Alle innlegg Sukkerforum

Ingen gale damer her?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tøffel? ti. 25 mai 2010 23:19

Har vært på sukker siden i sommer, og har vært heldig og datet endel jenter, rundt 20. Vet ikke om det er mye eller lite, men av alle disse damene har ingen virket "gærne" . Alle har faktisk virket som hyggelige, reale og seriøse jenter.

...derimot alle historiene de kommer med. Om slibrige, kåte og ufine menn som bare er ute etter en ting tydeligvis, og får de ikke det slenger de ut av seg alt mulig dritt.

Har allid lært å behandle jenter (og folk flest) med respekt, og skjønner ikke det kan være så ille som jeg hører.

Er det virkelig sant at et såpass stort antall menn oppfører segsåpass ufint?

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 25 mai 2010 23:56

Sikkert ikke så mange, relativt sett, men de som gjør det, gjør nok mye av seg.

Og noen gjør det sikkert også som utslag av dårlig humor - og hormoner som går bananas.

Skjult ID med pseudonym Gyda on. 26 mai 2010 00:36

Ja desverre er det voldsomt mye sant i det...
Jeg har vært på datesider i ca 16 mnd nå, har truffet noen menn, og pratet med veldig mange etter hvert... Jeg har en følelse at det er ca 10% som er ute etter et seriøst forhold og oppfører seg deretter...
Så har vi resten som er kun ute etter sex i en eller annen form... utrolig mange som ikke er single og vil ha elskerinne.
Jeg har skrevet tydelig i min profil hva jeg søker, skal ikke være grunn til å missforstå....
Så det føles ganske lite ok når menn nesten overfaller en på dater, eller legger ut hva de vil gjøre med deg sexuelt, før de har sagt navnet sitt. Når jeg svarer at jeg ikke er intressert i å snakke sex før det faller seg naturlig, nei da blir jeg ikke så intressant... for det er jo det viktigste i livet...
Ikke kan jeg skjønne hvorfor menn tror at alle damer skal falle for dem og at alt vi ønsker er bare å få lov til å ha sex med dem.
Jeg synes også at sex er viktig , men da når det er en natulig og fin del i et forhold.
Har desverre mistet mye av min tro på menn etter disse månedene, men lever da i håpet om at det skal finnes hensynsfulle, reale og greie menn der ute, som kan sette pris på mer enn sex her i livet

Skjult ID med pseudonym nebbioso on. 26 mai 2010 01:23

Jeg tror på vibe her - skal man være slibrig og ekkel kan man være ekstremt effektiv og skrive til hundrevis av damer på én gang. Sånne henvendelser har jo ofte preg av å kunne være skrevet til en hvilken som helst dame, ihvertfall de eksemplene som folk har nevnt her på forumet.
Dermed trengs det kanskje ikke så mange slike menn før damene føler at "alle" er slik....

Skjult ID med pseudonym Julenissen on. 26 mai 2010 09:14

Hvor finner dere disse mennene og hvorfor i all verden har dere kontakt med dem? Det virker unektelig litt naivt når voksne kvinner ikke er i stand til å kjenne igjen en idiot relativt raskt! Jeg er i utgangspunktet seriøs, eller mer riktig var. Kvinner vasser i henvendelser her inne og derfor blir mange utrolig redd for å gi noe som virker bra en sjangse. De er redd for å binde seg siden nestemann kansje er bedre. På grunn av dette tør jeg ikke satse på noen som helst. Er redd for å bli skuffa nok en gang. Om flere kvinner her inn tok kontakt med seriøse menn selv ville problemet være løst.

Skjult ID med pseudonym MM on. 26 mai 2010 09:31

Ikke rart det blir vanskelig hvis alle tenker som deg Julenissen. Joda, mulig det er lett å kjenne igjen en idiot relativt rask, men ganske mange av dem er flinke til å kamulere hensikter og hvordan de er i begynnelsen. Og en som tilsynelatende har en seriøs profil kan være den største idioten av alle... så hvordan vet vi at "noe som virker bra" virkelig er bra?
Men noen sjanser må vi jo ta her inne, synes holdningen din om at du ikke tør å satse på noen som helst virker defensiv. Du må jo tørre å satse for å vinne. Og da må du også tørre å gå på trynet noen ganger.

Og forresten: vi finner ikke disse mennene, de finner oss. De surfer antagelig rundt her inne som sultne ulver og leter etter neste bytte.

Skjult ID med pseudonym MarleneM on. 26 mai 2010 09:53

Jeg har tenkt litt rundt dette med å være seriøs/useriøs, det er et tema som går igjen veldig ofte når det gjelder nettdating. Helt klart, det finnes noen som er helt håpløse, som er bare ute etter sex, som bare surfer rundt og skal ha det moro.

Men når jeg får kontakt med en mann her inne, vi skriver endel fram og tilbake, prater på telefon og møtes til slutt. Vi er begge to veldig ordentlige og seriøse og flotte mennesker. Men etter noen dater tenker vi ikke lenger likt: han vil gjerne treffes igjen og ser kanskje for seg en framtidig kjæreste, jeg har innsett at dette ikke kommer til å bli noe mer, og det er ikke vennskap jeg er ute etter. Når jeg da forteller det er jeg plutselig useriøs..... fordi jeg ikke vil det samme som han. Men er jeg det da? Hvis det hadde vært omvendt, hadde han vært den useriøse da?

Nei, vi må tåle å bli avvist når vi er her, det er vel ikke så forskjellig fra det virkelige livet.?

Skjult ID med pseudonym smurf on. 26 mai 2010 10:23

@Julenissen
Når ikke de seriøse her inne er ute etter noe seriøst en gang, da er vi jo rimelig fucked... ;)

Skjult ID med pseudonym K on. 26 mai 2010 12:36

Er du fra Oslo området? 20 personer ser lett ut hvis du er derfra. Finnes nesten uendelig med medlemmer derfra. Oss fra Rogaland og resten av landet (utenom Bergen) sliter mer...

(mann 33 år fra Oslo) on. 26 mai 2010 12:58 Privat melding

Hva er det som er så veldig seriøst med et forhold kontra flørt?

Skjult ID med pseudonym Veteran on. 26 mai 2010 14:15

Hvis det er mannen som ikke vil mer, så er han useriøs (hvis han har datet et forumtroll). Hvis det er damen som ikke vil mer, så er det fordi mannen er useriøs! Skuddsikkert opplegg!

Skjult ID med pseudonym pp on. 26 mai 2010 14:23

Jeg møter stadig vekk damer her som bare vil ha kroppen min. De bryr seg ikke om at jeg har en sjel innenfor denne perfekte fasaden. hmmmfthHAHAHAHAHA. Oj.. tørke tåre.

Skjult ID med pseudonym Veteran on. 26 mai 2010 14:26

Ekkelt å føle seg redusert til et kjønnsobjekt! Kjenner til det!

Skjult ID med pseudonym rotte on. 26 mai 2010 14:28

Rotte ikke møtt kannibal.

Skjult ID med pseudonym Nysgjerrig on. 26 mai 2010 19:24

Uten å overdrive så har 8 av 10 menn som har kontaktet meg på Chat'en spurt om jeg var interessert i "kos" eller sex som spørsmål nr 2 etter "Hei" og "Hva har du gjort i dag?"
Halvparten av de igjen ble sure og kverulantiske når jeg pent takket nei...
Er det rart man blir litt skeptisk til hvilke forventninger mennene her inne har, når man stadig opplever slike tullinger?

Skjult ID med pseudonym Egentlig. on. 26 mai 2010 19:27

Kanskje Sukker tiltrekker seg den typen p.g.a. navnet; at de setter det i forbindelse med steder som deiligst.no og den slags? "Sukker" har jo liksom ikke noe med dating å gjøre.
Eller er det likt andre date-steder også?

(kvinne 28 år fra Oslo) on. 26 mai 2010 19:34 Privat melding

Om det ikke finnes gale damer her?
Jo, da! Hei hei!

Skjult ID med pseudonym mannigata on. 26 mai 2010 20:30

@TS - Vet du , omtrent samme tanke har slått meg og. At omtrent alle jeg har møtt har vært normale mennesker, men at latterlig mange av dem har historier om sære tullinger...
(Lurer litt på om jeg selv har blitt en vandrehistorie til deres neste date ;-D )

Husmusa da, du er langt ifra gærn nok ;-p

Skjult ID med pseudonym nebbioso on. 26 mai 2010 20:36

@Husmus, hører du inne i trådstarterens beskrivelse altså?
"Slibrige, kåte og ufine menn [kvinner] som bare er ute etter en ting tydeligvis, og får de ikke det slenger de ut av seg alt mulig dritt."
Vet ikke om jeg skal tro deg - men det finnes jo mange andre måter å være gal på, naturligvis...

(kvinne 28 år fra Oslo) on. 26 mai 2010 20:42 Privat melding

@ nebbioso

Helt klart en god beskrivelse av meg. Bare spør JarlH! :)

Skjult ID med pseudonym nebbioso on. 26 mai 2010 21:00

@Husmus, da er det merkelig at vi har match på 90, jeg er jo ikke gal? :)

(kvinne 28 år fra Oslo) on. 26 mai 2010 21:06 Privat melding

@nebbioso
Det ville jeg ikke vært for sikker på..... :)

Skjult ID med pseudonym nebbioso on. 26 mai 2010 21:24

@Husmus, jeg har jo alltid hatt en drøm om å bli litt gal, men ikke på en slibrig og ekkel måte :)
Kanskje matchsystemet synes de som er gale på én måte passer bra sammen med de som er gale på en annen måte?
Rettskrivingsgale er vi vel hele gjengen.

Skjult ID med pseudonym Gyda to. 27 mai 2010 13:13

Det finnes egne nettsider for sex, hvorfor ikke melde seg inn på de sidene, alle de som bare er ute etter det.. Så kunne vi som er seriøst på utkikk etter et forhold, slippe de useriøse og til tider slibrige meldinger..

NB!! Vet ikke om alle damer får haugevis med meldinger... på Sukker er det liten aktivitet synes jeg, kontra andre nettsider. Men prosentsatsen er nok den samme her som på andre nettsider vedr. seriøse og useriøse.
I mine øyne er man ikke useriøs om man treffes og ikke finner helt kontakten... for den er faktisk ganske vanskelig å finne.

Desto hyggeligere når man finner den :o)