Alle innlegg Sukkerforum

Hva svarer dere...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lurer ma. 24 mai 2010 01:43

på henvendelser fra folk dere ikke finner interessante?

Skjult ID med pseudonym charmed ma. 24 mai 2010 01:46

Nå skrev jeg nettopp sukkers standardmelding med mulig åpning i en tråd her, leita etter det samme. Fant ut at standardsvaret som i høflig avvisning er fint det :)

Skjult ID med pseudonym 123456 ma. 24 mai 2010 01:52

Du svarer uten å stille noen spørsmål tilbake.... :)

Skjult ID med pseudonym lurer ma. 24 mai 2010 01:54

Er det ikke kjipt å bruke standardsvarene til Sukker da??

@123456 - ja det er vel et hint....

Skjult ID med pseudonym charmed ma. 24 mai 2010 01:55

@ 123456
Prøvd opptil flere ganger, men av uvisse grunner så fortsetter mailene å komme, så har nå konvertert til klart avslag strategien :)

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 24 mai 2010 02:06

Jeg sier at det kun er interessant om de liker wetsex. Blir heeelt stille ..

Skjult ID med pseudonym Ærligheten ma. 24 mai 2010 02:07

Mennesker jeg ikke har noen som helst interesse av blokkerer jeg bare.
Det holder for min del.

Skjult ID med pseudonym Dill ma. 24 mai 2010 02:22

"Vet du hva? Jeg ble så glad når jeg leste den korte koselige mailen din! Jeg ble glad langt inni hjertekrydderet over at du tok deg tid til å gå inn på min profil, lese det som sto der, trykke på "post"-knappen og skrive de hyggelige ordene som fallt deg inn. Selv om det ikke var så mye, var det likevel mye mer enn ingenting. Jeg forstår at du ønsker kontakt, at du ønsker noen som kan elske deg for den du er, noen som kan gi deg noe du trenger og fylle den indre tomheten din. Og du håpet at kanskje jeg var den som kunne gi deg det. Og det skulle jeg også veldig gjerne gjort, hadde det ikke vært for at du er littegranne for lav og litt for ekkel og overvektig etter mine standarder. Jeg liker dem litt høyere og friskere, litt fastere i fisken!:) Jeg takker likevel igjen for oppmerksomheten selv om jeg også blir enda gladere dersom jeg aldri hører fra deg igjen. Å blokkere deg og anmelde deg til sukker for trakassering burde vel ikke være nødvendig, eller hva mener du? La oss heller avslutte mens leken fortsatt er god, i den samme gode tonen det startet ved å avslutte det så kort etter starten som mulig. Igjen må jeg bare si at jeg takker for den hyggelige meldingen du sendte meg, håper at det blir med den ene og ønsker deg lykke til videre i jakten på noen som kan like deg for den du er, på tross av dine mangler!:)"

Skjult ID med pseudonym overtid ma. 24 mai 2010 02:32

en opplagt måte å gjøre det på er å ikke svare i det hele tatt. Er det ikke araberne som har et ordtak noe i retning av at "dersom du ikke kan oppnå noe mer med å åpne munnen, så la den forbli lukket".

Et annet poeng i den grad en vil svare, er at litt a la om noen spør om en vil danse så er "ja takk" eller "nei takk" rikelig. Om en på død og liv skal fortelle noen hvorfor en ikke vil danse, så bør de virkelig ha fortjent det.

Skjult ID med pseudonym lurer ma. 24 mai 2010 02:40

Vi er da vel oppdratt med noe som heter folkeskikk?

Skjult ID med pseudonym overtid ma. 24 mai 2010 02:43

det er ganske utrolig hva folk sier her inne sammenlignet med hva de ville drømme om å si opp i ansiktet på folk, fordi en ikke ser et levende menneke (og antagelig litt fordi en ikke risikerer å få en på tygga om en ikke klarer å holde smella lukket på de riktige stedene:)

Skjult ID med pseudonym charmed ma. 24 mai 2010 02:44

Og folk har fremdeles ikke skjønt hva ironi er. Lordie

Skjult ID med pseudonym Dill ma. 24 mai 2010 03:44

Ok, uten å bruke ironi: vanligvis svarer jeg bare med noe kjedelig. hvis de så sier noe, svarer jeg med noe kjedelig. Som regel blir det stille ganske fort. Jeg kjeder dem ihjel.

Definisjon av kjedelig: jeg bringer ikke noe nytt inn i samtalen. Stiller ikke spørsmål. Ofte gir jeg til og med et kompliment, det gjør ikke noe. Sier typisk "du ser jo søt ut, blablabla, nå må jeg visst ut og gjøre bla bla bla. Ha en fortsatt fin dag!:)"

Men jeg er gutt, og for jenter blir det nok annerledes. Jenter er så vant til at gutter tar initiativet at hvis du bare svarer med noe intetsigende er det lite sannsynlig at hun bringer mer futt inn mer enn maks en gang. Jenter er utrolig tafatte sånn sett, men så er de jo det passive/mottagende kjønnet, og vi elsker dem jo slik de er mottakende. Å avvise jenter på en fin måte er derfor også ganske lett så lenge man gjør det tidlig.

Kjede ihjel strategien burde funke ovenfor gutter også, men det vil nok ta lengre tid, ihvertfall ovenfor de som er mest "på".

Ovenfor gutter ville jeg anbefalt noe ala standardsvaret med mulig åpning. Forsåvidt er jo det andre standardsvaret fint også, selv om det ikke er like koselig. Det har en sjarmerende ærlighet.

Skjult ID med pseudonym Scarecrow ma. 24 mai 2010 03:53

Evt lar jentene vær å svare, da blokker jeg henne i løpet av en uke :-) Du forstår det jo med engang da.

(kvinne 51 år fra Akershus) ma. 24 mai 2010 08:39 Privat melding

Jeg svarer alltid når folk snakker til meg, enten det er her inne på sukker eller ellers. Jeg er ikke så opptatt av folkeskikk, men respekt syns jeg er viktig. Å svare syns jeg er det minste man kan gjøre. Hvordan svaret mitt ser ut avhenger av hvor interessert jeg er, men også hva avsenderen har lagt i sin henvendelse. Som andre har nevnt her, så stiller jeg ingen spørsmål med mindre jeg er interessert i å få svar :-)

Skjult ID ma. 24 mai 2010 09:51

ser det er noen her som synes det er helt greit å droppe å svare. Hvor har man gjort av den vanlige folkeskikken?

Er ikke personen interessant, gi ett høflig avslag (gjerne standardsvar) og deretter blokker.
Kan vel ikke være så vanskelig det? Ikke tar det lang tid heller :)

Skjult ID med pseudonym MarleneM ma. 24 mai 2010 09:53

Tematsi: jeg var også veldig opptatt av høflighet og å svare alle den første tiden jeg var her inne. Men nå, etter noen måneder har jeg lært endel og blitt mere kynisk. Fikk ofte sure og uhøflige meldinger tilbake på min høflige, dermed lar jeg som oftest vær å svare nå.
Men det er noen meldinger som er helt uimotståelige selv om avsenderen er uinteressant. Da klarer jeg ikke å la være å sende et svar tilbake :)

Skjult ID med pseudonym Blåbærpike ma. 24 mai 2010 10:00

Melding: "Hei! Du ser kjempesøt ut! Vil du bli bedre kjent?"
Svar: "Takk for komplimentet. Nei, takk. Lykke til videre! :)"

Melding: "Hei på deg. Liker profilen din!"
Svar: "Takk for det! :) Lykke til med jakten her inne:)"

Jeg er da ikke for hard da??

Skjult ID med pseudonym MrSpiff ma. 24 mai 2010 10:03

Du er nok for hard for de som ikke tåler et avslag fra et fremmed menneske uansett...

Skjult ID med pseudonym forvirret ma. 24 mai 2010 10:14

Ti dere som ikke liker at folk fortsetter å skrive når dere har gitt ett avslag.
BLOKKER, etter at dere har sendt avslaget. Og jeg synes, akkurat som fler andre påpeker før meg i denne tråden, at man uansett bør gi ett svar. Mulig at du selv ikke bryr deg, men det er ikke like gøy for den som faktisk har brukt tid på å skrive en melding til akkurat deg, å ikke høre noe mer i det hele tatt.

Ved blokkering så slipper dere mer meldinger og begge forsvinner fra hverandres lister. Det må jo være en vinn/vinn situasjon for begge parter. Ingen grunn til at man skal stå på hverandres lister hvis man ikke er interessert.....

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 24 mai 2010 10:17

@ Blåbærpike

Det der synes jeg var fine avslag. Fortsett med disse.

Standardavslagene til sukker er også greit. Og for min del er også manglende svar ok, det viser at du ikke er interessert og jeg tar meg ikke nær av det.

@ 123456
Det å svare uten å stille spørsmål tilbake er absolutt et hint om at trolig ikke er så interessert ja, men det er i mine øyne - og sikkert i andres også, siden mange tydeligvis fortsetter å skrive likevel – heller ikke et klart avslag. Jeg har selv vært på dater med en eller to jenter som gjorde som deg på den første meldingen eller to jeg sendte dem, og som kun etter to – tre meldinger begynte å stille spørsmål tilbake, ja som faktisk ikke en gang var inne på profilen min før etter at vi hadde brevvekslet litt. Så folk er nok forskjellige. Men når det er sagt så er det selvsagt begrenset hvor lenge jeg gidder å skrive med noen som ikke viser interesse tilbake ved å stille spørsmål.

Skjult ID med pseudonym Kosegutt ma. 24 mai 2010 10:28

Jeg bruker mest standardsvaret, men ikke alle damer tar det like pent. Ved å fortsette å skrive til en person du vet at du ikke vil ha lager du kanskje problemer for deg selv på lengre sikt, best å avslutte raskest mulig. Er det noen jeg er i tvil om finner jeg ut av det i løpet av tre meldinger.

Skjult ID med pseudonym couldbe ma. 24 mai 2010 10:46

Blåbærpike

Svarer også som deg :-) Fungerer det...

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 24 mai 2010 12:30

Hvorfor er Kjede i hjel strategien en så bra strategi da?
Greit nok at man slipper å komme med et direkte avslag og at den andre da selv kutter kontaktet fordi det ikke var mulig å få til en samtale.
Men så utrolig irriterende det er å få svar på en førstemelding jeg har sendt og oppleve at den andre bare kommer to-setningssvar uten innhold og uten å ha tatt tak i noe av det jeg har skrevet.
Og siden det er jeg som har tatt kontakt, føler jeg jo at jeg må gi personen en sjanse, så jeg sender av gårde en melding til.
Dæven så bortkastet tid for meg dersom han bare prøvde å komme med et "kjede-i-hjel-avslag" til meg ;p

Før svarte jeg aldri de som var uaktuelle, nå sender jeg Sukker sitt standardavslag.

Skjult ID med pseudonym frk.singel ma. 24 mai 2010 12:32

"Hei, Hyggelig du tar kontakt, men takker høflig nei til videre kontakt. Lykke til på sukker"

"Beklager lykke til videre"

"Takk for det, men du er ikke helt i målgruppen min"

....er avslag jeg har fått.
Og fordi jeg synes det godt å få den type avslag fremfor ikke noe svar, så svarer jeg omtrent på samme måte om jeg ikke er interessert.

Feige varianter, som å si jeg har pause fra nett dating, når du ser vedkommende er inne støtt og stadig blir teit for meg. Også slike varianter med å svare men la være å stille spørsmål, blir bare feigt. Og det blir uklart for den andre.

Og er det avklart at det ikke er noen interesse så blokkerer jeg. Blokkere høres brutalt ut, jeg kaller det fjerne fra lista mi, så det blir plass til andre :-)

Men som vanlig er vi alle forskjellige og ønsker det på ulike måter, og det er jo bra :-) Ellers hadde vi vel ikke hatt noe å diskutere på forumet :-))

Skjult ID med pseudonym xwxwxw ma. 24 mai 2010 12:38

Gidder ikke svare dem om jeg ikke er interessert. De jeg har snakket med, som jeg i grunn ikke er keen på, så blir det ofte mange mail, og det gidder jeg ikke. Foruten noen, som har skrevet langt, eller noe interessant.

Som andre nevnte over her, så er det mange som ikke takler å få skriftelig avvisning.
Jeg har aldri fått noen negative tilbakemeldinger for min svar form, hvilket er ikke noe svar, så da funker det nok bra for begge, minst pes ! :)

Skjult ID med pseudonym Nysgjerrig ma. 24 mai 2010 13:25

Hvis en person snakker til deg IRL svarer du vel? Man gjør det bare kort og avvisende om man ikke er interressert i videre kontakt. Hvorfor skal man da gjøre det anderledes her inne?
Jeg svarer kort med at jeg ikke tror vi passer sammen og ønsker lykke til videre.

Skjult ID med pseudonym aprikos ma. 24 mai 2010 13:27

Jeg har et problem, og det er at de fleste førstemeldinger til meg blir formulert som et spørsmål. Hva er da mer naturlig enn å svare? Syns det blirr frekt å overse spørsmålet og kjøre på med at jeg ikke er interessert og lykke til videre, for de har jo tross alt ikke sagt noe den veien :S
Hva mener dere om dette, type spørsmål som går på :
Hei, hvordan har helgen vært? - (gutter, ikke spør hvordan helgen har vært, det er 52 helger i året, de er ikke sååå spesielle.)
Eller, hei, hvordan har du det? - (ikke spør om dette heller, svaret er enten bra eller det har ikke du noe med)
Eller Hei, hvem er du da? -(godt spørsmål, hadde jeg bare visst det selv så)

Men uansett hvor enkle spørsmål det er, så føler jeg at det naturlige er å svare, så lenge jeg ser et spørsmålstegn, er det flere som har det slik?

(kvinne 28 år fra Oslo) ma. 24 mai 2010 13:36 Privat melding

Er jeg den eneste som avviser kontant og direkte også IRL?
Hvorfor skal jeg stå og snakke med en eller annen fyr på et utested når jeg ikke er interessert? Bare fordi han kan være drømmemannen min dersom jeg blir kjent med han og overser den dårlige ånden og nesehårene hans som nærmest kiler meg i panna?
Da kjører jeg samme avvisning som jeg gjør her inne: "Hei, du. Takk for det, men jeg er ikke interessert".

Jeg har fått en hel haug med avvisningsmeldinger her inne, men shit happens! ;)

Skjult ID ma. 24 mai 2010 15:27

Liker den typen holdninger, Husmus og Nysgjerrig, fortsett slik! :)

Skjult ID med pseudonym betteroff ma. 24 mai 2010 18:27

Jeg svarer (fritt etter Amy Diamond): What's in it for me? ;)

(mann 40 år fra Oslo) ma. 24 mai 2010 19:39 Privat melding

Legger merke til at 90% lar være å svare.... De gidder ikke en gang å trykke på høflig avvisningskanppen.... :) Jeg har da aldri unnlatt å svare på henvendelser.... for jeg synes faktisk at folk fortjener å få en hilsning tilbake... Men nå er jeg jo grunnleggende hyggelig da... :)

(kvinne 56 år fra Hedmark) ma. 24 mai 2010 20:17 Privat melding

* Grunnleggende hyggelig
* Vise respekt
* Høflig - beklager men er opptatt, truffet en drøm at en svigersønn utenom nettet

*Sukker.no er mitt tidsfordriv, - egentlig er jeg ikke potensiell "søker" av det annet kjønn, men jeg liker å se på "markedet av single menn" som selv utgir seg selv for å være attraktive. Noen menn er jo kjempe viktige og kjempe attraktive og kjempe kyniske og disse kan vel ingen levende vesen med kjønn: kvinne være i stand til å tilfredsstille. De greier seg pent alene. Derfor kan man glatt ta ovennevnte svar. Med innspill av fraser allerede nevnt.

Nei det jeg savner er et sukker.no live. Et møtested; der det er lov å være alene/singel, å kunne gå hjem alene/singel og kan møte andre single og snakke sammen om hva som opptar oss single. Å være singel er hverken en sykdom eller en lidelse - men et bra alternativ der del 2 mangler. Med bakgrunn i at det skal mye til at det ramle en mann inn i mitt liv. Da tykkelsen på leggene og vekten på brystene og lengden på håret og timingen på smilet og antall ord i samtalen under daten var for høy, kan være årsak til avvisningen. Hallo - hvor kresen kan en mann være?

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 24 mai 2010 23:33

Sukker kan lage avtale med viproom :)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 24 mai 2010 23:36

Jeg svarer det som faller meg inn der og da.
I det siste har jeg ikke orket å svare alle. Det beklager jeg. Unnskyld. Har bare ikke hatt overskudd til det, jeg :-)

(mann 29 år fra Oslo) ma. 24 mai 2010 23:44 Privat melding

@ Piccachu
"Men nå er jeg jo grunnleggende hyggelig da... :)"

Haha. Impliserer dette til at de som ikke svarer på enhver henvendelse er 'uhyggelige' mennesker?

Skjult ID med pseudonym Tazoslo ma. 24 mai 2010 23:53

Jeg har sluttet å svare på meldinger jeg ikke finner interessante, jeg har også sluttet å åpne disse. Det er enkelte som blir støtt av det enkleste og høfligste avslag og jeg gidder ikke lenger å sitte å motta kjeft fra noen som jeg ikke finner interessante på et eller annet nivå.

Likeledes opplever jeg også selvsagt at mine mailer forblir ubesvart eller uåpnet, jeg skjønner ikke helt hva som er så forferdelig med det. Litt skuffende til tider ja, men da veit man hvor man står og begynner ikke på en mailutveksling som uansett ikke fører til noe ;-)