Alle innlegg Sukkerforum

hva søker egentlig jentene her inne?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sarpe gutt sø. 23 mai 2010 22:46

etter min erfaring så er det utrolig mange damer her inne som rett og slett kutter deg ut pga klestil og lignene.
skjønner ikke åssen de kan legge et grunnlag for ossen personen egentlig er når det er det eneste de trenger å vite om deg...

hjelp meg og forstå:)

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 23 mai 2010 22:51

Det er vel en annen måte å si at, sorry, jeg er ikke interessert, på. Husk, med så mange profiler er gresset alltid grønnere på den andre sida, og en date, ja det er jo ikke vanskelig å få her (verken for menn eller kvinner).

Skjult ID med pseudonym couldbe sø. 23 mai 2010 23:08

Vær deg selv - tungvint å spille en rolle resten av livet............

Skjult ID med pseudonym overtid ma. 24 mai 2010 01:10

hmmm, var det ikke Seinfeldt som sa at "A date is a jobinterview that lasts the whole evening". Dersom det er en kjerne av sannhet av at en date er som et jobbintervju så er det jo ikke nødvendigvis så veldig viktig hva du eeegentlig føler inni deg og å klargjøre hvordan du eeeegentlig er som person. Oppgaven består i å si og gjøre det som skal til for at det skal bli en 2. date. Er den andre rede til det, kan en jo velge helt fritt om en selv også har lyst.

Skjult ID med pseudonym spin ma. 24 mai 2010 16:22

Forklaringen er at det er information overload, veldig mange profiler og liten tid til å undersøke hver av dem detaljert. Derfor baserer man seg på overfladiske tegn, tegn som ikke alltid gir god veiledning, men likevel veileder riktig oftere enn ikke.

Klesstil er et godt eksempel. Hvis du kler deg stygt eller smakløst, lurer hun på hvorfor.

En forklaring kan være at du bare ikke bryr deg om åssen du ser ut ovenfor andre- isåfall fremstår du som egoistisk og lat og lite oppmerksom og hensynsfull.

Det kan også være at du ikke forstår kleskodene, at du har et ebevisst forhold til at klær er en måte å kommunisere med andre. At du tenker "klær er bare klær" uten å tillegge det mer mening. Da gir du inntrykk av å ha lite sosiale antenner, og at du sannsynligvis har et begrenset sosialliv. Fordi i virkeligheten er klær en viktig måte å kommunisere med andre mennesker.

I begge tilfeller er forklaringen på hvorfor du kler deg dårlig, lite attraktiv. Derfor har jenter over tid lært seg at en fornuftig autopilot respons er at hvis en gutt kler seg som en dass, så er sjansen for at han er drømmemannen såpass liten at det er ikke verdt å bruke mer tid på ham.

En naturlig og smart tenkemåte på et sted som sukker, der det er enormt mange profiler og meldingsaktivitet.

Skjult ID med pseudonym spin ma. 24 mai 2010 16:24

Løsningen er å lære å kle seg bra.

(mann 40 år fra Oslo) ma. 24 mai 2010 16:44 Privat melding

Siste daten min kuttet meg ved å fortelle meg at jeg "var verdens herligste mann", men hun hadde ikke tid til meg... :) Sa ikke noe spesielt om hverken klesstil eller noe.... Bare noe om dårlig matching av timeplaner.... Frustrerende.... Hun var veeeeldig fin....

Skjult ID med pseudonym R ma. 24 mai 2010 16:51

@sarpegutt - Hva er det som er så vanskelig å forstå med at klesstilen er en del av helhetsinntrykket (i den grad man får et helthets inntrykk på et nettdatingsted)? Hvis jeg går gjennom albumet på en profil og vedkommende har alle ting jeg synes er helt feil (sokker i sandalene, høyt bukseliv, for små klær, korte bukser, for å nevne noe) så sier vel det nok om at vi ikke ser likt på visuell fremtoning? Jeg er ingen moteslave, men jeg er opptatt av hva jeg har på meg og foretrekker en mann som er det samme. Hvis jeg må kle på en mann i tillegg til meg selv når vi skal ut, så får jeg for dårlig tid ;-)

Men det er da nok av damer som ikek bryr seg om slikt i det hele tatt, har jeg sett.

(mann 29 år fra Oslo) ti. 25 mai 2010 01:25 Privat melding

Jentene søker bare etter sex. Helt seriøst.

Skjult ID med pseudonym foxy ti. 25 mai 2010 02:37

Mhm helt seriøst...
Så forresten en dokumentar i dag..øh natt, om ei kvinne som ble mann og dermed begynte med hormoner (dvs testosteron) og hun/han sa at en av de største forskjellene var sexlyst. Som mann hadde han lyst på sex hele tiden, og at kvinner kan tro de vet hvor mye menn tenker med eh..junior, men at de egentlig ikke kan forestille seg det :O
Siden vi var inne på avsporinger :P

Skjult ID ti. 25 mai 2010 09:25

Vel slike jenter må jo ha noen til å bære handleposene fra merkevarebutikker. Når du ikke er tilstrekkelig motebevist (klestil) må de jo bære dem selv, også det hele økonomisk. Styr unna slike jenter. De er ikke noe for deg uansett.

Skjult ID med pseudonym Spin ti. 25 mai 2010 10:38

Skjult ID: Nei, helt feil! Du trenger IKKE styre unna sånne damer. Er ikke det befriende?:)

Du trenger bare lære å kle deg bra! (en hemmelighet: bra klesstil trenger ikke være dyrt)

Skjult ID ti. 25 mai 2010 11:19

Mote, og klestil som passer den enkelte er to helt ulike settinger. Mote kan jo fortone seg som et ferdig pyntet juletre noen ganger. Få menn som har sansen for det. Klestil rett sammensetting av farger,tøyvalg. Det klarer de fleste menn. (om de ikke er fargeblinde da) Selv har jeg ikke noe problem med fargevalg, og tøyvalg. Min ex. gjennom 23 år hadde ikke peiling på fargesammensetninger. Jeg var hennes rådgjever, helt ok. Hun hadde andre kvaliteter som jeg ikke ville ha vert foruten.
Ser en på tråden i overskriften til sarpe.gutt har han god grunn til å spørre som han gjør...