Alle innlegg Sukkerforum

Menn og ønsket om barn....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym no more ti. 25 mai 2010 19:59

Jeg undres på om jeg har forstått og tolket dette riktig.
I min målgruppe for ny partner er menn mellom 40 og 50 år, veldig ofte når jeg slår opp matchtreet så slår i hvert fall de to bladene relatert til barn i mot meg som knallrøde. Jeg blar meg til bake til personalia og når vedkommende ikke har barn, tenker jeg at han er uaktuell for meg.Jeg har to barn som er på vei ut av redet og det er uaktuelt som 44 åring og tenke på nye barn.

I mange tilfeller har mannen også oppgitt at han har barn, enten som helge pappa eller barn er voksne og har flyttet ut, det er da jeg undres mest vil dere virkelig starte på nytt som småbarnsfedre når dere nærmer dere 50?

Skjult ID med pseudonym ikke-ego ti. 25 mai 2010 20:08

Det kan vel hende at de holder døren åpen hvis de møter en som meg - som er 39 og som dessverre ikke har fått barn - og som ønsker seg det. Vi holdt på med en tråd om dette for ikke lenge siden - tror den het ; "Damer på 40 og barn (eller noe sånt) ...
mange friske meninger der

Skjult ID med pseudonym komoggikk ti. 25 mai 2010 20:12

Betyr dette at du legger til grunn at menn gjerne kvalifiserer potensielle partnere inn eller ut på bakgrunn av om vedkommende ønsker seg barn eller ikke?

Skjult ID med pseudonym no more ti. 25 mai 2010 20:32

@komoggikk

Menn kvalisiseres ikke bare på denne basisien; men jeg unner alle å oppleve nærheten og gleden ved å ha barn og følge dem i deres liv og siden det er uaktuelt for meg tenker jeg at jeg er uaktuell for dem.
Menn kan jo også bli fedre uavhengig av alder.

Det er mer denne holdningen om å eventuelt starte med nytt kull som jeg stusser på men kanskje tanken er som "ikke ego" nevner.

(mann 60 år fra Oslo) ti. 25 mai 2010 20:51 Privat melding

Jeg tror det kommer av hva vi svarer på hva vi ønsker for med meg så ønsker jeg meg ikke flere barn men ønsket står på profilen allikevel.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber ti. 25 mai 2010 22:41

Har et barn og det skal stadig mer til for å overbevise meg om å få flere ja. Ikke satt absolutt nei. ,man kan aldri vite noe om fremtiden og hvem man møter og hva som aktualiserer seg da.
Nettopp blitt 45 ;-)

Skjult ID med pseudonym NokErNok on. 26 mai 2010 01:05

Det første jeg gjorde når jeg ble singel for et drøyt år siden, var å kappe strengen. Tar ikke sjansen på å bli snakket rundt av en vakker 40-åring med fine pupper og kløe i eggstokkene i en alder av nesten 50. Så kom til meg, du no more.

Skjult ID med pseudonym Driver on. 26 mai 2010 01:13

TS
Lettere å få greie på det hvis du spør den det gjelder!

Skjult ID med pseudonym no more on. 26 mai 2010 01:13

På hvilket hjørne finner jeg deg :-)

Skjult ID med pseudonym rotte to. 27 mai 2010 18:27

Rotte tenke prøve.
Rotte tro enkelte menn prøve for lenge med lokal leting, og tiden renne bort.
Rotte ikke hele tiåret kaste bort, før krype til korset og lete verden rundt.
Rotte skjønt sine dårlige lokale odds, og leter langveis snart, Rotte tro.

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 27 mai 2010 18:42

@Musiclips
Da har jeg vel 2 1/2 år på meg, da, må forte meg...

Men, ærlig talt, det kan være mange grunner til at man venter lenge med å få barn. Selv brukte jeg lang tid på utdannelsen, og slo meg vel egentlig ikke ned før jeg var 30. Jeg kommer også fra en familie der det er langt mellom generasjonene - min grandonkel var 79 da han ble bestefar for første gang, min farmor (søsteren hans) var 35 da hun ble mor og min morfar var 47 da den siste av tre barn kom til verden. Derfor føler jeg, ærlig talt, at det ikke er noen grunn til å rushe - selv om jeg har lyst på barn akter jeg ikke å gjøre første og beste dame gravid, og, vips, da er jeg for 35 år og fortsatt barnløs. Men jeg føler likevel ikke at det er noe galt med meg.

Skjult ID med pseudonym ja to. 27 mai 2010 18:43

Galt med menn fordi de ikke har barn? For en aldeles tanketom holdning.

Skjult ID med pseudonym Aprikått to. 27 mai 2010 18:55

De som ikke får barn, er kan hende mindre egoistiske enn alle andre.

Skjult ID med pseudonym BlueEyes73 to. 27 mai 2010 18:55

@Musiclips:
Jeg er 37 og uten barn ("flott å se på" vet jeg ikke, men...), men det er ikke fordi jeg er selvisk eller har 'levd livet' på en egoistisk måte.
Jeg vet sannelig ikke helt hvorfor det har blitt sånn, bortsett fra at jeg ikke møtte noen i min meget snevre omgangskrets frem til jeg var ca. 30 (se profilen), og i årene etter har jeg heller ikke vært sammen med noen det ville være smart eller naturlig å få barn med. Årene går. Veldig fort. Og jo eldre man blir, desto mer stigmatiserende blir det å ikke ha barn.
Hva med de som ikke KAN få barn, forresten? Dumt om de blir forhåndsdømt som potensiell partner p.g.a. det (dersom man uansett er forbi stadiet i livet der man får barn, mener jeg, eller har fått de barna man ønsker seg).

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 27 mai 2010 20:41

@Musiclips
Nå er jeg primært på jakt etter jenter som ikke har barn, da. Mulig det er en forskjell der?

Skjult ID med pseudonym komoggikk sø. 30 mai 2010 10:13

>jeg unner alle å oppleve nærheten og gleden ved å ha barn og følge dem i deres liv og siden det er uaktuelt for meg tenker jeg at jeg er uaktuell for dem.

Det er antagelig en tankefelle å overføre en tilsvarende tankemåte på en mann. Jeg kan ikke huske å ha hørt om at en mann har droppet en partner fordi hun ikke kan/vil ha barn, mens dette vel ikke er noe unik tankegang fra kvinner.

Skjult ID med pseudonym komoggikk sø. 30 mai 2010 10:25

>Jeg blir litt skeptisk om man kommer over mannfolk som er i 35-40 åra og ikke har barn. Da blir det sånn.. oki, hva er galt med deg? Er du en som ikke klarer å forplikte deg og bare lever slik du ønsker?

Til informasjon så er det å få barn bare en måte å leve livet sitt på, akkurat på samme måter som alle andre måter å leve livet sitt på. Noen av disse livsstilene kan ha med å gjøre at en har en typisk enslig livsstil, det er jo et nærliggende valg om en er 2 over gjennomsnittlig ambisisøe i et forhold som bruker for mye tid på jobb, egen bedrift eller andre ting som ikke lar seg kombinere særlig godt med små barn, jeg kjenner flere som ikke har barn fordi de jobber med f.eks syke eller funksjonshemmede barn hver dag og ikke ønsker ennå mer barn når de kommer hjem eller det kan være helt andre grunner.

Den problemstillingen som du trekker opp er forøvrig noe som jeg typisk harm møtt på blandt folk på din alder når jeg reiser rundt på landsbygda i midt-østen eller Asia.

>Det er enklere med de som har barn

Personlig liker jeg ikke enkle ting noe særlig. Så dette kan en jo se på som er argument både for og mot... Dessuten så er det jo noen som tilbringer livet sitt med noen fordi de rett og slett elsker vedkommende og ikke fordi vedkommende er den som er best tenkelig egnet til å feriere sammen med barna ens...

Skjult ID med pseudonym K37 sø. 30 mai 2010 17:39

Musiclips illustrerer jo desverre en veldig trist men utbredt tendens. Veldig synd at det er sånn. Men i dag er det jo faktisk sånn at det er veldig mange grunner til at man ikke har fått barn. Noen har valgt det - og det er vel fair nok og en ærlig sak, uten at man behøver å tillegge folk problematiske karaktertrekk av den grunn. Andre har bare vært så uheldige at de aldri har møtt det menneske som det ble riktig for dem å etablere en familie med. Og så er det jo de som velger å leve i parforhold og trives så godt med den frihet og de muligheter livet uten barn gir, at de velger dette fra. Igjen uten at det gjør dem til dårligere eller mer egoistiske mennesker av den grunn.
Selv er jeg kvinne, 37 år, og har trengt lang tid på å få på plass ting i livet mitt og har rett og slett aldri kjent noe sterkt savn etter å få barn. Så enkelt kan det faktisk også være!.....

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 30 mai 2010 20:47

@K37
Er interessant det du skriver. Selv har jeg vanligvis tenkt som deg, at det ikke gjør noe fra eller til, men etter at søsteren min fikk en pjokk nå i sommer så har jeg blitt mer innstilt på det selv.

Skjult ID med pseudonym foxy sø. 30 mai 2010 20:47

Står skrevet hvor?

Skjult ID med pseudonym foxy sø. 30 mai 2010 22:45

@ Annathon, du bare skriver det her, så lover jeg å sjekke :)

Skjult ID med pseudonym nysgjerrig sø. 30 mai 2010 22:58

I mine kretser kreves det enighet fra begge parter i slike avgjørelser, hence midt på treet svar på spørsmålet om en ønsker barn hehe, It takes two baby;)

Skjult ID med pseudonym foxy sø. 30 mai 2010 23:11

@ Annathon. Matematisk logisk? Hva baserer du det på?

Skjult ID med pseudonym bangalter sø. 30 mai 2010 23:27

Det er vel en annen måte å si at de er åpen for damer i 20-åra på. Kan ikke klandre dem for det.

Skjult ID med pseudonym foxy sø. 30 mai 2010 23:28

Nei for i det opprinnelige utsagnet står det ikke noe om at slekten skal øke, kun føres videre og det gjør den med bare ett barn også.

Skjult ID med pseudonym foxy sø. 30 mai 2010 23:46

Slekten føres videre jo. Men den øker ikke nødvendigvis i antall. Dette vil si at å videreføre slekten ikke er det samme som å øke antallet. Selv om antallet er det samme kan slekten videreføres ettersom noen dør og flere kommer til. Slekten består.

Skjult ID med pseudonym foxy sø. 30 mai 2010 23:47

PS. selv om antallet reduseres så videreføres også slekten. Dvs så lenge noen faktisk blir født av slektmedlemmene vil slekten alltid videreføres, uansett om det er en eller 20 som blir født.

Skjult ID med pseudonym innspill sø. 30 mai 2010 23:59

Annathon,

er det en god konjakk du har åpnet?

Skjult ID med pseudonym foxy ma. 31 mai 2010 00:00

Hvis du vil holde slekten helt ren innebærer dette giftermål blant slektsmedlemmene, hvilket gjør at man like gjerne kan kalle dette for sektsmedlemmene, og til slutt vil du ende opp retardert.
Utvanning av slekten kommer uansett til å forekomme, men om kun ett barn per generasjon blir født vil man uansett kunne spore slekten tilbake til hvordennåbegynner, dermed blir den uansett videreført så lenge et barn blir født som igjen får barn som igjen får barn osv.

Skjult ID med pseudonym innspill ma. 31 mai 2010 00:12

ahhh,

det er altså der denne utvanningen som foxy nevnte kommer inn...

Skjult ID med pseudonym foxy ma. 31 mai 2010 00:12

Det blir vel for f barn om kun en fra slekten får barn med noen utenfor. Hvilket vil si at slekten føres videre. Selv_om_det_kun_er_en_som_får_barn. Teskje teskje teskje.

Skjult ID med pseudonym foxy ma. 31 mai 2010 00:22

Jesus christ. Å videreføre slekten betyr ikke automatisk at antallet dem som er i slekten opprettholdes. Det kan bli færre og færre i den slekten mens den likevel blir videreført. Hvor dum går det an å bli?

Skjult ID med pseudonym foxy ma. 31 mai 2010 00:29

Jeg stiller deg ikke noe annet spørsmål enn hvor dum det går an å bli. Prøver å forklare deg noe her som du tydeligvis ikke skjønner.

Skjult ID med pseudonym Driver ma. 31 mai 2010 00:33

Tror ikke Annathon er så dum. Han prøver bare å forklare noe til en som kanskje ikke er så lur.....

Skjult ID med pseudonym foxy ma. 31 mai 2010 00:33

I så fall er du like dum, og skjønner ikke hva det betyr å videreføre noe.

Skjult ID med pseudonym Driver ma. 31 mai 2010 00:36

Helt i orden. Jeg tror jeg var ca. 7 år gammel da mine foreldre fortalte meg at dumme folk nytter det egentlig ikke å forklare noe til.

Skjult ID med pseudonym foxy ma. 31 mai 2010 00:38

Flott, så slipper jeg å forklare deg noe da

Skjult ID med pseudonym foxy ma. 31 mai 2010 00:40

At familien går i minus er ikke det samme som at slekten ikke videreføres. Da må du si at antallet slektsmedlemmer skal videreføres i så fall. Å videreføre slekten betyr at det er noen fra den slekten som er i live. Dette må strengt tatt kun være en person. Og om denne ene personen får et barn, så videreføres fremdeles slekten. Hva er det som er vanskelig å forstå her?

Skjult ID med pseudonym foxy ma. 31 mai 2010 00:43

Øh, genene føres videre uansett om det er mann eller kvinne, så lenge man får et barn. Det er ikke snakk om å være siste mennesket på jord her, men det siste av en slekt.

Skjult ID med pseudonym foxy ma. 31 mai 2010 09:48

Nemlig Annathon, for å OPPRETTHOLDE, ikke VIDEREFØRE: To forskjellige ting.

(mann 44 år fra Oslo) ma. 31 mai 2010 09:57 Privat melding

Jeg skal la tvilen komme musiclips liltt til gode her, og anta at hun snakker om at hun blir skeptisk til barnløse menn _som_potensiell_partner_, og ikke at hun er skeptisk til dem på generelt grunnlag. Hvis man har barn selv, og stadig opplever at barnløse menn prioriterer på en måte som ikke er forenlig med å ha barn, vel, da får man bare ta det til etterretning.

Men hvis hun mener at det helt generelt er noe galt med folk som ikke får barn, da er det på tide å rulle inn leppa. Selv er jeg 36 og barnløs, og det har sammenheng med noe så enkelt som at jeg ikke vil ha barn. Jeg har aldri følt noe savn eller ønske om barn. Ikke liker jeg andres barn noe særlig heller. Det eneste barnet som har sjarmert sokkene av meg, er niesen min, og selv der blir en langhelg på besøk nesten litt mye.

Hvis det er tolkning nr. 2 som stemmer, synes jeg Musiclips skal ta inn over seg at det finnes flere ulike måter å innrette livet sitt på.

Og så tar jeg for gitt at det å blande inn religiøse påbud i temaet om barn/ikke-barn er en fleip :o) Livet er for viktig til å la religion styre det.

Skjult ID med pseudonym foxy ma. 31 mai 2010 10:36

Annathon ja og meere til. Men la meg si det slik:
Hvis det er 5 gjenlevende mennesker i en slekt. To besteforeldre som har fått tre barn. Dvs tre stykker som kan videreføre slekten. Av disse tre får kun en barn. På samme tidspunkt dør besteforeldrene. Nå er det 4 igjen av denne slekten. Dette ene barnet som ble født får igjen ett barn. Nå er det fem i denne slekten, men nå skjer det at bestefaren/mora til barnet og søsknene til bestemora/farendør, dvs det er kun to igjen i slekten. Likevel kan slekten bli videreført ved at det ene barnet får et barn. At det barnet igjen får et barn, og at det barnet igjen får et barn, selv om folk til stadighet dør.
Å videreføre en slekt, betyr ikke at antallet dem som er med i slekten må økes. Hvis dette barnet som kunne fått barn som siden hadde videreført slekten dør derimot, så slutter slektshistorien der. Men alt som skal til, er ett eneste barn som har muligheten til å få barn for å føre slekten videre.

Skjult ID med pseudonym foxy ma. 31 mai 2010 11:13

Blir det samme om det er slektsnavnet det er snakk om, bare at det i så tilfelle må være et guttebarn som til stadighet bli født.
Ha en fin tur utenfor husets fire (vanligvis) vegger.

(mann 49 år fra Østfold) ma. 31 mai 2010 12:24 Privat melding

Med fare for å spore av en ekstremt interessant diskusjon (not) om å videreføre = det engelske continue som ikke sier noe om mengde eller kvalitet, bare en fortsettelse i samme spor/retning. Opprettholde = maintain, som betyr å vedlikeholde dvs å holde noe på samme nivå. Altså hadde Foxy rett hele tiden etter hva jeg kan se.

SÅ: Flere barn nå? Nope.