pseudonym hm sø. 23 mai 2010 22:57

Smil, vær hyggelig og positiv. Skulle bare ønske at jeg var så naiv..........

Skjult ID med pseudonym hm sø. 23 mai 2010 23:01

Jo det er mye lettere for kvinner å få et fast forhold. De velger å være single til tross for mange tilbud.

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 23 mai 2010 23:05

@hm
Vet du hva? Det tror jeg ikke. Men jeg tror nok at kvinner er mer selektive enn menn, noe som jo også forklarer hvorfor det er lettere for dem å få tilfeldig sex dersom de ønsker det. Forskjellen er at et forhold krever litt mer enn en natt i høyet.

Skjult ID med pseudonym hm sø. 23 mai 2010 23:15

Ærlig talt. Folk flest oppfatter meg som en empatisk, varm og omsorgsfull person og jeg er godt likt av de som kjenner meg. Selvsagt vil jeg aldri finne på å uttale meg slik om mennekser IRL. Kvinner prater jo ofte veldig negativt om menn her på forumet, men det er vel greit det.

Skjult ID med pseudonym mann sø. 23 mai 2010 23:32

Jeg synes ikke det er så spesielt kjipt å være mann. Jeg klarer stort sett alltid å sjekke opp en eller annen jente når jeg er ute om jeg vil det, jeg opplever å bli lagt an på av jenter stadig vekk, og har avtale med to jenter å møte dem i løpet av de neste dagene. Og jeg har et ganske middels utseende vil jeg tro, verken spesielt stygg eller spesielt kjekk. Det vanskelige er å finne en jente som jeg liker godt nok til å være i et fast forhold til, og hvor de følelsene er gjensidige.

Skjult ID med pseudonym Bones ma. 24 mai 2010 00:29

Poenget er at du prøver å innbille deg at du "ikke er naiv", at du "sier det som det er", "sier det de andre ikke tør å si", "sier den usminkede sannheten", osv.

Du konstruerer en identitet der du går inn i rollen som "han som skjærer gjennom pisspreiket", mens det i virkeligheten bare er en rettferdiggjøring av at det er et misforhold mellom verden slik den er, og dine forventninger til den. Og der du velger å stille deg svak ved å skylde på verden, istedenfor å stille deg sterk og å takle ting slik de er.

Det er nettopp derfor du er naiv.

Grunnen til at du er naiv er fordi du lukker øynene for alt idiotiet også jenter må gjennom. Grunnen til at du er naiv er fordi du nevner at noe er galt uten å interessere deg for hvordan ting virkelig kan bli forbedret.

Det mest meningsfulle i denne klagesangen din er påminnelsen om at verden er mildt sagt langt fra perfekt. Gamle nyheter - fortsatt aktuellt. Bunner ned til det gode gamle "det ondes problem"- hvorfor er det egentlig så jævlia mye urettferdighet, idioti og tull overalt?

Tullet gjenspeiler seg også i forholdet mellom kjønnene, det er lett å se. Alle de idiotiske spillene vi spiller ovenfor hverandre, alt det unødvendige våset, de urealistiske forventningene vi har til andre, til oss selv, til forholdene som etableres, og hvordan man gang på gang gjør det beste for å bryte hverandre og seg selv ned.

Man ønsker forståelse, selv om man ikke kan gi det. Man ønsker å stole på noen, selv om man ikke engang kan stole på seg selv. Man ønsker kjærlighet, selv om man ikke aner hva det er (en nagende mistanke om at det ikke er hollywood drømmene).

Og egentlig er det vel ikke så rart vi blir fortvilet med tanke på alle de sinnsyke påvirkningene vi er under, all galskapen som står i massemediene og hvor vanskelig det er å engang samle tankene i skarve tre sekunder mens vi stryker rundt uten mål og mening på overflaten av denne fantastiske planeten av liv, som vår egen slekt, våre brødre og søstre, er i full sving med å ødelegge for alltid.

Skjult ID med pseudonym Ærligheten ma. 24 mai 2010 02:03

Det er IKKE kjipt å være mann!
Å få flotte damer til å flokke seg rundt en på byen er faktisk latterlig enkelt.
Man må bare spille på de rette strengene.. :)

Jeg har ofte med ei venninne eller to når jeg går på byen, fantastisk greit å bruke icebreakere tidlig på kvelden, så får man damene til å flokke seg, og det er etterhvert bare å velge ut hvem man vil ha.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber ma. 24 mai 2010 02:21

Føler ikke at det er kjipt nei ;-)

Skjult ID med pseudonym MrSpiff ma. 24 mai 2010 10:14

Så det er bare her inne du skriver slikt @hm
Det vitner jo om en sympatisk og empatisk person, når du titulerer en dame som "feite dundra".
Jeg tror du bør slå opp i ordboken hva empatisk og sympatisk betyr.

Ah...
Nå skjønner jeg...
Du er sympatisk og empatisk når du ikke kan skjule deg og er blandt venner.
Så klart.. Da har jeg et ord til du kan slå opp på: Falsk.
Så sant det ikke er noe som heter "selektivempati".

Det er forøvrig veldig lette å skylde på alle andre, istedet for å ta tak i seg selv og gjøre noe med sin egen situasjon.
Ikke sant @hm...?

Skjult ID med pseudonym hm ma. 24 mai 2010 11:03

@mr spiff. Hva du tenker og hva du gjør er jeg helt sikker på ofte er to forskjellige ting. Det handler om normal sosial intelligens. Hele poenget mitt er at selv lite attraktive kvinner får ekstremt masse oppmerksomhet fra idiotiske kåte menn. Dette gjør det veldig mye vanskeligere for menn på sjekkemarkedet enn for kvinner. De som ikke ser det stikker hodet veldig dypt ned i sanden. Å ta tak i seg selv og gjøre noe med min egen situasjon. Det er jævlig lett å si. Når man er 50% pappa i tredveårene og har flyttet masse slik at man må bygge nye sosiale nettverk hele tiden er det utrolig tøft. Her jeg bor nå kjente jeg ikke ett eneste menneske for et år siden nå har jeg en stor bekjentskapskrets og høy sosial status. Men utvalget av single damer her er veldig begrenset. Derfor prøver man nettdating og man oppsøker nærmeste storby ALENE. Ikke kom å fortell meg at jeg ikke prøver å gjøre noe med min egen situasjon. Og jo det funker, men veien er veldig tung. Om du har veninner eller eller masse venner du kan dra med deg og opptre som et sosialt midtpunkt er det lett.

Skjult ID med pseudonym MrSpiff ma. 24 mai 2010 11:47

Da har jeg et spørsmål til deg.
Tror du virkelig at de fleste jenter elsker å få oppmerksomhet fra "idiotiske kåte menn"?
Tror du jenter elsker å ha levende slips som ikke tar et hint, hengende etter seg hele kvelden?
Tror du at det er lettere for en jente å finne seg type pga. antall "hits" i hverdagen.

Spør jentene for eksempel her inne, om det er enkelt for dem å finne den rette.
Eller tenker du at de fleste jenter digger å pule rundt og at det er derfor de er her og går på byen?

Jeg er 50% pappa selv og har ingen problemer med å få kontakt med jentene (uten hjelp av venner).
Jeg opplever ofte, at jenter kommer bort til meg også.
Det er bare å oppføre seg fint, være hyggelig og ikke være overstadig beruset..
Ut i fra mange av sutrende forumbrukere, må jeg da være en player, drittsekk, falsk og asshole...
For det er de som får kontakt med jentene.
Det er jo også et lite problem, om man er avhengig av venner for at det skal være lett å sjekke opp en jente.

Innlegget ditt, vitner ikke om en person med høy sosial intelligens og status (ut i fra hva jeg tilegner de uttrykkene).
De er sjeldent bitre på verden og ikke minst lite bitter på det motsatte kjønn.
Det er ingen grunn til å bli frustrert om du ser en overvektig kvinne blir beilet.
Føler du at du fortjener det samme?
At jenter som du ikke ønsker kontakt med, elger seg inn på deg?
Det er ikke noe å hige etter.. tro du meg.

Det blir ikke mindre tungt om du skal gå å være frustrert på slike ting.
Det må være trist for deg om du mener det er så kjipt å være mann.

Skjult ID med pseudonym aquaman73 ma. 24 mai 2010 11:47

@hm - Synes det siste inlegget ditt var fint. Det du vil er vel å få ut litt frustrasjon. Jeg føler ærlig med deg. Men alle vet jo at selv om du har rett i at menn har det fælt på sjekkeren (mange har jo det), så er det jo ikke noe vi kan gjøre. Det hjelper kanskje litt å synes synd på seg selv og lage en teori om at man har det verre enn andre. Men når man tenker etter så har man det bedre enn veldig mange, og det gjør det jo bare enda verre. Jeg for min del er frustrert over å være singel, men jeg vet utmerket godt at det er mange damer som vil ha meg, både på nettet og irl. Det er bare jeg som ikke synes noen av dem er Miss Perfect nok for meg. I tillegg kjenner jeg damer som er 40 og har helt gitt opp muligheten til mann og barn, selv om det er det største ønsket i livet deres. Så jeg har det ikke spesielt ille og jeg har bare meg selv å takke. Tror at hvis du går litt i deg selv så er du mye i samme situasjon selv. Tror det er noe grunnleggende menneskelig i det å alltid sikte litt høyere enn det man kan nå. En annen ting: Det er ikke sikkert den feite dundren du nevner har det så veldig lett heller. Hun har kanskje ikke lyst på tilfeldig sex med mennene som sjekker henne. Hun har kanskje lyst på et livslangt forhold, og hun vet at ingen av dem virkelig ønsker det.

Skjult ID med pseudonym hm ma. 24 mai 2010 12:33

@mr spiff.
Du er akkurat like singel som meg siden du er her. Vet du hva det betyr? Datingen din går ikke det spor bedre enn min. Det er faktisk ofte kvinner tar kontakt med meg også ute på byen, men de kvinnnene jeg finner attraktive nok både av utseende og personlighet er som regel i forhold. Men jeg merker jo om noen liker meg og da får jeg jo en viss indikator på hvem jeg har sjangs på og hvor jeg faktisk bør legge lista. Poenget er at single kvinner får respons fra menn som er langt mer attraktive enn dem selv. Men dette gjelder helt riktig utelukkende tilfeldig sex. Problemet er at kvinner sikter for høyt og at flotte menn derfor må nøye seg med kvinner som er langt mindre attraktive enn dem. Dette har blitt belyst av psykologer i en mengde artikler. Men ingen vil egentlig slå seg til ro med noen som de vet ikke er bra nok for dem. Angående nettdatingen får jeg positive svar fra ca halvparten av dem jeg kontakter, flotte damer alle sammen. Men utrolig lite førstemeldinger selv fra damer som er mye mindre attraktive. Ikke det at jeg ønsker at kvinner jeg ikke finner attraktive skal ta kontakt med meg, hater å avvise kvinner. men dette sier jo ganske mye om hvorfor det er vanskelig for veldig mange menn på sjekkeren. Mange kvinner er veldig selektive ikke fordi de har grunn til å være det, men fordi de kan. Samtidig lurer de på hvorfor drømmemannen ikke dukker opp. Han har sikkert allerde vært der, men de så ham ikke!

(mann 33 år fra Oslo) ma. 24 mai 2010 13:08 Privat melding

Mr.Spiff de mennene du nettopp beskrev, burde de være til grunnlag for at det ikke skal fødes flere guttebarn? De har jo ingen annen rolle enn å være i veien for kvinner.

Jeg hører hele tiden jenter si "Også satt det en fyr ved siden av meg på bussen og spurte om det og det og det var æsj og plagsomt".

Burde ikke den mannen vært tatt livet av ved fødsel eller gjort noe for å skåne ham for hans elendighet og lidelse? Hva skal vi med han?

Skjult ID med pseudonym foxy ma. 24 mai 2010 13:16

http://www.kk.no/511409/menn-sikter-for-hoyt

Skjult ID med pseudonym lurifaks1 ma. 24 mai 2010 13:20

Tror vi alle sikter for høyt innimellom jeg =)

Skjult ID med pseudonym sunway77 ma. 24 mai 2010 13:22

kom til å tenke på en sak
i dyreverden er som regel hannene bedre utseende enn hunner.,finere farger osv,for lettere tiltrekke seg hunnene....
så det er nok ikke bare menneskene som sliter med å finne partner...:-)

(mann 33 år fra Oslo) ma. 24 mai 2010 13:25 Privat melding

Er vel ikke at menn sikter for høyt men at det finnes for mange av oss, jeg synes det er helt idiotisk å tilføre verden flere gutter uten å tenke over hva en skal gjøre med alle de som allerede er her, vi burde ha auswitch for menn og løse en hel haug med samfunnsproblemer i sammeslengen.

(kvinne 28 år fra Oslo) ma. 24 mai 2010 13:27 Privat melding

@ Russel:
Haha! =D

(mann 33 år fra Oslo) ma. 24 mai 2010 13:31 Privat melding

Hvorfor haha?

Alle jentene jeg har vært sammen med har opplevd det som en plage å gå ut på byen, ta kollektiv transport, være i parken og ikke minst vente på buss eller t-bane fordi en overflødig mann eller flere skal bort å plage med noen slitte kjedlige svette linjer, det skaper ubehag og frykt hos jenta som bare vil være ifred.

Poenget med å føde dem var? de finnes fordi? bare se på sukkerforumet, stort sett så handler alle nye tråder om hvor ensomme menn er og hvor overflødige de føler seg....og de lever fordi?

Poenget ditt med haha blir da?

(kvinne 32 år fra Oslo) ma. 24 mai 2010 13:33 Privat melding

Helt enig Russel, hva med å la kina ta seg av det. I tillegg til ettbarnspolitikken kan de jo innføre at det ene barnet mååå være en jente, så jevner forskjellene seg ut. Sikker på at rotte hadde vært med på tanken!
Noen andre verdensproblemer å løse? ;)

(kvinne 28 år fra Oslo) ma. 24 mai 2010 13:39 Privat melding

@ Russel:
Jeg skrev "haha" fordi innlegget ditt kunne tolkes som sarkastisk og morsomt. Som Petita sier, Kina kan ta på seg oppdraget! :)

(mann 33 år fra Oslo) ma. 24 mai 2010 13:39 Privat melding

Hvorfor skal Kina ta seg av det, hva mener du med det? Du ser vel forskjell på overbefolkning og overbefolkning av menn, dvs ingen trenger dem og de bare er i veien..det leder til vold, voldtekt, overgrep og generell sjikane i hverdagen der jenter må ta forhåndsregler.

Mennesket er jo uansett laget for 2 ting, formere seg og ta livet av andre mennesker via krangling,krig eller en annen form for destruktiv oppførsel.

Tenk på alle problemene du løser med å ikke få flere guttebarn, du stopper traffikking, prostitusjon, utnyttelse av asiatiske jenter som norske menn skryter høylytt av og jenter kan gå hjem fritt fra byen og alle foreldre med døttre behøver ikke å bekymre seg så mye som før..og ja kriminaliteten synker med hva...99%?

(mann 33 år fra Oslo) ma. 24 mai 2010 13:40 Privat melding

Husmus - Det er jo direkte stygt for samfunnet og ingenting morsomt med det.

(kvinne 28 år fra Oslo) ma. 24 mai 2010 13:43 Privat melding

Hvis du ser bort i fra at hele verdens befolkning til slutt ville vært utryddet på grunn av det, så er det jo et briljant forslag,,,

(mann 33 år fra Oslo) ma. 24 mai 2010 13:43 Privat melding

Ja neste gang jeg ser en full polakk gripe tak i en jente på nattbussen så skal jeg le og kose meg og fortelle henne at ifølge Husmus så er jo det bare gøy og fanteri!

(mann 33 år fra Oslo) ma. 24 mai 2010 13:44 Privat melding

Husmus - tuller du? Det finnes jo drøssevis av sædbanker, nevn en livmorbank der menn kan gå?

(kvinne 28 år fra Oslo) ma. 24 mai 2010 13:48 Privat melding

Herregud, Russel.. "Ja neste gang jeg ser en full polakk gripe tak i en jente på nattbussen så skal jeg le og kose meg og fortelle henne at ifølge Husmus så er jo det bare gøy og fanteri!"?!

Det var IKKE det jeg skrev "haha" til!

"vi burde ha auswitch for menn og løse en hel haug med samfunnsproblemer i sammeslengen" - dette er så langt fra hva jeg tror normalt oppegående mennesker kan mene seriøst, at jeg tok det som en selvfølge at du mente det ironisk.

Skjult ID med pseudonym lurifaks1 ma. 24 mai 2010 13:49

@TS: Hmm..synes det er bra å være mann jeg =)

(mann 33 år fra Oslo) ma. 24 mai 2010 13:54 Privat melding

Jo jeg mener det seriøst...jeg fulgte to venninner hjem fra på byen på lørdag og på veien var det flere episoder der gutter regelrett bare tok tak i dem, dro i dem og ropte etter dem og tilbød penger osv....Det er for jævla mange menn iforhold hva jenter trenger og har behov for og de er plagsomme mot kvinner på en måte som kvinner ikke er mot menn.

Dermed så faller det på sin egen urimelighet å føde et guttebarn, ikke bare er det trist for samfunnet men hva faen skal gutten gjøre? Det er ingen som vil ha han.

Så putt en kule i skallen på dem heller eller slutt å fød dem, samfunnet må slutte late som.

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 24 mai 2010 13:57

Hvor i huleste er det du vanker, Russel? Noe sånt har jeg aldri sett, og jeg har flydd på byen i Oslo i 25 år.

Skjult ID med pseudonym MrSpiff ma. 24 mai 2010 13:57

Har det falt deg inn @hm, at det ikke er alle som er ute etter et A4 liv, der man gifter seg og lever sammen med det samme mennesket hele livet?
Hvordan datingen min går, vet du veldig lite om.
Men du har jo beskrevet hvordan din dating går.. og det høres ikke bra ut, når du har det kjipt som mann.
Jeg har det helt topp og er sjeleglad for at jeg ble født som mann.

Ut i fra
Ser ikke noen grunn til at et menneske skal være uønsket her i verden, om han ikke klarer å oppføre seg i full/edru tillstand.
Da hadde det nok ikke vært så mange mennesker igjenn her på jorden @Russel.
Nå er det ikke bare hvordan man oppfører seg mot jenter som er matnyttig her i verden.
De fleste har en jobb og uavhengig av hva det måtte være, så er den til nytte for noen.

Forøvrig har vi diskutert antallet menn kontra jenter..
I Norge ligger forholdet kvinner/menn ca 100/105.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 24 mai 2010 14:02 Privat melding

MrSpiff - Alikevel er det riktig å skape et vesen som har et ekstremt sterkt behov for kvinnelig kroppskontakt men som ikke vil få det rett og slett fordi det er ikke behov andre veien? Og ikke gi meg noe bullshit her, jeg har nok av kjekke kamerater som er alt fra atletiske til empatiske som nærmer seg 30år og det eneste de har hørt fra jenter er "flytt deg", bokstaveligtalt..de har prøvd alt fra the game til røde kors arbeid og det går bare ikke.

Er det riktig å føde et vesen som i praksisk må ta sitt eget liv for å ikke føle sine lidelser? Spør du meg er det ganske jævla u-humant og lite etisk å føde et guttebarn.

(kvinne 32 år fra Oslo) ma. 24 mai 2010 14:04 Privat melding

Livet er ingen dans på roser. Skal du se slik på det, så kan man like gjerne si at det rett og slett er egoistisk å få barn. Uansett kjønn

(mann 33 år fra Oslo) ma. 24 mai 2010 14:07 Privat melding

Det er ikke det jeg sier, da må du nesten lese det engang til, livet er ræva for de aller fleste men i mine øyne så er det ekstremt uhumant og lite moralskt å bringe en gutt til verden...du kan ikke ha flere fotballer enn du har fotballspillere.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 24 mai 2010 14:08 Privat melding

Bruce - tøyser du nå? Jeg har mange ganger opplevd når jeg har vært sammen med jenter at de ikke liker å vente på meg for lenge på tog eller buss-stopper fordi det er alltid en eller annen helvetes idiot som skal bort å svette av seg the game linjer eller hva faen...hadde det ikke vært bedre om han ikke fantes og jenta fikk stå ifred?

Skjult ID med pseudonym petita ma. 24 mai 2010 14:13

Mitt poeng var at om det er uhumant å føde gutter, så må det være like uhumant å få jenter. Og særlig hvis konsekvensene er slik du beskriver det, for da er det vi som må unngjelde for de (få) mennene som ikke får seg noe. (som om det er det som betyr aller mest i hverdagen)

Skjult ID med pseudonym Jimmy ma. 24 mai 2010 14:17

Jeg er ikke spesiellt kjekk, men synes det er veldig mange jenter å velge mellom likevel, så jeg skjønner ikke hvilken verden russell her lever i. Ingen jenter er perfekte men de har masse positive egenskaper likevel. Det er litt vanskelig å finne den rette, men jeg har god tid.

Hm: du burde få deg litt bedre bilder, så mottar du førstemeldinger.

Skjult ID med pseudonym s.a.me ma. 24 mai 2010 14:50

TS, jeg tror ikke det er noe kjipere å være mann enn dame. Verken her inne i nettverdenen eller ute i virkeligheten. Tålmodighet er nok tingen.
Mannfolka har da de samme mulighetene som oss jentene. Jeg ser det i hvert fall på den måten.
Når det gjelder denne kraftige jenta du så ute på byen, tror jeg nok ikke at det var noe varig forhold disse unggutta var ute etter..
Lykke til.

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 24 mai 2010 14:56

@Russel
Du nevnte folk som fysisk grafser på fremmede damer. Aldri sett.

Skjult ID ma. 24 mai 2010 14:59

Fra ssb.no:

I alt var det 50,05 prosent kvinner og 49,95 prosent menn i Norge pr 1. januar 2010. Det var bare 4 700 flere kvinner enn menn i alt. Hvert år fødes det litt flere gutter enn jenter - ca. 106 gutter per 100 jenter. Men på grunn av blant annet mennenes høyere dødelighet blir dette forholdstallet etter hvert utjevnet. Ved 0 års alder er det 1 800 flere gutter enn jenter, ved 64-65 års alder er antallet menn og kvinner omtrent likt, og deretter øker kvinneoverskuddet raskt. Ved 86-87 års alder er det om lag dobbelt så mange kvinner som menn, og ved 100 års alder fem ganger så mange.

Skjult ID med pseudonym MrSpiff ma. 24 mai 2010 15:11

Vi er vel tidligere sagt oss enig om at vi er uenig @Russel :)
Jeg skal ikke gi deg noe som helst bullshit.
Når du sier du opplever det slik, så kan jeg ikke si at du ikke opplever det slik.
Men jeg opplever ikke det du og dine venner opplever.

Jeg ser det på ingen måte som en lidelse å være mann.
Jeg synest heller ikke det er inhumant å ikke få sex eller kroppskontakt, akkurat når man ønsker med den man ønsker.
Men at der er mange jenter som liker/ønsker kroppskontakt, er det liten tvil om.

ups.. da bommet jeg med 1 @Skjult ID.
Det er nok alderen som tynger på hukommelsen.

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 24 mai 2010 15:48

Rotte heller forføre og innlede forhold med gift kvinne.
Og så kan hun og Rotte samarbeide om å ta ektemannen av dage.

Skjult ID med pseudonym andy ma. 24 mai 2010 15:57

Det er fint å være mann her på sukker ihvertfall. Side opp og side ned med deilige jenter som venter på å bli kjent med oss! Takknemmelig jeg!:) Og hmm: dating livet mitt er veldig bra. Det er derfor jeg er her inne. Jeg har ikke stress med å slå meg til ro og nyter opplevelsene jeg har med alle de ulike sukkerdamene. Lærer noe av hver erfaring, også de gangene ting skjærer seg.

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 24 mai 2010 16:10

Russisk mann enkel og selvbetjent, bare gi nok alkohol.

Skjult ID med pseudonym Jadda ma. 24 mai 2010 16:33

Å være mann på sjekkemarkedet kan være utrolig lett for noen, mens det kan være temmelig utfordrende for andre.

Ta for eksempel dette med høyde. Er man over gjennomsnittet, eller helst et stykke over - ja da tar samtlige damer sats og kaster seg over deg. For det er jo ikke så veldig mange av de godt over snittet høy. Dermed blir konkurransen minimal. Disse mennene trenger ikke gjøre noen verdens ting ut over det å være tilstede (det skader selvsagt ikke å være fornøyd med seg selv, ha et minimum av stil, en grei jobb, noen venninner med seg på byen og så videre). Damene vil automatisk ledes i din retning - det gjelder egentlig bare å kunne litt av "the art of not screwing up". Er du feit, lukter du vondt, tar du dop? Spiller forsåvidt ingen rolle, du har det som trengs uansett. Og ikke minst potensialet. Ikke rart det utvikles mange rundbrennere blant disse karene.

Er du derimot godt under snittet høy kan det være utrolig vanskelig å være på sjekkern. Oppfører du deg litt selvgod på samme måte som han lange med draget vil damene bare se rart på deg og tenke æsj. Dermed må du utvikle en utsøkt stil og eleganse, skaffe deg masse materielle goder og trene til du ser ut som fantomet. Det typiske eksempelet er vel Petter Stordalen. Du kan få suksess, men vil nok likevel måtte regne med å bli omtalt på en litt nedsettende måte som "han lille".

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 24 mai 2010 17:05

@Jadda
Jeg er godt over snittet høy, men jeg har ennå ikke opplevd at damer automatisk ledes i min retning. Lett å skylde på høyden, men det er ingen automatikk i at vi som rager over de fleste har spesielt stor suksess på sjekkemarkedet.

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 24 mai 2010 17:39

Hm,
det er nok lettere for kvinner å få sex ja, men ikke kjæreste.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 24 mai 2010 17:47 Privat melding

Hvordan kan det ikke være lettere? Hvor mange gutter på 14år er sammen med kvinner på 25? Det er svært vanlig utenfor storbyene.
Å være mann handler i bunn og grunn om hvordan du vil dø, med eller uten stolthet, alt annet er bare unnskyldninger og bullshit fra ende til annen.

Hadde mannen vært ønsket i seg selv som vesen og ikke hans status ville hele vitsen med det å være mann, være bortevekk, igjen både fra naturensside og biologisk.

Skjult ID med pseudonym Jan ma. 24 mai 2010 17:51

Høyde har ikke så mye å si for hvor tiltrekkende en mann er, det har bare betydning hvis du selv tror det har betydning.

Det er MYE viktigere med en god klesstil og hårstil, samt kroppsspråk og ansiktsmimikk for hvor attraktiv en mann er for kvinner utseendemessig.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 24 mai 2010 21:08 Privat melding

Mr.Spiff jeg skjønner igjen ikke hvordan du kan ikke se at fleste menn er desperate og til tider svært plagsomme for kvinner..at noen få jenter her inne ikke får mange meldinger er et dårlig unntak som ikke fungerer godt som argument.

Mannen er overflødig på det sosialemarkedet samtidig som han ikke har lov til å innrømme det fordi da sutret han og tar han selvmord er han feig, hva faen skal han gjøre? og hvorfor skal vi ha flere slike?

Skjult ID med pseudonym Veteran ma. 24 mai 2010 21:10

Selvmord er feigt! Jeg hadde ikke greid å se folk i øynene hvis jeg hadde tatt livet av meg!

Skjult ID med pseudonym løsning ma. 24 mai 2010 21:11

hey, why don't you go gay!

Skjult ID med pseudonym Veteran ma. 24 mai 2010 21:16

Og jeg synes ikke at det er kjipt å være mann. Det er herlig, men du må gjøre litt for det!

Skjult ID med pseudonym MrSpiff ma. 24 mai 2010 21:44

Mange menn er desperate og plagsomme for kvinner.
Dette gjelder som oftest overstadig beruset menn.
(Der finnes også edru plagsomme menn, selv om de ikke er i flertall)

Jeg kjenner som sagt ikke til situasjonen du beskriver.
Når jeg er hyggelig med en jente, så er det verste som skjer at hun avviser meg.
Det er viktig å forsøke å tolke kroppsspråket før du nærmer deg.
Du kan ikke bare halse bort til en jente eller brykte komfortsonen hennes uten videre.

Det jeg kommenterer er at TS skriver at det er kjipt å være mann.
Da bør han heller skrive at "Han mener det er kjipt at han er mann".
Ikke skrive det som at alle menn mener det er kjipt.
That's it @Russell..
Jeg har ikke noe problemer med å forstå at noen menn føler det slik...
Men der i fra å føle det, til å skulle tilskrive at alle har det kjipt... er feil.

Det er flere i denne tråden som har argumentert for at de ikke finner det kjipt å være mann.

Skjult ID med pseudonym Avania ma. 24 mai 2010 21:46

Det er fantastisk at dere menn finnes, we need you!
:)

Skjult ID med pseudonym Jadda ma. 24 mai 2010 21:59

@zoid77: automatikken er kanskje ikke at alle høye fritt kan velge og vrake blant de "beste", det er vel mer som en døråpner/dørlukker. Men det er noen som har det lett... de høye ikke trenger gjøre mer enn å gå til frisøren, trene litt, oppdatere garderoben av og til, dukke opp et sted der det er damer - og vips så er de drømmetypen til de fleste damene der. Høyst overkommelig.

@Jan: Kroppsspråk og mimikk, klær og slikt, det teller nok det også som du sier. Det er bra damene har litt mer å velge utifra enn kun høyden. Men at dette er hovedkriteriet og svært avgjørende er ikke noe jeg finner på. Se bare hva Preben skriver:

"Den mest gjennomgående fysiske egenskapen kvinner ser etter er høyde. Gjennomgående for alle studier er at kvinner synes at høye menn er mest attraktive, og de vil helst ha menn som er over 180 cm. Menn som er lavere enn dette, får, for eksempel, langt mindre respons i kontaktannonser (eller på nettdatingsider?).

Andre studier viser også at kvinner både foretrekker høye menn som ektemenn, og når det bare er snakk om one-night stands, o.l. Når damer skal få seg sæddonor, for eksempel på Storken i Danmark, spiller faktisk høyde enda sterkere inn."

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 24 mai 2010 22:07

@Jadda
Vel, min erfaring er annerledes. Nå har jeg riktignok ikke så mye hår frisøren kan klippe, men jevnt over, nei, det er en generalisering. Jeg har en kompis som er ca 25 cm lavere enn meg, men når vi går på byen, er det ikke jeg som får oppmerksomheten, nei.

Ellers tar jeg det meste Møller sier med en stoooor neve salt.

Skjult ID med pseudonym kameleonen ma. 24 mai 2010 23:16

Mulig dette har blitt nevnt tidligere i tråden.
Hvis det er problematisk med ett for høyt antall menn... Kan vi få to hver?

Skjult ID med pseudonym Mann49 ma. 24 mai 2010 23:25

Åjada!

Skjult ID med pseudonym petita ma. 24 mai 2010 23:50

Jaaaa, to hver, en høy og en lav!

Skjult ID med pseudonym go ma. 24 mai 2010 23:53

Tilbake til trådsspørsmålet :
Det er ikke kjipt å være mann, det er meget spennende. Menn kan tisse stående, det er jeg alltid missunelig på :)

(mann 33 år fra Oslo) ti. 25 mai 2010 00:05 Privat melding

Om jeg kunne vært en kriger eller kunne vært mann i ordets rette betydning slik det var for mange mannsaldere siden ville jeg likt det svært godt, men jeg ser ikke poenget med det i vår tid.
Det er bare patetisk.

Skjult ID med pseudonym BruceW ti. 25 mai 2010 00:07

Skulle ikke du vært i seng nå, Petita?

Skjult ID med pseudonym petita ti. 25 mai 2010 00:13

Moi? Er ikke jeg som skal på jobb imorgen ;)

(kvinne 54 år fra Buskerud) ti. 25 mai 2010 00:20 Privat melding

I like måte,@HDV

(kvinne 54 år fra Buskerud) ti. 25 mai 2010 00:27 Privat melding

Nei, ikke hver gang og ikke alle heller, @HDV :)