Alle innlegg Sukkerforum

Gjenntatte tittinger?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tittei ma. 24 mai 2010 18:37

Er det et hint dersom en profil er inne og titter mye i en periode? Har en del menn som gjør dette, men de tar ikke kontakt? Er det i håp om at jeg skal ta et hint og kontakte dem?

Er veldig usikker på dette da jeg selv kan være inne og titte gjentatte ganger uten at det er noen form for hint fra min side.

Synes vel og tenker vel at er han interessert så tar han kontakt? Men jeg kan jo ta feil?

Skjult ID med pseudonym Z ma. 24 mai 2010 18:38

Det kan sikkert være et hint.
Men det kan sikkert også være at man ikke husker hvem man har vært innom :-)

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 24 mai 2010 18:39

Har du lyst til å ta kontakt med vedkommende er det da bare å gjøre det...?

*lurer på om det kan være meg*

Skjult ID med pseudonym tittei ma. 24 mai 2010 18:40

@z

...nettopp, så da er jeg like klok liksom :-)

Skjult ID med pseudonym lurifaks1 ma. 24 mai 2010 18:41

Ta kontakt hvis de virker interessante..det kan jo hende de ikke vet at de kan skrive til deg (?)..

Skjult ID med pseudonym Mann ma. 24 mai 2010 18:44

Hvis du har bilde og de er innom ofte så liker de i hvert fall utseendet ditt og er sikkert nyskjerrige på deg. Da er det vel bare å ta kontakt hvis du like det du ser og leser, men det er det vel uansett...

Skjult ID med pseudonym tittei ma. 24 mai 2010 18:50

Må innrømme at jeg liker at mannen er såpass modig og har såpass driv og er såpass interessert at han tar kontakt med meg....gir et ekstra kikk det da...

Men jeg tar også selv kontakt med dem jeg finner interessante da..ikke misforstå. Men hadde vært hyggelig med flere meldinger dersom det er så mange som liker meg?

Skjult ID med pseudonym Z ma. 24 mai 2010 18:52

tittei

Men......men trenger du egentlig å bli klok på dette da? ;-)

Skjult ID med pseudonym tittei ma. 24 mai 2010 18:52

@HDV

Ja, hvis jeg ser at noen har vært innom 3-4-5 ganger i løpet av to dager, så begynner jeg å lure litt :-))

Skjult ID med pseudonym Egentlig. ma. 24 mai 2010 18:55

Jeg hadde ei som var innom mange, mange ganger i løpet av en kort periode, så til slutt sendte jeg henne en melding. 'Nei, hun hadde bare litt gullfiskhukommelse, så det hadde hun ikke tenkt over.'

...

Dersom jeg er ofte innom noen, er jeg nysgjerrig og interessert, men det er sannsynligvis et eller annet i profilen som gjør at jeg ikke skriver. F.eks. et blad som er viktig for meg med feil farge, høydeforskjell som jeg ikke føler funker, etc.

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 24 mai 2010 18:56

@tittei
Det kan jeg fort finne på å gjøre - som regel er det fordi jeg synes profilen er spennende, men av en eller annen grunn ikke får surra meg til å sende melding. Så bare kom ham i forkjøpet, du, hvis du liker profilen.

Skjult ID med pseudonym tittei ma. 24 mai 2010 18:57

@z

Ja, jeg trenger å bli klok på det...dersom jeg tar kontakt fordi jeg tror de er interesserte så blir det litt tullete dersom de ikke er det...

Hadde en episode hvor jeg skrev til en som jeg trodde hadde kontaktet meg på chat så feil). Men han hadde bare vært innom og tittet en gang...da jeg oppdaget at jeg tok feil person måtte jeg bare beklage. Det ble jo helt tull ikke sant.

Skjult ID ma. 24 mai 2010 19:02

hvorfor gjøre ting så vanskelig?
Er personen interessant så tar du kontakt. Uansett hvor mange ganger han har vært innom profilen din :)

Og er han ikke det, så blokkerer du han. Mye lettere for begge parter hvis profiler som ikke er interresante forsvinner fra listene våre. Er jo ikke noe forbud mot å være litt effektiv vettu :)

Skjult ID med pseudonym foxy ma. 24 mai 2010 19:03

Hadde et slikt poltergeist hos meg, til slutt skrev jeg en melding til ham, og den ble ikke godt mottatt, heh. Dermed er det blitt slik at om jeg liker noen, så skriver jeg til dem, og forventer det samme tibake. Om de går inn på profilen min gjentatte ganger over flere uker, uten å skrive, så kjenner jeg en sterk lyst til å blokkere dem.

Skjult ID med pseudonym Jan ma. 24 mai 2010 19:10

Jeg går inn på profiler jeg syns er fine. Hvis jeg gjør det mange ganger er det nok et tegn på at jeg liker et eller annet der. Men ikke alltid jeg gidder å skrive noe. Hun må gjerne ta kontakt da!

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 24 mai 2010 19:12

Du behøver jo ikke komme med en lang utredning om hvorfor du tar kontakt, det holder jo å skrive "Hei, jeg ser du har vært innom profilen min - hva synes du om den? Jeg synes i hvert fall profilen din var interessant."

Skjult ID med pseudonym Z ma. 24 mai 2010 19:13

Tittei

Ok, jeg bare tenkte at siden du liker at menn er såpass modig at de tar kontakt om de er interessert - samt at du er tøff nok til å ta kontakt med de du selv liker, tenkte jeg at det ikke spiller så stor rolle for akkurat deg.

:-)

Skjult ID med pseudonym frk.singel ma. 24 mai 2010 19:17

Ja det går jo faktisk an å spørre rett og slett om de er interessert. Det kan jo gjøres på en litt morsom måte og kan bli en god start på noe. Får du da ikke svar, eller avslag.Ja fjern han fra lista di og ferdig med det.

Skjult ID med pseudonym tittei ma. 24 mai 2010 19:20

@z

Drømmen er vel at flere skulle være mer modige da...hvis de var interessert da...ønsker meg mer post ikke sant:-))) Får ikke for mye, sånn som visse andre får her etter hva jeg har lest :-)

Og siden så mange her får masse post kan jeg vel konkludere med at jeg ikke er så interessant heller...da ville jeg nok fått mer post...:-( ikke bare gjentatte tittinger.

Skjult ID med pseudonym Z ma. 24 mai 2010 19:22

Synes ikke du skal konkludere med noe som helst jeg, og bare ta det for det det er! Selv er jeg lat i forhold til å sjekke om noen har vært innom. Jeg bare tar det for gitt at de som vil skrive, de skriver :-)

Men håper at noen leser det du skriver, og tar mot til seg da, tittei!

Skjult ID med pseudonym sweet ma. 24 mai 2010 19:23

Jeg klikker om igjen fordi det er lett å glemme, og i det jeg har åpnet treet, så lyser to knall røde blader relatert til barn imot meg og jeg konstaterer Ok, sånn var det han vil ha barn og jeg er ferdig. Min to sønner er 19 og 20 og jeg er 44 menn for menn som enda ikke har fått barn er jo ikke biologiske klokker et problem.
Eller så er det masse ski bilder og jeg liker meg ikke på ski. Savner at notat feltet kunne vært som ei huske liste der en leste slike notat uten å klikke på vedkommende ei uke etter at en gjorde det sist......

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 24 mai 2010 19:24

@tittei
Det var da også en måte å se det på... Ja, det er nok menn som tar oftest kontakt, men nettopp derfor er vi desto flere som setter pris på å bli kontaktet av en hyggelig kvinne.

Skjult ID med pseudonym Kosegutt ma. 24 mai 2010 19:48

Må innrømme at jeg stadig er innom profiler jeg liker godt, det kan være for å se om de har forandret noe på teksten eller lagt inn flere bilder. Noen ganger er det damer jeg liker så godt at jeg ikke tør ta kontakt, hadde blitt sååå glad om damene da hadde sendt en melding ;o)

Skjult ID med pseudonym vannogdann ma. 24 mai 2010 19:57

Takk for besøket og velkommen igjen synes jeg er en bra kommentar

Skjult ID med pseudonym bringebær ma. 24 mai 2010 20:51

Vel.. Nå har jeg akkurat erfart problemstillingen i denne tråden ..
Jeg tittet nok innom vedkommendes profil først og så har det vært litt frem og tilbake fra begges side.. ( titting på profilen)..
Så jeg tenkte jeg skulle sende en hyggelig mail.. Har jeg fått svar ? Nei ..Har han lest den ? Ja ..

Tydeligvis er han ikke interessert ..

Men men ,sånn går nå dagene .. Hehe

(mann 29 år fra Oslo) ti. 25 mai 2010 00:00 Privat melding

Jeg er nok uten tvil en titter. Ganske enkelt av den grunn at tiden for å møtes må være tilstede. Å skrive frem og tilbake - bare for å skrive - vel, der strekker så absolutt ikke tiden til.

(kvinne 54 år fra Buskerud) ti. 25 mai 2010 00:24 Privat melding

Skal fortelle dere noe.
Jeg har spurt nesten alle de som tittet og tittet uten å gi en tegn på interesse.
De aller fleste svarte at de ventet på at jeg skal ta kontakt siden det er så spennende når kvinner er de aktive og vil sjekke først .

(mann 29 år fra Oslo) ti. 25 mai 2010 01:45 Privat melding

Noen som har lyst til å ta en titt på en tit?

(kvinne 54 år fra Buskerud) ti. 25 mai 2010 02:02 Privat melding

Jag tittar på titen ditt

Skjult ID med pseudonym Scarecrow ti. 25 mai 2010 02:27

Tja, merker jeg er innom de samme profilene med et par anledninger, men det er mest fordi jeg ikke husker at jeg har vært innom, de har byttet profilbildet (Da er det ikke like lett og huske i farten, heh) eller fordi jeg rettogslett vurderer om det er verdt å sende en melding..

Har litt gitt meg med det siste der, da jeg ikke føler det er noen vits lenger, hehe.

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 25 mai 2010 12:25

Gjentatte tittinger kan være tegn på interesse ja. Hun siste jeg var på date med var en som var innom profilen min flere ganger i løpet av noen få dager, men uten å legge igjen verken hjerte eller melding. Så jeg sendte henne en melding til slutt og sa hei, og hun svarte.

Men andre ganger svarer de ikke uansett hvor ofte de har vært innom profilen din, selv etter å ha lagt igjen et hjerte, så noen garanti er det ikke. Og noen er sikkert innom den samme profilen flere ganger fordi de ikke en gang husker at de har vært der før, i det minste ikke før de er inne på profilen - eller fordi profilbildet er nytt og de ikke kjenner deg igjen.

Skjult ID med pseudonym tittei ti. 25 mai 2010 16:25

Har da nettopp tatt en sjans og sagt hei til en fin kar som har vært innom profilen min mange ganger de siste to dagene...og gjett hva som skjedde...? Fyren har blokkert meg tvert :-))

Ja, ja, da er vel konklusjonen: Vent til han tar kontakt selv...det var aldeles ikke noe hint :-))

Skjult ID med pseudonym Nettfeber ti. 25 mai 2010 16:53

Er jeg innom en profil flere ganger på kort tid er det fordi jeg er nysgjerrig. Er jeg litt mer enn det kan jeg sette et hjerte og eventuelt sende en mail.. Om de små hintene skulle falle i god jord kan et gjensvar, hjerte eller annet gjøre susen :-)

Den som intet våger osv ..

@Tittentei Kanskje han fikk et akutt anfall av prestasjonsangst eller lider av en ikke uvanlig sceneskrekk?

Skjult ID med pseudonym nysgjerrig sø. 30 mai 2010 04:48

Alle er forskjellig men det hender titt og ofte at sukker siden henger seg opp slik at en får opp en blank side og deretter fortsetter en der en slapp om en husker hvor en var, hvilket kan resultere i samme problemstilling opp igjen om det fortsatt henger, just my 5 cent..