Alle innlegg Sukkerforum

Er det mulig?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Pjotr ma. 24 mai 2010 12:40

Jeg lurer litt på om det er mulig å finne noen å ha et seriøst forhold med her på sukker. For det første er det utrolig vanskelig å bedømme om man liker noen kun ved hjelp av bilder og tekst. For det andre er det en langsom prosess å chatte og date "tilfeldige" mennesker. Litt som å vinne i Lotto kan man si. Er det flere som har denne følelsen?

Skjult ID med pseudonym tidevann ma. 24 mai 2010 12:58

som alle andre måter å treffe noen på skal det vel rett og slett ganske mye til.

-de på byen vet du at du liker uteseendet til, men det er mer åpent om dere har noe felles og noe å snakke om

-her har man en relativt god fornemmelse av om en faktisk har noe felles og noe å snakke om. Om en har barn, bor litt avsidsliggende til eller av andre grunnen ikke har så lett for å komme seg ut på de arenaer en typisk treffer noen, så har en samme muligheter på internett. På den andre siden, så er jo dette formatet skapt for behov som dobbeltspill eller tilfredsstille et behov for å være noen helt andre eller helt anonym.

-Treffer du noen på jobben, så har en jo god tid til å lære noen å kjenne. På den annen side kan det være litt kjipt å jobbe sammen med en eks.

Dette er vel egentlig en ganske rask måte å bli kjent med noen på. Om det fortsatt er for tregt, er kanskje speed dating noe å teste;)?

(mann 49 år fra Østfold) ma. 24 mai 2010 13:01 Privat melding

Er mange som bruker dette "vinne i lotto utsagnet" Eller er alle en og samme? hehe

Jeg er ikke enig med deg. Man skriver med man man liker. Man treffes. Kjemi eller ikke. Om dette er på nett eller irl, liten betydning. Litt omvendt rekkefølge bare. Her ser man bilde først, irl ser man personlighet først/evt utseende. Her skriver man det man tror den andre vil høre. Irl sier man det som faller naturlig. Her møtes man så etterhvert. Irl skriver man på sms/ringes/treffes etter første treff..

Men tror irl er en fordel kontra nett ettersom kan man bygge opp en slags kjærlighet/forelskelse over tid, På nett er vel mer en snarvei, man møtes, ingen direkte gnist, farvel.. neeext. Men om man kunne bruke litt mer tid, treffes 2-3 ganger, så ender mn nok opp likt. Lotto eller ei. Sjanesene er alikevel små for å treffe den 'rette' Men alikevel, åpne øynene og se rundt deg. Det er svært mange som greier det og treffer blink. En prosent mer enn de som vinner i lotto ;) Jeg tor også at alt for mange bygger opp en overdrevet forventing til den de skal møte, og dermed stemmer svært lite.

Jeg tror den eneste og rette fasiten , uansett metodikk er... TID
Ha tid til å bli kjent, ha tid til å kjenne på følelser, ha tid til å skape noe, ha tid.. U get it!

Skjult ID med pseudonym Pjotr ma. 24 mai 2010 13:05

Speed dating er for kjapt. (Blir aldri fornøyd hehe)
Det jeg savner er en mer naturlig måte å treffe jenter. Kanskje jeg burde dra på en sukkerfest? Men er litt redd det også blir litt for organisert.
Det beste er egentlig en setting hvor ingen av partene forventer noe; et tilfeldig møte. Da er det lettere å se hvem folk er, og lettere å være seg selv.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 24 mai 2010 13:58 Privat melding

Hva er det som er så seriøst med forhold? hvorfor er et forhold mer seriøst enn f.eks bare sex? Mennesker i forhold både taper, lider og har dårligere utsikter forann seg enn single som har bare har tilfeldig sex...det er vel nesten å ønske noen vondt å be dem være seriøse og gå inn i et forhold...som mann betyr det at du kan få barn du aldri vil får se og som kvinne betyr det at du ender opp med en sjalu eller ubehagelig X og facebooken din blir overvåket.

Ser ikke helt hvorfor det er så utrolig bra og seriøst?

Skjult ID med pseudonym surrehue ma. 24 mai 2010 14:17

@Russel. Har du erfart alt det du nevner selv eller tar du alt for gitt som du hører? Det er faktisk mye positivt i et forhold som går utapå sex alene.

Regner med at også de fleste etter en tid vil ønske deg noe mer enn bare sex. Fort gjort å sitte igjen med et avstumpet følelsesliv og ønske seg mer .. da klarer en kanskje ikke forelske seg lenger... Hvor triste utsikter er ikke det?

Legg bort kynismen . Håper og tror du bare ironiserte :-)

Skjult ID med pseudonym lottomillj ma. 24 mai 2010 14:49

når utgangspunktet ditt ligger i at det skal gå fort skjønner jeg jo at det ofte går feil også !

Enten passer man sammen eller ikke, så hvis du finner en du liker og han/hun gjør det får jeg da håpe dere begge er tøffe nok til å tørre å gå videre. For husk at det er noen som trenger mye tid på seg...vanligvis pga utrygghet. Stresser du-skremmer du...

lykke til videre i din bingo lotto

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 24 mai 2010 15:09

Er glasset halvtomt eller er det halvfullt? Visst, jeg er like fordømt singel som alle (eller de fleste) andre på Sukker, men jeg tror nok det er bedre å ha en positivt innstilling. Husk, for person du treffer, jo nærmere er du å treffe drømmedama/drømmetypen.