Alle innlegg Sukkerforum

Søndager e egentlig oppskrytt:)

Vis siste innlegg
(mann 33 år fra Rogaland) ma. 24 mai 2010 13:37 Privat melding

Hvorfor skal vi ha to søndager på rad, syns ikke den dagen er den kjekkeste:) tar vekk den faktoren at man faktisk har fri fra jobb.
Favorittdagen min må være fredager, men nok tirsdag er dagen jeg sliter mest med å stå opp om morgenen. Hvis man i tillegg har tirsdag etter søndag, så må det bli trøbbel mellom meg og vekkerklokken i morgen tidlig:) haha og det til tross for at jeg har anskaffet meg Enya til alarmtone:) Løsningen min i dag ble dette innlegget, uten noen spesiell plan:) hva er din favorittdag?

Skjult ID med pseudonym petita ma. 24 mai 2010 14:11

Min favorittdag er den dagen jeg ikke blir vekket før jeg våkner selv (som uansett vil være max 9 ), får servert iskrem til frokost, vet at leiligheten er ryddig, ser at sola skinner gjennom gardinet, blir møtt av en varm bris idet jeg åpner døren, kan gå ut uten nøkler, mobil eller lommebok, legge meg ned på en strand (au solitaire) få servert kake til middag, drikke meg småbrisen rundt 5, kvitre med fuglene rundt 6, se russel peters live kl 7, dra på ballongferd kl 8 og legge meg rundt elleve...den dagen finnes selvfølgelig ikke :P
Og nei, i dag har jeg ikke hørt om punktum.

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 24 mai 2010 17:19

Egentlig er hver dag en ikke har noen å våkne opp sammen med en dårlig dag.

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 24 mai 2010 17:32

Deilig med en fridag ekstra. Lå og dro meg lenge, spiste frokost og tok meg en god sykkeltur i, eh, naturskjønne omgivelser i Groruddalen. Da føler jeg uansett jeg har fått noe ut av dagen.

Skjult ID med pseudonym Bob ma. 24 mai 2010 17:40

petita, hadde du nøyd deg med iskrem til frokost, så kunne vi kanskje fikset det altså, ligge på en strand er jo heller ikke umulig :) men om det er så lurt å gå ut uten nøkler, mobil og/eller lommebok, DET kan diskuteres :)

(mann 43 år fra Oslo) ma. 24 mai 2010 17:44 Privat melding

Gårsdagen var genial med sent ute av senga, mat ute på Løkka i sola fulgt av litt forskjellige fluidum. Sitte å se på alle raringene, bare kose seg med visseheten av at det var fri i dag også og verden er forholdsvis bekymringsløs. Kunne (nesten) kke bli bedre!