Alle innlegg Sukkerforum

Bildeløs

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym fifi on. 26 mai 2010 20:18

Man har selv mange bilder i profilen sin...så får man en veldig hyggelig henvendelse fra en bildeløs, dog med en velskrevet og fin profil. Man svarer og kommer i gang med en hyggelig mailutveksling. Det går en dag eller to og man ber om å få se et bilde.

Hva slags reaksjon forventer den bildeløse? Skal det ikke veldig mye til for at man synes at akkurat det bildet var det som gjorde susen? Helt OK, men får man hjertebank? Ikke så veldig:-(

Noen som har lignende erfaringer ?

Skjult ID med pseudonym Emilie on. 26 mai 2010 20:24

Jepp :-))

En mente vi skulle bli skikkelig kjent før han sendte meg bilde pga stor aldresforskjell.... Viss jeg lærte han å kjenne gjennom mail så ville ikke aldersforskjellen være så viktig... ehhh???

Flying high, men ikke med meg ;-))

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 26 mai 2010 20:49

Og ikkebetalende folk som vil jeg skal poste innlegg for dem..

(mann 43 år fra Oslo) on. 26 mai 2010 20:52 Privat melding

Bildeløse får jo ikke svar, MEN det er flere som mangler profilbilde som faktisk har bilder i albumet sitt. Skjønner det ikke, men det er en del slike.

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 26 mai 2010 21:04

Det er jo litt skummelt å ha kontakt med billedløse, men de gangene jeg har gjort det har det vært 50/50 i forhold til om jeg har likt bildet som har blitt sendt meg på mail eller ei.
Jeg antar at det er best å be om bilde før man blir betatt av god nettkommunikasjon, det er nedtur å ha virkelig god nettkommunikasjon med noen for å i ettertid oppdage at han har et utseende som du ikke helt klarer å like :-)

(kvinne 54 år fra Buskerud) on. 26 mai 2010 21:08 Privat melding

Jeg deler bildeløse i 2 kategorier : de som har noe å skjule og de som ikke tør.

Skjult ID med pseudonym fifi on. 26 mai 2010 21:16

Jeg har ikke dårlig erfaring, de er ofte kjærnekarer, men jeg får ikke hjertebank av bildet....

Lurer på om de som har bildeløs profil tror at de skal treffe blink med bildet sitt? Det skal så UTROLIG mye til for å treffe akkurat på smaken til den man prøver å sjarmere. Jeg hadde i hverfall ikke tatt en sånn sjans...derfor har jeg bilde i profilen.

(mann 40 år fra Oslo) on. 26 mai 2010 21:42 Privat melding

Jeg har bilde på profilen min! :)

Skjult ID med pseudonym fifi on. 26 mai 2010 21:54

Skulle gjerne hatt svar fra en som er billedløs her da, for å høre litt hva de egentlig tenker om spørsmålet mitt. Det er da litt urealistisk at det skal klaffe akkurat?

Noen bildeløse som vil svare?

Skjult ID med pseudonym The One on. 26 mai 2010 22:05

@fifi

Jeg er bildeløs og de jeg har sendt bilde til har endt opp med date. Det er like realistisk/urealistisk som om ting skal klaffe når man begynner å maile tilv hverandre.

Svar godt nok :-)

Skjult ID med pseudonym fifi on. 26 mai 2010 22:12

@The One

Tusen takk for svar. Interessant.

Jeg for min del føler at det er litt vanskelig å vikle meg ut dersom bildet er bare passelig..hvis du skjønner...så fortsetter jeg å skrive da litt av høflighet....og fordi jeg ikke har en veldig god grunn til å ikke fortsette kontakten..Men det føles litt som at jeg ikke fikk velge selv.

Skjult ID med pseudonym sweet on. 26 mai 2010 22:28

Jeg har bilder og bor i en by der forholdene er slik at vi i samme aldersgruppe ofte går på de samme stedene. Hittil har de billedløse jeg har hatt dialog med vist seg og være gifte menn ute etter et eventyr på si, det er uaktuelt sett fra min side. Liker allikevel ikke at disse lett kan følge med meg når jeg er på byen...............

(mann 52 år fra Akershus) on. 26 mai 2010 22:29 Privat melding

Har masse bilder selv, leke hjemsel kan man andre steder. Mange bildeløse profiler og noen av de mailer meg. Selv om det er nobelt å lære å kjenne noen uten visuelle "fordommer" og at folk flest er realle greie mennesker kan man ikke stikke under en stol at man skal like det man ser.
Synes nesten det er dårlig gjort å skape forventninger som kanskje ikke kan innfris irl om det går for langt . Synes de bildeløse som setter i gang en mail snarest mulig bør komme ut av skapet for begges skyld på eget initsiativ ;-)

Skjult ID med pseudonym The One on. 26 mai 2010 22:29

@fifi

Jeg ville bare sagt på forhånd at h*n må være forberett på at du vil dømme han på bakgrunn av bilde. Så lenge h*n har valgt å ikke legge ut bilde av seg selv må man tåle det.

(mann 29 år fra Oslo) on. 26 mai 2010 22:30 Privat melding

De første som filtreres vekk er selvfølgelig de uten bilder. Selv når utseende ikke har noe å si, så har utseende noe å si. Greit å vite hvem man snakker med.

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 26 mai 2010 22:30

I mitt forrige liv, dvs. da SprayDate var tingen, var det ikke like vanlig med profilbilder, så de første to jeg møtte fikk jeg bilde av via e-post. Det første bildet var flott, det andre, vel, ikke så flott. Men mens daten med den første var katastrofal, funket det bra med den andre - hadde det ikke vært for ulik livssituasjon tror jeg fort det kunne blitt noe (mye) mer der.

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 26 mai 2010 22:36

@musiclips
Du ser om de har album på kameraikonet under profilbildet.

Skjult ID med pseudonym betteroff on. 26 mai 2010 22:37

De bildeløse bør da være forberedt på at vi kommer til å like dem nettopp slik; uten hode og uten kropp - usynlige ;)

Skjult ID med pseudonym The One on. 26 mai 2010 22:38

@Nettfeber

Vel, må si du tar feil der. Har vært på 3 blind dater i mitt liv. En ble det ikke noe av. En ble det et forhold på 6 mnd ca og en ble det en god venn av. En bildeløs jeg fikk bilde av er kanskje blandt de peneste jeg har sett her inne på sukker.

Jeg vil også nevne at jeg er ganske bevisst på utseende selv.

Skjult ID med pseudonym Lady on. 26 mai 2010 22:41

Jeg har en venn av meg som har en billedløs profil. Han mailet med en dame som også var billedløs.
Etter et tids korrespondanse ba han om å få bilder av damen. Han mottok mail med bilder og kunne konstatere at damen er gift med en av hans beste venner.....................Dere kan tro han ble glad for den
situasjonen han ble satt i.......

De sender komplimenter om utseende og ber du om bilde får man beskjed om at man er overfladisk,
eller mottar bilder som er tatt på så lang avstand at verdens største forstørrelsesglass hadde ikke hjulpet. Eller så hører du ikke noe.... men menn som ikke tåler dagens lys anser jeg neppe som tap:)

Skjult ID med pseudonym betteroff on. 26 mai 2010 22:46

@Musiclips:
Profilbilder kan ses av alle. Albumbilder kan bare de som betaler se. Ikke-betalende kan få se albumbilder dersom de mottar melding først. Og jeg har en viss forståelse for at noen ikke ønsker å ha profilbilder. Men ingen bilder i det hele??? Å være på en datingside uten bilde er jo nesten som å gå på byen med en søppelsekk tredd nedover hodet...

Skjult ID med pseudonym The One on. 26 mai 2010 23:14

@Lady

Selvfølgelig er det en kjip opplevelse. Jeg forstår synspunktene til de som vil ha bilder i profilen, men når det er sagt så er det referert en del date historier her på forumet at daten ikke var gjenkjennelig fra bildene. Altså det er ingen garanti for at bilder i profilen er til noen hjelp. Som sagt skjønner jeg de som ønsker bilde og respekterer det, men ikke vær kategorisk på at de bildeløse er useriøse eller "uattraktive"

Skjult ID med pseudonym Veteran on. 26 mai 2010 23:27

TS
Hvis du har kontakt med en mann og lurer på hva han forventer, er det ikke bedre du spør ham?

Skjult ID med pseudonym Nettfeber on. 26 mai 2010 23:30

@The one Har vel aldri sagt at det ikke kan være en diamant bak en bildeløs profil ? Noen utgaver av arten dropper bilde nettopp fordi de drukner i henvendelser.. Men jeg tror ikke denvarianten er i flertall ;-)

Skjult ID med pseudonym Lady on. 26 mai 2010 23:43

@ The one

Min erfaring med "hodeløse" profiler, en "litt singel", en løy 12 år på alderen, flere har innrømmet at de var gift etter at de ble presset opp mot veggen, en var singel men kom i konas bil på 2 date:) Toppen av kransekaken var da to forskjellige sendte meg samme bilde:) Mye fint på internett ja:)

Forøvring har jeg bilde i min profil og mange bilder i mitt album. Alder, høyde og vekt stemmer.
Jeg tåler definitivt dagens lys:)

Skjult ID med pseudonym kvinne 45 on. 26 mai 2010 23:50

Jeg har ikke profilbilde, men bilder i albumet - uten hode... Og grunnen er at jeg ikke er helt ferdig (offentlig) med et gammelt forhold, dvs ikke alle som vet at det er slutt. Får mange (seriøse) henvendelser, så noen går tydeligvis etter profiltekst og kropp i første omgang. Så snart jeg begynner å maile med en, sender jeg bilder av hele meg selvsagt. Har ikke skremt noen ennå. ;-)

Skjult ID med pseudonym kvinne 45 on. 26 mai 2010 23:54

Må legge til at jeg oppgir grunnen til mine hodeløs bilder i profilteksten, så ingen blir lurt til å tro at jeg har vært singel i lang tid!

Skjult ID med pseudonym kameleonen to. 27 mai 2010 00:04

@fifi
Jeg har profil uten bilde.
Jeg har skremt flere jeg har sendt bilde til, men slikt må man regne med :-)
Som du sier, mange forventer å få hjertebank av ett bilde.
Når det gjelder egne erfaringer, har det ingen betydning om vedkommende har bilde eller ikke.
Jeg ser først og fremst på profilteksten.

Skjult ID med pseudonym The One to. 27 mai 2010 00:08

Når det er sagt så tror jeg nok det er flere useriøse menn en damer her så jeg skjønner at damene er mer skeptisk

Skjult ID med pseudonym Lady to. 27 mai 2010 00:33

Jeg får neppe slike fornemmelser ovenfor en hodeløs profil:)

http://www.youtube.com/watch?v=GgxNgVMcYNY&feature=related

Skjult ID med pseudonym fifi to. 27 mai 2010 10:01

Tenker den billedløse slik ? :

- Mitt utseende er så all around, mange faller for meg, så sjansen er stor for at hun/han jeg liker også liker meg.

???

Jeg som får en henvendelse fra en billedløs føler jeg blir satt i en ubehagelig situasjon når jeg blir nødt til å avvise noen etter å ha skrevet hyggelig sammen og ser bildet på et senere tidspunkt.

Lettere hvis det er kommet til en date for da er det mange andre ting som spiller inn....men å avvise bare p.g.a. et bilde, det er litt vanskelig...særlig hvis vedkommende ser pen og ordentlig ut, men er bare ikke akkurat en som får meg til å bli nyskjerrig eller som får pulsen litt opp...

Skjult ID med pseudonym Z to. 27 mai 2010 10:05

Neida, den bildeløse tenker ikke slik :-)
Den bildeløse tenker akkurat så ulike tanker som den bilderike gjør!

Og ang. "avvisning".
Vi har alle ulike preferanser. Sånn er det bare. Derfor er det heller ingenting å ta personlig.
Jeg har vist bilde etter hyggelig kommunikasjon og fått: Jeg vil treffe deg NÅ!
Jeg har vist bilde etter hyggelig kommunikasjon og fått: Eh...nei takk. Ikke min type fulgt av en blokkering.

Begge deler synes jeg er helt flott! Det er viktig å like det man ser - både for meg og for de som skal se på meg!

Skjult ID med pseudonym Veteran to. 27 mai 2010 10:40

Vanskelig å vite dette her! Kanskje best å slutte å prøve og finne noen, og heller ofre seg helt for forumet?

Skjult ID med pseudonym Z to. 27 mai 2010 10:59

Veteran? ;-)

Skjult ID med pseudonym Veteran to. 27 mai 2010 11:05

Kødda!

Skjult ID med pseudonym Z to. 27 mai 2010 11:09

I know :-)

Skjult ID med pseudonym aquaman73 to. 27 mai 2010 17:34

Jeg har hatt bildeløse profiler andre steder tidligere, og nølte lenge med å lage profil på nettet i det hele tatt. For meg gikk det på en ting: Sjenanse, sjenanse og atter sjenanse. Jeg tolker det alltid slik når jeg ser en dame med album, men ikke profilbilde. Sjenanse, sosial nervøsitet, er en veldig viktig årsak til at så mange er single. Jeg tror det er mange sjenerte her, nettopp av den grunn. Ofte tolker jeg profiler som virker overfladiske eller litt småsure på samme måten. De reagerer med forsvar på alle former på oppmeksomhet.

Noen damer sier at de fjerner bilder fordi de får mer kontakt på den måten. Hvis noen uten bilde tar kontakt med meg sier jeg bare takk for meldingen og oppfordrer dem til å legge ut bilde. Da blir det stille desverre. Men jeg har ikke tid til å skrive med damer jeg ikke vet om jeg er tiltrukket av.

Skjult ID med pseudonym rotte to. 27 mai 2010 17:43

Rotte gjerne kontakte bildeløse, odds og sånn.
Rotte uansett bilde se før date.

Skjult ID med pseudonym piiiip to. 27 mai 2010 17:54

Vet du hva som hendte meg i går, tre små ROTTEr danset tango i mitt hår
lalalalalalallalalalalalalalalalalalalalalalalalalala

Skjult ID med pseudonym skjult id to. 27 mai 2010 21:37

Jeg har droppet profilbilde siden det kommer så mange eldre, sleske menn innom profilen og sender meg meldinger. De tror at siden de synes jeg er søt, så gir det dem rett til å "bestemme" at vi skal bli kjent. Sure blir de når de avvises også, lettere for meg å sile ut hvem jeg vil vise bilde til da:)

Skjult ID med pseudonym valg to. 27 mai 2010 22:32

Hadde vært fint å kunne velge hvem man ville at skulle få se profilen, så hadde man sluppet det. Om det hadde vært mulig, ville jeg sluppet besøk av billedløse. De får jo bare avslag av meg likevel, så det sparer alle for bryderi. Mange av de billedløse (type de litt sjenerte ville nok lagt ut bilde, mens de som aldri ville gjort det nok ofte har noe å skjule).

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 27 mai 2010 22:36

@valg
Så du føler deg plaget av at bildeløse profiler er innom din?