Alle innlegg Sukkerforum

Er det mulig å hente seg inn etter en dårlig åpningsmelding?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hmm... ma. 24 mai 2010 17:41

Jeg gikk gjennom noen profiler her i går.....og kom da over en profil jeg likte veldig godt. Tenkte da jeg skulle sende en melding for å sjekke om det var noen muligheter for å bli bedre kjent. Typisk nok, så tenkte jeg ikke så lenge over hva jeg skulle skrive. I ettertid ser jeg at meldingen ble litt dum.....og sendte en oppfølgingsmelding. Den var heller ingen höydare, så nå antar jeg at jeg ikke har noen mulighet for å hente meg inn igjen. Og ikke er det sikkert at hun hadde vært interessert uansett hva jeg hadde skrevet.

Hva tenker damene om å få en halvdårlig åpningsmelding.....ødelegger dette interessen, selv om vedkommende har en bra profil? Er det mulig å hente seg inn? Eller betyr ikke en slik melding så mye om profilen er bra?

(mann 49 år fra Østfold) ma. 24 mai 2010 18:06 Privat melding

Enig med croff... skriv det du føler der og da. Blir det ikke motatt positivt så er hun uansett ikke interessert.. Og om du føler det er en person du har lyst til å satse litt mer på. Prøv igjen om en stund. Det kan være mange årsaker til at hun ikke svarer.

Og til andre,, ikke skriv det dere TROR den andre vil høre.. Funker aldri :)

(mann 40 år fra Oslo) ma. 24 mai 2010 20:02 Privat melding

Jeg kan alt om meldinger som blir oversett - men jeg vil ikke spamme forumet her med ting som ikke fungerer.... Det er jo nesten som man kunne ta det personlig.... :)

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 24 mai 2010 20:06

Følg opp monologen til hun får latterkrampe og må sperre deg før latteren dreper. Da blir du i det minste blokkert med stil!

Skjult ID med pseudonym netta50+ ma. 24 mai 2010 21:12

...når man først er inne på åpningsreplikker her,må jeg nesten fortelle om den jeg mottok i dag...
Fra en mann godt over femti.....:Har du lyst til å se bilde av k.....min?
Han ble fort blokkert,for å si det slik..

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 24 mai 2010 21:44

Hm, det spørs hvordan meldingen er dårlig da. Flåsete sexkommentar feks er ikke noen vinner.
Men bare en klein start kan hentes inn, det blir verre hvis det er mail nr 3 da, det er bare vanskeligere å gjøre på ene legant måte - men sikker tmulig.

MEN uansett ts, er andre som meg, spiller det ikke så stor rolle hvis proilfen ellers er bra ( - dvs da teller jo teksten desto mer.) Så det kan hende hun ikke ville vært interessert uansett melding.

Skjult ID med pseudonym hmm... ma. 24 mai 2010 22:36

Vel, det viste seg at hun nok ikke var en sånn "engel" som hun framstilte seg som...!
...moving on... :)

(mann 40 år fra Oslo) ma. 24 mai 2010 22:41 Privat melding

netta50+: Du kunne jo gjort mye mer moro ut av det... enn å blokkert.... Har aldri opplevd å få post fra kvinner som har lyst til å sende meg bilder av kjønnsorganene deres.... Velvel..... får bare vente på post jeg....

Skjult ID med pseudonym Veteran ma. 24 mai 2010 23:12

Man bør slutte å sende bilde av tissefanten sin når man passerer 50.

(mann 29 år fra Oslo) ti. 25 mai 2010 11:53 Privat melding

Det kommer vel an på hvor inni helvetes dårlig førstemeldingen egentlig er. Jeg skriver bare dårlige førstemeldinger. Det beste jeg vet er å brenne alle mulige bruer.

Skjult ID med pseudonym smurf ti. 25 mai 2010 12:31

Nei, det spiller som regel ikke så stor rolle hva du skriver om profilen er interessant og hun ikke har noe på gang med noen andre....
En ny mail uten at du har fått svar, funker vel også ganske dårlig... Grenser mot mas...

Ellers er jeg veldig enig med gutta her, ikke tenk så mye på at du må imponere, det er jo meningen hun skal like deg for den du er, og hvis ikke - javel:)
Det siste her gjelder forøvrig for oss jenter også ;)

(mann 35 år fra Troms) ti. 25 mai 2010 18:26 Privat melding

@pgmp

Beste forslaget jeg har sett. Og den funker ganske sikkert om dama er litt interessert og har litt sans for humor.

For TS er det uansett for sent å ta en monolog nå, da meldingene gjerne bør komme ganske tett på hverandre :)

Skjult ID med pseudonym Elikapeka ti. 25 mai 2010 19:18

Hmm..hvis det var du som sendte den "milf"-meldingen til en annen trådstarter her, så kan jeg forsåvidt skjønne at det ikke gikk helt hjem hos mottager;P

Skjult ID med pseudonym komoggikk to. 27 mai 2010 23:52

>begynn å gi mer faen i hva damene tenker å vil å krever å bla bla, trenger ikke forandre på en dritt, skriv det som passer deg så kan de svare om de er interessert......

Om det du i første omgang ønsker er å etablere en samtale, er ikke dette nødvendigvis noen super ide. Om det er å etablere en samtale du ønsker er jo hva som helst som gjør at du oppnår nettopp det, vel så viktig som å sørge for at du gir et 234% representativt inntrykk av deg selv og får uttrykt det du føler inni deg akkurat da...

Skjult ID med pseudonym vanskelig? lø. 29 mai 2010 19:33

He he, jeg har fått noen sånne meldinger fra menn. Kanskje det var fra deg ? Er meldingene flåsete og oppfølgingen enda dårligere, så lar jeg meg ikke imponere. Er vel ingen veldig sær type, men på nett ignorerer jeg sånne meldinger.. Hadde jeg møtt fyren i levende live og sett han og likt det jeg så, så hadde ikke en dårlig kommentar ødelagt. her inne derimot er det ikke så mye å vurdere ut fra, så da blir en litt "teit" melding ikke besvart. Litt merkelig, men sånn er det.