Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 24 mai 2010 17:42

OK - feil årstid, men likevel ser jeg i en 70-80 prosent av profilene at damer her simpelthen elsker å gå på "bortoverski", som jeg forstår er det samme som het langrenn for noen år tilbake. Selv har jeg ikke hatt planker på beina, verken bortover, nedover, oppover, innover, utover eller på tvers siden 1994, men jeg har med tid og stunder konkludert med at det kunne vært moro å prøve igjen med noen jeg faktisk likte. Men, til dere som skriver hvor glad dere er i langrenn, er det noen av dere som er fornøyd med turer på nybegynnernivå?

Skjult ID med pseudonym couldbe ma. 24 mai 2010 17:53

Har du en gang lært å sykle så kan du det! Det sammegjelder med langrenn :-)

Jeg ble sikkelig hektet igjen på langrenn i vinter - var i løypa minst 3 ganger i uka :-))

Til helgen skal jeg på våravslutning mht langrenn - gledeg meg masse til lange turer innover vidden i strålende sol!

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 24 mai 2010 17:59

@couldbe
Har du lært å sykle kan du det, ja, men du kan ikke sykle Birken eller Styrkeprøven av den grunn. Jeg trenger myyyyye trening om jeg skal legge ut på noe mer enn en enkel lysløype, men inntrykket mitt er at de aller fleste her er over dette stadiet. Så spørsmålet er om det er noen som kan tenkes å ta en med med dette som forutsetning og ikke vente at jeg blir med på noen lengre turer med det første.

Men tre ganger i uka tror jeg ikke jeg gidder... :-)

Skjult ID med pseudonym couldbe ma. 24 mai 2010 18:05

Det er nok mange som vil ta det rolig... :-)

Jeg går ca 1 mil hver gang - ikke så langt, men gir meg stor glede :-) Til helgen tror jeg det blir et par mil på lørdag :-))

Skjult ID med pseudonym frk.singel ma. 24 mai 2010 20:04

@zoid77

Ja helt klart. Jeg er nok en av de som har begynt å like langrenn og har flest bilder av meg ute på ski. Og sier noe om det i profilen.
Men "alle går forbi meg" også folk som ser ut som de er nærmere 80 år, så jeg har en følelse av at jeg aldri kommer til å oppnå annet enn snegle tempo.
For meg ville det altså fakrisk være godt å gå sammen med en nybegynner :-)

Skjult ID med pseudonym jente ma. 24 mai 2010 21:06

Dette var interessant frk. singel!! Jeg søker jo ikke jenter, og har ikke sett så mange jenteprofiler. Men hvis du har MANGE bilder ute av deg selv på ski, og egentlig ikke er sååå innbarka skigåer likevel. Hva er det du ønsker å signalisere da, mon tro? Jeg er nok litt over ditt nivå, ganske nylig frelst, men nå liker jeg å trene på ski og går gjerne litt hardt for å bli varm. Prøver å prioritere det - men når alt kommer til alt, så er jeg jo ikke på langrenn hver helg og tre ganger i uka akkurat.
Men hvis jeg da skal konkurrere med damer som har FULLT av skibilder, når jeg ikke har det. Da fremstår vel jeg som en slapping da???

Eller??

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 24 mai 2010 21:14

Hjelp! IKKE gjør dette til en konkurranse om enda flere skibilder i albumet!